Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mona Lisa mosolya
- Viasat3, 22:00
Túl a barátságon
- HBO3, 22:05
Utóirat: Szeretlek
- Mozi Klub, 22:50
A fekete tulipán
- Cool TV, 23:00
Johnny English újra lecsap
- Direct One, 23:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
PC
2022-es választás
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kiscsávó aaaaa
George Ratliff aaaaa

 

MissDarcy hozzászólásai

Ugrás MissDarcy adatlapjára


Eros - Vélemények

2009-05-26 00:37.29
érdekes volt, a legjobban A kéz c. rész tetszett, pedig nem mondanám hogy nagy fanja vagyok a kínai filmeknek (lehet kövezni). az egészet Robert D. miatt néztem meg, nagyon szeretem, mint színészt. szerintem ebben a filmben nem akadt számára nagy kihívás, hozta a szokott remek formáját. a párbeszéd vicces volt- legalábbis számomra, Alan Arkin pedig méltó partnere benne. a harmadik rövidfilm annyira nem fogott meg, talán mert többször láthattuk a nőci mellét, mint az arcát... :)) mindent egybevéve azonban nem rossz, nem érzem, hogy elpocsékoltam volna másfél órát az életelemből :)


Vasember (2008) - Vélemények

2009-05-26 00:33.13
5 csillag, mert eleinte meg sem akartam nézni, azóta viszont ha 6x nem láttam, akkor egyszer sem :) nemcsak Downey brillíroz (mondjuk ő az én szememben a színészisten már évek óta), hanem a rendező Jon Favreau is, akitől még sok-sok jó filmet várok a közeljövőben. mondjuk a dzsigolószakállt hanyagoltam volna, a képregénybeli Tony Stark-nak jobban állt :))) ja, és már forog a Vasember 2, aki érdekelnek a friss hírek ezzel kapcsolatban, a twitter.com oldalon megtalálható Jon Favreau személyes blogja, amiben rendszeresen informálja a rajongókat a készülő filmről :) itt jegyezném meg, hogy valahányszor meglátok egy új bejegyzést, elfojtok egy örömsikolyt :D olyan érzése van valakinek, mintha ő is a forgatáson lenne... :D


Colin Firth - Legjobb filmje

2009-05-21 22:09.42
az én top 3 Colin Firth-öm:

1. Igazából szerelem
2. Leány gyöngy fülbevalóval
3. And When Did You Last See Your Father

plusz Büszkeség és balítélet :)


Büszkeség és balítélet (1995) - Vélemények

2009-05-21 22:05.43
hm hm hm, íme a névadóm.. :D Colin Firth egyszerűen tökéletes Darcy. ezt nem lehet, nem is kell tovább ragozni. bááár hozzá kell tennem, hogy azért a 2005-ös verzióbeli Matthew Macfadyen sem rossz. ő talán több érzelmet visz a szerepbe... nade, az egy másik fórum :) örök romantikusoknak kötelező! :)


A szólista - Vélemények

2009-05-21 21:53.39
hát, végre sikerült megnéznem... :)) nagyon vártam már, teljesen be voltam zsongva, úgy érzem kissé túlságosan is, mert nem azt kaptam, amit vártam... vagy elgalábbis nem volt katarzisom, ami azért szerintem ilyen filmeknél elvárható lenne... az egész mintha nem szólna semmiről... szerintem nagyon elhúzták... darabos, ha lehet ezt mondani... ettől függetlenül ajánlom, mert az alakítások ZSENIÁLISAK, így, nagybetűvel. Downey-ben még sohasem csalódtam, a kisujjában van a szakma. ahogy ott ül Foxx előtt és könnyes szemmel hallgatja a csellószólóját... hát, attől én is bekönnyeztem :) Jamie Foxx pedig újfent Oscar-esélyes alakítást nyújtott. remélem nem fognak elfeledkezni róluk februárig :) ja, és a rendezőről még pár szót... a képi világra nem lehet panasz (sztem tökjó ötlet volt a színeket bedobni a koncertpróba alatt) és minden tiszteletem Joe Wright-é, amiért képes volt ennyire keményen dolgozni egy ennyire sz.r forgatókönyvvel!!! ha szidni akartok valakit, ne ő legyen az :) xxx


Az operaház fantomja (2004) - Neked ki a kedvenc szereplőd és melyik a kedvenc dalod?

2009-04-07 17:53.07
sziasztok! maga Webber mondta, hogy szerinte a The Music Of The Night az általa eddig írt legszexisebb dal... és teljesen egyetértek vele :) ahogy Gerard Butler énekli a filmben, attól mindig a hideg ráz (jó értelemben).. és mikor végigsimít Christine oldalán... hmmm :) ő tette igazán szexissé, egyben félelmetessé a fantomot, és ezt úgy mondom, hogy nagy Miller Zoli rajongó vagyok :)
szóval igen, The Music of The Night és a fantom :D


Őrangyallal, védtelenül - Vélemények

2009-03-05 20:12.31
az egyik kedvencem. Shia-t sose tartottam valami nagyra, Channing Tatumot nemkülönben, de ebben a filmben mindketten odatették magukat. kellemesen csalódtam bennük. amúgy teljesen egyetértek Mopával, kár, hogy az ilyen filmeket nem adják a mozik. csak ajánlani tudom!


Trópusi vihar - Vélemények

2009-01-25 01:05.59
sziasztok! nem vagyok egy vígjáték rajnongó, Ben Stillerrel meg végképp nem vagyok jóban, de ez a film... először meg se akartam nézni (mondom én ilyen hülyeséget...), hosszú hónapoknak kellett eltelni ahhoz hogy leüljek elé. azt hiszem az egyik legjobb döntésem volt 2008-ban filmek terén... napok óta ezen élek... megnéztem angolul, magyarul, a rendezői változatot is.. lassan már nem marad ép agysejtem, de cseppet se bánom... :))))))
magyarul: sztem a film ISTENKIRÁLY. RDJ hatalmasat alakít, Tom Cruise-t amúgy ki nem állhatom, de most szerzett nálam egy jópontot, Stiller és Black hozza a szokásos formáját. most is sírok a röhögéstől, pedig csak rágondolok... XD

azért azt a Sátán sikátorát megnézném.. :)))))


Változások kora - Vélemények

2009-01-24 23:15.56
RDJ zsenialitásával nehéz rossz filmet csinálni... imádtam.


Chaplin - Vélemények

2009-01-24 23:13.00
fantasztikus film, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti Chaplint vagy RDJ-t (én konkréten mindkettőnek nagy fanja vagyok) :) sztem Charlie-nak is tetszett volna Robert alakítása.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk