Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Vad vágyak
- Film Café, 02:20
Palackozott szerelem
- Film4, 02:25
Alvilági játékok
- Film Mánia, 02:45
Szepi és a Szörny
- Moziverzum, 03:10
Crank - Felpörögve
- RTL Három, 03:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Fogadóóra
Mire gondolsz most?
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vérvörös aaaaa
Austin Butler aaaaa

 

Kisjon hozzászólásai

Ugrás Kisjon adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Az 5 bajtárs - Vélemények

2024-04-24 15:08.26
Egyszerúen nem bírok megbarátkozni Spike Lee filmjeivel. Egy kezemen megtudom számolni mennyi az amire három csillagot adtam, egy van amire négyet, az összes többi kettő csillag. Még akkor is igy van, ha világhűrú szinészekkel dolgozik együtt. Nem jön be a stílusa. Az 5 bajtárs sem jobb semmivel szerintem. A vietnami háború alatt is megnyilvánult a feketék szisztematikus elnyomása: nagyobb arányban küldték őket a frontra, mint fehér társaikat, minden lehetséges módon diszkriminálták őket a seregben, és hazatérésük után sem sok köszönetet kaptak az amerikai társadalomtól. Értem ez a mondanivalója a filmnek. Az, hogy az 50 évvel ezelőtti fiatal katonákat ugyanazok alakítják akik a jelenkorban is, látszik, hogy semmilyen tekintetben nem törekedett az életszerűségre a rendező, ezt a húzást pedig végkép nem értetem. A kincs utáni hajsza és annak megtalálása pedig vetekszik bármelyik Bud Spencer film szinvonalával. Egyedűl Delroy Lindo hatalmas alakítása ér valamit és film végi összeszedett akciójelenetek ami miatt adok rá három csillagot.
Nem hiszem ezen film megnézée után sem, hogy nekem Spike Lee filmeket kellene néznem.


Micimackó: Vér és méz 2. - Vélemények

2024-04-23 06:46.00
Egyáltalán miért van ennek a filmnek második része? Az első is kritikán aluli volt.


A pusztaság vadászai - Vélemények

2024-04-22 15:25.19
A Netflix idei legnagyobb húzása. Zseniális film, több műfaj egyvelege keveredik itt. Nekem nagyon tetszett, közel voltam hozzá hogy megadjam rá az öt csillagot.


Semmelweis (2023) - Vélemények

2024-04-19 19:35.36
A film nézése közbe megállapítottam, hogy nem a magyar filmekkel van a baj, hogy mostanában annyi gagyi film készül kis hazánkban, hanem a hozzá nem értő rendezőkkel és forgatókönyv írókkal. Még mindig úgy áll hozzá minden magyar rendező filmet készíteni, hogy akkor jó egy film ha tele van ócska poénokkal, ezért van annyi gagyi nézhetetlen magyar film. És itt van az ha értő kezekbe kerül egy film -világszinvonalú hozzáértő ember kezébe- akkor igen is készül jó magyar film. Igy van ez a Koltai Lajos által dirigált Semmelweis filmmel is. Nincs benne ócska humor, nincs felesleges mellékszál.Itt mindenki profin teljesít, a történetet pedig az élet irta még akkor is, ha a rendező pár szálat kiszínez itt ott, de ez nem vállik a film hátrányára. Oltári jó film, nagyon tetszet, hogy tényleg minden szinész a legjobb választás volt a szerepére, és tényleg a rendező végig a kezében tartja a film minden részletét. Javaslom az összes magyar film készítéséhez, gyártásához most készülő rendezőnek ezt a vonalat követni.És még rengeteg híres magyar ember van akinek megérne egy film az életét vagy annek egy darabját bemutatni. (pl: Bánki Donát, Asbót Oszár, Neumann János, csahogy párat említsek)


Halloweeni körhinta - Vélemények

2024-04-18 19:13.53
Egy értelmes mozzanata sincs a filmnek. Olyan halvány alkotás, hogy erre nem lehet kettő csillagot sem adni. Felejtős.


60 perc - Vélemények

2024-04-18 19:11.18
Mivel európai alkotás kap egy plusz fél csillagot, de épphogy megüti a nézhető szintet.


Égető múlt - Vélemények

2024-04-12 16:35.25
Az operatőri munka példaértékű, a forgatókönyv pocsék. Film a semmiről, kb 80 percen keresztűl. Unalmas.


A kukkolók (2021) - Vélemények

2024-03-31 08:57.10
A film megnézése után sajnos nagyon sok kérdés marad megválaszolatlanul amiket Bertó!!! fórumozó társam korábban már előttem leírt.
Amúgy ötletes lenne és van benne potenciál, de annyi kérdés lóg a levegőben amire nem kapunk választ a film végére,hogy emiatt nekem nem tetszet. Sydney Sweeney amúgy bűbájos, gondolom pár véleményt formáló férfitársam emiatt egy kicsit kerekített is a csillgokon, de engem nem vett meg a bűbáj, csak kettő csillag jár a végén.
A befejezés pedig nagyon is ötletes lenne, de a korábban irtak miatt ez már érdemben nem tud javítani a film szinvonalán. Sajnálom mert lehetett volna ez jobb film is.


2024-03-29 21:17.21
Teljesen jogos kérdések, választ nem fogunk kapni.


Országúti diszkó (2024) - Vélemények

2024-03-26 17:16.23
Óriási kihagyott ziccer. Nagyon jó filmet is lehetett volna csinálni, de nem lett az. Jake Gyllenhaal,amúgy nagyon szépen viszi a hátán a filmet, a 43 éves színész legalább annyira kipattintotta magát a film kedvéért mint tette azt a 2015-ös Mélyütés című filmjében. Kell is ez a fizikum ahhoz, hogy elhiggyük, a sötét múlttal rendelkező kidobó képes elkenni a rosszfiúk száját. Apropó rosszfiúk. Na az már nem tökéletes választás. McGregor karaktere, annyira elszállt, ripacskodó, hogy csak röhögni lehet rajta. Kellet ez? Szerintem túltolta a szerepet az élete első filmes szerepét vállaló ketrecharcos, aki egyébként elismerve iszonyatosan erősnek hat a filmben. Ezt el is várom amúgy az élete felét küzdősporttal élő embertől. Kettejük végső verekedése helyenként képes Marvel - méreteket ölteni,de ez az utolsó öt perc ami a legjobb része a filmnek. A film fő gonosza pedig a gyerekképű Billy Magnussen a legrosszabb szereplője a filmnek. Az Országúti diszkó az a fajta remake, amelyet némiképp kihagyott ziccernek érezhet az ember, ebben sokkal több lehetett volna.
Nem vagyok elégedett a filmmel, közepesnél többet nem adok rá. Ahogy vége lett és végefőcím után láthatjuk –érdemes kivárni- van benne egy folytatás lehetősége is. Na majd meglátjuk, a magam részéről várom.


Expend4bles - A feláldozhatók 4. - Vélemények

2024-03-26 16:47.21
Drága kenyérkunyhó. Nem is lehet szavakba önteni amit itt látunk. Felidézni is rossz, nemhogy írni róla. Buta történet, mesefilmbe való CGI, erőltetett humor, színészi játék nulla. Durván ennyi is a film. Nem gondoltam volna, hogy ide süllyed le ez a széria. Az első három még simán vállalható volt, de ez? Nem csodálom, hogy Sly csak ennyit szerepel benne, valószínű Ő elolvasta a forgatókönyvet csak teljesen kiszállni már nem tudott ezért egy nyúlfarknyi szerepet csak vállalt. A filmben újabb generációs sztárocskákkal próbálták frissíteni a csapatot, mint 50 Cent és Megan Fox. Megan Fox mint kemény harcos? Persze.!! Az Ő szerepeltetésével az egész film nosztalgiafaktorát ölték ki az alkotók. De legalább jól nézne ki szegény, de nem. Egy műanyag nőt látunk ne mást. Apropó új tagok. A filmben a csapatépítés rettenetesen ad hoc, az új és régi arcok egyszerűen csak ott teremnek, és kész is vagyunk. A főbb sztoriszál annyira gagyi és mondvacsinált, hogy szinte el se jut az agyunkig. Az egész egy hulladék. Nézés közben arra gondoltam, hogy ezt a Netflix is röhögve dobta volna vissza, hogy nem kérnek belőle pedig ott is akadnak nagyon gagyi akciófilmek. És a végén jön a döfés a szívbe, amikkor kiderül, hogy az egész mögött Andy Garcia áll. Az aki az egész csapatot odaküldi, hogy likvidálják az ellenséget és szerezzék meg a detonátort. Akkor kérdem minek küldet, oda őket? Ha tudta, hogy az egyetlen csapat aki keresztbe tehet neki azok ők, de mégis odaküldi őket. Na itt már sírtam. A harci jelenetek egy része , nem az egész csak pár jelenet ami megmentette a filmet attól, hogy idejekorán kikapcsoljam, de ez nem jelenti azt, hogy ez a film két csillagot is érjen. Sajnos ez nézhetetlen.


Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!

2024-03-24 20:33.14
100 Bloody Acres

[link]


Született harcosok - Vélemények

2024-03-23 13:12.13
Irásom spoilet tartalmaz:
Mit is lehet irni egy olyan filmről amiben olyan jelenetek vannak ahol focilabdával rúgnak le egy 50 méterre a magaslesen álló harcost, ahol 4 éves kislány le thaiboxol egy fegyvere katonát, ahol felemás korláton és torna gerendán pörögve ütnek le katonákat vagy ahol kemény kókuszgolyót lábban elrúgva teritenek le harcosokat. Gyermeki ugye? Ez a film egy katasztrófa és arra gondoltam amikor néztem, hogy ez vajon 20 évvel ezeleőt működött ez a film? És akkor még nem is irtam az ázsiai filmekben megszokott meglehetősen túljátszott érzelmi és szinészi játékról, az idegesítő arcmimikákról, a végtelenűl együgyü és idegesető történetről. Ebben a filmben semmi sem működött. Panna Rittikrai isten nyugasztalja azért 4 évvel alkotott ennél sokkla maradandóbb filmet az Ong Bak-et. Na az már egy másik történet, az egy remek akciófilm lett. Ez viszont számomra nézhetetlen.


Életem fénye - Vélemények

2024-03-11 16:47.06
Ritka unalmas film volt. Egyeteln percét sem élveztem. Volt ahol a főszereplő 10 percig egy se füle se farka mesét mond a gyerekének. Igy közelítsen hozzá mindenki.


Fagypont alatt (2021) - Vélemények

2024-03-02 09:58.44
Ahogy előttem már írták többen is tele van logikai hibákkal ettől függetlenűl a magam részéről nagyon is jól elvoltam vele. Szeretem spanyol filmeket, nagyon jók is vannak, de ez valahol a közepes és a gyenge negyes között van. Magadtam rá a négy csillagot márcsak azért is.


A Vörös-tenger hadművelet - Vélemények

2024-02-15 16:45.03
Elöljáróban annyit, hogy több lőszert ellőnek a filmben, mint a Rambó össze részében együttvéve.
Két óra tömény akciófilm, ami a csakis egy dolog miatt készült, hogy megmutassa a kinai haditengerészet elsöprő erejét és a kínai katonák bátorságát. Magyarán propagandafilm.
De annak nagyon jó. Látszik, hogy a film rendezője Dante Lam nagyon jó direktor. Vagy nagyon jó embert szerződtetet maga mellé aki az akciójeleneteket koordinálta mert ennek aztán tényleg van ereje.
Nincs is benne üresjárat, szinte a 2 óra 15 perc tömény akciójelenet az egész film. Talán ez a film egyetlen nagy hátránya is.
Hatalmas robbanások, nagyon erős, feszült csatajelenetek, a mesterlövészek összehangolt munkája, a testbe hatoló golyó ütötte sebek, a robbanások utáni maradványok, fejlövések, leszakadó végtagok, ömlő vér, a háború pokoli mivoltát valóságosan ábrázolja. Van itt kérem minden - szárazföldi ütközet, tankcsata,aknavetőzés, mesterlövész harc, drón - remek kameramunkával, változatos harci jelenetekkel.
A magam részéről én élveztem, és nagyon örültem annak is, hogy a szörnyű távol keleti túljátszott színészi játéknak szerencsére itt nyoma sincs. Kellemes 2,5 óra. Semmi szégyellnivalója nincs amerikai társaihoz képest.


A vérszomjas terror városa - Vélemények

2024-02-14 11:29.34
Szánalmas holland próbálkozás. Ebben a filmben semmi nem működik. A szerelmi szál pocsék, a cgi oroszlán inkább egy műanyag vacakra hajaz,a szereplők pedig olyan gyengék, hogy a Barátok köztben nagyobb színészi játék volt mint itt. A vígjáték vonal pedig mindennek a teteje. Itt egy jó poén nincs. Menekülj ha valahol belefutsz a filmbe és inkább igyál egy sört valahol.


Titkos küldetés Szöulban 2. - Halálos csapdában - Vélemények

2024-02-09 15:56.54
Az első rész egy csillaggal jobban tetszet. Ez már tele volt olcsó, távol keleti poénnal ami európai embernek nem út akkorát. A túljátszott színészi játék pedig csak hab a tortán. Gyenge próbálkozás, kár volt elkészíteni.


Terelőút (2009) - Vélemények

2024-02-09 15:51.29
Egyetlen egy önálló ötlet nem tűnik fel a filmben. Az összes jelenet olyan amit már más filmekben láthatunk, kb. százszor. Ezerszer lerágott sablonokkal van teletűzdelve. Pedig a skandinávok tudnak jó horrorfilmeket csinálni, jó párszor bizonyították már. A film első fele olyan thriller, a második fele pedig inkább egy vérszegény slasher akar lenni, de tényleg vérszegény . Azért tegyük szóvá hogy a film készítése óta eltelt cirka 15 év szóval azért már nem mai alkotásról van szó. Valahol istenigazából olyan 2,5/5 érdemelne, de jószívű vagyok mert tetsztet benne a szőke csaj.


Danger Close: The Battle of Long Tan - Vélemények

2024-01-26 16:52.30
Semmi újat nem ad amit már korábbi háborús filmekben ne láttunk volna. Az akciójelenetek rendben vannak, a szereplők jelentéktelenek, a törénet nem nagy szám, de a látvány miatt élvezhető két órát adhat aki megnézi mert technikilag rendben van a film.
Halvány négy csillag azért jár érte.


A hó társadalma - Vélemények

2024-01-07 14:05.24
Persze, hogy kiváló. Erre a jó rendező, a megtörtént esemény drámai mivolta, és a tökéletes fényképezés a garancia. Az ismeretlen színészek nagyszerű játéka pedig még egy plusz a filmhez. A 93.-as verzió is jó volt, de ez a film a mai technikai színvonalával elkészítve kihagyhatatlan. Olyan erős a fényképezés, hogy egyszerűen imádtam minden percét nézni, főleg ahol az Andok havas hegyet láthatjuk közelről. A Netflix most nagyon belenyúlt ebbe a filmbe, mégcsak január eleje van és ilyen film került ki bizakodó vagyok,hogy lesz még nagyon ütős film az évben a streaming szolgáltatónál.


Fehér Elefánt (2011) - Vélemények

2024-01-05 11:15.35
Ahhoz képest, hogy Prachya Pinkaew milyen filmeket forgatott és rendezett ezt megelőzően ez a film nem méltó hozzá. Bűn rossz akciójelenetek, a kétkezes harcoknál is látszik, hogy ebben bizony nincs erő. Djimon Hounsou, jóvágású, szimpatikus legény, de itt amit rábíztak azt nem tudja teljesíteni és ez nem az ő hibája. Kevin Bacon alakítása pedig még ennél is szánalmasabb. Közepes szintet sem tudta hozni sajnos.


Ázsiai pokoli torony - Vélemények

2024-01-05 11:04.54
Egyszerúen nem tudom nézni ezt a túljászott ázsiai szinészi játékot. A történet és a látvány nem lenne rossz, látszik, hogy volt büdzsé a filmhez, de ez a szinészi játék valami borzalom. Számomra ez nézhetetlen így ebben a formában.


Foglyok - Vélemények

2024-01-05 11:01.56
A film végén világosodik meg az ember, és esik le mi miért volt. A szinészek talán nem nyújtanak olyan kimagaslóan nagy játékot, szerintem nem is olyan rosszak azért, de a történet az ami mindent visz. Kiváló magyar film, több ilyenre lenne szükségünk.


Boxlegenda: a nagy George - Vélemények

2023-12-24 19:15.04
Ha Muhammad Aliról készülhetett film akkor George Foreman is megérdemli ugyanezt. Azért az nem semmi, hogy valaki 45 évesen legyen újra nehézsúlyú box világbajnok. Minden elismerésem. És hogy a film milyen? A történetet ugye az élet irta azon nincs mit szépíteni, ami egy kicsit hiényolható az a jól kidolgozott boxjelenetek. Ennyivel adósak csak a készítők, a többi rendben van, Kris Davis pedig jó választás volt a főszerepre. Nekem tetszet ez a filmet , merem ajánlani.


Lords of Chaos - Sötétség gyermekei - Vélemények

2023-12-22 11:25.55
Nagyon jó kis életrajzi film, nem értem azokat akik leírják előttem, hogy nem valósághű a történet,hogy ezt miből gondolják. Egyébkénk, ha venne fáradtságot és elolvasná az együttes és a zenekar tagjainak külön történetét is, megállapíthatná, hogy bizony nagyon is valósághű a történet. Ezek a tagok már a kezdetektől betegek voltak agyilag, már valaki aki egy ilyen beteg zenét játszó zenekart alakít azt kell mondanom, hogy baj van a tornyban. Mondom ezt úgy, hogy a rock és a metal zene összes létező stilúsát imádom már kisgyerek korom óta, de ez a black metal mint zenei stílus befogadhatatlan számomra. Szóval azt kell mondani, hogy ebben a csapatban mindenki degenerált, beteg ember volt és előbb utóbb robbant a bomba náluk.
Kiváló mozi. A legjobb történeteket mindig az élet írja.


Sikoly 6. - Vélemények

2023-12-01 21:01.49
Azért sokat nem vártam egy olyan horrorfilmtől aminek ez már a hatodik része, na, nem is kaptam semmi extrát. Hacsak azt nem, hogy legalább a gyilkosságok brutálisabbak lettek. Erre kap még egy plusz csillagot a film. A történetet pedig hagyjuk mert az egyre rosszabb. És van egy olyan érzésem, hogy lesz még folytatása mivel a 35 milliós gyártási költségét az első hétvégén simán visszahozta. Már a 168 millió dollárnál tart szóval ezt a filmet sosem fogják a készítők abbahagyni.


Man Down - Vélemények

2023-11-30 16:10.31
Dito Montiel rendező eddigi legjobb filmje. Több idősíkon haladunk a vége felé, hogy aztán ott összeálljon a kép és leesen az áll. Borzasztó erős mozi, a film vége nagyot üt. Ebben a támában (poszttraumás stressz szindróma) eddig ennél jobbat nem láttam. Ájánlom megnézésre, és szigorun a végéig ki kell tartani mert ott áll össze a kép.


Egy magánháború - Vélemények

2023-11-19 16:34.53
Talán erre mondják, hogy addig jár a korsó a kútra.... Először az jutott eszembe a film nézése közben, hogy épeszű ember miért jár ilyen helyekre tudósítani, de belegondolva , ha meg nem járna akkor honnan kapnánk hiteles tájékoztatást a háborús helyzetekről a világból. Pedig van bőven háborús gócpont. A film hibája, hogy tulajdonképpen nem szól semmiről. Marie Colvin haditudósító élete és szenvedélye a munkája, bele is őröl szinte ebbe, láncdohányos, kemény alkoholfűggő, lelke rajta mindenkinek aki ezt bírná pia nélkúl csinálni. Egyik helyről a másikra megy, megcsinálja a fotókat és a riportot majd jön haza, de, hogy jut haza és hogy jut el egykönnyen egyik frontvonalról a másikra nem tudjuk meg. Egyszerűen ott van mindenhol. Engem érdekelt volna az is, hogy jut el oda, milyen viszontagságok közepete egy háborús zóna közepébe. Rosamund Pike jól játszik, nem miatta nem olyan jó film ez, számomra hiányos volt, ezért három csillag csak.


Bosszúálló (2018) - Vélemények

2023-11-19 16:21.01
Olyan akciójelenetek vannak benne, hogy az amerikai szuperprodukciók is megirigyelnék, de az akciójelenetekhez elfelejtettek forgatókönyvet is írni. Egy börtönszigeten vagyunk ahol a legveszélyesebb bűnözők vannak, ide kerül főszereplőnk is. Az, hogy hogyan, azt nem tudjuk mert egyik pillanatban megjelenik egy harci jelenet közben. De vannak itt már vagy 200 an előtte mások is, mit esznek, hogyan ruházkodnak, a filmben felbukkanó csajok miért néznek ki úgy mint akik most jöttek a fodrástól és a manökentől azt nem tudjuk meg? Nem lényeg, ha a történettel nem fogalkozunk akkor olyan harci, kétkezi jeleneteket kapunk amit utoljára talán Tony Jaa vagy Iko Uwais filmben láthatunk. Elképszető. És a főszereplő csávó aki nem kevesebb mint a film elkészültekor 50 éves (Bruce Khan) honnan varázsolt magára ilyen testet azt nem tudom. Tulajdonképpen egy kellemes agyatlan akciómozi lenne ez, sajnos azonban mivel a mellékszereplők és a történetvezetés roppant gyenge ezért közepesnél nem érdemel jobbat.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk