Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 21:35
A panamai szabó
- HBO2, 21:55
Vihar előtt
- Viasat3, 22:00
Ne szólj, száj
- Film4, 22:00
Ők
- HBO3, 22:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rock zene
2022-es választás
Verseny a győzelemért - Vélemények
Minden, ami filmekről/sorozatokról szól
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Jöjj vissza hozzám! aaaaa
Cary Elwes aaaaa

 

Mari_Szab hozzászólásai

Ugrás Mari_Szab adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Seherezádé (sorozat) - Vélemények

2011-05-16 22:01.52
Hát Rena-X, gratulálok, hogy eddig szinte mindenkit elmartál erről a fórumról. Van esetleg valami témád a részekkel kapcsolatban, vagy csak a másik véleményét boncolgatod? Nyilván neked van igazad.:)
Én inkább elmennék munkanélkülinek, az biztos, mint hogy lefeküdjek a főnökömmel. Seh. esete más, mert a fia műtétjére kellett a pénz. Az mindjárt más.
VElem még ilyen eset nem fordult elő, hogy a főnököm le akarna fektetni. Nem vagyok én ilyen jó nő, hogy a főnököm ágyba cipelne.

A sorozat nagyon jó, de kissé vontatottnak találom. És a napi 2 rész túl sok. Csak a nyugdíjasoknak van idejük ezt mind megnézni. (Én is még csak a 24. részt nézem.)
A brazil, mexikói, argentín stb. sorozatok között is vannak jók. Nem hiszem, hogy az összes pocsék lenne. Néha azok között is találni jót.


2011-05-14 23:42.52
Ha valakinek nem tetszik, hogy a ház ura dirigál, nem kell ott lakni... Tudom, marha nehéz egyedül, de mindenki elkezdi valahogy. És a fiatalok mindig is nehezen tudtak boldogulni. Van, aki rögtön kap egy lakást, van, aki meg évekig, évtizedekig spórolgat egy egyszobás lakára.
(Én is szülőknél kezdtem a házaséletet, és bizony amint kinyitottam a számat, röpülhettem, senkit nem érdekelt, hogy mi lesz velem később, hogy fogunk boldogulni.)

Ha valaki képes azért lefeküdni a főnökével, hogy megtartsa az állását, akkor annak gratulálok! (Kivéve, ha tetszik neki a főnöke.)

Amikor nem mondott nemet Sehrezat, akkor tudtam, hogy tetszik neki is Onur. Illetve már korábban is lehetett ezt tudni, mert sokszor panaszkodott Bennunak, hogy mennyire irritálja őt a főnöke. (Zavarban volt előtte az érzései miatt.)
Onur több szempontból sem érdemli meg Sehrezatot, de végül is tökéletes pasi nincs.


2011-05-04 23:21.38
Nálunk szinte ugyanaz van, mint a filmben. Akinél a pénz, az dirigál. És ha anyósnál, apósnál laksz, akkor meg tutira. Ez van, ennek ellenére az öreg nagyon normális szerintem. Ha van saját akarata is, érthető, mégiscsak ő neki köszönheti az egész nagy család, hogy jól élnek.
Nem értem, mitől sokkal szimpibb Onur, mint Kerem. Lehet, hogy görény lesz Kerem, de Onur sem egy abszolút pozitív pofa. A legjobb benne, hogy nem dumál sokat.:) Hogy a pénzért cserébe azt kérte, hogy feküdjön le vele a nő, ez nem érdemel bocsánatot... Ti valaha is meg tudnátok egy ilyen férfinak bocsátani? Én soha! Milyen barom az, aki képes úgy, csak pénzzel egy olyan nőt ágyba vinni, akinek látszólag még a gyomra is felfordul tőle? Képes úgy szeretkezni egy nővel, hogy a nőnek nincs kedve hozzá? Ez szimpatikus viselkedés? Szerintem nem igazán.

Én soha nem tudnék hozzámenni valakihez, akivel még a jó napoton kívül többet nem beszélgettem, szóval szerintem Onur kicsit nagyképű, amikor azt képzeli, hogy tutira megszerzi a nőt. Nem is ismerik egymást! Korai volt még a lánykérés. Tudom, hogy oda van érte, baromira vágyik rá, de akkor is túl korainak tartom.

Remélem, hamarosan csak 40 perces részek lesznek, mert ez a majdnem 2 óra naponta kicsit sok.


2011-05-04 15:12.08
Viva, előre láttad már? Én hála istennek, csak kicsit tudom, hogy mi lesz később, mert egyébkétn nem szoktam kibírni, hogy ne tudjam meg előre az infókat egy-egy sorozatnál. De most ez olyan hosszú sorozat, hogy csak úgy a 30-40. részig tudok egy-két részletet.


2011-05-04 14:28.30
Az öreg számomra is nagyon szimpi. Kicsit nyakas, de azért elég rendes a családjával. És ahogy szereti a feleségét, példamutató lehetne minden férfi számára!
Az öregasszony meg csodálatos. Nagyon aranyos. Ilyen anyósra vágyik mindenki titokban.:)


2011-05-04 14:27.22
Az az igazság, hogy Onurra meg Keremre is bőven lehet jókat meg rosszakat is mondani. Egyelőre nálam Kerem vezet. Bár már kezd feljönni Onur.:) Főleg azzal, ilyen bátran felvállalja az érzéseit Sehrezát előtt. Kerem meg félősen magában tartja, nem kéne, ő is próbálkozhatna végül is.


2011-05-04 09:06.27
Elmondhatja, hogy nem tetszik, de miért kell ezt ragozni? Úgysem fog minket meggyőzni, hogy a sorozat rossz, mert akármit mond, nekünk tetszik. Egyiknek tetszik, másiknak nem.
És azt sem értem, hogy ha nem tetszik, miért kell rá időt szánni, hogy leszóljuk.
Megértettük, hogy neki nem tetszik, nekünk meg igen, és szerintem ennél többet ez a téma nem érdemel.

Ha bűntudata van Onurnak, akkor várja ki a sorát! Alig ismeri a nőt, a nő is alig ismeri őt, nem értem, hogy képzeli, hogy így hozzá bírna menni. Előbb meg kell ismerkedni. Kellenek közös élmények, rá kell jönni, milyen véleménye van az élet fontos dolgairól stb. Utána jöhet az igazi, mély szerelem. Addig meg testi vonzalom van csak.
Abban is van valami, amit írsz... csak úgy teheti őt boldoggá a nőt, ha a nő közelebb engedi magához a férfit. Igen, a dolgok összefüggnek.

Nekem most Onur unszi, mert elég rondán bánt a barátjával.


2011-05-04 08:31.32
Kedves Szürke Sólyom, ha a filmbeli történésekhez nem tudsz hozzászólni, akkor kérlek, hagyj minket békén. Mi sem megyünk más oldalakra más filmet ócsárolni. Ha meg nem tetszik, egyáltalán nem értem, hogy miért vesztegetsz rá időt, hogy foglalkozz vele. Tudomásul vettük, hogy neked nem tetszik, de nekünk igen, és ezzel szerintem zárjuk le ezt a témát.

Mit szóltok Onurhoz? Nekem kicsit erőszakosnak tűnik. Azt mondta, hogy bármeddig tud várni Sehrezatra, erre kb. 2 nappal a lánykérés után elég türelmetlennek tűnik, hogy még nem kapott választ. Nem is értem én őt, hogy gondolja, hogy még alig ismeri őt a nő, és mégis hozzá tudna menni?


2011-05-03 12:07.06
Bocsi, azt akartam írni, hogy Sehrezádnak IS tetszik Onur.


2011-05-03 12:06.36
Én csak a felét láttam eddig. Ali Khemal (ha jól írom), kitörölte a kompromittáló képeket a felesége öccsének a telefonjáról, azt hitte, így eltűnt a bizonyíték ellene, de nem sejti, hogy a képek már rég le vannak mentve biztonságosabb helyre.:)
Mindenki kapott jutalmat a cégnél, de Sehrezád sokkal többet, mint azt normálisnak találná, ezért számonkéri ezt a főnökénél, hogy vajon így akarja őt megszerezni? Onur elmondja megint Sehrezádnak, hogy szereti, de a nő sírva közli, hogy nem olyan könnyű neki elfelejtenie azt az éjszakát.
Kemel elmegy Onurhoz, hogy tisztázza a kettőjük közötti feszültséget, és felrója Onurnak, hogy nem volt hozzá őszinte, nem árulta el, hogy szerelmes Sehrezádba. Ha ő ezt tudta volna, akkor feláldozta volna magát a szinte testvéri barátságukért. Hogy lemondott volna már kezdetben Sehrezádról.
Kemel és a barátja (nem tudom a nevét) beszélgettek a hajón erről a szerelmi "háromszögről", elárulta Kemel a barátnak, hogy Onur megkérte Sehrezád kezét, és hogy ő nem mondott erre semmit. Mondta a haver, hogy ez baj, mert ez azt jelenti, hogy a nő ezzel igent mondott.

:))
Szerintem dióhéjban ennyi. De azért nézd majd meg! (A 2. felét nem láttam még sajnos, én online nézem.)


2011-05-03 12:00.00
Én sejtettem, hogy Seherezádénak se tetszik Onur, ezért puffog rá ennyit.
A szexuális feszültség meglesz végig, szerintem, ahogy láttam a későbbi részekből.


2011-05-01 15:00.58
Szerintem nem vágták el a jelenetet. Végül Onur mondja, hogy nem kell rögtön választ adnia Seherezádnak. Az éttermi jelenet befejeződött a 15. részben. Azzal pl., hogy Seherezádé betakarta otthon a kisfiát.
No, nem ragozom... Szerintem Seherezádé sem közömbös... mégiscsak együtt töltött egy éjszakát Onurral.

Ha jól láttam, hétfőn ismét nagy történések lesznek.:))


2011-05-01 14:31.22
Azért Elisabeth elég gyorsan és határozottan közli Darcyval, hogy nem akar a felesége lenni. (Az már más kérdés, hogy aztán később meggondolja magát.)
Seherezádé viszont nem szól, csak néz és vár.

Persze azért olyan hosszú a sorozat, hogy megszenvedjenek a szerelmükért.


2011-04-30 23:24.29
Sziasztok!

Én is nézem és imádom a filmet!
Mit szóltatok, hogy Onur negkérte Seherezát kezét? Szerintem nagyon ütős volt! Seh biztos nem közömbös, mert van akkora szája, hogy ha nem tetszene neki Onur, akkor rögtön nemet mondott volna.
Nagyon bátor volt Onur. A házvezetőnő mondta, hogy szedje össze magát, és tessék, össze is szedte.:)
Jaj, alig várom már a hétfőt!


V, mint veszélyes (sorozat) - Vélemények

2011-03-11 11:16.34
Melyik lesz az új epizód? 2010-es évszám van mellette. Nem lesz egyelőre 3. évad, úgy tudom.


2011-03-11 11:07.19
Hát ez érdekes, most akkor hol a csaja Hobbesnak? Talán én nem vettem észre, hogy azóta nincs róla szó, mióta Hobbes felrobbantotta az ellenállókat?
De azért Ericával muszáj volt kavarnia, két résszel korábban meg felrobbantott egy halom embert a barátnője miatt. Most végül is, ki kell neki?
Na mindegy, biztosan én vagyok csak a szőrszálhasogató.

Korábban Marcusszal is üzletelgetett. A 2/9-ben meg kilőtte volna Lisát is a pincéjükből.
Nem véletlen, hogy HObbes 5 szónál többet még alig beszélt. Elég titokzatos figura.


2011-03-11 07:27.40
Hobbes-on egyszerűen nem lehet kiigazodni. Ha marad az egy rész, amiben le kellene zárni az elvarratlan szálakat, akkor azt nem tudom elképzelni, hogy Hobbes árulását értelmesen meg tudják majd magyarázni. Most minden gyík ellen van, korábban meg lepaktált velük, nem értem. Talán a korábbi nője miatt?
Vannak egyéb értelmetlenségek is, Joshua hirtelen észhez tért. Na de minek köszönhető?
A gyíkokban szerintem sem lehet megbízni. Akik Anna ellen vannak, akkor meg egyáltalán mit keresnek itt? Menjenek csak haza. Lisa jobban illik Joshua-hoz. Ez a Tyler amúgy is egy antiférfi. Tök idegesítő. Egy szerencsétlen kamasz, nem hiszem el róla, hogy párosodásra alkalmas. Nem egy tipikus hím ugyanis.

No, de azért nagyon-nagyon remélem, hogy lesz folytatás!


2011-03-06 19:15.38
Anna ordítása tényleg tökéletes volt. Csak a feje "borult ki", az egész teste továbbra is úgy állt, mint aki lenyelt egy karót.
Na, szóval profi!


2011-03-06 18:57.28
Hát nem vagyok egy pletykás vénasszony, de ez érdekes... sejtettem valahol.:)
Most láttam egy felvételt a youtube-on, ahova minden szemétséget is feltesznek, szóval láttam egy magánfelvételt, ahol kéz a kézben ücsörög Elisabeth Mitchell egy férfival, aki igencsak hasonlít Charles Mesure-ra. (febr. végi a vidi.) Legalábbis jobban hasonlít rá, mint Elisabeth férjére.
Hát ezért sikerült az a bizonyos a 8. részben vajon?

Szerintem is még fog kavarni az öreg gyík lenn a pinyóban. Én az összes szereplőt imádom, szerintem mindenki a maxit hozza ki magából. És mindegyik egy egyéniség a maga nemében. Joshuát is imádom.
Van egy csomó karizmatikus személyiség a filmben. Persze a legjobb a főszereplő. De azért az Anna sem semmi. Esküszöm, olyan jól alakítja, hogy földönkívüli, hogy el is hiszem neki. Főleg azzal a tökéletes testével.

Persze a Lost volt a mániám, de ezt is szeretem, és minél jobban közeledik a vége, annál jobban várom a részeket.


Elizabeth Mitchell - Vélemények

2011-03-06 17:23.04
Sőt, most láttam róla egy elég érdekes magánfilmet a youtube-on. Kéz a kézben üldögél Charles Mesure-rel egy étteremben. Legalábbis inkább hasonlít a férfi a V Hobbes-ára, mint a férjére.

Hát gratulálok, akkor ezért sikerült olyan szépen az a bizonyos jelenet a V-ben? Legyenek boldogok! (Elég rossz lehet színésznek lenni, az embernek soha nincs magánélete.)


V, mint veszélyes (sorozat) - Vélemények

2011-03-06 12:36.07
Nem hiszem, hogy semmi érdekes nem történt. Az kiderült, hogy Erica mindenre képes a gyerekéért. Ledönti az első pasit, aki megígéri neki, hogy visszakapja a fiát. Hobbes meg megígér bármit Ericának, csak megkapja a nőt.
Vagyis van egy szövetséges pár, akik mindent megtesznek, hogy kinyírják a látogatókat.

Ahogy néztem az előzetesből, meglesz a nagy eksön Tyler és Lisa között a következő részben. Végül is két Anna-ellenes ember/gyík kereszteződéséből Anna-ellenes lények lesznek, ha minden igaz.

De majd meglátjuk!


2011-03-06 10:57.19
Ízlések és pofonok ugyebár.

Mondjuk én a sorozatok terén is hűséges vagyok. Ha elkezdtem, többnyire végig szoktam nézni.


2011-03-05 21:09.29
Hú, ez jó hír. Nagyon bízom benne, hogy folytatódik.
Egyszerűen 2 rész alatt nem lehet egy normális lezárást csinálni. És ha így maradna, az emberek csak arra emlékeznének később, hogy: ez az a film, ami tök jó volt, de olyan hülye vége lett.
Pedig azért ez többet érdemel.

Tetszik a sorozatban, hogy nincs kínlódás, szenvelgés. És mégis sok benne az érzelem.
Peregnek az események. Hogy minden részben vannak ötletek. És legfőképpen az, hogy a részek összefüggenek. Ha egy részt kihagyok, nem biztos, hogy fogom utána érteni a történetet.


2011-03-04 21:31.56
Nem lesz sajnos 3. évad. Most olvastam a wikipédián, hogy az 13. részre tervezett 2. évad 10 részre redukálódott.
Még így is lehet akár 3. évad?
Nem tudom, hogy a maradék 2 részben mit tudnak befejezni. Sok az elvarratlan szál.


2011-03-04 08:22.46
Én megvédeném az Ericát alakító színésznő játékát. Kicsit szenvedélytelennek tűnik, de most, amit összehozott Hobbesszal, nem lehet mondani, hogy nem volt telitalálat. Szerintem izzott a levegő közöttük, de nagyon.
Egy FBI-os, kemény nőcihez jól illik az ilyen, visszafogott viselkedés.


2011-03-04 08:18.10
Sziasztok! Én is nézem. Minden héten, el nem hagynám. Nekem egyre jobban tetszik.
Igaz, most nagyobb dobott a sztorin, hogy ki tudja, miért, de a bunkó Hobbesszal kavar Erica. Még ennek lesz még folytatása, neki köszönhető ugyanis, hogy a fia visszament a gyíkokhoz.
Jó a sztori, én a folytatás mellett vagyok, remélem, lesz 3. évad.


William Levy - Vélemények

2010-11-30 13:21.18
Szerintem meg nem csak egyszer csalta meg Elizabeth-et, de végül is úgysem látunk a kulisszák mögé. A színészek nagyon sokszor ki vannak téve a kísértéseknek, és egészen más dimenzióban élnek, mint mi, átlagemberek.


Árva angyal (sorozat) - Vélemények

2010-11-30 13:19.06
Sziasztok! Hát néha én is itt vagyok ám, igaz, nem nagyon írok, mert sokszor nem látom a részt, csak később nézem meg a lemaradásaimat.
Inkább a Triunfot nézem nap mint nap. Kár, hogy alig értem.

Az Árva angyal mostanában nagyon jó, bár soha nem lesz már olyan, mint az elején.
Juan Miguel ezzel a Blankával a sírba visz. Ronda is, buta is, még nem is csinos... hogy mit eszik rajta, fogalmam sincs. Mikor azt mondja J.M., hogy Blanka édes, a falra tudok mászni.


2010-11-15 22:04.40
Sziasztok!
Ismét rohanok haza megint a filmre. Szuper! J.M. nagyon kihívóan nézte Marit, hát nem úgy, mint akinek van egy menyasszonya-:)
Mit csinált Stefike?


2010-11-10 20:52.28
Sziasztok, hát hol vagytok, emberek? Nagyon megfogyatkoztunk sajnos.
Jó volt a mai rész tényleg. Cande megint szuper volt! Mari mikor fogja megtudni, hogy Ceci az anyja? és ki fogja neki megmondani?


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk