Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Újoncok napja
- Viasat Film, 16:45
Jeges pokol
- Mozi+, 16:50
Ott vagy istenem? Én vagyok az, Margaret
- HBO3, 17:25
A Fabelman család
- Filmbox Premium, 17:35
Óvakodj a törpétől!
- Film Café, 17:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kézdy György - Vélemények
Szellemirtók - A borzongás birodalma - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Fallout (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
2:22 - Párhuzamos vonzalmak aaaaa
Antony Byrne aaaaa

 

Timyke93 hozzászólásai

Ugrás Timyke93 adatlapjára

1 2

A császárnő (sorozat) - Vélemények

2012-01-11 21:11.43
Sziasztok! :) Ha nézitek a Császrnőt, akkor biztosan szeretitek Gaby Spanic-ot és bizonyára tudjátok, hogy 2 hónapja járt hazánkban! Volt szerencsém elmenni a közönségtalálkozóra és megismernem Gaby Spanic rajongókat, akikkel mára nagyon jóba lettem, sőt rendszeresen találkozunk, minden nap beszélünk neten :) Tehát mivel Gaby elég nagy hatással volt az emberekre ittléte alatt, ezért egy petíciót indítottunk, amivel talán elérjük azt, hogy a közeljövőben megint eljöjjön hozzánk! Kérlek titeket, írjátok alá, fél perc! :) Előre is köszönöm :) a link: [link]

Üdv: Timi


Gabriela Spanic - Vélemények

2011-09-09 23:01.57
Az új sorozatában ő a főhősnő, tehát "jókislány" lesz benne :D Nagyon jó sorozat lesz, ajánlom mindenkinek.. én az elejétől fogva néztem spanyolul a youtube-on és már a vége felé tart a sorozat, már csak 8 rész van hátra belőle :)


A csábítás földjén (sorozat) - Vélemények

2011-04-06 21:00.28
Ééés itt a vége fuss el véle gyerekek! :)
A legjobb sorozat volt a Paula és Paulina után amit valaha is láttam :DD Imádom. És ne sírjatok, hisz akár mikor elkezdhetitek elölről az egész filmet a mai technikának köszönhetően :D


2011-03-21 20:59.50
Sziasztok!:) Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez 1 nagyon jó rész volt. És ez után már csak izgalmas részek lesznek :) Benita-t nagyon-nagyon sajnálom :(( inkább Ivana ugrott volna ki, és ne akadályozta volna meg Benita :( Mondjuk szegény csajt is sajnálom, de mindent csak magának köszönhet, és a szarkavarásainak. Bocsánat a kifejezésért :) nah csak ennyit szerettem volna. sziasztok, üdv:)


2011-03-17 16:20.05
Hát nagyon én se tudom elképzelni, hogy ugyan azok a szereplők, ugyanott és ugyanúgy folytatódna, ahogy abba maradt.. De ha Lucero Renata ezt állítja, legalább reménykedni lehet. :) az is igaz, hogy tuti nem mostanában kezdődne el a sori folytatása, mivel most kezd forgatni új sorozatot gaby is, amelynek a főszereplője.. Bár ha csak a két főszereplő maradna meg és egy pár mellékszereplő, talán elképzelhető a folytatás. :) de szerintem ugyan azokkal a színészekkel elképzelhetetlen. A sori vége amúgy nagyon jó :)
Getra! :)
Szerintem nem tarthatja fogva sokáig Rosendo Valentinát, mert az már nagyon a sorozat vége. Szerintem max. 3-4 részen keresztül lesz Vale Rosendo karmai között. :)


2011-03-17 14:32.06
ja és köszi a videót, jó volt :)


2011-03-17 14:31.44
Szia Lucero Renata! :)
Hát az tény, hogy én ebből a videóból semmit nem értettem, de nagyon örülnék, ha folytatódna a telenovella :)
De Fernando és Lucero között láttam, hogy elcsattant egy jó nagy szájrapuszi :)))


2011-03-16 21:54.44
Szia Tirzah!
Én is nagyon szorítok, hogy az utolsó részeket is figyelemmel tudd követni! :) Sok sikert külföldön! :)


2011-03-15 19:45.56
Amúgy nem tudja valaki, hogy milyen sorozat váltja majd az STD-t?


2011-03-15 13:49.17
Sziasztok!
Hát nekem csak az tetszett, amit Ivana lejtett Valentina házában. (megint hallucinált, Oscart látta). Hát én azon a jeleneten besírtam a röhögéstől. Amikor "jobban lett" elkezdett vigyorogni, mintha misem történt volna, és csak egy pohár vize kért, utána meg dühkitörése volt, hogy márpedig neki nincs semmi baja. Én nagyon nevettem :'D Jól játsza a szerepét, és azok hirtelen hangulatváltozások..:) Mindig jókat mulatok rajta.
De Enriketa se semmi, rajta is jóízűeket szoktam nevetni (főleg a régebbi részekben, amikor Sandra még csak ismerkedett Felippével, és a lány anyja felháborodottan fejezte ki nemtetszését). Az orvosocska.. :')
Sőt Benitán is szoktam jókat mulatni.:) Nagyon sajnálom, hogy meg fog halni. :/


2011-03-14 20:55.26
Hmmm.. de jó volt a mai rész :)


2011-03-14 14:03.46
Igen, sajnos a színészetnek ez a hátulütője. Minél jobban szereti egy nő a színész férjét, annál jobban fáj neki, ha látja, hogy egy másik nőt ölel, csókol egy filmben. Szerintem ha az én párom foglalkozna színészettel - egy telenovellában, ahol mint te is mondtad, szinte minden részben össze van nőve a főhősnővel - minden nap ki kéne engesztelnie és elmondania 100x , hogy mennyire szeret, mert különben, ha ezt nem tenné meg, azt hinném, hogy a sorozatbeli párját már jobban szereti, mint engem. :)
Tehát ha választhatnék, én is inkább egy civil férfit választanék magam mellé. Ámbátor a sors kiszámíthatatlan :)


2011-03-14 13:05.30
Igazad van Tirzah, a cikk csak találgatásokról szól, nincs benne semmi konkrétum se az esküvővel kapcsolatban, se Fernando állítólagos barátnőjéről. És igen. én is így vagyok vele,hogy addig még semmi sem biztos, amíg oltár elé nem vonul a nővel. Mindenesetre jó információforrás, mert legalább van amin tud csámcsogni a nép. :)
Az, hogy Fernando elvárja, hogy a leendő felesége konyhához, házimunkához és a gyerekek neveléséhez specializálódjon, nem túl jó. Bár ennek is van jó oldala. Pl: ha a munkája meg is követeli a romantikus, csókolózós jeleneteket, de ő szigorúan csak a forgatókönyv sorrendje szerint csókolózik más nőkkel és úgy megy haza a drága feleségéhez, hogy alig várja, hogy lássa, akkor nincs semmi baj. Csak itt az a probléma, hogy a férfi hiába gondolja így, ha a nő féltékenykedik :)) Ez is csak bizalom kérdése. :)
Mondjuk azt már én is belátom,hogy az már elég durva, ha mosogatás közben azt nézed a tévében, hogy a férjed egy sorozatban más nőt nyal. :D


2011-03-13 22:57.16
Adri: semmi gond nincsen, mindenkinek szíve joga, hogy hisz-e a cikknek, vagy sem és hogy elolvassa vagy sem. :)
De hogy Fernando legyen most előtérbe helyezve, itt a cikk a titokzatos barátnőről (elképzelhető, hogy többen már olvastátok, ha az infó már elterjedt itt is :)) : [link]
illetve egy másik, ugyanerről a blogról:
[link]


2011-03-13 21:20.16
Tirzah!
Én is ebben a soriban ismertem meg, de mivel több videót is láttam már vele kapcsolatban, és azokon egy tünemény volt, ezért én nem gondoltam volna. Nem nagyképűsködött és állandóan fülig ért a szája. Fernandoval különösen nagyon gyengéd az interjúk során és Fer úgyszintén. ;)


2011-03-13 20:19.12
Tirzah! :)
Én nem írtam, hogy bárki is vitába szállt volna velem, és nem is vettem magamra semmit :) Szeretem, ha valaki bepöccen az olyan híreken, amelyek a kedvencéről szólnak, de nem feltétlen örömteli tettéről, vagy tulajdonságáról számolnak be, amilyet eddig saját álomképében ringatott :) A cikk elgondolkodtató szerintem, főleg, mert senki - még álmában sem - gondolta volna, hogy Luceroról ilyet is hallani, ami vagy igaz, vagy nem. Sajnos a mai világban sok olyan hír repked mind magyar, mind nemzetközi hírességekről, aminek a fele nem igaz. :)


2011-03-13 15:50.34
Sziasztok!
Hát én se állítottam feltétlenül, hogy minden ami a cikkben van az való igaz, csak gondoltam azért linkelem be, hogy legyen egy kis felháborodás, és úgy veszem észre, hogy egyesek részéről van is. :) Fernando szerintem se műtette meg magát, teljesen természetesen néz ki. Az is igaz, hogy általában nem a férfiak szokták agyonbotoxozni magukat, hanem a kedves hölgyek. Én arra nem vennék mérget, hogy Lucero még egyszer sem találkozott késsel. Ha nem is az arcán, de ahogy a cikkben írják, a derekáról elképzelhető, hogy faragtak neki. Hát szegény Gabyról meg inkább ne is beszéljünk. Már annyira kivasaltatta az arcát, hogy már szinte eltűntek azok a tipikus Spanic vonások, arról nem is beszélve, hogy egy agyonplasztikázott arccal a mimikák játéka is nagyon nehéz, főleg ha arra szükség van a hivatásához.


2011-03-12 16:02.48
[link]
Na gyerekek, erre varrjatok gombot! :D Milyen pletykák nem keringenek a mexikói lapokban is.. És mivel mindenki csak áradozik Lucero kedvességéről, ajánlom a cikket figyelmetekbe, hogy ne csak a jó dolgok legyenek hangoztatva :)


2011-03-11 23:17.37
Igen Tirzah, valóban nagyon szép párt alkotnának együtt, a való életben is. Hihetetlen mennyire hitelesen játszák a szerepüket a soriban, talán nem is láttam még olyan filmet, amiben 2 ember között ekkora vonzalom és kémia lett volna, mint köztük. Nekem az a jelenet nagyon tetszett, mikor Vale kilovagolt a kis házhoz, és épp ott volt J.Miguel is, és amikor Valentina bement a házba, és meglátta a szerelmét, és a férfi úgyszintén a nőt... Hááát az nem volt semmi, majdnem elolvadtak egymástól. De én is olvadtam tőle :)


2011-03-11 19:17.33
Lehet, hogy Lucero álnéven Fernando szeretője :DD És épp azért válik a nő, mert rájött, hogy Fer. nagy hatással volt rá. :D HÁZASODNAK!!!:DDD


2011-03-09 21:36.16
Sziasztok!
Tirzah, igazad van, hogy nagyon idegesítő Alnso, de legalább már nem a rossz szándék vezérli, mint Ivanat, hanem harcol Valentina szerelméért. Nem talál ki minden ocsmányságot, hogy magához kösse Vale-t (igaz talán nem is tudna). Mióta figyelmet fordította kisfiára és nagyon meg is szerette, azóta szerintem már javult 1 fokkal.. :D De tényleg elviselhetetlen ahogy pióca módjára tapad Valentinához.


2011-03-07 23:02.02
Tirzah :)
Megfogadom a tanácsod és ki fogom írni CD-re :)
A Maria del Carment nem láttam még, de ha lesz rá időm (főleg nyáron), megpróbálom megnézni! Laptopom sajnos nincs, csak asztali gép, így csak telefonról tudnék netezni, ha lenne rajta wifi, de mivel nincs, azt is el kell vetnem.. :( Kívánom, hogy amíg külföldön vagy, meg tudd oldani a letöltést!


2011-03-07 22:24.12
Igen, az sem lesz túl kellemes teljesen elzárva a hálótól. Sőt! Sajnállak, hogy ilyen rossz a helyzet. De ugyebár a munka mindenek előtt, de akkor is! Legalább ha vége a melónak, meg lehetne nézni a részeket pihenés és szórakozás gyanánt. Így hogy a hajón nincs internet hozzáférés, az nem piskóta!! Részvétemet nyilvánítom ilyen téren, én se bírnám ki. De az én telómon még wifi sincs, hogy legalább megnézhessem a kimaradt részeket, holott Londonba a szállásunkon van wifi, direkt ki is írták. Sajnos én se nézhetem 1 hétig. A te helyzeted viszont sokkal rosszabb, úgyhogy én nem is panaszkodok tovább :)
Abban is teljesen igazad van, hogy megértenék szavakat kifejezéseket a soriból, ha megnézném előre spanyolul, nem vitatom. Lehet, hogy a sorozat végén, elkezdem az egészet még egyszer spanyolul. Biztosan nem lenne rossz :)


2011-03-07 21:51.24
Sziasztok! :)
Én bele fogok halni abba, hogy 1 hétig nem láthatom a SOROZATOMAT :(( annyira nagyon fog hiányozni, hogy nem nézhetem minden este 8-tól. Abba meg már bele se merek gondolni, hogy mi lesz velem, ha vége lesz :( Mindig visszasírom a sorozatokat, amik közel állnak a szívemhez. :')
Bocsánat a melankólikus hangulatért, de valakivel/vlakikkel meg kellett osztanom a bánatom, mert a környezetemben sajnos egyetlen olyan ember sincs aki szeretné a szappanoperákat. Valahogy nem látják meg benne a szépet, csak mindig azt, hogy a színészek túljátszák a szerepüket.
Tirzah! Már el tudok képzelni, milyen rossz, ha nem nézheted kedvedre minden nap a kedvenc sorozataidat külföldön a munka miatt. :) én is külföldön leszek, csak épp szórakozás céljából, de akkor is hihetetlenül hiányozni fog, és azon fogok agyalni minden nap 8 és 9 óra között, hogy mi mehet éppen a abban a pillanatbn a szereplőkkel :) Egyébként én nem nagyon szeretek előre nézni egy sorozatot, mert egy az hogy nem is értem spanyolul, a második pedig, hogy nem szeretem lelőni a poént. Bár már ahogy itt mennek az infók, tudom nagyjából az egészet a végéig, amit nem bánok, csak jobban szeretem úgy végignézni, hogy minden rész előtt izgulok, hogy mi is fog történni. :D
28-ától nem fogom látni azon a héten.. :( (és pont a vége felé.. a fene vinné el)
De majd megpróbálom bepótolni az elmaradt részeket utazás után.. :) most már legalább forrásaim is vannak, honnan is tudom letölteni :)


2011-03-06 22:19.58
Szia Tirzah!
Igen tényleg mérhetetlenül undorító volt az asszisztenstől, hogy a kisfiút is mérgezte, egyszerűen nem jutok szóhoz, hogy ilyen emberek léteznek. Egyébként nem tudom, hogy keverték bele Lucero-t, biztos a spanyolok is szeretnek pletykálni.:) 3-4 órája amikor írtam azt, hogy a videó végén milyen bizar dolog van értetted mire írtam? Olyan szavak hangoztak el, ami +18-as, és magyarul is ugyan azt jelenti.. azelőtt nem is vettem észre :O csak most, hogy megint végignéztem a videót figyelmesen. Tehát egyenlőre én is érthetetlenül állok az ügy előtt. De nagyon érdekes ez az egész dolog, de ugyanakkor horrorisztikus és hátborzongató is, hogy sajnos ilyen ember (és nem csak egy, hanem még rajta kívül temérdek) él és lélegzik a Földön. :S


2011-03-06 18:45.41
Azt azért megjegyzem, hogy a párbeszéd vége elég bizarr :O :) Szóval aki felajánlja, hogy lefordítaná, megköszönném :)


2011-03-06 18:30.52
Tirzah: ezt a utolsó hozzászólásodat nagyon jó volt végigolvasni, már csak azért is, mert tudom hogy a csajok kijönnek egymással és nincs semmiféle csatározás, vagy rivalizálás :DD És igen abban is egyet értek, hogy Silvia sokkal jobban megérdemelte volna a mérgezést (bár ezt nem kívánom senkinek :)). Jaaa, mellesleg azt sem csodálom, hogy a színésznők többsége szeret Fernando-val dolgozni, mert ilyen férfival ki nem dolgozna szívesen? :) Szerintem mindenki dolgozna vele egy filmben mint szerelmes főhős és főhősnő :D és lehet, hogy nem csak 1 filmben... :))
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy miért mérgezte meg asszisztense Gaby-t, de már nagyon sok videót végignyaltam ezzel kapcsolatban. Itt egy videó youtube-ról: http://www.youtube.com/watch?v=4vf9SK6LM0s
Gabriela-n látszik, hogy nagyon ideges. A videó alatt megy a 2 nő párbeszéde. Sajnos én nem tudom, hogy miről beszélgetnek, mert ugyebár nem beszélek spanyolul. Ha valaki lefordítaná nekem nagyon örülnék neki, mert nagyon fúrja az oldalam, hogy miről is beszélgethettek :)
Valaki esetleg le tudná fordítani? Nagyon megköszönném. Annyit tudk a mérgezéssel kapcsolatban, hogy nem elég, hogy Gabrielát megmérgezte ez a nő, de még a 2 éves kisfiát is, akinek tényleg semmi köze úgymond a "nagyok" dolgához. Hát hogy lehet egy ember ilyen szívtelen, hogy egy ártatlen gyereket is megmérgez? :@@@ Nagyon haragszom rá. Sőt még Gaby édesanyjának is jutott az ampullából. Ez a mérgezés pont az STD forgatása idején történt, és a színésznő sokszor panaszkodott hányingerre és szédülésre. Ilyenkor leültették, vizet adtak neki és hideg vizes borogatást kapott. A nő mindig az ételbe tette a mérget (ammónium-szulfid). A színéznő már nagyon megrémült a foytonos rosszullétektől, főleg azért, mert családtagjai is ugyan ilyen tünetekre panaszkodtak. A kórházba kimutatták a szervezetébe a mérget. Állítólag, ha később fordul vele orvoshoz, halálos végkimenetele is lehetett volna.
Nah még 1 cikket is beszúrok ide ezzel kapcsolatban, ami szerencsére magyar :)
[link]


2011-03-05 23:46.48
Sziasztok! Jó (késő) estét!
Hát őszintén szólva nagyon örülök, hogy nem játszott szerepet Lucero Gaby megmérgezésében. Én Lucero-t is nagyon kedvelem mint színésznőt, és jó volt azt olvasni amit írtál Tirzah a 2 színésznő kapcsolatáról. Én sajnos nagyon naiv és fogékony vagyok az ilyen pletykákra.
Ééééés igeeeen. Fernando JOBB mint Levy. A színészi pályafutása Fernandonak sokkal régebbre nyúlnak vissza mint William-nek, aki - a korát elnézve - csak pár éve lehet a szakmában, de a civil életben még nagyobb különbség van köztük: Fernando tudja hol a határ és azt is, hogy mit miért csinál ellentétben Wiliam-mel akit csak a szép kidolgozott teste érdekli és a csillogás. Nekem az egyébként is unszimpatikus, ha valaki csak azért mert jó a teste, mutogatja a világnak és felvág vele ahogy éri, és nincs más életcélja. Legyen ilyen téren egy férfi szerény. Szerintem sokkal ízlésesebb lenne..
Na sziasztok, jó8 mindenkinek!


2011-03-04 22:41.59
[link] Itt az oldal, amiről beszéltem, bár nem kizárt, hogy csak 1 pletyka, de mindenesetre érdekes :)


2011-03-04 21:54.18
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki hallotta már azt a hírt, hogy még tavaly ősszel megmérgezte asszisztense Gaby Spanic-ot. Egyes spanyol oldalakat megpróbáltam lefordítani szövegfordítóval és bámily hihetetlen, azt rják, hogy Lucerónak is köze volt az ügyhöz.
Nem tudna esetleg valaki bővebb információval szolgálni? Ez a dolog nagyon érdekelne, mert Gaby az egyik kedvenc színésznőm, és amikor megtudtam ezt a hírt, nagyon sajnáltam. :((
Tehát tud róla valaki valamit erről? Tényleg benne volt Lucero keze? :O Köszi a válaszokat!! Sziasztok!!!:D


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk