Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Börtönvonat Yumába
- M5, 21:00
Drágán add az életed!
- Mozi+, 21:00
Kényszerleszállás
- Paramount Network, 21:00
Fantomszál
- HBO2, 21:27
Fel a fejjel!
- HBO, 21:42

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Sose fagyunk meg - Vélemények
Só Mihály kalandjai - Vélemények
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A galaxis őrzői vol. 3. aaaaa
Jennifer O'Neill aaaaa

 

Aryana hozzászólásai

Ugrás Aryana adatlapjára

1 2

A rózsa vére (2002) - Vélemények

2015-03-12 02:38.24
Igen, az Ellen Rimbauer naplója. De az később készült, 2003-as film.


Halálsikoly - Keresem

2015-03-12 02:19.09
Köszönöm, hogy szóltál, de megnéztem, és az a film nem ugyanaz, mint, amit keresek. Az egy 1989-ben készült film, eredeti címe A Whisper to a Scream. Amit én keresek az eredeti címe The Crying Child, és 1996-ban készült. Csak a magyar cím azonos. De köszönöm, hogy jelezted! Nem hittem már, hogy bárki reagál a kérésemre. Az is véletlen, hogy éppen megnéztem, mert ezer éve nem jártam az oldalon.


Karácsony Connecticutban (1992) - Vélemények

2009-12-04 09:24.39
Eszerint 20-án adja a Viasat: [link]


Katyi - Vélemények

2009-11-02 22:20.34
Bájos film, szerethető és vicces. A magyar vígjátékok közül talán az egyetlen kedvenc!
De az ismertető szövege hibás! Nem csecsemőgondozónak jelentkezik a lány, hanem a gyerek anyjának adja ki magát, tenyeres-talpas parasztlányként, hogy azután bosszúból fenekestül felforgassa a rendező életét...


Tintaszív - Vélemények

2009-08-21 17:53.17
Igen, olvastam. Nem mondom, hogy halálra rémlem a gonosz ábrázolásától, de valami ádázabb kinézetű, ijesztőbb figurát képzeltem volna a filmbe. Meglepődtem Serkis láttán.


2009-08-21 01:34.10
Azért az nem teljesen igaz, hogy Fraser csak egy módon tud játszani. Pl. a Darkly Noon című filmben nagyon jól alakította a vallási fanatizmusra nevelt eltévelyedett fiút. De tény, hogy jó ideje ugyanazt a figurát adja a filmjeiben. Talán csak rosszul választ filmeket, és beskatulyázták. Kár, hogy nem vállal több drámai szerepet. Viszont a Tintaszív esetében nem érdemel negatív kritikát, mert az írónő konkrétan róla alkotta meg, illetve rá írta Mo szerepét. Csak azt az alakítást kellett hoznia, amit már megszokhattunk tőle. Nem is volt több a karakterben.
Sajnos a filmet elszúrták, csak a látványra mentek, az meg szánalmasan giccses lett. Középkategóriás tévéfilmek szintjén mozog. Hogy jutott eszükbe Serkist főgonosznak szerződtetni? Óvóbácsinak jobban beillene. A regény viszont a maga műfaján belül zseniális. Ötletes, sodró lendületű történet a fantázia hatalmáról, és minden sorából kicsendül a könyvek iránti szeretet, Tandori Dezső fordítása pedig már garancia az irodalmi színvonalra.


A rózsa vére (2002) - Vélemények

2009-05-26 01:14.38
Öreg hiba. :-)
Bár van abban valami, hogy King rajongónak születni kell. Egyedi stílusát vagy rögtön megkedveli az ember vagy sose. De azért egy próbát mindenképp megér.
A filmadaptációkat az ő esetében nem kedvelem. Ritkán kötnek le, a könyvei annál inkább, és saját képzelőerőmet többre tartom, mint a filmes megvalósítást, ami nemegyszer erőltetett. Viszont ez a film az a kivétel, ami erősíti a szabályt, egész nézhető. Csak az a kár, hogy szimpla forgatókönyvet írt és könyv nem készült a történetből, illetve az Ellen Rimbauer naplója, mely könyvben is megjelent, de az már egy másik történet.


Lángoló part - Keresem

2009-03-14 00:47.32
Leszedtem az első két részt, de a hang hagy némi kívánnivalót maga után. Szörnyen fémes, és ez nem azért van, mert régi film, hanem valami rossz videószerkesztő lehet az oka. Tudtommal javítani sem lehet, és így végighallgatni a filmet nem túl kellemes. Sajnos csak a már említett linkeket találtam meg több helyen is. Esetleg nincs meg valakinek jobb minőségben?

Mellesleg nálam az első két egybefűzött részt simán le lehetett játszani. KMPlayert használok.
De biztos, hogy a lejátszótokkal van gond? Csak mert az első két rész összesen 1 óra 34 perc 3 másodperc hosszú. Stáblista nincs a végén. Nem lehet, hogy csak simán elnéztétek? De ha mégis megakadt 90 percnél, próbáljatok ki egy másik lejátszót.


Acapulco öböl (sorozat) - Keresem

2008-12-18 00:11.43
Próbálj ki egy másik lejátszót, mert amit használtál valószínűleg nem ismerte fel a film kódolását.


2008-11-20 21:17.25
Ez egy filmes oldal, és nem a nemzeti hovatartozásunk fitogtatása a célja. Saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt, az ilyen hozzászólásokkal.
Dina.k mintha azt írta volna, hogy neki csak az utolsó rész van meg. Ha tudná, hogyan lehet megszerezni a többit, valószínűleg azt is odaírta volna, nem???
Ha a te stílusodat követném, akkor most azt kellene tanácsoljam, hogy tanulj meg magyarul szöveget értelmezni?
De nem teszem, mert nem ismerlek, és nem csinálok nemzetiségi kérdést ilyesmiből. Annál többet jelent számomra, hogy ebbe az országba születtem.


2008-11-11 03:49.34
Nem értem a tv csatornák műsorszerkesztési elveit (már ha van ilyen). Ezt a filmet sokan néznék újra, de le nem adná a TV2, pedig nőne a nézettsége!!!


2008-11-11 03:30.25
Mozilla, Internet explorer vagy valamelyik böngésző, amit a nethez használsz.
Bemásolod a linket a böngésző címsorába, enter, miután megnyitotta az oldalt rákattintasz a "Free user"feliratra, aztán mented a fájlt a gépedre. A többi darabnál ugyanezt tedd.


Egyenesen át (1990) - Vélemények

2008-10-08 05:58.19
"már 1958as Ben Hur is látványoabb volt ennél könyörgöm" - Bocsáss meg, de egyszerűen kikívánkozik belőlem a kérdés: Tudod, hogy egyáltalán mi a frászról írtál???????? Előbb nézd meg!!! Ez a mai filmek hatása az emberekre!!!! Órákig nézzük a látványos jeleneteket, miközben sok esetben nincs is semmi története.
Viszont, ha találkozunk egy filmmel, aminek van sztorija, és ne adj' isten, még mondanivalója is, akkor már végig se nézzük, hisz' kispórolták a látványt!!! Merénylet a mit sem sejtő nézővel szemben!!!!

Ebben a filmben ne keress látványt! Próbálj a mondanivalóra, a tanulságra figyelni. Ez persze nem garantálja, hogy tetszeni fog, de jobban jársz hosszútávon!


Siralomház - Vélemények

2008-10-08 05:32.31
Nagyon nagy ez a film!!! A könyvet nem olvastam (eddig), de a film és Gene Hackman alakítása az egyszeri próbálkozásnál többet is megér!!!


Beowulf - A sötétség harcosa - Vélemények

2008-09-17 05:55.42
Iszonyú! Nekem a cipzáros hullazsáknál fogyott el a türelmem.
Eleve nem rajongok Christopher Lambertért, és ez a film is megerősítette az ellenérzéseimet.
Katasztrofális!!!!!!!!!! Az a kategória, aminél már nem érdemes bekapcsolni a tv-t meg a lejátszót, mert csak a villanyszámla lesz nagyobb!


Ébredések - Vélemények

2008-09-01 02:52.02
Martins, ez a James Belushi hasonlatod nagyon fájt!!! Kettejüket egy lapon sem lehet említeni. (Bár Belushi tehetségét nehezen tudnám megítélni, mert csak vígjátékokban láttam, és azok is gagyik.)
Robin Williamshez hasonlóan sokoldalú, csodálatos színész kevés van (sajnos).


Halálsikoly - Keresem

2008-09-01 02:36.09
Ha valaki tudja, hogy honnan lehet letölteni ezt a filmet, akkor légyszíves írjon!!!!!!!!!


Filmkereső

2008-04-19 05:39.07
A sorozat címe: Lángoló part, és Wilbur Smith regényének filmváltozata.


Dolmen - Rejtelmek szigete - Legjobb rész!!

2008-03-09 08:02.34
Fizetős oldalon keressétek! Sajnos csak tvrip, mégpedig a francia tf1-es. Erre tették rá a magyar szinkront. Nem a legjobb képminőség, tele van francia feliratokkal (mikor volt reklám, mi lesz a következő műsor ilyesmi - elég idegesítő!) Franciaországben kiadták dvd-ben is. A dvdrip-et le lehet szedni. Valaki, aki ért az ilyesmihez, meg van idege hozzá, rávarázsolhatná a magyar hangot!!!! :-) Nekem sajnos nem volt...


Selmeczi Roland - Selmeczi Roland emlékére

2008-01-31 23:45.52
Ezt nem tudom elhinni! Ezer éve szerettem a hangját, és néhány színészt el sem tudnék képzelni más hangján megszólalni! Egyszerűen képtelenség, hogy meghalt, és ilyen hirtelen!!! Csodálatosan tehetséges volt!!! Szörnyű most a tv-ben hallani egy reklámot is, ami az ő hangjával készült.
Iszonyú még csak belegondolni is, hogy mit élhet át a családja most, hogy ilyen fiatalon veszítették el egy szerettüket! Mi nézők pedig ismét csak elvesztettünk egy nagyon nagy színészt!!! És attól félek már nem lesz érdemes a külföldi filmeket magyarul nézni, legalábbis Brad Pitt vagy Antonio Banderas későbbi filmjeit már biztosan nem, azt hiszem őt nem fogja pótolni senki más. Nyugodjék békében!!!!


A múmia és a sárkánycsászár sírja - Kérdések

2008-01-25 02:36.11
Az ismertető alapján a sztorinak nem sok köze van az előző részekhez, ráadásul a második is elég gázos volt már (csak látvány, történet túlspilázva, következetlenségek az első részhez kapcsolódóan, korábban már elsütött poénok stb...), akkor mi a frászért forgatnak most ezzel a címmel egy harmadikat is, ráadásul úgy, hogy a főszereplő karaktere ugyanaz, csak egy teljesen más színésznő játsza???? Csináltak volna egy új kalandfilmet más címmel, más karakterekkel, de lett volna néhány színész - egyenlőre úgy tűnik, kettő: Brendan Fraser és John Hannah - akik a Múmiá(k)ból már ismerősek lennének. Ez szerintem korántsem lenne annyira zavaró, sőt!, minthogy a sokadik bőrt húzzák le egy filmről, és a minőség megőrzésével a legkisebb mértékben sem foglalkoznak. Rachel Weiszt szerintem senki sem pótolhatja, mert a Múmia az ő, Brendan Fraser, és John Hannah hármasával lett igazán sikeres...legalábbis az én szememben.


Ébredések - Vélemények

2008-01-21 22:14.56
Hogy miért vállal annyi ostoba szerepet? Ez a kérdés engem is foglalkoztat, mert láthattunk már az ő nevével fémjelzett baromságot is, és mivel a filmtörténet egyik ma élő legnagyobb alakja, még azt sem lehet mondani, hogy "hát meg kell élni valamiből...", de talán ő ezekben az ostoba szerepekben is lát valami értéket, amit mi nézők nem mindig veszünk észre. Az viszont tagadhatatlan, hogy ez egy csodálatos film, amit mindenkinek kötelező lenne megnézni!!!!


Oltári nő - Vélemények

2008-01-21 20:36.38
Nem célozgattam senkire. A hölgyem megszólítást köszönöm!!! :-)


2008-01-20 19:18.59
Az tény, hogy a Gary Marshall filmek csöpögősek, de ezen kár problémázni, tény! Ha egyet láttál és nem jött be, ne nézd meg a többit!
Az viszont végképp rejtély számomra, hogy miért olyan nagy szám a Micsoda nő!? Nem tűnt fel senkinek, hogy azt a sztorit már milliószor megcsinálták eddig? Filmben, mesében, színdarabban stb...Szegény lány, gazdag pasi, a körülöttük lévő zord világ, ami ellen harcolniuk kell... Ugyan már! Fantázia semmi!!!! Ezzel szemben ebben a filmben legalább volt spiritusz! Humor, jópofa sztori, karakterek... az önbizalomhiányos ara, a rámenős újságíró, az aranyos, kissé lökött nagymama + jól megválogatott zenék a filmhhez!


Dolmen - Rejtelmek szigete - A Dolmen zenékkel, videókkal, és a DVD-vel kapcsolatos dolgok.

2007-09-17 20:00.33
Ha szereted a filmet ennyit megér, és a letöltés egész gyors (persze attól is függ, hogy milyen a neted), így a megadott idő alatt egy csomó más dolgot is le tudsz szedni.


Szerelmes Shakespeare - Vélemények

2007-09-16 05:38.48
Nagyon jó ez a film!!! Azon kevesek közé tartozik, amin sokszori megnézés után is nevetni lehet! Persze ez elsősorban attól is függ, hogy szereti-e valaki Shakespeare műveit! Viszont nagy kérdés, hogy Gwyneth Paltrow miért kapott Oscar-díjat, nem volt nagy alakítás, és az is igaz, hogy a karakter sem volt Oscar-díjas szerep....nem kell nagy tehetség a megformálásához, bárki lazán el tudná játszani. Ha már valaki alakítását méltatni kellene, akkor az Joseph Fiennes, ő tényleg nagyon ügyes volt!!! Végre egy jó kosztümös vígjáték!!! Viszont Ben Affleck valamiért sehogyan sem illett bele, nem állt jól neki ez a műfaj, nem az ő világa.


Dolmen - Rejtelmek szigete - A Dolmen zenékkel, videókkal, és a DVD-vel kapcsolatos dolgok.

2007-09-16 00:21.30
Miért kínlódtok meghívókkal, ha egy szimpla sms-ért egy egyszerű programmal le lehet tölteni jóval gyorsabban, mint a torrent? Persze ha egyébként is regelni akartok az oldalra, az más.


2007-08-17 10:03.06
Köszönöm a segítséget Lotr!!!!!!!!!!! :-)


2007-08-17 05:19.21
"A regisztráció átmenetileg lezárva. Új felhasználókat csak meghívás útján fogadunk."
A francba!!!!


Harry Potter és a Főnix Rendje - HP 7 Nem hivatalos fordítás

2007-08-03 21:47.35
Itt az eredmény! Ennyit értek el ezzel cirkusszal! Eddig csak 1-2 fordítás keringett a neten, de most a jó ég tudja, hogy mennyi fog!!! Ha ezt is meg akarják állítani, akkor a netet kéne megszűntetni...


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk