Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Bérgyilkosok
- Film Café, 16:20
Gyilkosság az Orient expresszen
- Moziverzum, 16:20
A lány és a farkas
- Film+, 16:30
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO3, 16:30
Krízispont
- Paramount Network, 16:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Nikolaj Lie Kaas (51)
Richard Benjamin (86)
Maggie Q (45)
Michael Kelly (55)
Karoline Herfurth (40)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Karácsonyi vakáció (1989) - Vélemények
Vegasi vakáció - Vélemények
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A szörny házában aaaaa
Onur Tuna aaaaa

 

Bugati hozzászólásai

Ugrás Bugati adatlapjára


Filmet keresek

2009-03-10 12:18.30
Ámítás című ha jól emlékszem valamennyire hasonlít, de a végén nem békülnek ki.


2009-02-26 02:52.13
Üdv a fórumozóknak! A film melynek a címe nekem még rejtély, egy gangster film. A Fiú testvérek 4 en vannak kb. együtt nőnek föl egy (Amerikai) nagyváros utcáin, együtt megfogadják(fénykép is készül emlékül rólúk még fiatal korukban: amit a film végén láthattunk a háztetőről leugró egyik fiúról) hogy nagy pézekre tesznek szert, ki így ki úgy, jut vagyonhoz, a törvényt felrúgva, fegyverek kártya, egymáshoz járogatunk/berúgunk partyk nők, tartozások, leszámolások sorozatai láthatók. Az egyik köbcös tag egy kocsmában részegen beszél (egy olyan talán bőr vagy pufi kabátot visel amit nemsokkal előtte kapott egy barátjától szakadó esőben) társainak hogy mekkora seggfej adóság körforgásba került amiért hamarosan megölik egy lakásban nagy lövöldözések közepette asszem a fejére is húznak előtte egy átlátszó zsákot miközben megfullasztják, aki a helyszínre vitte őt korábban a védelméről kapott egyezséget. Később darabolják a holttestet a nyomok éltüntetése végett. Majd lesz vmi buli/talán esküvő a végén ahol mindenki ott van aki ezekben a körökben mozog, mindenki segg részeg lesz az ellentétek kiéleződnek, verekedés később gyilkosságok. Az (örömapa) is kinyírásra kerül ezalatt maffiahálózat őt is útóléri, végül is mindenkinek van valakivel leszámolni valója. A menekülő górét talán a kocsiban nyírják ki. A végén temetés. Egy jelenet ami számomra emlékezetes: Egy háztetőn állnak 2-en az életben maradt barátok/testvérek egymással szemben ahol gyerekként lóghattak valószínűleg. Depresszió okok keresése,csalódás veszekedés, fegyverrántás az egyik srác öngyilkosságot követ el miközben lövést kap/ad leesik onnan itt mutatják a fényképet is. Egyébként ezt egy szőke/vöröses hajú+szakállas magas színész csávó játssza aki a filmben gyakran dohányzott bőrdzsekót hordott. A spanja talán életben marad és visszatér a rég nem látott csajához. Ennyi lenne, összeszedten ami akkor félálomban bennem maradt. A történetére nem emlékszem, vki hátha. Szívesen megnézném még 1x?
Talán film+ on adták egy fél éve. Először az Édenkert a sikátorban c. re tippltem a stílusa miatt. Nincs ilyen régi, de hasonló.


2009-02-23 01:19.52
Még egy hülye gyilkolós film aminek csak a kezdetére emlékszem ami úgy kezdődik hogy a fejvadász késsel ANN nevet vág a saját tenyerébe, és mindenkit leöl később aki az útjába tér.


2009-02-23 01:17.36
Igen erre:)bingó meg is kezdem a megszerzését köszi a segítségedet:)

Van egy másik régi verekedős film hasonlít a street fighterre. Utcai harc korbe kerítésezve sotét csarnokban melynek magaslatán a rossz oldalon Cary-Hiroyuki Tagawa vezér áll. Ő dönt arról meddig follyon a küzdelem akár halálig is mehet, és hogy milyen fegyvereket lehet használni a mészárláskor. A végén úgy hal meg az egyik 3 m magas csontdaráló neve(Kalapács), hogy a főszerepben lévő harcosunk a ház tetején kijátssza és áramot vezet a testébe.


2009-02-23 01:01.18
De de igen, rövid szőke hajú lány, aki nagyon jól játssza a szerepét.


2009-02-19 23:48.27
helo mindenkinek!Az általam keresett filmben szerepel egy jól nevelt diáklány akinek asszem van egy lánytestvére aki állandóan drogozik, és még kettő öccse. Kezdetben a nagyannyuknál laknak a testvérek, veluk él még az anyjuk is aki alkoholista. Majd meghal a nagymama, örökölnek stb.. anya és gyermekei egyutt élnek, de ez konfliktushoz vezet. Majd a lány neveli a kisebbeket, mert az anyjuk összejon vmi hasonlo gondolkodású piás fickoval, akivel állandoan a kicsik előtt tor rájuk a szexéhség. A csaj iskolába jár kozben még anya szerepet is játszik, és még a szerelemre is jut ideje, kozben talán még munkát is vállal. Az anyja teljesen rászáll és el akarja szedni a gyerekeket tole. Végűl perbe torkollik az hogy ki nevelje tovább a kisebbeket, amit a lány meg is nyer.Happy end lesz, jó helyre kerul mindenki, a suli után a csajszi, új eletet kezd. Talán a film+ on adták egy éve. Elore is koszi



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk