Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Kutyám, Skip
- Film+, 10:45
Igaz történet
- Viasat Film, 11:15
A Pál utcai fiúk
- Magyar Mozi TV, 11:40
A légiós
- Film Mánia, 11:40
Kém a szomszédban
- AMC, 11:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Joanna Lumley (78)
John Woo (78)
Julie Benz (52)
Amira Casar (53)
James Badge Dale (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Havi 200 fix - Vélemények
2022-es választás
Danton (1982) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Fallout aaaaa
Omar Epps aaaaa

 

Fran fine hozzászólásai

Ugrás Fran fine adatlapjára


Szívek szállodája (sorozat) - Ki illik jobban Lorelaihoz, Max, Christopher, Jason vagy Luke?

2012-04-07 15:08.56
Luke áll az első helyen ! Második Max ! Christoper és Jason nem illetek hozzá !!!!!!!!!!! Hogy miért Christopher túl gyerekes és nem tudja kezelni a helyzeteket mikor komoly dolgokról van szó inkább le lép !! Jason milyen az a kapcsolat ha mind ketten külön hálószobában alszanak ??? Max túl csendes és vissza fogott ami nem rossz de nem Lorelai -nak Luke egy maga biztos erős és mindig ugrásra kész ha valami baj van rögtön ott terem és segít és nem csak Lorelai fontos neki ha nem a Rory is ami fontos dolog egy kapcsolatban hogy el fogadja más gyermekét és nem csak át nézz rajta !!!! Amit már nem mond hatok el a másik 3- férfiról de még az apjáról sem!!!!!!!


Szívek szállodája (sorozat) - Kit bírsz jobban? Roryt vagy Lorelait?

2012-04-02 18:13.38
Luke mert úgy szereti a hogy van !!!!!!!!!


Szívek szállodája (sorozat) - Hogy Kellett volna befejezni?

2012-04-02 18:11.54
Luke el menne Lorelai utána megy és meg próbálják meg beszélni de Luke nem látna a féltékenységtől mert érzi hogy Lor még mindig érez valamit Krisz iránt! Mert nem add egy értelmű választ a kérdésére . Hogy mit jelent neki valójában és szakítanak ! Lor haza megy Emili és Ricsárd Krisz mellett állnak hogy hozzák rendbe a házasságukat mert a történtek ellenére ők össze tartoznak .


2012-03-26 21:45.00
3-éva vége felé Lor rá jönne hogy mind végig a szeme előtt volt a férfi a nagy ő és hogy többet érez Luke iránt mint barát és hogy szerelmes belé és meg próbál közelebb kerülni hozzá a mit Lukenak is tetszik közben a kis városban is zajlik az élet.Közben Lor és Luke egyre közelebb kerülnek egy más hoz a Rory nagyon örül neki mert nem látta még az anyát ilyen boldognak és örül Lukenak is .Jessről ki derül hogy nem járt iskolába helyette dolgozik .Lukenak nem tetszik és Rory is mellé áll a mi Jessnek nem tetszik és elmegy titokban . Rory össze törik de túl teszi magát és gőz erővel a tanulásra koncentrál . Emili azon töri a fejét hogyan hozza össze Lort és Kriszt péntek esti vacsorát rendez a hová meg hívja a lányát Rory-t de Lor azt mondja hogy hárman mennek Luke is velük megy amit se Krisz se Emili nem nézik jó szemel hogy Lor és Luke együtt vannak és meg kezdődik a csetepaté ! Krisz közli Lukeal hogy ők attól hogy közéjük állt ő még most is hozzá tartozik .


2012-03-26 20:50.22
2-évadban Krisztofernek el kellet volna jegyezni majd elutazott volna a családjával ! 3-évad elején vissza jöttek volna mint házasok . Közben Luke és Lor még mindig haragban lennének de Luket meg lepné hogy férjhez ment. A minek nem örülne és lelki furdalása lenne hogy úgy beszélt Loral mikor bocsánatot kért tőle és három hónapja ami ért úgy beszélt vele ! Emili örülne a frigynek de nem tart sokáig mert Sherry be állít nagy hasal és közli hogy Krisztofer képes volt el hagyni őt és a gyerekét és el venni egy másik nőt . Lor meg döbben és kiborul és el rohan . Krisztofer utána megy és a főtéren utol éri és meg akarja magyarázni és fel sem tűnik nekik hogy mindenki őket nézi Lor közli Kriszel hogy vége a házasságuknak . Ezzel véget érne a kapcsolatuk .Lor és Rory meg beszélik és annyiban maradnak hogy Rory továbbra is találkozik az apjával . Közben mindenki a róluk beszél Lor teljesen ki van borulva mert az anya is piszkálja a házassága miatt . Este eszébe jut Luke hogy nem beszélnek egy mással mióta bocsánatot kért tőle de ő hidegen kezelte őt és ott hagyta a kávézóban ! Fel keresi Luket és beszélgetek sör mellett és Lor többet ivott a kell eténénél és meg akarta csókolni Luket de nem használta ki a helyzetét és haza vitte Lort a hol már Rory várta . Más nap Lor másnaposan kelt fel és Rory el mondta hogy mi volt este és rá jött hogy Lukeal volt de nem emlékszik semmire de a lánya meg nyugtatta hogy úri emberkét viselkedett vele. Rory Deannel maradna 3-évd 10-részig majd rá jönne hogy már nem szereti őt és szakítanak és Rory és Jess el kezdenek randizni .


Charles Shaughnessy - Vélemények

2011-08-07 14:57.49
Amúgy nagyon elegáns és nagyon jó képű fickó Nekem is a dadus a kedvencem tőle ! De az Életük napjaiban is jó volt


2011-08-07 14:54.47
Ha van valakinek ötlete hogy hol lehet letölteni nagyon hálás lenék előre is köszönöm


2011-08-07 14:52.32
Szeretném letölteni a filmjeit de nem nagyon találok tőle semmit ! például: A festmény,A halál csókja és Viszontlátásra filmjeit szeretném letölteni!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk