Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Made in Italy
- RTL Három, 07:55
Szeretteink körében
- HBO2, 08:05
Mindenütt nő
- Moziverzum, 08:30
Amikor Dolly Parton volt a mamám
- Filmbox Extra HD, 09:10
Hook
- Film Café, 09:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Krumholtz (46)
Chazz Palminteri (72)
Greg Wise (58)
Lainie Kazan (84)
Caroline Dhavernas (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -
Országúti diszkó (2024) - Vélemények
Mit hallgatsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Egy újévi fogadalom aaaaa
Josephine Langford aaaaa

 

Arirang hozzászólásai

Ugrás Arirang adatlapjára

1 2 3 4 5

A Silla királyság ékköve (sorozat) - Keresem

2011-04-03 17:58.14
Minden filmrészlet feliratát el kell nevezned. Az egér jobb gombjával átnevezés, majd elég annyit beírnod, hogy B1, az első részre. A hozzátartozó feliratnál is ugyanígy B1. Ezt a kettőt beteszed egy külön mappába, amire ráírod szintén, hogy B1, de írhatsz akármit a mappára, csak tudjad, hogy az tartalmazza az 1. részt. Utána sorban mind a 17 részt ugyanígy. Nekem KMPlayer van telepítve a gépre, azzal nagyon egyszerű lejátszani, de a VLC is egyszerű, A media playerral nekem nem sikerült. Ha kérdés van itt tedd fel légy szíves, most nyitva van a gépem egész estig.


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2011-04-03 17:51.59
Már meg van külön a magyar felirat, és meg van külön a film is?
Ha így van, akkor gyere a Keresem topikba, itt a lap alján megtalálod, továbbiakat ott magyarázom el.


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Keresem

2011-04-02 19:38.31
Bad Guy:

01 : *****
02 : *****
03 : *****
04 : *****
05 : *****
06 : *****
07 : *****
08 : *****
09 : *****
10 : *****
11 : *****
12 : *****
13 : *****
14 : *****
15 : *****
16 : *****
17 : *****
(forrás: [link] )

vagy:

***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ttp://www.fileserve.com/file/gYMwPxT/Bad.Guy.E12.avi ***** ***** ***** ***** *****

Magyar felirat: [link]

A film zenéjét ***** lehet elérni.

* Automatikusan eltávolított tartalom.


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2011-04-02 19:35.53
A lap alján a Keresem-ben találod:


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Képek és videók a szereplőkről...

2011-04-02 17:49.31
[link]


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2011-04-02 17:49.02
Én is küldök ajándékot, biztosan ismeritek is ezt az oldalt. Beteszem a képek közé, rend a lelke mindennek.
A Bad Guy-t kénytelenek voltak összecsapni, mert már így is halasztotta miatta a bevonulását, azt hiszem májusban kellett volna, és ő csak júliusban ment, ha jól tudom. Nem kapott több haladékot. Szeretett volna még pár napot pihenni, kialudni magát, viszont már másnap a gyakorlótéren találta magát. Én sajnálom, hogy megemberesedik, nekem olyan kis nyiszletten tetszett nagyon, olyan vékonyka volt, hogy tűbe lehetett volna fűzni.
Ha rám hallgatnának a Bad Guy rendezői, menedzserei, leszerelés után megcsinálnám a film végét rendesen. Ha meg akarták ölni a végén, öljék, de legyen rendes a befejezés. Azt olvastam az utolsó részt leginkább összevágták, mintha emlékezne, vagy a felvett, de fel nem használt jelenetekből áll.
Lányok ha vannak filmigények, a keretezett koceka valamelyikébe fogom tenni akár a linkeket, akár a hozzáférhetőséget. Most előkerítem a Bad Guy-t, látom valaki kéri, remélem már meg van rendesen, én még részekben ollóztam össze magamnak.


2011-04-02 03:33.50
Értem miért gondolod, hogy nem láttam. Azt írtam, hogy még csak az 57. résztől láttam eredetiben, de addig láttam magyar szinkronnal, sőt az 57. résztől is láttam szinkronosan is, és felirattal is. De most feliratoztam az eredeti filmet és gyűjtöm az erőt a nézésére. Nagyon tetszett a film, és nagyon megrázott.Láttam eddig japán történelmi filmeket, kínait is, de azok ne fogtak meg egy kicsit sem. A magyar tv nem a jó ízléséről híres ebben a témában.


2011-04-02 03:25.50
Már megnéztem 1x, ill. 2x, mert aznap még az ismétlést is megnéztem. Talán az volt a baj, hogy rögtön utána néztem a Bad Guy-t is, és a kettő rettenetesen sok volt. Sokk volt. Éppen abban az időben nem voltam valami jól, és ez még rásegített, hogy rosszabbul lettem. Még mindig nem vagyok rendben, és elég csak rágondolni, máris rosszabbul vagyok. Ezért gyógyítgatom magam mindenféle más koreai filmmel, olvasok sokat Koreáról, kimcsit gyártok itthon, és minden mást csinálok, ami kicsit eltereli a figyelmem. Pont ezért, mert nem tudom többször megnézni, nem is tudok, nem is akarok ilyen szép elemzéseket írni, de szívesen olvasom. Viszont ha valakinek új filmekre van szüksége, vagy lelőhelyekre, és tudok, szívesen segítek. Eszembe se jutott volna magamtól feltenni ide bármit is, csak a lábtöröttünk kérdezte mit is csináljon annyi ideig gipszben, mikor az összes filmjét megnézte már egy csomószor.Hát ennyi. Ha nem is írok, azért olvasok.


2011-04-01 13:05.21
Még csak a végét láttam eredetiben, az 57. résztől, most készítettem el az egészre a feliratozást, nagyon szeretném megnézni, de nagyon félek tőle. Olyan hatással volt rám, lelkileg, hogy belebetegedtem. Nem tudom megérteni akik elmennek e mellett a film mellet.


2011-04-01 13:01.14
Ez gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!


2011-04-01 11:48.53
El vagyok ámulva, bámulva, olyan csodásan elemeztek, csak azt nem tudom hogy bírjátok. Én lassan már attól sírva fakadok, ha a kezembe veszem a CDt. Nem tudom újra megnézni. Már akkor mondtam a lányomnak, hogy itt minden kis félmosolynak, pillantásnak jelentősége van, amikor vetítették. Szerintem akinek nem tetszik a film, az csak felületesen nézte, mert hozzászokott, hogy az amerikai filmeknek nem sok rejtett jelentésük van. Kiadhattok egy tanulmányt róla


2011-03-31 16:04.10
Azt olvastam ezeket a részeket valamiért kivágták a filmből, több dolog volt Bidám gyerekkorából, és kisgyerekkori életéből. Most meg azt írja valaki, miután a királyi ház titkait kezdték el vetíteni, hogy ez nagyobb film, mint a SIlla. HÁT..........biztosan nem látta végig vagy egyiket, vagy másikat.


2011-03-31 13:36.56
Mikor én 6 éve elkezdtem kényszerből számítógépezni, azt se tudtam hol kell bekapcsolni. Mindent azoktól tanultam, akikkel összehozott az élet a neten keresztül. Nem kérkedni akartam a tudásommal, mert az nincs. Teljesen konyhanyelven értem a gépet, sokszor tudás hiányában nem is tudok kérdezni sem egy szakértőtől, ezután csak a kis keretes micsodában írok technikai dolgokról, filmletöltésekről. Ha valami kérdés merül fel azt előbb jelezzétek itt, mert lehet, hogy nem veszem észre amott a "túlparton".


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Keresem

2011-03-31 13:17.48
A letöltési segédlet neve:
FreeRapid-0.85.
Beírod a keresőbe:
[link]
Előjön a Chip letöltőközpont oldala. 2 db zöld betűs felirat látszik az alsóra a Töltsd le most-ra kattintasz.
Bejön egy ablak, ahol a megnyitás, alatta a fálj mentése szerepel, bejelölöd a mentést.A kis körre kattintasz, ha zöld pötty van a közepén, akkor jó, majd lenyomod az OK-t. Bejön a letöltések, talán várni kell, az interneted gyorsaságától függ a várakozási idő.Ha végzett a letöltéssel, akkor a gépeden kikeresed a Dokumentumok mappádat. A dokumentumokban a letöltések-et. Ott megtalálod a FreeRapid 0.85 tömörített változatát. Gondolom Win rar van telepítve a tömörítéshez,ekkor
Baloldali egérgombbal rákattintasza tömörített fáljra. Kiírja a kicsomagolás változatait.
A fálj kibontását választod, rákatt, új ablak, ahol kérdezi hogy hová szeretnéd kicsomagolni, válaszd az asztalt.Rákattintasz, ezzel kijelölöd, még egy katt az Ok-ra.A monitoron ezután találsz egy mappát FreeRapid 0,85 címmel. Ha a mappát megnyitod, mindenféle almappák vannak, az nem érdekel bennünket, hanem látsz 2 kék ikont, fehér nyíllal. Arra kattintasz amelyik az frd File Downloader Vity feliratot viseli. Elég sokat kell várakozni, akkor megjelenik egy szép színes logó, még mindig várakozol, majd előjön egy nagy táblázat.
Mielőtt a kék ikonra kattintasz érdemes az egérbe másolni amit le akarsz tölteni, mert akkor egyből beírja a táblázatba, és megkezdi a letöltést.Ha hibát talál a linkek között, akkor dudál, ha elkészült a letöltéssel csilingel. Ha hiba van akkor rózsaszín lesz a kis mező, ahová töltené, és zöld helyett piros gombok lesznek a linkek előtt.
Ilyenkor sincs még minden veszve, mert több oka is lehet ennek. Először meg kell vizsgálni van-e elég hely a gépeden a film letöltéséhez, ha nincs, akkor ki kell írni lemezre amit menteni akarsz a gépről, a többit kitörölni. Ha így sem változik a helyzet akkor sajnos marad az egyenkénti, linkek szerinti letöltés, ez azért ritka az új filmeknél, csak aminek a forrása több éves, ott szokott előfordulni, hogy már nem élnek a linkek.
Kitörölni úgy lehet belőle, hogy kijelölöd a linkeket, a Fölső sorban a Downloadra kattintasz, és abban a Delet-re.
Lehet szüneteltetni a letöltést, újra indítani, mert ha leállítod azzal, hogy kinyomod a piros kockával, a linkek nem tűnnek el belőle, éppen azért, hogy később is folytatni tudjad a letöltést. Ha a letöltés helyét keresed ugyanott a Downloadban találod az Open Direktory-t erre kattintva megtalálod a helyet ahová letöltötte. Előtte legalább egy linket jelöljél ki színesre, csak akkor működik ez a parancs.
Tudom, hogy roppant bonyolultnak tűnik, én ilyenkor vagy nyomtatóval kimásolom az egész irományt, és lépésenként aláhúzom, a könnyebb követhetőség miatt, mikor nem volt nyomtatóm, akkor egy füzetbe kiírtam mindent kézzel. Így nagyon sok "tudomány" összegyűlt az évek során, bármikor vissza tudok lapozni, ha valamit elfelejtek.
Amondó vagyok először próbáljad meg a segédletet letölteni, és utána még beszélhetünk, bármikor. Ne add fel az első kudarc után, sikerülni fog!


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2011-03-31 11:59.22
Kedves Marika!
A Keresem topikba beírom a letöltési segédletet, amit ígértem. Bejössz a filmkatalógusra, a Fórumok- Silla-Keresem-re kattintasz, ott lesz.


2011-03-31 11:52.53
Kedves Fáncsi!
Most utoljára szólok hozzád, mivel alul kultúráltnak titulálsz. Igen, ez volt a szándékom, egy pengevágással odaütni, miután a legelejétől kezdve, igenis csíptem a szemecskédet. Ha a Sillával kapcsolatos kérdést vagy információt írtam, akkor voltál szíves azonnal megjegyezni, hogy mielőtt én idejöttem ezt ti már régen kitárgyaltátok. Egyetlen beírásomat nem hagytad szó nélkül, mindenben csak a hibát, kötözködést olvastam, szándékod erősen az volt,hogy kipiszkálj, főleg, mikor a nevek miatt megbántódtál, hogy mégsem neked van igazad.Tegnap megmondom őszintén, kitöröltem a Fórum címét a gépemből, de közben aludtam rá egyet, és mivel most elolvastam, hogy vannak akik számítanak rá, hogy esetleg tudnék segíteni, visszajöttem, de megyek is a Kérések topikba vele.
Kedves Szilvike! most neked külön nem írok, de gondolom olvasni fogod. Mielőtt más témába kezdtem, megkérdeztem a véleményeket, hogy tehetem-e, elég sokan egyetértettek, hogy néha beszélhetünk másról is. Hogy többnek tűnt hirtelen a "más" a begipszelt lábú fórumtársnak nyújtott kölcsönös segítségnyújtás miatt tűnik így, mivel ő kérdezte, mit is csináljon 6 hét gipszben. Én próbáltam eddig mindig diplomatikus lenni, de mivel Fáncsi csak nem hagyta abba a piszkálásomat, kissé bepipultam tegnap. Mindenkitől elnézést kérek érte, persze az érintettet kivéve. Mindenkit szeretek, higgyétek el, de már nem hagyhattam magam.
Az email azért nem jó a segítség, filmletöltés témában, mert akkor aki esetleg még kíváncsi, nem tudja olvasni.
Marikának, és akit még érdekel. Nem akartam villogni a tudásommal, ami nincs is, csak ami tapasztalatom van, azt próbáltam megosztani.
Elnézést érte!


2011-03-30 19:46.37
Szállj le rólam Fáncsi! Én nem szólok hozzád, te se tedd!


2011-03-30 13:02.14
Marika! van egy letöltési segédlet, amivel nem kell a gép mellett ülni, ha érdekel beírom a segítség, topikba, vagy ahová esetleg gondoljátok, de szerintem itt jobban szem előtt van. Egyszer belerakod az egész film összes linkjét, és csilingel ha végzett.


2011-03-30 12:11.00
Nem is tudtam, hogy ennyi filmben szerepelt,pedig a Wikipedián is utána néztem. Kár, tényleg, hogy nincsenek magyar feliratok hozzájuk.


2011-03-30 11:51.26
Kedves Szilvike! Én, mielőtt elkezdtem ide rakosgatni a linkjeimet, jártam a képek, a keresem,és a többi a fórumhoz tartozó oldalakon, és mivel úgy láttam, hogy 1-2 bejegyzésnél több nem volt , és válasz se volt rá, hát én is ide tettem amit közölni akartam. Ettől miért lett lapos? Szerintem csak színesedik, ha nem csak egy filmről tudunk, de mindig visszatérünk az eredeti témához. Egy rókáról csak egy bőrt lehet lehúzni, mondja a mondás, de mi már a 103.-t próbáljuk lerángatni a témáról. Nekem is kedvencem Silla, és a KNG filmek, de mivel volt egy balesetesünk, aki segítséget kért , hát segítettünk. Nem vette volna észre ő sem, mint ahogy mi sem, ha ezt nem itt teszi. Hét végén már fölfutottunk a ranglétrán a 3. helyre, sokat csacsogtunk, nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne a linkek ide rakodása. Ha viszont szabályzat tiltja, akkor természetesen nem tesszük többé, de akkor nem is kovácsolódunk össze még jobb csapattá. Nagyon sajnálnám, ha nem jönnél többet, mert a te írásaid révén jöttem közétek, viszont valljuk meg nem most gondolkodsz először a távozáson. Bocsánat, ha nem vagyok ma elég diplomatikus, és finom, de váratlanul ért a dolog. Azt hittem jót csinálunk, ha felpezsdítjük kicsit az életet.
Arirang


2011-03-30 01:49.16
BOTRÁNY......
[link]


2011-03-30 01:42.12
GOOD BYE SOLO

Episode 1 - *****
Episode 2 - *****
Episode 3 - *****
Episode 4 - *****
5. rész - *****
Episode 6 - *****
Episode 7 - *****
Episode 8 - *****
Episode 9 - *****
Episode 10 - *****
Episode 11 - *****
Episode 12 - *****
Episode 13 - *****
Episode 14 - *****
Episode 15 - *****
Episode 16 - *****


MU JELSZÓ:

[link]


felirat:

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.


2011-03-30 01:10.09
Nekem meg a magyar felirat hozzá. Csak ráérnék, nekiállnék fordítani, már szereztem egy programot, a feliratok szerkesztésére, de az első fim kb másfél év lenne. Feltette valaki, a Good bye Solot, vissza kellene tekerni pár oldalt, mert nekem már meg volt, és eddig nem nagyon jegyeztem fel, hogy honnan töltök.Ezután mindent dokumentálni fogok.Ne hagyd ki azt a SUnglyunkwan botrányt nagyon jó.Vígjáték, néha az is kell, de van benne izgalom, szerelem bőven.


2011-03-29 17:09.32
A Silla 47. részének megszüntették a magyar feliratát, a filmek alatt. Keresem máshol.


2011-03-29 15:01.22
[link]
Itt is le van írva a Total commander használata. Ez egy híres koreai rock együtte magyar rajongói oldala, vannak rajta nagyon egyszerűen letölthető, fiatalos filmecskék, az együttes tagjainak szereplésével, az együttes népszerűsítésére. Valami bonyodalmuk támadt a kiadójukkal miután hazajöttek Japánból még a földrengés előtt, az egyik fió szerepel a Botrány a S:::, egyetemenben. Nagyon jól játszik, ezután kerestem rá a neve után, és találtam ezt az oldalt.


2011-03-29 12:35.40
Huppsz, ez így nem fog működni. Esetleg lehet regisztrálni ezen az oldalon, ha ezen a link se működik. Itt rengeteg a jó koreaifilm.
[link]


2011-03-29 12:32.03
Ez is egy nagyon jó film, nagyon ajánlom:Botrány a Sungkyunkwan egyetemen.Kosztümös, magával ragadó. A Csokoláte nevű rockegyüttesből van az egyik főszereplő.

Episode 01
Megaupload: XviD-HAN | XviD-Baros | 450p-HAN
Episode 02
Megaupload: XviD-HAN | XviD-MHaN | XviD-SeSang | 450p-HAN
Episode 03
Megaupload: XviD-HAN | XviD-MHaN | XviD-Baros | 450p-HAN
Episode 04
Megaupload: XviD-HAN | XviD-Baros | 450p-HAN
Episode 05
Megaupload: XviD-HANrel | XviD-Baros | XviD-MHaN | 450p-HANrel
Episode 06
Megaupload: XviD-HAN | XviD-MHaN | 450p-HAN
Episode 07
Megaupload: XviD-HANrel | XviD-MHaN | 450p-HANrel
Episode 08
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Episode 09
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Episode 10
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Episode 11
Megaupload: XviD-HANrel | XviD-SeSang | 450p-HANrel
Episode 12
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Episode 13
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Epizód 14
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Epizód 15
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Epizód 16
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Epizód 17
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Epizód 18
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Epizód 19
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel
Episode 20
Megaupload: XviD-HANrel | 450p-HANrel

MU JELSZÓ:
[link]

Felirat hozzá:
[link]


2011-03-29 12:25.23
neégetett=Beégetett


2011-03-29 12:24.50
[link]
Itt van magyar felirat, én úgy szoktam, hogy az angol helyett beírpm a magyart, ha nem neégetett a felirat, simán lehet cserélni.


2011-03-29 12:05.41
Most megyek itthonról, ha még késrz valamit írjad, és teszem fel. Már el vagyok késve.Pusz!


1 2 3 4 5

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk