Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Páratlan páros
- TV2 Klub, 05:55
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Hirtelen 70
- HBO3, 06:00
6:3, avagy játszd újra Tutti
- Film+, 06:10
Szellemíró
- Filmbox, 06:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Kit_Kat92 hozzászólásai

Ugrás Kit_Kat92 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Oscar Díj 2011

2011-02-28 02:19.10
Pro7-en is :D
Eddig semmi érdekes nem történt, de legalább működik a stream...


2011-02-27 19:47.10
Valószínűleg én is nézem élőben, bár streamem még nincs (a Veetle nekem nem lesz jó, a béna gépem semmilyen HD videót nem visz normálisan), de majd előtte szerzek valamit.
Megyek is most aludni, bár nem vagyok álmos, de holnap sajna suli...:/


A félszemű - Vélemények

2011-02-26 11:15.23
"A zene tényleg jó a viharszigetben, de mint rendezés, vagy forgatókönyv azért nem a legerősebb mozi, Scorseseben persze nem kellett csalódni, de amit Fincher kihozott a fb filmből, az szinte bravúr, még ha nem is tetszik valakinek a film, szakmailag megkérdőjelezhetetlen a zsenialitása."

ENNYI. Nem értem ezt a nagy The Social Network ellenességet ezen a fórumon, szerintem sem az év legjobb filmje, de ott van a legjobbak között és megérdemelte a jelöléseit, ha nyerne legjobb filmért, azt sem bánnám annyira (de nem fog, úgyhogy megnyugodhatnak a fészbúk utálók... amúgy nem, továbbra sem a Facebook-ról szólt a film elsősorban).

Izé, hogy ez A félszemű fórum...:) Nem Coenék legjobbja, de kétségkívül jobb az eredetinél, Steinfeldet pedig remélem, sok mindenben látjuk még.


Oscar Díj 2011

2011-02-26 11:01.27
Már felkészültem a nagy csalódásra, amikor is A király beszéde nevű tipikus Oscar film egy rakás olyan kategóriában nyerni fog, amit szerintem nem érdemel meg, de mindegy, már hozzászoktam a panaszkodáshoz minden évben, ez is ugyanolyan lesz, mint a többi. :P Mindenesetre ide is bemásolom a jóslataim az összes kategóriában, az idei év elég nagy káosz az eddigi díjátadók eredményeit tekintve, nagyjából itt is ugyanerre számítok... Már csak ezért is gondolom, hogy idén a film és rendező kategória ketté lesz osztva, A király beszéde 100%, hogy nyer legjobb filmért, viszont nem vagyok hajlandó elhinni, hogy Hooper nyerhet rendezésért, azért mert csak, meg Fincher sokkal jobban megérdemelné.

Legjobb film - A király beszéde
Legjobb rendező - David Fincher
Legjobb színész - Colin Firth (A király beszéde)
Legjobb színésznő - Natalie Portman (Fekete hattyú)
Legjobb mellékszereplő (férfi) - Christian Bale (A harcos)
Legjobb mellékszereplő (női) - Melissa Leo (A harcos)
Legjobb adaptált forgatókönyv - Aaron Sorkin (The Social Network)
Legjobb eredeti forgatókönyv - David Seidler (A király beszéde)
Legjobb látványtervezés - A király beszéde
Legjobb operatőr - Roger Deakins (True Grit)
Legjobb jelmeztervezés - A király beszéde
Legjobb vágás - The Social Network
Legjobb smink - The Way Back
Legjobb filmzene - The Social Network
Legjobb dal - "If I Rise" (127 Hours)
Legjobb hangeffektus vágás - Eredet
Legjobb hang - A király beszéde
Legjobb vizuális effektusok - Eredet
Legjobb animációs film - Toy Story 3
Legjobb animációs rövidfilm - The Gruffalo
Legjobb rövidfilm - The Crush
Legjobb idegen nyelvű film - Incendies
Legjobb doumentumfilm - Inside Job
Legjobb rövid dokumentumfilm - Strangers No More


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2011-02-22 19:56.43
Firefly 1x14 - Objects in Space :)


Oscar Díj 2011

2011-02-20 19:46.33
Igen, nekem is az a két film maradt ki. A Biutiful-ra nagyon kíváncsi vagyok, de szerintem is kell még várni pár hetet rájuk...


Batman - A Sötét Lovag - Vélemények

2011-02-19 16:57.45
:DDDDDDD
Köszi, jót röhögtem. Aki nem ismerné, Puzsér A hét mesterlövésze című filmes rádióműsor műsorvezetője, alkalomadtán bele szoktam hallgatni és néha akadnak egész érdekes gondolatai. Anno már ha jól emlékszem ott is volt kritika A sötét lovagról és már akkor sem dícsérte (bár én azt az adást pont nem hallottam és ezek után nem is fogom, de többször is szóba került a film említés szintjén). Ez a riport viszont.... nem találok szavakat, hihetetlen, hogy a TV2 képes minden szemetet leadni. Puzsér meg ha már annyira kritizálni akarja a filmet (amivel önmagában nem is lenne gond), akkor legalább nézze meg normálisan a filmet és olvassa el a híreket a The Dark Knight Rises-ről, mert ez így elég nagy égés volt, hát tényleg baromi nehéz lett volna a Google-t használni és megkeresni az információkat a castingról, forgatásról stb. A bejátszott trailert inkább nem is kommentálnám, ilyen felkészületelen és összecsapott riport is csak a magyar kereskedelmi televízió képernyőjére kerülhet...


Eredet - Vélemények

2011-02-02 15:52.39
Nem csoda, hogy fel van háborodva, az egész Inception stáb kb. hasonlóan nyilatkozott, meg még sokan mások... Sőt, még maga James Cameron sem érti, miért hagyták ki Nolant ismét:

[link]


Batman - A Sötét Lovag - Mi hír a 3. részről?

2011-02-02 15:44.42
Tegnap este végighallgattam a teljes interjút, nagyon érdekes volt, most már egyre jobban várom a filmet. Biztos vagyok benne, hogy nemcsak a hype miatt mondta, a hype meg enélkül is megvan :) Nagyon kíváncsi leszek, magasan van a mérce, de kizártnak tartom, hogy elrontanák a trilógia záródarabját.
JGL-nek örülnék, bár el nem tudom képzelni, milyen szereppel kapcsolatban tárgyalnak vele, egyrészt mert eléggé fiatal, másrészt meg már van Catwoman és Bane, bizonyára mellékszereplő lesz mellettük, mást nem tudnék elképzelni. Reméljük a Warner majd ad ki valami sajtóközleményt ezzel kapcsolatban a hamarosan, ha Nolan-en múlna, még a premier előtt egy héttel sem tudnánk semmit a filmről...


A király beszéde - Vélemények

2011-02-02 13:48.19
Nem hiszem el, hogy egy [origo]-s cikket fogok most linkelni, de életemben először 1000%-ig egyetértek a kritikájukkal.

[link]


Oscar Díj 2011

2011-01-31 18:03.54
Hát nem ezt hajtogattam tegnap fél napon keresztül? :)
Megvolt tegnap a Screen Actors' Guild Awards. Firth, Portman, Bale és Melissa Leo nyertek, semmi meglepetés, az Oscar is nekik megy szerintem. A Best Ensemble díj (van ennek valami magyar elnevezése? :D) pedig a The King's Speech-é lett. Mondom én, hogy tarolni fog az Oscaron. Nagyon durva, hogy az összes kritikus az egekig magasztalta a The Social Network-öt, erre az összes szakmabeli díjon veszít.


2011-01-31 17:58.30
Hát ez már ízlés kérdése, nálam változatlanul az Inception az abszolút favorit a tavalyi évből, bár erős volt a mezőny, nem is nagyon tudnám sorrendbe tenni a jelölteket... A The Fighter egy kicsit csalódás volt mondjuk a mellékszereplők alakítását leszámítva, a Winter's Bone-t meg újra kell még újranéznem, elsőre nem fogott meg, pedig egy elég különleges filmnek számít a tavalyi mezőnyből.
Ez a műfaji dolog érdekes kérdés, azért akadt már jópár sci-fi pédául, amin szépen átnézett az Akadémia, nem tudok teljesen egyetérteni, hogy annyival kevesebbet nyújtanának egy drámánál, bár eleve nem lehet, vagyis nem szabadna két teljesen eltérő műfajú filmet egymással összehasonlítgatni. Pont az egyik problémám velük, amit már lentebb írtam valahol pár hozzászólással, hogy túl tradícionális gondolkodásúak a legtöbb esetben (szerencsére néha erre rácáfolnak, lásd Nem vénnek való vidék - anno sokan nem hitték el, hogy tényleg megnyerheti az Oscart), az idei év erre tökéletes példa lesz, amikor majd a teljesen konvencionális történelmi dráma, A király beszéde besöpri a főbb díjak egy nagy részét (majd meglátjátok).


2011-01-30 14:41.51
Ez már csak így megy, az emberek soha nincsenek megelégedve semmivel, köztük én sem. :)
Láttam mind a 10 jelöltet és mindegyik tetszett számomra is meglepő módon, sokkal jobb a felhozatal, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy mindegyiket szívesen látnám tarolni és elvinni a legtöbb díjat. Hidd el, nálam nemcsak a tetszési index számít, persze nem vagyok szakértő (még :P), de sok mindent figyelembe veszek, mikor leosztályzok egy filmet. A király beszéde jó, de szerintem nem ér Oscar díjat Firth alakítását leszámítva, amit el is ismertem. Ha nyerni fog, akkor sem dől össze a világ, nyert már rosszabb film is Oscart, de egy ilyen erős évben én másra szavaznék.
Tudom, hogy úgysem lesz mindenki elégedett a végeredménnyel, de reklamálni lehet, erre (is) való a fórum. ;)

"Chris Nolan és a Viharsziget kimaradása valóban kellemetlen, de ellenkező esetben másnak kellett volna kimaradnia és ugyanígy menne a siránkozás, ahogyan immáron ez hagyománnyá vált évről évre."
Őszintén szólva én úgy voltam idén, hogy csak Nolan és Aronofsky kerüljön be a rendezői kategóriába, a többi nem érdekel. Nem hittem volna, hogy megint pont Nolan-t hagyják ki, nem véletlenül ment a siránkozás, amikor kijött a jelöltek névsora... Gyakorlatilag az ÖSSZES kritikusi díjra jelölték rendezésért, megkapta a BAFTA, a Golden Globe jelölést, és az Oscarra nézve a legfontosabbat, a DGA-t (mivel a DGA targjainak egy része tagja az Akadémiának is). Ők már harmadszorra jelölték Nolant, míg az Akadémia egyszer sem, ilyen elég ritkán szokott előfordulni (az elmúlt kb. 80 évben talán egyszer volt ilyen, ha a TDKR-ért sem jelölik Oscarra, de DGA-ra igen, történelmet ír :P). Részemről ezért is a nagy felháborodás ezügyben, a statisztikát nézve valószínűleg Coenék kerültek a helyére, akik köztudottan kedvencei az Akadémiának (félreértés ne essék, én is bírom őket), de idén egy remake-ért kaptak jelölést, míg Nolan... Most nem akarom taglalni az Inception egymillió erényét, ami miatt szerintem minimum top3-ban kellene lennie Nolan-nek, a lényeg az, hogy az Akadémia eléggé elfogult tud lenni, köztudott, hogy pl. a sci-fi, fantasy filmeknek jóval nehezebb dolguk van, mint a drámáknak, ami nem annyira fair. Persze, okoztak már kellemes meglepetést is, de annyira nem kell őket védeni, elég sok esetben pofára megy itt is a dolog.
A Viharszigetet én pl. sosem hiányoltam a listáról, jó film persze, de nem ér díjesőt. Oké, befejezem, ajánlom az AwardsDaily nevű oldalt, nagyon sok érdekes statisztikát meg cikket lehet találni rajta a díjszezon alatt, ha valakit érdekel a dolog. :)


2011-01-30 12:31.23
Nekem mondod? :D Egész héten mást sem csináltam, csak Nolan újbóli semmibe vételén panaszkodtam mindenhol, még mindig nem hiszem el. Nevetséges, hogy nem jelölték rendezésért, de nem is megyek bele még egyszer, kisregényt tudnék írni erről, pedig azt hittem, benne van a top3-ban Fincher mögött, erre most szépen szembement az árral a kedves Akadémia...
Most meg vagyok róla győződve, hogy a The King's Speech tarol majd, Colin Firth és az eredeti forgatókönyv díj már borítékolható, szerintem pillanatnyilag a legjobb film is. Az viszont biztos mindenesetre, hogy a TKS és a TSN mellett a többinek nem nagyon van esélye... Őszintén szólva egyre inkább lehangol ez a díjszezon, a Black Swant én is sajnálom... 5 jelölés, King's Speech meg 12 jelölés. Tényleg, kedves Akadémia?


2011-01-30 11:47.22
"Ráadásul nem is volt olyan sztorija, szereplői, még FILMZENÉJE sem, amitől Oscart tudnék neki adni, egy sima életrajzi film volt erősen kiszínezve"

Ez legalább annyira igaz A király beszédére is. :) Firth és Rush karakterei és alakításai voltak az egyetlen kiemelkedő pontjai a filmnek, igazából én már majdnem el is felejtettem, hogy láttam, tényleg csak egy újabb történelmi dráma.
Nem tudom, mit értesz az "ilyen történetet még sosem dolgoztak fel" alatt, de láttunk már bőven hasonló témajú történelmi filmet, elég körbenézni az Oscar jelöltek között... Például:
http://www.filmkatalogus.hu/A-kiralyno--f17789

"De a Social networknél is vannak ilyen érvek..."
Na de álljunk csak meg. A TSN főszereplője egy nem igazán kedvelhető, antiszociális, tuskóként viselkedő húszéves srác, nem a legegyszerűbb vele aznosulni. A Facebook most nagyon trendi és aktuális téma, de szerinted érdekli mindez az Akadémiát, ami tele van idősödő, tradicionális gondolkodású tatákkal és nyanyákkal?
Persze a TSN több, mint "Facebook-film", csak ezt sokan nem képesek meglátni és egyből lehurrogják, "há' mer' fészbúúúk", holott eléggé mindennapi, főleg a fiatal generációt érintő témákkal is foglalkozik, egymás átverésétől a baráti kapcsolatok alakulásáig és elidgenedéséig. Nem, szerintem egyik sem az év legjobb filmje, de a kettő közül mindenképp a TSN az érdekesebb, aktuálisabb, relevánsabb, viszont nem hinném, hogy az Akadémia annyira favorizálná, amikor ott van a The King's Speech, amiben minden megvan, ami nekik kell. A nagyközönség között mindkét film viszonylag sikeresnek mondható, de talán a TKS a könnyebben szerethető, főleg az idősebb korosztály körében, a 12 Oscar jelölése is eléggé beszédes a TSN 8 jelölésével szemben, a PGA és DGA győzelmekről nem is beszélve.
Ma este Screen Actors' Guild Award, ha a Best Ensemble kategóriában a dadogós király és csapata nyer, akkor már nem nagyon lesz miről beszélni.


2011-01-30 10:24.34
Nálam nem. Igazából egyiknek sem adnám, de A király beszédében abszolút semmi extra nincs Firth alakítását leszámítva, teljesen olyan, mint egy TV film, ami igazából nem is csoda, Hooper eddig csak TV filmeket rendezett. Emellett tipikus Oscar csali: világháború idején játszódó történelmi dráma olyan férfi karakterrel a főszerepben, akinek rendellenessége van és ezt próbálja leküzdeni, komolyan, már csak a homoszexuálisok hiányoznak belőle. Erre tutira rá fog harapni az Akadémia, meg ugyebár vannak benne szellemes dialógusok és még pityeregni is lehet rajta, ennél több nem is kell az Oscarhoz. No meg Harvey Weinstein a producer, aki majd szépen segít nyomatni előre a filmet, ahogy az történt már korábban...
Nem mondom, hogy rossz film, sőt, de azért nehogy már nyerjen, annyira tiőikus lépés lenne az Akadémiától. Eddig azért nyavalyogtam, hogy mindent a The Social Network nyer, de most már inkább TSN. Tudom, hogy nem annyira jellemző, de abban reménykedem, hogy megosztás lesz a film és rendező díjak között és Fincher még elviheti a rendezőit.


2011-01-30 09:46.18
Pff... Tom Hooper (A király beszéde) megnyerte a DGA-t. Nem hiszem el, a falba fogom verni a fejem, ha az Oscart is megnyeri, kezdem visszasírni a The Social Network-öt.


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2011-01-29 16:30.30
Szkafander és pillangó
erős 4*


Firefly - A szentjánosbogár (sorozat) - Vélemények

2011-01-29 09:49.39
Itt egy kicsit bővebb info:
[link]


2011-01-29 09:48.12
Nemrég megjelent egy képregény The Shapherd's Tale címmel, amiben kicsit részletezik Book múltját, én még nem olvastam, de lassan már be kellene szereznem. Pár hete újranéztem a sorozatot és még mindig lenyűgöz, még mindig nem tettem magam túl rajta, hogy nincs több epizód, sajnálatos, hogy csak egy-két időközönként megjelenő képregény formájában folytatódhatott ...


Oscar Díj 2011

2011-01-25 16:21.27
Nekem egyből feltűnt, ez volt az első kategória, aminek megnéztem a jelöléseit (a többit igazából csak gyorsan átfutottam...), valahogy éreztem, hogy ez lesz, de mégsem akarom elhinni... Teljesen le vagyok döbbenve, az Akadémia kezd hülyét csinálni magából, ugyanez volt a Memento és a TDK esetében is. Pedig Nolan az Inception-nel begyűjtötte a harmadik Director's Guild Award jelölését (és ugyebár a DGA tagjainak egy része tagja az Akadémiának is - részben egyszerűen ezért sem értem, hogy hagyhatták ennyire figyelmen kívül ismételten).

Hooper? Russell? Most tényleg, úgy tényleg igazából enniyvel figyelemreméltőbb volt ennek a két rendezőnek a munkája...? Hadd idézzem Richard Roper-t (ismert kritikus), aki hozzám hasonlóan fel van háborodva,100%-ig egyetértek vele:

"No offense to the five immensely talented individuals nominated for Best Director on Tuesday morning, but members of the Academy must have been smoking something powerful to snub Christopher Nolan’s astonishingly creative work on “Inception.”

Really? No insult to Tom Hooper’s fine work, but “The King’s Speech” is a more impressively directed film than “Inception”?

I don’t see it."

Emellett vágásért sem jelölték a filmet, ami megint csak egy sokk, pedig sokan ott is az egyik legnagyobb esélyesnek tartották az Inceptiont...Oké, nyavalygást befejeztem, többet nem láttok az Oscar-díj közelében, az tuti.


2011-01-25 15:41.24
Pff... a hülye vén trottyok társasága harmadszorra is elfelejtette jelölni Nolant rendezésre.

Ennyi elég is volt nekem az idei Oscar-ból, idén sem fogom megnézni.


2011-01-25 13:59.55
Itt lehet majd nézni:
[link]

Én pont nem leszek gépnél, szóval valószínűleg csak utólag nézem meg a listát. Hát kíváncsi leszek, hogy most épp melyik kedvencemet hagyták figyelmen kívül... :P


2011-01-23 10:57.34
A The King's Speech megnyerte a PGA-t tegnap. Végre egy kis változatosság, talán nem jelent semmit, de azért érdekes lehet az Oscarra nézve...

[link]


Golden Globe 2011

2011-01-17 15:12.13
Szinte mindennel egyetértek, amit írtál, én sem örülök a Social Network sokadszori tarolásának, de nagyjából erre számítottam... Sajnálom, hogy a kritikusok ennyire egyértelműen szinte minden díjat odaadnak neki, jó film persze, de a 2010-es év elég erős volt és egy csomó olyan film készült, ami legalább ennyire vagy még jobban megérdemelné az elismerést (elsősorban az Inception-re gondolok, illetve a Black Swan-ra is, de ott legalább Portman nyert).

Ezt leszámítva nem lett olyan rossz a végeredmény, bár örülök, hogy inkább az alvást választottam (esetleg még később beszerzem a gálát és belekukkantok), a színész kategóriákban meglepően korrekt eredmények születtek mind a filmes, mind a sorozatos jelöltek között, meg a tévés nyertesek is teljesen rendben vannak (attól függetlenül is, hogy a Glee 2. évada szvsz gyengébb).


2011-01-16 13:02.29
Kevésbé cirkuszhajhász? Gyakorlatilag az egész csak arról szól, hogy minél több sztárt vonultassanak fel és az egekbe szökkenjenek a nézettségi mutatók. Nem véletlenül jelölték Az utazót, bármekkora vacak is, Jolie és Depp elég komoly ismertséggel és rajongói táborral rendelkeznek, akik valószínűleg csak azért is bekepcsolják a tévét, hogy lássák kedvencüket átvonulni a vörös szőnyegen. Az meg külön vicc, hogy Justin Bieber is fog díjat átadni, most nézem a Golden Globe oldalát, külön bejegyzést szántak arra, hogy megérkezett a hotelbe... ehhez nem nagyon van mit hozzáfűzni :))
Nem új jelenség ez persze, mindig is valamivel közönségbarátabb volt a GG, mint az Oscar (lásd tavalyi győztesek - Avatar és Bombák földjén), egy rakat újságírót meg amúgy sem nagyon lehet szakértőnek nevezni, sokszor mintha néhány populárisabb filmet már csakazértis próbálnának beerőltetni minőségtől függetlenül, az idei komédia kategóriák jelöltjei a legtökéletesebb példák erre (az már külön vicc, hogy Az utazó és a The Kids Are All Right nem is komédiák...). Persze néha szolgálnak pár kellemesebb meglepetéssel, de nem kell tőlük sokat várni, az idei gálát sem fogom nézni, a jelöltek után a győzteseket tekintve sem fogják megerőltetni magukat szerintem, már előre látom a The Social Network tarolását...


2010 legjobb filmjei

2011-01-06 20:59.19
...úgy értem, kifejezetten jó év volt 2010, több kiemelkedő film volt, mint 2009-ben. Belekeveredtem az évekbe. :D


2011-01-06 20:58.08
De ilyenek minden évben történnek, szerintem kifejezetten jó év volt 2010, több kiemelkedő film volt, mint 2010-ben, és még nem is láttam mindent...
A 3D nálam mindig is kit érdekel kategória volt és az is marad, Ebert szerint a 2012 is jó film, na és akkor mi van, nem kell mindig a kritikusokra hallgatni (az öreg év végi top 10-es listája amúgy korrekt volt szerintem), Aronofsky engem is meglepett, de hát ez van, hátha valami jót is ki tud hozni a témából, ideje egy normális X-Men filmnek.

A Never Let Me Go-t pont most készülök megnézni, meglepődtem, hogy az első helyezett lett a listádon, most már kíváncsi vagyok rá. :)


Eredet - Vélemények

2011-01-04 18:19.04
A Blu-Ray kiadás extrái között van egy háromnegyed órás videó, amiben bemutatják, hogyan vették fel a film néhány kulcsjelenetét, itt van a nullgravitációs forgatása:

http://www.youtube.com/watch?v=mO-XHrUBffk&feature=related


Eredet - Megáll, vagy nem áll meg? Ez itt a kérdés! [SPOILERVESZÉLY!]

2011-01-04 17:51.57
Dehogy van. Ezt meg honnan szedted?


1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk