Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Kong: Koponya-sziget
- HBO, 09:30
Tőrbe ejtve
- Mozi+, 10:10
Dübörög a szív
- Viasat Film, 10:15
Tótágas
- Magyar Mozi TV, 10:25
A szív harangjai
- Film4, 10:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Nikolaj Lie Kaas (51)
Richard Benjamin (86)
Maggie Q (45)
Michael Kelly (55)
Karoline Herfurth (40)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
Mit hallgatsz most?
Harmadik tipusú találkozások - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Darabokban - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Füstölgő ászok aaaaa
Forest Whitaker aaaaa

 

Vacco55 hozzászólásai

Ugrás Vacco55 adatlapjára


A nagy vágta (1978) - Keresem

2012-03-01 21:42.41
Hello! Nekem meg van digitálisan, de csak angol nyelven. Ha érdekel, szívesen segítek.


A legkülönb unoka - Vélemények

2011-09-12 22:03.55
Nem ismerem a filmet. Hol lehetne letölteni? Érdekes, hogy nem hallottam még róla. Miatta biztos érdemes megnézni.


A rítus (2011) - Vélemények

2011-05-27 21:37.17
Igen! A youtube -on megtalálod, a pontosan én sem tudom, csak írd be, hogy Anthony Hopkins Thor. Rövid részlet, de érdemes megkeresni.


2011-05-25 22:31.32
Igazad van ! Én sem látom az utódokat, talán majd egy másik évszázadban.....Reménykedjünk, hogy még forgatni akar,bár nem csodálkoznék rajta, ha vissza vonulna. Többször megfordult a fejében. A Thor forgatása alatt is készült vele egy riport, melyben arról beszél, hogy mostanában is gondolkozott rajta. Bár ezt már évekkel ezelőtt is mondta már. De ma már 73 éves,minden tisztelettem az övé! Bizakodjunk, mást úgy sem tehetünk!


2011-04-17 11:38.05
Szerintem a film örök érvényű témákat vett fel:Isten, Sátán, a jó és a gonosz harca. Bárki bármit mond, nem egy szokásos horror filmet láthatunk. Nem is az volt a cél,ezért aki erre vágyik, nem nézze meg. Szerintem a film vége teljes mértékben fantasztikus, igaz tényleg kiszámítható volt a vége, de ezt is akarták. Itt inkább a művészi játékra és rendezésre kell kocentrálni! Anthony arcának elváltoztatása pedig egyszerűen zseniális. Gondoljuk csak arra, hogy a gonosz mire képes. Bár, ha valaki ateista szemmel tekint erre a filmre, nem hiszem, hogy meg tudná érteni.A színészek ördögűző tanfolyamon vettek részt, pontosan azért, hogy úgy mond belelássanak a dolgok lényegébe. Csak Anthony nem, benne meg van minden ami ehhez a karakterhez szükséges.(Tökéletes mint, mindig). Remek film, Anthony nem véletlenül játszik benne. Mindenkinek csak ajánlai tudom, főleg, hogy nincs szinkronizálva és így Anthony hangját is tudjuk csodálni, hiszen mindenki tudja, hogy ő még azzal játszik.


Anthony Hopkins - Vélemények

2011-04-16 20:55.51
Teljes mértékben egyetértek veled!Én is csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. A Rítus is fantasztikus, mind minden filmje. Nekem főleg a film vége tetszik. Én is sajnálom, hogy kevesen vagyunk, szerintem Magyarországon nem igazán kap méltó elismerést. Bár ő erre nincs rászorulva, igazán szerény személyiség.Tehetsége, az alázatában is megnyílvánul.Remélem még nem akar visszavonulni, a filmvilág sokkal szegényebb lenne nélküle.


Ha eljön Joe Black - Vélemények

2010-07-12 21:22.04
Teljesen egyetértek veled! Sajnos sokan csak egy szerelmi történetet látnak ebben a filmben és nem értik meg, hogy mit is jelent maga a Halál, mint tény. Bár ez is az élet része, egy életen át készülhetnénk rá, de soha nem leszünk rá felkészültek, főleg ha hozzánk közel állóról van szó. Én is sokszor megnézem, főleg Hopkins miatt. Csodálatosan azonosul a szerepel,(mint mindig). Én is szeretnénk majd ilyen felkészült lenni, ha el kell mennem. Nagy bátorság kell ehhez és sok szeretet és erő, amit elsősorban a szeretteinktől kaphatunk meg. Te szerintem tudod, hogy mire gondolok!


Anthony Hopkins - Vélemények

2010-05-29 10:51.08
Én is hallottam, hogy Pesten van, a hírek szerint talán a III.kerületben van a forgatás, de ez nem biztos! Ha valaki arra jár esetleg......Ki tudja? Bár nem hiszem, hogy a közelébe lehetne jutni..
Elég szégyen, hogy egy ilyen színészóriásról nem beszél a media. Bezzeg másról és másokról!!! Ez a magyar kultúra!!


2010-05-29 10:45.55
Köszi a segítséget! Meg tudok adni egy weboldatl, ahol vannak Hopkins filmek, de sajna nem a régiek! Ha esetleg tudsz olaszul, mert ez egy olasz honlap címe: www.italia-film.com
Esetleg még lehet próbálkozni Torrent programmal is. De ott sem hiszem, hogy meg lennének a régi filmek. Írd meg légyszi a linkeket, köszi előre is!!


2010-05-21 21:07.12
Köszi előre is! Angol nyelven a legjobb. A magyar szinkron nem tökéletes.Többek közt: A mágus, Az élet dicsérete,A lány a Petrovka utcából, a diadalív árnyékában, Háború és béke, Szép remények,A félelem órái. Egyébként más is ha van! A mágus és a Diadalív árnyékában fent van a Youtube-n, de sajna nem teljes. Bár ez is jobb, mint a semmi. Továbbá keresem még Túlélni Picassót. Köszi a segítséget még egyszer!!! Egy hálás Hopkins rajongó.


2010-05-20 17:43.54
Valaki nem tudja, hogy honnan lehetne letölteni a régebbi filmjeit? Köszi minden segítséget!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk