Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Close Range
- Film Mánia, 04:20
Stílusos románc
- HBO2, 04:27
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 04:50
Kutyám, Jerry Lee
- Moziverzum, 04:50
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 05:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Suchet (78)
The Rock (52)
Christine Baranski (72)
Vincent Tong (44)
Elliot Goldenthal (70)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A tetovált lány (2009) - Vélemények
A tetovált lány (2011) - Vélemények
Hajtóvadászat (2020) - Vélemények
Sisu: Bosszú az aranyért - Vélemények
Az ördögűző (1973) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A kártyavár összedől aaaaa
Stephen Shields aaaaa

 

Bells07 hozzászólásai

Ugrás Bells07 adatlapjára


Segítség mi a film címe????

2013-09-27 18:59.36
úúú sztem ez lesz az :) köszi:) 90%ig biztos vagyok, ja: nagyon homályosan emlékszem.


2013-09-26 19:01.17
Nem tudom, nem emlékszem, de problémás tinédzser volt:)Arra emlékszem, hogy bagózott, de azt,hogy mit... xD


2013-09-26 18:58.43
Nem, nem hiszem,hogy ez :S De köszi!:) Amúgy, a feleségnek kb félhosszú barna haja volt, de szerintem tök noname "B" színésznő lehet.....nem tudom,ez segít-e. A palit tuti puskával lepuffantja.


Dexter (sorozat) - 8. évad

2013-09-23 21:30.52
Borzalmas finálé. Művészet ennyire elbaszni egy finálét...évadot...SOROZATOT.
*spoiler*
A favágós résznél hangosan röhögni kezdtem. Atyaúristen, de gagyi....xD

Finálé, 8.évad: MINŐSÍTHETETLEN.


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2013-09-19 21:51.09
Zseniális sorozat, megosztó karakterekkel, egyedi hangulattal. Jól ábrázol emberi kapcsolatokat, megfelelő a drámai rész is.
Gemma...badass női karakter. Ilyen milf akarok én is lenni 50 évesen :DDDDD
(és nem pasi sorozat! lányismerőseim is nézik, és imádják :D )


Segítség mi a film címe????

2013-09-17 22:00.34
Én is keresek kb 10 éve 2 filmet:
Sztem tv moviek lesznek és gyanítom: amerikaiak.
1. Volt egy család, akik egy kisvárosba költöztek: 3 fiúk volt: a legidősebb talán egyetemista már, a középső tinédzser, a legkisebb pedig kisgyerek. A középső balhés srác volt, füvezett stb. Egyszer ez a legkisebbel látott egy gyilkosságot, amiről amúgy a film végén kiderült, hogy egy helyi korrupt zsaru (?) csinálta talán - de nem ez a lényeg: a kisfiú megnémül. Akkora sokk érte, mikor a gyilkosság után a bátyja rászólt, hogy "Sose beszélj erről senkinek!" - a gyerek elhallgatott évekig.
2. Családi - jogi dráma volt. Egy nőt állandóan verte a férje, ám a film végén rátámad és puskával lelövi. A film 2.fele játszódik az esküdtszéken: végülis fel fogják menteni a fiatal anyukát.
Valaki? :) előre is köszi


Dexter (sorozat) - 8. évad

2013-09-17 21:43.21
Tényleg borzalmas ez a 8.évad. Még a 7.-nél is ótvarabb xD


Bates Motel - Psycho a kezdetektől (sorozat) - Vélemények

2013-09-10 19:07.25
Szerintem is színvonalas sorozat. Az eredeti Psycho szeretetem vezetett el a sorozatig :D Jók a szereplők, jó az atmoszféra, néhány szálat hamar elintéztek...de kiváncsi és vevő vagyok a második évadra:)
Szerintem élvezhető a Psycho ismerete nélkül is, de akik látták...nekik van benne valami bónusz:)


Dexter (sorozat) - 8. évad

2013-09-10 18:03.58
A feldorolásból kihagytam Lundyt....én nagyon bírtam :)


2013-09-10 17:50.21
Igazad van! :)
csak a dexterben: Doakes őrmester, Lila, Ice Truck Killer (bár megértem, hogy meg kellett halnia, de kurvanagy volt mikor a 6.évadban visszatért egy részben!), Trinity (aki a legjobb évadellenség ever). Ritát is sajnáltam a halálakor, noha előtte különösebben nem kedveltem.
Egyébként, Lumenről mi a véleményed? Szerintem hasonló idegesítő picsa, mint Hannah, ugyanolyan szőke kis idegesítő majom, de annyi a jó benne, hogy csak az 5.évadban rontotta a levegőt xD
Egyébként meg ő a Dexter igazi megrontója (Hannah már csak hab a tortán): az ő karakterének szerepeltetésével tört meg a Dexter pszichológiai vonala -ami előtte pedig jól működött, tökéletes volt-: gondoljatok bele mekkora baki, hogy őt csomó férfi megerőszakolta, kínozta; a "Take it"-es író csávó, a fogorvos stb...aztán simán összefekszik Dexterrel. Mint egy 17 éves spicces lány egy jó házibulin. Megtörtént a pszichológiailag addig tökéletes sorozat első bakija.....sztem akin fél tucat férfi átment (elnézést a kifejezésért), az ránézni nem mer férfira, pláne nem lefekszik egy pszichopata (!) sorozatgyilkos(!!)pasival (!!!)
Mindegy, ezek az én elméleteim, nem tudom egyetértetek-e velem.....de nekem akkor is feltűnőek ezek a hibák. Attól függetlenül a kedvenc sorozatom ever :D (utána lévők: Supernatural, Breaking Bad - mindegyik zseniális a maga műfajában).


2013-09-10 09:38.02
Szerintem papírmasé karakter, aki nem kiegészíti Dextert, hanem nyájas királyfit csinál belőle......mindegy, csak én gondolom így, el tudom fogadni más véleményét.
Sztem meg Lila volt a legszebb nő a sorozatban. Meg az a gyönyörű angol akcentus,amivel beszélt....Megértem, hogy egyévados karakter lett. Nem sírom vissza, de szerettem xD
Yvonne Strahovski...szerintem egy csontos szláv csajszi, olyan kocka feje van te jó ég. A virgácsai jók, tagadhatatlan, de olyan lapos előlről, mint a lángos hátulról xD
De egyébként még a külseje lényegtelen: a színésznő nem erőlteti meg magát. Egy újszülött kismacska életenergiájával rendelkezik a vásznon.
Az én szememben bukott karakter, színész...és nő is xDDD (a sorrend ez) :DDD


2013-09-09 19:56.15
Akkor ne haragudj, de én utálom. Örülnék, ha elmagyaráznád, mit szeretsz benne. :)
Én a legkártékonyabb (női) karakternek látom az egész Dexter univerzumban: gyengíti Dextert, homályosítja az értékrendjét, meg eleve....szerelmes birkává változtatja (...degradálja) a Bay Harbor Butchert. Lument eleinte jobban utáltam, de a 8.évadra egyértelműen Hannah McKay lett az utálatom tárgya xD Szerintem nincs karaktere, nincs jól megírva, badass női szereplőt akartak az írók, de teljesen rosszul prezentálták. A színésznő se nagy durranás. A karakternek nincsenek motivációi, félelmei,....könyörgöm, még humora se xD Hannah McKay számomra a Dexter kártevője. Nem tudom, egyedül vagyok-e a véleményemmel...de aki szereti ezt a csontos szőkeciklont, magyarázza el, mi a jó benne :D Komolyan érdekel :)

Dexterhez való csaj pedig egyértelműen Lila volt, őt imádtam (külföldi kritikákban meg őt utálják xD): ő volt badass, jól előadott karakter.

Rita se volt rossz, bár néha nagyon idegesített, de a halálával a Dexterben is meghalt valami....
(véleményem szerint az 5.évad óta romlik a sorozat, no de ez már egy másik téma) :DD


2013-09-07 22:22.34
Annyira, de annyira rossz ez a 8.évad. Teljesen a 7. mellé illeszthető: kapkodó, kesze-kusza, nem játsza ki a megfelelő kártyákat, erőlteti Hannah karakterét.....aki a legrosszabbb női karakter a Dexterben, de amúgy minden sorozatban xD Komolyan, van aki szereti ezt a nőt? Vannak ennek a karakternek rajongói? A vérnyomásom 200 lesz, ahogy meglátom egy jelenetben.... Remélem nem éli meg a finálét :D
(am csak én fantáziáltam "a legrosszabb feleségek/női karakterek sorozatokban" battle royaleról? :D Ki küldeném szívesen Hannah-t, Lori-t (Walking Dead),Skyler-t (Breaking Bad) és Anna-t (Supernatural - 5.évad) egy szigetre, hogy mészároljátok le egymást :DDDD)


Nem vénnek való vidék - Vélemények

2012-12-28 19:34.36
* jut eszembe, a nagy lebowskit Joel Coen magában rendezte... :D


2012-12-28 18:57.26
visszaolvasva kommentemet, egy kicsit tényleg durván fogalmaztam..
A filmre térve: nem is tudom, hogy fogalmazzam meg....ez a film nekem fizikai fájdalmat okozott. (Nem győztem, hogy vége legyen). Zavart, hogy nincs zene, zavart a színészi játék (kiváltképp "Lövelin"-é, ám Bardem nagyon ott volt, mint mindig....), zavartak a karakterek, nem értettem a gyilkos létjogosultságát.......
Sok minden zavar(t)a Nem vénnek való vidékkel kapcsolatban...oké, nem szól mindenkinek, de akkoris vártam volna valami átütőt - de semmit sem kaptam.
A könyvet meg azért hoztam fel, mert hallottam, hogy szóról szóra adaptálták. Meg amúgy is érzetem a film alatt valami olyasmit, hogy "na itt most hiteles, szószerinti adaptációt csinálunk, mi a zseniális coen-tesók, nem baj az se ha belehaltok a fizikai fájdalomba..."

Amúgy semmi bajom a Coen fivérekkel, A Nagy Lebowskit imádom :)

Nem akartam senkit megsérteni a kommentemmel, de.....nagyon nem jött át nekem ez a film (:

Egyébként, City225, rendszeres olvasója vagyok a blogodnak! Szerintem nagyon jó gondolataid vannak, rendszeresen egyetértek velük! :)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk