Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Manhattan-i tündérmese
- Izaura TV, 11:10
A szív hídjai
- Viasat Film, 11:55
Összetörve
- Film Mánia, 12:10
Érvek és életek
- Filmbox Plus, 12:30
Csillagpor
- Film Café, 12:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Penélope Cruz - Vélemények
97 Minutes - Vélemények
Állati mészárlás - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Repülés kezdőknek aaaaa
Kristen Connolly aaaaa

 

Kata Komba hozzászólásai

Ugrás Kata Komba adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7

Internátus (sorozat) - Vélemények

2013-10-13 12:15.13
Privát üzenetre válasz ment, a feliratokkal kapcsolatban.


Éjjel-nappal Budapest (sorozat) - Vélemények

2013-04-27 14:31.57
Láttam mi volt, elárultad több ponton is, hogy már figyelted az írásomat, szerettél volna mindenáron belekötni. Mert előtte bevittem neked valami találatot, amit nagyon zokon vettél, nincs ezen mit restellni.

Az én ifjúkori műveltségemmel kapcsolatban ismét csak képzelődsz, fogalmad sincs, mekkora bakot lőttél, de a valóságot úgysem hinnéd el el, viszont újabb alkalmat adhatnék neked arra, hogy nagyképűnek nevezz. Tehát ezt kár is lenne részletezni.

Ez már csak így megy (a magadfajták szintjén), hogy amikor megvédem magam a hülye fantazmagóriák ellen, azért is én vagyok a hibás, mert túl nagyképű vagyok. Holott nyilván tudom magamról, hogy nem túloztam. Nem is lenne értelme.

Lenéző vagyok néha a hozzád hasonlókkal, de nem alaptalanul.

Elég csak megnézni ezeket a gyanúsításokat, miszerint én több nicken írnék ide. Mivel önmagamról nyilván tudom, hogy ez egyszerűen baromság, innen kezdve te nem bírod elképzelni a szánalomnak azt a fokát, amit én érzek veled kapcsolatban, amiért betegesen képzelegsz rólam. Súlyos vagy tényleg, ilyenek nekem ne szóljanak be... Hiteltelen vagy, minden szavaddal.


2013-04-27 13:21.29
Ne hazudj!

Te kezdted el kétségbeesetten keresni a hozzászólásaimban a hibákat, hogy "bosszút állhass" rajtam. Nem találtál egyet sem, míg végül kínodban lecsaptál egy mondatra, ahonnan (szerinted) hiányzott egy felkiáltójel.

De olyan hülye vagy, nem tudtad az erre vonatkozó szabályt (az összetett mondatokkal kapcsolatban), így olyan csúnyán beégtél, hogy szinte sajnáltalak.

De tényleg, akkora nyomorult benyomást keltettél: hülyéje direkt keresi a hibákat, talál egy szinte semmiséget (ami lehetett volna véletlen elütés is), de még az sem jön be neki, pofára esik. Ezen még én is jót röhögtem.

Azt is nyilván tudom, hogy paranoid beteg vagy te is, mert még mindig valamilyen másik nickről fantáziálsz, holott legalább a múltkoriak alapján elgondolkodhattál volna. De nem, te sem gondolkodsz...

Nem véletlen, hogy pont ilyenekkel van összetűzésem. Ezek beteg emberek, képzelődnek, kitalálnak hülyeségeket, és hiába beszélsz nekik, hozol fel józan érveket, teljesen mindegy, mert _nem_ gondolkodik_, elképesztő...


2013-04-27 13:00.38
"persze.amíg idegesít embereket,naná"

Primitív, troll lényed újabb bizonyítéka. Meg annak is, hogy tényleg jól ismerem a fajtádat. A múltban volt ilyen hányadék "jellemű" osztálytársam. Normális ember nem élvez ilyenre, hogy másokat idegesít. Te erre élvezel, mert ez vagy te.

Persze, az a vicc, hogy ilyeneket én is kiröhögöm (vagy anno az iskolában levertem, pedig nem vagyok az a típus, de aki hülye, az hülye, direkt megvereti magát, tényleg nem normális).

Beképzeled magadnak ezt a szókincs hülyeséget is, amiről fogalmad sincs. Szókincs nem azt jelenti, hogy milyen jól(?) le tudod ugatni a másik fórumozót, egyébként tartalmatlan hülyeségekkel, a másik szavaiba való gyerekes belecsimpaszkodással, mint egy undorító kis pióca. Szellemesnek hiszed magad, közben szánalmas vagy.

Ennek nincs több értelme, mint a kutyaugatásnak. Illetve legfeljebb a kutyák értik az ilyet, emberi lény számára nem hordoz információt.

De te olyan hülye vagy, nem veszed észre magad, hogy a kutya sem akar versenyezni veled abban, hogy ki tud jobban ugatni. Úgyhogy csaholj csak tovább kisköcsög, és képzeld azt, hogy aki utoljára ugat, az a "menő".


2013-04-27 12:48.44
Maximálisan megértelek. Múltkor is csúnyán beégtél, így a reakciód szinte természetes. Csaholj kutya...


2013-04-26 16:50.05
"szófacsaró,az azt jelenti,akinek van annyi esze,hogy a szavakat ügyesen úgy formálja,ő nézzen ki pozitívnak"

Tehát nem az objektív igazság számít (szerinted), hanem a látszat.

Ez mindent elmond rólad, sunyi alak... jellemtelen. Rögtön tudtam, neked valami nagyon elromlott az agyadban, ha erre még büszke is vagy. Ismerem a rohadék fajtádat, adnék én neked szófacsarást a pofádba...


2013-04-26 11:42.05
Tudtam, hogy ezzel fogsz jönni, szánalmasan kiszámítható vagy. Pedig, ha lenne eszed láthatnád, hogy most is több, mint egy hónap után tévedtem ide megint, annyira követem a fórumot.Egyébként közöd hozzá?

Viszont, amint én beírtam 1 hónap után, te 6 perc után máris idepattantál, mert te meg itt éled az életed, ennyit rólad. Nem gondolkodsz, ostoba vagy.

Még mindig itt tartasz, ezt a beteg szókincs dumát hajtogatod (újat nem tudsz mondani, mert eddig terjed a szókincsed), miközben primitív az írásod, még mindig nem ismered a szóközök és a nagybetűk normális használatát. Egy ilyen igénytelen majom szólogat be nekem, ne nevettess... Szedd már össze magad, ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek...

Ez nem szókincspárbaj, te hülye, szópárbajos topik máshol van. Az való a te szintedhez.

Én csupán száraz tényekről beszélek: szerencsétlen agykárosult vagy, aki ezen a fórumon éli ki magát. Ezen nincs mit ragozni, szókinccsel színezni. Egyszerűen csak bebizonyítottad, hiszen nyilvánvaló agybeteg dolgokat találtál ki. Amellett szófacsaró kis köcsög vagy, aki csak azt nézi, hogyan lehetne a másik szavát minél jobban kiforgatni, miközben az érdemi mondanivalód, a tartalom _nulla._


2013-04-25 21:42.56
1. Tőlem mindenki azt ír, amit akar. A Kata Kombáról, aki csak egy nick. Nem nagyon követem ezt a fórumot, nem is érdekel. Múltkor csak hobbiból próbáltalak meggyőzni téged is, meg néhány hasonló "gondolkodású" társaidat. Még mindig el bírok csodálkozni az emberi hülyeség határtalanságán, pedig eleget láttam már.

2. Azt is meg kell nézni, hogy _kik_ írják. Hozzád hasonló, elmebeteg hülyék. Rövid itteni pályafutásom "valahogy" sikerült összefutni a Filmkatalógus pár hangadó fogyatékosával, akik mindenhol ott vannak. Ilyenek miatt nem szimpatikus ez a hely, nincs is kedvem ide írni.


2013-04-25 20:20.52
Nem csak te látod így, beteg a gyerek, súlyos eset. Engem is meggyanúsított másik nickkel, teljesen alaptalanul.

És hiába magyaráztam neki, részletesen kifejtettem, hogy ez miért lehetetlen, egyszerűen nem gondolkodik, kő van a fejében, ez egy idióta.

Nem is értem, hogy ilyenek szabadon mászkálhatnak...


2013-04-25 20:14.28
Szerintem Regina legfeljebb nem csúnya, de semmi extra nincs benne. Esetleg a kelleténél picit nagyobb feje, ami extra.

Pláne, ha látnád smink nélkül, középkorú háziasszonnyal vetekszik. Hanna vagy Dia is érdekesebb nála.

Amúgy a műsor persze egy kalap szar, fárasztó. Marci és Rita veszekedését hallani mindig, de unalmas már.


Dallas (sorozat) - Vélemények

2013-03-21 16:36.56
"horrort nézd meg."

Melyik horrort? Nem értem a kapcsolódási pontot.


2013-03-07 13:25.17
SPOILER

Én az autó megpiszkálásánál éreztem, hogy nagyon sablonos, előre lehetett tudni. Ilyen értelemben még spoilernek sem nevezhető, úgyis mindenki kitalálja. Persze csak épp Cristopherék nem számítottak erre, vagyis nem őriztek 24 órában egy ilyen fontos cuccot.

Amikor rohantak a pótalkatrészért, már azt is lehetett tudni, hogy összejön nekik. Remélem, a kiszerelt alkatrészt majd megvizsgálják, rájönnek a beavatkozásra, abból is lesz még harc.

A vége érdekes volt, ilyenkor elvileg szokás berakni egy gyászkeretes képet, vagy talán lesz még valami a következő részben is, azért maradt el. Egy ilyen életpályát azért illene méltóképpen lezárni, nem csak így, hogy puff, aztán se kép, se hang.

Nem bonyolítják túl a történetet, persze attól még továbbra is fenntartom, hogy kikapcsolódásként szívesen nézem.

Az akusztikája (zene, autóverseny) is kellemes volt, komolyabb hangrendszeren lehet tolni rá rendesen a hangerőt, hadd dübörögjön...


Kényszerleszállás (2012) - Vélemények

2013-03-05 10:49.22
Pár idiótát nem neveznék közösségnek. Amint látom, vannak itt olyan "fórum hülyéi", akik nem csak az én ellenszenvem vívták ki.

Amellett én azt nagyon jól tudom, hogy ilyenkor mindig akadnak hozzám hasonló gondolkodású szimpatizánsok is, akár némán, akár privát üzenetben támogatva. Nem csak az ugató kutyákat kell látni...


2013-03-05 10:31.28
Jelenleg úgy gondolom, hogy lehetőleg nem írok erre a fórumra filmes véleményt, mert amikor legutóbb is véletlenül írtam valahová, Debil Evil benyomott egy gúnyos szmájlit, amit először még nem is tudtam mire vélni. Utána találtam a hozzászólásai között ezt a topikot, ahol ismét engem gyanúsítgatott, ezzel a Fluor-akármivel.

Ezért írtam ide, megvédeni magam, amihez nekem is jogom van, eltekintve persze a moderáció korlátaitól, amíg engedik. Ha pedig lecseng a téma, és már nem piszkálnak, inkább elhúzok innen, szerintem. Vagy nem tudhatom, mit hoz még a jövő.

Lásd, milyen türelmes vagyok, szívesen elmagyaráztam még neked is, hiába látom, hogy egy gyökér vagy. Sőt, általában én szívesen elmagyarázok bármit, arról már nem tehetek, hogy egyesek nem értenek a magyar szóból.


2013-03-04 18:49.47
Arra várhatsz, most már megutáltam ezt a fórumot, a Dallas-topik is unatkozó háziasszonyok székhelye, akik mindenről dumálnak, csak a Dallasról nem, hova tévedtem...

Egyszerűen le lehet akadni rólam, akkor nem lesz mire reagálni, ilyen egyszerű.

Pusztán rosszindulatból nem fogok topikot rombolni sehol, de a szemétséget én sem tűröm.


2013-03-04 18:39.02
Te itt azzal tehetted volna a legtöbbet, hogy nem szólsz be nekem igazságtalanul, akkor most nem tudnék mire reagálni.

Jogom van megvédeni magam, ilyen alattomos rágalmazóktól, de neked is csak annyit kívánok, hogy kerülj hasonló helyzetbe.

Majd biztos örülni fogsz, hogy amikor biztosan tudod, hogy neked van igazad (mert például nincs másik nicked), de azért még téged ugatnak le.


2013-03-04 16:38.25
Tehát úgy gondolod, nyugodtan rágalmazhatsz engem egy topikban, nekem pedig nem szabad megvédeni magam?

Ne is válaszolj inkább te szánalmas provokátor, én addig ütnélek, te nyomorult, amíg mozogsz...


2013-03-04 16:21.05
Mondom, hogy magaddal foglalkozz, szerencsétlen kis köcsög...

Soha nem titkoltam, hogy amikor én erre a fórumra tévedtem, a szókincsemből sajnos nem futotta többre, így hirtelenjében az Internátus című sorozat katakombáiról neveztem el magam, amire épp akkor rá voltam kattanva.

Nem gondoltam, hogy ennek különösebb jelentősége van, arra sem számítottam, hogy itt ekkora beteg debilek is vannak.

De jellemző a sunyiságodra, szánalmas provokátor lényedre, hogy ilyennel jössz, amit a másik topikban már elmagyaráztam, többször is.

Ne gerjessz offtopikot!


Kit kellene bannolni és miért?

2013-03-04 16:07.59
"normális gondolkodású ember mindig több oldalról közelíti meg a dolgokat."

Elképesztő arcátlanság ez olyantól, aki _nem normális_ módon gyanúsítgat egy másik fórumozót. Neked aztán van bőr a képeden...

Hiszen épp erről beszélek, hogy nem gondolkodsz normálisan, itt például nem vizsgáltad meg elég alaposan két nick hozzászólásait, csak köpködsz ész nélkül. Ez a nagyon buta emberek jellemző vonása. Én meg mindig utáltam ezt a típust.

Ezért próbálom többször is elmagyarázni, minél egyszerűbben fogalmazva, hátha felfogod végre, hogy óriási bakot lőttél. Hátha feltűnik az is, hogy nem bírsz ellentmondásokat felfedezni a hozzászólásaimban, nekem ugyanis egyszerű dolgom van, csupán az igazat kell írnom.

Pedig úgy tűnik, keresed a hibákat ezerrel, ennek ellenére a múltkor is csak egy kérdőjelbe tudtál belekötni. De még azzal is beégtél, szinte már sajnáltalak.

Számomra egyébként nem újdonság, hogy korlátozott felfogóképességű figuráknak többször is el kell mondani valamit. Aztán még úgyse érti...

Amíg pedig én ráérek itt igazat írni, addig annyiszor fogom leírni, ahányszor kedvem lesz, vagy ki nem tiltanak. Mert azt azért nem gondolhatod komolyan, hogy neked szabad itt szemét módon gyanúsítgatni bárkit, de másnak nem szabad megvédeni önmagát.

Arról egyébként fogalmad sem lehet, hogy az én írói képességem milyen szintekre terjed ki, de afelől nyugodt lehetsz, hogy számos területen megállom a helyem, úgyhogy hagyjuk ezt a részét, úgyis csak kiröhöglek.

Majd azt én tudom, hogy hol, milyen szavakat kell használni. Nyugodtan bízzátok ezt rám, az Egyszerű Szamurájjal együtt, akinek szintén fixa ideája, hogy a stílusomat boncolgatja, pedig ez a téma közel sem arról szól.

Itt beteg emberekről beszélünk, akik csak úgy benézik a fejükbe, hogy én itt más nick alatt is jelen voltam, ami nyilvánvaló rágalom.


2013-03-04 13:06.33
De én már azt is pofáztam, hogy az illető talán nem is olvassa ezt a topikot, még csak nem is tud rólam, könnyen lehet. Én itt nem sok topikba írtam.

Valahol, más topikban kivívtátok magatoknak, nekem meg semmi közöm az egészhez.


2013-03-04 12:58.49
Ez így van, férfiként teljesen szűz a hátsó bejáratom. Ez csak egy nick, idióta, az Internátus című sorozat katakombáin alapul.

Én ugyanis csak akkor keveredtem ide, amikor rákattantam a sorozatra, és ez az egyetlen nickem, köcsög.


2013-03-04 12:50.37
Konkrétan nem, csak sunyiba, mi? Ocsmány féreg.


2013-03-04 12:40.21
Én csak egyet nem értek. Nekem itt a sok ismeretlen név között fel sem tűnt a Joaphoen nick, egészen addig, míg váratlanul azzal jössz itt, hogy bizonyos privát üzeneteket kapsz.

Mivel addig nem került a látóterembe ez a név, így nyilván fogalmam sem lehetett, hogy miért is kellene rád ugatni. Most már ugyan látszik, homályos az agyad neked is. Ilyen alapon meg is érdemelnéd, csak persze én bolond lennék venni a fáradságot.

Sokkal hamarabb megjegyeztem itt két, különösen undorító pofát, egyik a Debil Evil, másik a Leszop. Ezeknek velejétől beteg a gondolkodásuk, önmagukon persze nem veszik észre. Az életben soha nem fogják belátni, hogy jogtalanul gyanúsítottak meg, annyira végtelenül sötétek. Ők nem kaptak privátban, csak pont te, akinek még a nevét sem tudtam addig? Érdekes.

Gondolkozz el inkább azon, hogy a napokban kikkel keveredtél még összetűzésbe, közben esetleg azt is latolgathatod, hogy ezek közül melyik lehet az a fajta egyszerűbb típus, akiből ennyi kinézhető. Mondjuk hasonlít hozzád, hiszen az emberek hajlamosak önmagukból kiindulni, mint te is például.

Majdnem azt írtam volna, hogy én már kinőttem az ilyen gyerekes hülyeségekből, csak ugyebár az a gond, hogy én soha nem is foglalkoztam ilyennel.

Nagyon túlgondolod a saját fontosságodat, ha komolyan hiszed, hogy én miattad venném a fáradságot.

Tehát megpróbáltam bemutatni a helyzetet a saját szemszögemből nézve, persze tökéletesen tisztában vagyok, hogy egy bizonyos szint alatt ez úgyis csak falra hányt borsó, reménytelen...

Ugassatok kutyák, szánalmasak vagytok...

Vagy inkább "szúrjatok ki" velem azzal, hogy szó nélkül eltakarodtok, szégyentől farkat behúzva, én abban is benne vagyok, és akkor nincs miről beszélni.


Kényszerleszállás (2012) - Vélemények

2013-03-04 10:31.23
Kezdi már a szavak kiforgatását a debil hülyéje... Mondom én, hogy ismerem a beteg fajtádat, erről beszéltem.

Ne gyanúsítgass senkit alaptalanul!

Ne gerjessz oftopikot és magaddal foglalkozz, vigyorgó kis buzi.


Dallas (sorozat) - Vélemények

2013-03-03 21:00.23
Végén fel fogtok bosszantani, az lesz...


2013-03-03 20:55.19
Még egyszer mondom, a topikban több hozzászóláson keresztül a "Johnny" nevet emlegettétek, ne nézz hülyének.

Utána láttam valami képet is, azt is láttam, hogy ismeretlen pofa, utána kerestem rá név szerint, hogy ki a franc ez.


2013-03-03 20:31.43
Vagyis Johnny.


2013-03-03 20:31.03
"Johnny G. Weir."

Most már ne fárassz kispajtás, Johhny volt említve a topikban, csak néztem ki a fejemből.

Utána én vettem a fáradságot, topikot böngészgettem további információmorzsák után, Google-keresőt bevetettem, míg eljutottam valami Johnny G. Weir.nevű köcsöghöz.

Akkor még nagyobbat néztem, hogy mi a francot keres ez itt.


2013-03-03 20:24.33
"heti egyszer legalább én is írok, hogy mi várható..."

Kösz, inkább ne írnál, múltkor is valami olyan spoilert láttam meg véletlenül, amit nem is akartam volna tudni.

Legközelebb nyugodtan kitehetnéd a SPOILER feliratot. Ez is csak fórum-etikett kérdése. Meg a józan észé.

"úgy hogy szerintem lapítani kellene, ha nálad a 1 kommentben kimerül egy aktuális rész ismertetése..."

Ha heti egy komment, akkor annyi, attól én még nem vagyok kevesebb senkinél, ne röhögtess...


2013-03-03 20:08.05
Én nem fogok sírni, nem érzem magaménak ezt a fórumot, nem ez a fő érdeklődési területem.

De attól még a fórumetikett nem úgy működik, hogy pár embernek nem tetszik a címben meghatározott téma, tehát akkor csesszünk szét egy topikot. Azért ennyire szőkék ne legyünk már... Ez elvi kérdés.

Másokat érdekelhet, vagy az is lehet, hogy valaki hetente egyszer nézne be a fórumra, a megjelent epizód után.

Ha pedig nincs tárgyi hozzászólás egy témához, akkor elsüllyed, ez ilyen dolog. Később majd felhozza valaki, aki akarja. Belevaló témával.

Ha itt normális moderáció lenne, azonnal takarítani kellene a francba Korda Györgyöt, Balázs Klárit, de főleg ezt a Johnny-köcsögöt vagy kit, akit én először nem is értettem, hogy miről van szó. Mivel a sorozatban is van egy Johhny, de nem nagyon állt össze a kép, zavarkeltő. De nem is hallottam még erről a majomról.


1 2 3 4 5 6 7

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk