Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 20:00
A dolgok állása
- Direct One, 20:00
A nagy dobás
- AXN, 21:00
Túl a fenyvesen
- Filmbox Extra HD, 21:00
Tökéletes gyilkosság
- Film Café, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hill Harper (58)
Craig Ferguson (62)
Bruce Thomas (63)
Nikki Reed (36)
Paige Turco (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
2022-es választás
Rémségek cirkusza - Vélemények
A sógun (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Columbo - Váltságdíj egy halottért aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Panyikistvan hozzászólásai

Ugrás Panyikistvan adatlapjára


Öreglányok (sorozat) - Vélemények

2008-11-07 01:38.01
jajj, milyen csúcsszuper volt!!!bárcsak újra leadnák vagy meg lenne dvdn!!!!


Halló, halló! (sorozat) - Vélemények

2007-08-27 02:33.35
Mimi szuper, a kedvencem! Már megvettem 2 évadot, a többire gyűjtök. Jó, h. megy a MTV2 újra. Isteni angol humor - francia ágyon. A magyar szinkron csodás, milyen bravúros a magyar nyelv, a 'Jó reggelit'szereplő szófordulat-repertoárja!


Bábel - Vélemények

2007-07-08 02:50.03
Számomra olyan volt, mint egy kultúrantropológiai dokumentumfilm...2 hete láttam, véleményt igazán nem is tudok mondani, hagyom, had érlelődjön az élmény... Elgondolkodtató azonban az a tény,tudat, milyen lehet bevándorlóként élni egy olvasztótégelyben, amerikainak lenni néhány mérfödre az amerikai határtól gyerekként mexikoban, vagy néhány ezer mérföldre e gyerekek amerikai túrista szüleiként az arab világban.Csúzliként hogy bánik a fegyverrel egy szinte nomád kisfiú Egyiptomban, s hogy mit érez egy tőle max6 évvel idősebb süketnéma japán lány bespeedelve(?)a higtech discoban...Nagyon disszonáns élmény ezeket szinkronban látni. Egyenlőre csak ezeken gondolkodom, mindenesetre a film hatására nagyot nyílt előttem a világ.A hozzászólásaitoknak pedig nagyon örülök, így legalább már van háttértudásom is a filmről.


Párbaj (1971) - Vélemények

2007-04-17 03:00.17
filmklasszikus, szuper... Legisfalk már mindent elmondott..(gyenge hozzászólás, de nem bírom megállni, h. elmondjam: mióta láttam a filmet félek a böszme nagy kamionoktól a közúton.)


Jézus Krisztus szupersztár - Vélemények

2007-04-17 02:30.02
Jézus Krisztus!! Ha ma forgatnák sem lehetne modernebb,aktuálisabb!!! megelőzte korát, kortalan dimenzióba helyezték a 2000 éves, klasszikus Krisztus - történetet!! Nagyszerű!! Hány művész, festő, építész, szobrász, -szuper reneszánsz polihisztor - próbálta Krisztus életét a képzőművészet révén adoptálni, befogadhatóvá tenni nekünk, vagy elődeink számára (filmen legutóbb MelGibson.. több kevesebb sikerel- passio-)
Annyira modern, annyira minimál, annyira szenzációs, annyira mai is lehetne..szinte nulla díszlet, iskolabusz(mint egy hippi performansz..-vadászgép, vasálvány, max 20 fő, sivatag, pálma és hozsanna..- kedvencem a keleti, gyönyörű Mária Magdaléna- )Minden korok kortárs alkotása, az egyik legszebb történet, filmvászonra komponálva. Tegnap volt a TV-ben, nekem videon van meg.színházban 6X, szabadtéren 4X, filmen minden karácsonykor megnéztem, a dallamait pedig mindennap dúdolom... Nem szeretném túldicsérni, mert minek is, ez tényleg egy alapmű, filmen épp úgy mint minden dallama önmagában.


Törökfürdő - Vélemények

2007-04-04 01:07.14
Törökország... mesés!! én mint pécsi fiú - a városom tele török mecsetekel, hangulattal - óriási élvezettel néztem végig a filmet, ami önmagában egy gyönyörű kompozíció minden részletével, minden epizódja tökéletesen megkomponált.Mesés kelet, bazár, család, hamam, szerelem, homoszexualitás (szépen, diszkréten.. - gőzbe ágyazva) valóságos, életszagú film, valós érzéseket-élményeket boncolgat!!!! A szépség - nemetől, kortól, szexuális identitástól függetlenül - főszereplő a filmben, emellé társul a gyönyörű, magával ragadó képi világ...... A film olaszos temperamentumal megalkotott keleti(török) csodalámpa.. Látni kell!!!


Nyílt tengeren - Vélemények

2007-04-03 01:05.13
"Az élet nem mindg fenékig tejföl"... a valóság általában nem happyend... nagyon életszagú a film, tán épp ezért hátborzongató. -nekem mindenképp. Az élővíz (tenger, óceán) amellett, hogy csodás és végtelen... (akár az életünk)...igen veszélyes is lehet. Mindenesetre jobb elkerülni a bajt; én a trópusokon térdig érő vízben is találtam kis színes halakat elvétve, minikorallok körül, továbbá ártatlan kiscápákat a bokáig érő vízben a sok rája közt... nekem ez is szenzációs élmény volt!!! Ha fizetnének sem merülnék mélyebbre, pláne nem nyilt vizen!!!


Maléna - Vélemények

2007-04-03 00:26.45
Szerintem nem a Nők változtak 'közönséges állatokká'(eleve rossz hasonlat) hanem 'akkor' (néha ma is) a világ változott teljesen embertelenné. Maléna igenis Nő tudott maradni végig, szinte egyedül ebben az embertelen világban. Mindezek mellett,...hatalmas film!!!Mindenkinek ajánlom!!!!


Tea Mussolinivel - Vélemények

2007-04-03 00:09.30
Maléna-t látni kell, szerintem alapmű, számomra Csúcsmű. Szívesen olvasnám a véleményed róla, miután láttad! szia: isti


2007-04-03 00:05.57
A túl sok szálon futás még önmagában nem probléma, nekem se, de a film ebből nem sokat profitált, valahogy 'minden rendben vele'-igazából csak hangulatod ad...Cher, Picasso, Toscana...Ufizzi...(Cher öblös hangján dúdolja.. Smoke gets in Your eyes....-külön élmény a sláger)néha ez is elég, mikor én láttam '99-ben, pont erre vágytam, nem is hiányzott katarzis. Egyszerűen, jól esik ezt a filmet látni, mert egy szép film!!!!


2007-03-29 00:49.25
Szerintem ebben a filmben túl sok szálon futnak az események, ezzel végül a film veszít mondanivalójából. Nekem, amellett, hogy szimpatikusak a karakterek...maga a film nem okozott katartikus élményt. Ajánlom Neked, nézd meg a Maléna - című filmet. (Monica Bellucci)Remélem, ahhoz képest érthetővé válik, miért tűnik nekem szedett-vedettnek ez a történet.Sajnos jobban nem tudom megmagyarázni, ez csak egy benyomás részemről.


Túl a barátságon - Vélemények

2007-01-22 03:23.35
'Kisbreki', te is nézd meg a filmet, mit ajánlok (ha teheted) a Te véleményedre is számítok!!!


2007-01-22 03:13.33
....Mindenesetre a film elérte a célját, igencsak megosztja nézőit, elgondolkodtat: 'Vadállat'-kissé közönséges hozzászólása, 'Legisfalk' tudományos megfontolásaira, megoldásaira csak egy ajánlatom van: Fiúk, nézzétek meg a 'Tudatlan tündérek'-et (Le fate ignoranti, 2001. Ferzan Ozpetek ) Viszlát annak a filmnek a fórumán.


A szív hídjai - Vélemények

2007-01-16 01:35.13
Nővérem, Emese imádja... Miatta néztem meg.
A film a szerelem legmélyebb dimenzióiba kalauzol el.. Átéltem...Fájdalmasan szép film.


Nyílt tengeren - Vélemények

2007-01-16 01:15.54
Szerintem pedig lenyűgöző a film.
Milyen egyszerű hátborzongató filmeket készíteni a hétköznapi lehetőségek adta helyzeteket kihasználva... A valóság is lehet éppoly hátborzongató, - vagy épp a valószínűsége miatt -rendkívül félelmetes. (sokkal inkább, mint bármely "idegborzoló" béna kecsapos horrorfilm)
Akár, mint Spilberg 'Párbaj'-a, ez a film is, szinte nulla költségvetésből az ember legvédtelenebb oldalával manipulál, rendkívül hatásosan; az embert egyik legtehetetlenebb, legkiszolgáltatóbb helyzetbe helyezi: szembeállítja félelmeivel...,a soha el nem képzelt, amúgy valószínűsíthető valósággal,...
Téged is ott hagytak volna...Simán.


2007-01-16 00:27.07
Döbbenetes. Ilyen "hétköznapi" szituáció mennyire drámai, idegborzoló, rémisztő helyzetet eredményezhet...


Öreglányok (sorozat) - Vélemények

2007-01-16 00:22.09
Az egyik legviccesebb sorozat, amit valaha láttam. Alig várom, h. megjelenjen itthon is,(ami elég valószínűtlen) vagy újra vetítsék a TV-ben. kb. 8-9 éve vetítették, akkor rendkívül jókat mulattam minden epizódon. Nagyon vicces, NAGYON!!!!!


Tudatlan tündérek - Vélemények

2007-01-09 03:30.34
Emberi film, a legjavából.
Bármelyikünkel megtörténhet, lehetünk mi is 'tudatlan tündérek', ha nem figyelünk - vagy éppen nem vesszük figyelembe a környezetünkben élő emberek apró rezdüléseit...
Megismerés, felismerés, szeretet...tolerancia.
Egyszerű, velünk született recept ez, mégis milyen nehéz néha alkalmazni...
Tartalmas, komplex film, én a zenéjét már letöltöttem.
Ajánlom mindenkinek, mert ez nem egy túlcizellált, 'brokeback mountain' féle (melegséget feldolgozó, kedélyeket borzoló- megosztó) amerikai 'közhely-szerű' film;
Ez sokkal inkább emberszagú, hétköznapi sorsokat taglaló - európai - (hozzánk, magyarokhoz inkább közelálló) filmklasszikus, a melegek világát - a laikusok számára -hitelesen bemutató, ábrázoló film.
Kitűnő rendezői munka, érdekes történet, passzentos zene.
Aki még bírja szusszal, néze meg a Hammamot(Törökfürdő).


Mindörökké Callas - Vélemények

2007-01-09 02:40.33
Tibi imádja, a főszereplő pedig rendkívül karakteres.


Tea Mussolinivel - Vélemények

2007-01-09 02:38.30
Szép film, a firenzei, toszkán hangulat garantált.
Cher is jól alakít, bár már kissé múmiaszerű.
Gyönyörű tájak, kiválló operatőri munka, bár a történet kissé szedett-vedett, de a hangulat garantált.
Számomra kedves film, nagyon.
Én szeretem.


Hair - Vélemények

2007-01-09 02:25.45
ÖRÖK KLASSZIKUS!!!Csúcsmű.
Érdekes, nyugat-európában kevésbé ismert, pl. portugáliában általában nem is látták, nem is ismerik a filmet. Ott például a Muzsika hangja a népszerű, sokkal inkább, mint nálunk!
Ebből is látszik, az egykori vasfüggöny mögötti országokban menyivel több töltettel, tartalommal bír egy Milos Forman film, mint bárhol máshol. Ő a Tűz van babámmal debütált, ha jól tudom, de a Hair sem csak a Vietnámi háboruról szólt...


Hair - Keresem

2007-01-09 02:08.30
Szinte hihetetlen, hogy nincs meg a HAIR itthon forgalomban, DVDn. nekem megvan videón, gondoltam itt megrendelem DVDn.
minden szart kiadnak DVD-n, ezt úgy tűnik nem, pedig alapfilm. elkeserítő. na holnap akkor megnézem újra videón. basszus.
A filmzene pedig szerintem jobb, mint bármelyik musical-verzió amit idáig letöltöttem, bár lehet, elfogult vagyok, a film miatt, mert azt láttam elősször, még a szüleim nézették meg velem 11 évesen.
Mindeneesetre, ha v. kinek megvan az eredeti filmzene, annak nagyon örülnék. (panyikistvan@gmail.com.) köszönettel: isti


Túl a barátságon - Vélemények

2007-01-03 03:56.23
Szituatív homoszexualitás, Brokeback mountain lehetne akár egy börtön vagy egy kadétiskola is, csak így sziruposabb.
Amúgy nem csodálom, hogy két (amúgy viszonylag jó képű) fiú egymásnak esik a hosszas magányban, fent a hegyekben a sok birka közt. Majd ismét,immár a csúnyácska feleségeik -és kissé defektes- családjuk mellől újra és újra visszatérnek egymáshoz... Szerintem jogos. De ezt mindenki így csinálná, nemtől, kortól, szexuális beálítottságtól függetlenül (persze a család fontos)...Mindenki azzal szeret lenni, akivel boldog. Szóval a srácok elcseszték, mert ha a szerelem erős, nem kell megfelelni holmi társadalmi 'normáknak' Amúgy pedig fent a hegyen a 'bárányok hallgatnak'.
Az oszkár túlzás, a zenéje jó, és a táj is szép. a történet Nulla, szerintem eröltetett.
Kissé túldimenzionált melegfilm, cowboy rajongóknak.


A fiúk a klubból (sorozat) - Vélemények

2007-01-03 02:11.07
Sok sikert a találkozóhoz és a célkítűzésekhez! Én sajnos most nem lehetek ott, mert pécsi vagyok, de szívesen eljönnék egyszer!


2007-01-03 01:22.17
A sorozat érdekes, jó hogy levetítik itthon is. A cool-tvnek pont ez a műfaja. Szerintem a sorozat épp úgy túloz, kissé sarkít, mint a szex és NewYork, hiszen a szinglik sem mind Carriek/Samanthák és a melegek sem mind Brian/Justin - ok a hétköznapokban.(főleg itthon nem) A meleg szubkultúra (a sorozatból megismert színes, néha kissé nyers) belső világa igenis sokkolóan hathat a nem melegek - úgymond kívülállók számára, ezért ezt a sorozatot tényleg csak a célcsoport,érdeklődők,vagy szimpatizánsok számára ajánlom.
A többiek nézzék meg inkább a Tudatlan Tündéreket.(Ferzan Ozpetek, le Fate ignoranti 2000)


Maléna - Vélemények

2007-01-03 00:24.58
Az egyik kedvenc filmem, gyönyörűen megkomponált jelenetekkel (Koltai Lajos)festői, drámai szépségű főszereplővel (Monica Bellucci).A történet pedig rendkívül emberi. Csúcsmű



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk