Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Ritmusgyakorlatok - In memoriam Honti Ilona
- M2, 02:30
Eladó a szerelem
- Filmbox Premium, 02:45
Stone
- Film+, 03:05
Nyomodban a halál
- Mozi+, 03:25
Fedőneve: Donnie Brasco
- Film Mánia, 03:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Neolith hozzászólásai

Ugrás Neolith adatlapjára


Cloverfield - Vélemények

2010-08-20 22:53.53
Az egész film úgy van megcsinálva, hogy úgy érezd, te is átéled. Ezért van az, hogy kb annyit tudunk meg a szörny mibenlétéről, amennyit megtudhatnánk, ha mi is ott menekülnénk. Ezért nincs több infó, hiszen a főszereplők sem tudták kivárni a híradó végét, hogy megtudják mi elől menekültek. Szerintem.


500 nap nyár - Vélemények

2010-08-04 21:37.29
Atyavilág, nagy csalódás...
De ha a két főszereplőt kicserélhetnénk bárki másra, tök jó lenne, mert maga a film, és az ötlet, meg ez a számlálósdi aranyos.


Alkonyat - Napfogyatkozás - Vélemények

2010-07-25 23:06.53
Mindenképpen el fogom olvasni, nagyon kíváncsi vagyok mennyiben változik a véleményem, és hát a további történések is baromira érdekelnek.

De ettől függetlenül nem jó jel, ha egy filmhez magyarázatképpen/vagy kiegészítésképpen egy könyvet is el kell olvasni.
Az az általános tapasztalat, hogy sorrendtől függően csalódás megnézni egy könyvből készült filmet, és forítva. NAGYON remélem, hogy most nem így lesz, mert a filmért o-d-a-v-a-g-y-o-k.


2010-07-25 23:02.03
Inkább megkeseredettnek, mintsem megkomolyodottnak tűnik. De csak a 3. résszel van bajom, ahogy a sráccal bánik.


2010-07-24 22:46.39
Szerintem a csók elég világos könyv nélkül is.
Nagy kár, hogy Bella a 3.részre már úgy megváltozott, túl nagy lett az arca. Az Alkonyatban még olyan bájos volt, volt arcjátéka, mostanra meg már felvett egy reccenéstelen maszk arckifejezést. Mintha nem is ugyanaz lenne a két lány.
Edward-ot is alázza és lekezeli, úgy ül mellette, mint ha már halálba unná. Az a jelenet is elég csúnya, mikor Jake ott várja őket a sulinál, mellesleg Jake mellett ki tud állni, utána tud szaladni, tud rá mosolyogni, de a szerelmével ezt nem tudja megtenni. Meg ez a szerelmi mellékszál is elég hamissá teszi az egészet.
Tuti elolvasom a könyvet is, kíváncsi vagyok, mivé fajul a helyzet.


Jonathan Rhys-Meyers - Vélemények

2010-04-19 10:16.54
Ez most lehet, hogy röhejes, de engem a Polár Expresszben a kisfiúra emlékeztetett, mintha róla mintázták volna.


Match Point - Vélemények

2010-04-19 10:06.26
Csodálkozva olvasom a hozzászólásokat így a film után, mintha nem is ugyanazt láttuk volna. A történet végtelenül egyszerű, színészi játékról meg beszélni sem tudok. Talán Emily Mortimer volt egyedül hiteles -látván korábbi szerepeiben- ahogy ebben a filmben elő tudta adni a végtelenül laza és gazdag lányt, aki nem mellesleg eléggé idegesítő, kicsit magas lovon ül, nem szép és rátukmálja magát a srácra. Éles az ellentét a másik csajjal, és Emilynek úgy látszik verhetetlen az önbizalma a filmben.Mikor mondja a filmben a srácnak, hogy már nem szeretsz, miért, mikor szerette?!?
Érdekes, hogy senki sem hallotta a két puskalövést,holott az egyik a lépcsőházban dördült el. Valószínűnek tartom, hogy a csaj nem is volt terhes, hiszen akkor lenne rá utalás a naplóban. Vagy ha mégis,akkor ez is egy eléggé gyengén elvarrott szál a sztoriban.
A két rendőr volt a legjobb fej, mindamellett eléggé erősen kiverhette volna a szemüket az az evidencia, hogy a gyilkos ül velük szemben.
Valaki írta, hogy ezek után nem tud megbízni a pasikban, hát mindkét nőtípus eléggé kerülendő minta, az egyik a bolygók állását feszegeti reggelinél, ronda, végtelenségig rátelepszik és megfojtja a férfit, a másik meg sarokba szorítja és zsarolja. Minden állat harap, ha sarokba szorítják. Ha okosabb lett volna, megfoghatta volna simán a pasit, akiben először meg is volt a szándék, hogy őt válassza, mindenek ellenére. Egyiknek sem működtek a női szenzorai.
Előfordul, hogy nem tetszik egy film elsőre, mert talán többet várok a beharangozások után, de nem valószínű, hogy megnézem újra.


Rosemary gyermeke - Vélemények

2010-04-17 14:10.27
Én egyáltalán nem tudtam semmit a filmről, tartalmilag se meg sehogy, csak a címét hallottam sokszor, és tudtam, hogy alapfilm, amit meg kell nézni.
Én így szeretek filmet nézni, mert így nem vagyok befolyásolva senki és semmi által. És nagyon tetszett, odaszögezett a kanapéhoz. Bár tényleg nem folyik vér, mégis egyre inkább szorul össze az ember torka, hiszen lehet sejteni, hogy senki nem az, aminek elsőre látszik, vagy hogy pontosan az, és nem lesz jó vége... A törékeny nő meg maga az ártatlanság. A viszonylag egyhelyszínes film is növeli a bezártság érzését. A végén én másra számítottam, hogy elrabolja a gyereket, és valaki talán meg is hal, vagy nem istudom, de jó volt így is, ülésezik a szekta. Igen, az anyai szeretet mindent legyőz, és felülmúl, ezt nagyon erősen példázza a film utolsó néhány kockája. Sok jó jelenet van, amit jó lenne megemlíteni és kiemelni, de így írva nem annyira jó.
Mia Farrow milyen szép volt, és nagyon hiteles, ahogy változik a jelleme a film során. Szuper a környezet, imádom ezt a amerikás stílust, nívót, a szép lakás, szép tárgyak, szép emberek frizurával, sminkben otthon is. Jó film volt.


Kramer kontra Kramer - Vélemények

2010-03-27 01:59.05
Én is gyerekkoromban láttam először, többször is megnéztem, mert már akkor is tetszett. És most hogy végre sikerült megszerezni, már egészen másképpen hatott rám, már nekem is van egy kisfiam. Többször is pityeregtem a film alatt, és azóta minden alkalommal, ha megnézem a filmet.

Én nem ítélem el az anyát, mert az ő szemszögéből nézve őt is meg lehet érteni. Az lett volna az önzőség, és szemétség, ha kirángatja a kisfiút a meszokott kis életéből, és rángatja maga után a bizonytalanba, és ezzel elveszi a gyermekkorát. Vállalja, hogy a gyerek és mindenki meggyűlöli ezért, bízva abban, hogy később talán megérti, és megbocsájt.
Meg kellett ezt lépje Önmagáért, hosszú évek óta először tett magáért valamit.


A szavak titkos élete - Vélemények

2010-03-27 01:26.30
Ma néztem meg a filmet. Rám ugyan nem volt hatással addig, míg megvallja a sztoriját a csaj, valahogy annyira egyértelmű volt végig, hogy van valami titok a lány múltjában, és a film csak sodródott afelé, hogy kiderüljön mi is az. Beletették ezt a durva sztorit, de amúgy a film... Nem is igazán értettem mit keres Tim Robbins a filmben a sok noname színész mellett.

De érdekesek a kérdések, amiket felvetsz:
Én is úgy gondolom, hogy akkor történt valami a lány hallásával. Vagy nem is volt süket, csak ezzel is azt akarták hangsúlyozni, hogy teljesen társadalmon kívüli, és semmit nem akar elfogadni ebből a világból, ahol ezek a szörnyűségek megtörténhettek, ezért is eszi a minimálisat, épphogy csak ami a testének az életbenmaradáshoz kell.
Ha magáról mesélt, amikor a barátnőjéről beszélt, akkor a saját halálát kívánta, míg ott szenvedett. A régi önmaga ott biztos meghalt.
A narrátor kislány döbbenet, én azt hittem, hogy abortusza volt, merthogy ott megerőszakolták. De akkor hol van a férje, vagy a lánya apja?
Lehet, hogy csak ő volt az egyedüli fogvatartott nő, és minden vele történt csak?
És ha nem felejti ott a táskát a csaj,amibe benne van a címe, akkor vajon hogy bukkant volna a nyomára? Akkor eszébe se jutott volna utánamenni. De miért a pszichológushoz ment?? Ez is olyan erőltetett volt számomra, hogy így mondatják ki miért van a film. Amire nem lenne szükség, ha a színészi játék és a történet olyan lenne.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk