Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Shop-stop 2.
- Film4, 23:55
Az ügyfél
- RTL Három, 00:15
Kéjutazás
- Film Mánia, 00:20
A törvény erejével
- AMC, 00:40
Keresztapa
- Mozi+, 00:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Rosario Dawson (45)
Gary Daniels (61)
John Corbett (63)
Sean McNamara (62)
Candice Bergen (78)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Tara Reid - Vélemények
Jon Bon Jovi - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Udvaros Dorottya - Vélemények
A rádió aranykora - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Donnie Darko aaaaa
Tara Reid aaaaa

 

Samulics hozzászólásai

Ugrás Samulics adatlapjára


A klinika (sorozat) - A legjobb jelenetek,beszólások

2014-11-02 22:03.14
Klaus a növéreknek:
Ideje bedobni magukat és megszolgálni a lóvét. Megdumáltuk?


Robin Williams - Vélemények

2014-08-12 01:42.12
RIP (Most hallottam a hírekben.)


A klinika (sorozat) - Vélemények

2014-08-12 01:13.43
A hétvégén egyben megnéztem az összes részt. Utánna a 4., 5. és 6. évadot kitöröltem. Az elsö 3 maradt. De azért voltak a vége felé is jó jelenetek. Most pl. az tetszett, amikor Klaus ül a padon Presserszel és Christa váratlanul beállít. Otthon meg megkérdezi, szerelmes vagy? Tetszett az a beszélgetés.


2014-07-28 00:16.06
Nekem örök kedvencem a sorozat. Le is töltöttem a tabletemre. Van, hogy naponta megnézem a kedvenc jeleneteimet , van, hogy hónapokig semmit. Mivel szinte kivülröl tudom, szivesen nézem németül is. Szeretem az eredeti hangjukat hallani. Sokan irtátok, nem tetszett már a 3. évad után a sorozat. Nekem sem. Ennek ellenére a kedvenc jelenetem a 6. évad veseátültetéses részében van, amikor kiengedik Klaust a kórházból a mütét után és hazafelé megállnak az út szélén, majd otthon Klaus játszik a villanyvonattal. Nem tudom miért tetszik, semmi extra nincs benne.


Anthony Hopkins - Vélemények

2010-02-01 12:38.42
Sziasztok! Sajnos az Árnyékországot nagyon nehéz megszerezni. Angolul fenn van a youtube-on, a Titusszal együtt. De még itteni kölcsönzőkben is fel kell rá iratkozni és várakozási lista van.


Anthony Hopkins - Megyek Hollywoodba ha találkozok Tonyval mit üzensz neki?

2010-02-01 12:31.55
Detroitba menj, mert most ott gyakorol a Filharmonikusokkal. Irt nekik egy szimfoniát és annak lesz a bemutatója hamarosan. Utánna meg a Londonba megy a festményeiből nyiló kiállitás megnyitójára.


Anthony Hopkins - Vélemények

2009-08-31 21:10.19
Azért nem teljesen vonult vissza, csak nem filmez annyit, mint korábban. Tavaly csinálta a Farkasembert és most épp Londonban forgatja az új filmjét. Megengedheti már magának, hogy évente csak egy filmet csináljon.


Anthony Hopkins - Kérdések

2009-08-31 21:06.52
Shadowlands. Abban tisztára olyan, mint azt életben.


Anthony Hopkins - Vélemények

2009-08-04 19:57.18
Sőt! Saját magát sem tartja jó és nagy szinésznek csak középszerűnek. Több nyilatkozatban is ezt mondta.
Ettől függetlenül nekem a kedvencem és 5*, de elfogadom, hogy másnak meg nem. Igy kerek a világ és szerencse, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye. Ezért még nem kell egymásnak esni, hanem tolerálni a másik eltérő véleményét. Szerintem.


2009-07-17 19:55.56
Sziasztok!
Hogy járt-e Mo-n? Nem tudom. Gondolom, mondta volna, ha igen. Tudja, hogy magyar vagyok, mert megkérdezte, milyen akcentusom van. Sőt! 3 éve, amikor apukám meghalt küldött gyásztáviratot anyukámnak Magyarországra is.
Mostanában ritkán találkozunk. Na persze, azelőtt sem találkoztunk gyakran. De amióta Stella lemondott és átadta az üzletet másnak és már "csak" tulajdonos, azóta ritkán járnak errefelé. Stella azért gyakrabban benéz.
Meg is értem. Mármint Stellát. Volt az a bizonyos két birósági tárgyalás, amikor is bemártották, hogy sikkasztott, nem fizetett adót és nem fizette rendesen a számlákat, stb. azóta valami megváltozott. Persze a biróságon kiderült, hogy semmi nem igaz az egészből és csak kitalálták, mégsem tett jót az üzletnek. Majdnem csődbe mentünk. Alkalmazottakat kellett elküldeni. És csak 3-an maradtunk. Stella éjjel-nappal dolgozott, hogy valamennyire fenn tudjuk tartani a látszatot. Sikerült. De ez pont abban az időben volt, amikor Tony kitalálta és bejelentette, hogy 29 év után elválik és feleségül veszi Stellát. Jó nagy vihart kavarva ezzel a barátai, családja és a közvélemény körében. De ő ilyen. Nem megkérdez, hogy akarod-e, hanem eldönti és kész. Stellával sem közölte előre a szándékát, hanem megmondta neki, hogy elveszi. Nem igen lehet vele vitatkozni. És bazira nem érdekelte és most sem érdekli, hogy ki mit gondol róla és kiket botránkoztat meg. És elkezdték Stellát újra bántani, hogy biztos csak a pénzéért akar hozzámenni. Pedig nem igy volt. Ráadásul, amikor elkezdték őt bántani, akkor nem is akart férjhez menni egyáltalán. Szakitani akart. Itt sirt az irodában nekünk, hogy most mit csináljon. Csakhát Tonyval nehéz nem egyetérteni. Nála nincs kompromisszum mert amit elhatároz, annak úgy kell lennie. És ő eldöntötte, hogy megnősül.
Végül is az idő őket igazolta. 2003-ban volt az esküvő és a mai napig jól megvannak. Szerencsére.
De ha valami miatt összefutunk, megmondom, neki, hogy van ám Mo-n is egy lelkes rajongótábora, akik üdvözlik.

És most láttam, hogy a Cinemaxon adják szombaton az Árnyékországot. Ha nem láttátok, nézzétek meg. Nekem a Bárányok és a Hannibál után elsőszámú kedvencem. Ott nagyon eredeti. A valóságban ugyanolyan, mint ott abban a filmben. Az a sztoikus nyugalom, humor és intelligencia tipikusan Hopkinsos. Nagyon el van találva.


2009-07-16 02:36.50
Egyszer töltöttem fel az iwiw-re egy képet, ahol Gene Simmonsszal voltam. Utánna szegény anyukámat állandóan "zaklatták" otthon, hogy ki ez a férfi, miért vagyok vele együtt lefényképezve és hasonlók. Azóta soha nem küldök semmilyen fényképet e-mailben, nem rakok ki az internetre vagy az iwiw-re. Sajnálom.
De ha eszembe jut valami érdekes még, akkor majd megirom ide Nektek.


2009-07-13 17:27.25
Persze, találkoztam vele néhányszor, de azért ne úgy képzeljétek, hogy pl. meghiv a házába vacsorára vagy esetleg belépőt ad az Oscar-gálára. Szó nincs róla. Én egy alkalmazott vagyok a felesége üzletében. És bár név szerint köszön és érdeklődik, hogy hogy vagyok vagy hogy van anyukám és a húgomék otthon, de azért nem vagyunk barátok. Különösen, mert azért én is nagyon meg vagyok illetődve, ha találkozunk és kissebbségi érzésem van olyankor. Egy normális mondatot nem tudok kinyögni. Hiszen egy hihetelen tehetséges szinész és még ráadásul a kedvencem is. Akkor még nem volt az, csak később.
Nem ismertem és nem tudom, milyen volt, mielőtt Stellát megismerte. De mondják, hogy teljesen más volt és azóta sokat változott. Előnyére. Ő egy magának való ember, aki nem igazán tud kompromisszumot kötni. Mindennek úgy kell lenni, ahogy akarja. Mesélik, hogy régen meglehetősen hisztis volt, ha valami nem úgy történt, ahogy ő akarta. Én ezt az oldalát nem ismertem. Most már megnyugodott. Kedvesen beszélget mindenkivel és hihetlenül nyugodt. Esetleg, ha baja van a világgal és az emberekkel, beül a kocsijába és elmegy. Egy hétig senki nem tudja, hol van. Aztán előkerül és minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Nem sokat beszél. Néha elég az is, hogy rád néz.
A ismeretségünk akkor változott meg, amikor egyszer bennt volt az irodában, én meg elkezdtem játszani egy szaxofonon az üzletben. Egész korán, 5 évesen kezdtem zeneiskolába járni. Furulyáztam, klarinétoztam és trombitáltam. Zenekarban játszottam és hivatásos zenésznek készültem. Úgy volt, hogy a konzervatórium jazz tanszakára megyek. De történt valami, ami miatt soha többet nem játszottam és az ELTE angol szakára mentem majd párhuzamosan művészet-és művelődértörténetet tanultam. Az egyetemen megcsiptem egy ösztöndijat az USA-ba és az egyetemet már itt fejeztem be. A diplomamunkám irásakor kerültem nyári gyakorlatra Stella Arroyave régiség üzletébe. És itt maradtam. Amikor Tony elkezdett Stellával randizni, nem igen törődtem vele. Igazából, ha L.A.-ben élsz, akkor elég sok hires ember megfordul az utcán. Azok is esznek, vásárolnak, sétálnak és ugyanolyan emberek, mint mi. Csak épp hiresek. Ezzel itt együtt kell élni. Én is megszoktam. Nem is nagyon érdekelt. Akkor még Stella volt itt az üzletvezető és naponta bejárt a boltba. Igy Tony is elég sűrűn bejött. Gondban voltam a megszóllitással is, mert a Mr. Hopkins hülyén hangzik, a Sir-t meg nem szereti használni. Aztán Tonynak mégsem hivhattam akkor még. Igy elintéztem egy Hello-val és kész. Ez sok évig igy volt. Egészen addig a bizonyos szaxofonos esetig. Nagyon régi és szép hangszer volt. Mivel hasonló képpen kell megszóllaltani, mint a klarinétot és mivel mindig is ki szerettem volna próbálni, de nem volt rá lehetősdégem, igy elkezdtem játszani. Nem sok mindent tudok emlékezetből játszani, igy elkezdtem csak simán skálázni. Egyiket a másik után ahogy jön. C,G,D,Á, stb. dúr skálákat és hármashangzatokat játszottam. Nem tudtam, hogy ők bennt vannak az irodában. Azt hittem, senki nincs az üzletben, csak mi a három eladó. És amikor befejeztem és eltettem a hangszert, akkor Tony kijött. Megállt középen és azokkal a hihetelenül kék szemeivel rám nézett, ahogy csak ő tud nézni.
-Hello!
-Hello, Sir!
Nem szólt egy darabig semmit csak nézett. Aztán mekérdezte:
-Te voltál?
-Én.
-Tudsz valami mást is?
-Csak kottából. De már nem játszok. Abbahagytam a zenélést.
-Ismered a kottát? Nem is tudtam. Ez jó. Ez tetszik. Miért nem zenélsz?
-Erről nem szeretnék beszélni. Fájdalmas emlék.
-Értem. Bye
És kiment. Én meg álltam ott, mint a hülyegyerek. Addig soha ennyit nem beszéltem vele.
Majd, amikor legközelebb jött, nekem már külön köszönt. Odajött kezet fogott és akkor már tudta a nevem is. Pár hónap múlva szülinapom volt és kaptam tőle egy CD-t, amin ő zongorázik klasszikusokat is, meg többnyire saját szerzeményeket. Kereskedelmi forgalomba soha nem adták ki ezt a lemezt. Aláirta nekem és akkor mondta, hogy hivjam Tony-nak és kaptam tőle egy puszit is. Na onnantól fogva lettem Hopkins rajongó. Ezt el is mondtam neki.
Van egy közös fényképem is, ami az egyik karácsonyi partin készült. Ki nem állhatja a karácsonyi és egyéb partikat, de Stella meg imádja, igy kelletlenül, de eljön vele. Nem marad sokáig ilyenkor soha.
Nem is értem, miért vannak együtt és miért értik meg egymást ilyen jól. Ő egy hűvös angol, Stella meg kolumbiai. Déli, spanyolos temperamentum. Furcsa egy páros. Szeretem őket.
Szóval, ilyen és ehhez hasonló élményeim vannak vele kapcsolatban. Igazi nagy sztrikat nem tudok mesélni. Nem járunk össze, más korosztály vagyunk, más érdeklődési és baráti kör. Közös bennünk, hogy ismerjük Stellát, szeretjük a régiségeket és szeretjük a zenét. Ennyi. Bocs, ha kissé hosszú lett a hozzászóllásom.


2009-07-10 23:14.13
Igen, az USA-ban élek. És valóban nincs ékezet, de be lehet állitani. Nem tudom magyarul hogy van, de a language bar-t kell megnyitni a jobb egérgombbal és ott a settings-nél be lehet állitani, hogy pl. elsődlegesen US billentyűzet legyen, másodlagosan meg magyar. Legalábbis én igy csinálom.
Ebben az esetben csak arra kell figyelni, hogy pl. a z-y össze van cserélve, továbbá a :helyén van az é, " helyén az á, + helyén az ó és stb., stb. Bármelyik billenytűzetet be lehet igy állitani.


2009-07-08 20:18.05
Szia! Tulajdonképpen ő a főnököm férje.
Stellának van egy régiségkereskedése és én valahogy odakerültem nyári munkára 10 évvel ezelőtt. Aztán véglegesitett és ott maradtam. Kb. 8 évvel ezelőtt Hopkins bácsi velünk szerette volna berendeztetni a házát. Tőlünk vett néhány bútort. A főnökasszonnyal összejöttek, Hopkins elvált, elvette Stellát feleségül és innen az ismeretség.


2009-07-06 17:38.02
Sziasztok! Nekem van szerencsém személyesen is ismerni. Az ivást ezer éve abbahagyta. Saját elmondása szerint azóta élvezi a szinjátszást is. Már nem is dohányzik. És cáfolom a rémhireket is, miszerint azért fogyott le, mert rákos lenne. Nem rákos, sőt semmilyen betegsége nincs. A legjobb formában van. Stellaval egy nagyon szigorú diétát csináltak és elkezdett jógázni. Lefogyott erősen, de belátta, hogy túl sok és már visszahizott pár kilót. Magán véleményem, hogy jobban néz ki most 71 évesen, mint 10 évvel ezelőtt. Lehet a boldog házassága miatt.
Egyszóval, nem kell aggódni érte. Most is épp a legújabb filmjét forgatja, kozben tanit, zongorázik, koncertezik, fest, készul a kiállitására Canadában és esze ágában sincs még beadni a kulcsot. Energikusabb most, mint valaha eddig bármikor. Elfogult vagyok, mert imádom.


A klinika (sorozat) - Vélemények

2009-05-25 21:53.18
Sziasztok! Én is nagy Klinika rajongó vagyok. Sajnos külföldön élek és nem tudom nézni az ismétléseket, pedig nagy-nagy szerelmem még mindig ez a sorozat.
Nagyon örülök annak, hogy itt elolvashatom az összefoglalókat és igy újra átélhetem az eseményeket. Igaz, csak az emlékeimre hagyatkozhatok.
Elolvastam az eddigi hozzászóllásokat és igazán lelkesek vagytok!
Arról még nem olvastam itt, amit nemrég tudtam meg és egy kis csalódást is okozott. Hogy Christa és Klaus a valóságban is viszonyt folytatott egymással és közben mindketten házasok voltak. Nem volt szabad senkinek erről beszélni, de egy munkás mégis kikotyogta és kiderült. Emiatt ment tönkre Gaby Dohm házassága és a forgatás után többet nem találkozott a két főszereplő ezért. Ez az oka annak is, hogy a 20 évvel későbbi filmekben Christa nem szerepel. Nem akart többet együtt mutatkozni Klaussal.
Ez nekem azért volt egy kis csalódás, mert bár tudom, hogy szinészek és szerepet játszottak, mégis valamifajta álomvilágot testesitettek meg, amibe nem fér bele a megcsalás.
Ennek ellenére ugye a filmben is Klaus megcsalja Christát, de ott a végén kibékülnek.
Bocsánat, hogy hosszú lett a hozzászóllásom, de nagyon megörültem annak, hogy idetaláltam!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk