Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 1 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-30
A szirén
Amikor leszáll az éj
Anyai ösztön
Garfield
Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen

2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
John Rambo
- RTL Három, 23:25
Tökéletes gyilkosság
- Film Café, 23:25
Védd magad!
- Filmbox Premium, 23:45
Kalandpark
- Viasat3, 23:50
A bálna
- Paramount Network, 00:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Linden Ashby (64)
John Ortiz (56)
Wotan Wilke Möhring (57)
Joan Collins (91)
Nadja Uhl (52)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
2022-es választás
Esterházy Péter - Vélemények
- Filmes Sámánok Rendje -
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Éjszakai merülés aaaaa
Nacho Vigalondo aaaaa

 

Rentandka hozzászólásai

Ugrás Rentandka adatlapjára


Álomháború - Vélemények

2011-04-14 16:42.39
juuuj nekem nagyon teccet a film :) Utoljára az Eredet teccet ennyire :) Ez az álom és a képzelet határán mozgott. És ami nagyon teccet benne az a sok szimbólum volt :) Nah meg a legjobban a probléma megoldó modell :) Szerintem az álmainkban is ezt csinálja velünk az agyunk :) A képzelet határán elkezdjük táncunkat mely a végén valamilyen megoldást szül, majd reggel kipihenten ébredünk, vagy nem és akkor folyt köv :) Kül csak annyi, hogy ezt most tudatosan csinálja szegény lány bár az elmeházban teszi mind ezt. De a szereplők nagyon álomszerűek :) Igeeen ilyen álmok oldják meg a gondjainkat alvás közben is :) kérdés az, hogy felismerjük e a szereplőket, mert ha nem akkor örök rejtély marad az egész, akár csak ez a film :D


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2011-04-14 16:31.55
Ez naon jó sorozat volt :D Bár nem mondanám, hogy sorozatnéző vagyok, de ez valahogy elnyerte a tetszésemet :) Még gondolkodom rajta, hogy miért is :D


Eredet - Megáll, vagy nem áll meg? Ez itt a kérdés! [SPOILERVESZÉLY!]

2010-12-29 13:06.50
ooh igen , és én is úgy gondolom ahogy az 54. hozzászóló leírta :) Nah de a regényeknek is az a célja, hogy beszéljenek róla :) Tök mindegy, hogy megáll vagy sem, de tudunk róla beszélni és stb. Akit nem hat meg ez a téma, azt más hülyeség hozza lázba, ami meg engem nem tud érdekelni, mert engem most ez érdekel:) De ahogy leírtam, hiába áll meg a pörgettyű az nem müxik :)Cain meg nem elszólja magát, hanem szeret jáccani a nézőkkel :) mindig ezt csinálta :) Színész, szeret jáccani, mi meg szeretjük, mert jáccik nekünk :)


2010-12-28 18:16.56
Tök jó mert megvettem a DvD-t és azóta meglestem a filmet még 2x. Nos a pörög vagy nem kérdés nem is annyira fontos. Többen írták, hogy nem működhet Cobb-nak, hiszen az Mal-é. Nos türelmesen végigolvastam a véleményeket és kerestem olyanokat amiket én és barátom is észrevett, de azok nem voltak leírva :O Gyorsan leírom röviden:
1. A vegyész a pincében nagyon haverosan viselkedik. pl Cobb magyarázza meg, hogy az ott lévők miért vannak ott, meg hogy tud e még álmodni. A mosdós jelenet ehhez képest nem is fontos, mivel a totem amúgy sem működik.
2. Adriané azért viselkedik olyan nyomulósan, mert valójában azt csinálja amit Cobb az ifjú Fischerrel. Milyen érdekes, hogy hamar belejött az építésbe.Bár a prof biztosan képezte.
3. A hotel szobában a pörgettyű ugye a padlószőnyegen volt nyugalmi helyzetben, vagyis Mal használta , de mégsem bízott benne -leugrik - + a túlsó épület ablakában volt amit Cobb szóvá is tesz, de választ nem kap.( Hogy kerülsz oda?)
Nos az is igaz, hogy a pörgettyűvel éri el Cobb az incepciót, de a pörgetésével vagyis annak állandó mozgásával! Mal mégis ugrik! A hotelszobában pörgött vagy megállt a pörgettyű mikor Mal utoljára használta?
4. A végén nem a gyerekek növése meg ruhája a fontos, hanem amit mondanak :) Apu építettünk a dombon egy igazi házat :D

Nos lehetne még Adriané viselkedését jobban boncolngatni, mert szerintem gyanúsan fontos szereplő a "pofátlanságaival". Ráadásul meg totál elérzékenyül Cobb és Mal váróban zajló beszélgetésénél :) ( Innen már csak egy ugrás és Adriané Mal hamisítványa, mint ahogy Peter bácsi is csak egy hamisítvány volt az első szinten :D)

A lényeg, hogy kizártam a pörgettyű helyes viselkedését, vagyis nem célszerű figyelni, és inkább más "gyanúsabb" dolgokra koncentráltam :)

További jó szórakozást :) hihi :)


Nyers vegyes és galagonya virágpor

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk