Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Kígyógáz
- Cinemax2, 20:30
Egy igazán dühös ember
- Film+, 21:00
Truman Show
- Paramount Network, 21:00
Margaux, a gyilkos otthon
- Moziverzum, 21:00
Knight nyomozó 3 - Függetlenség
- Filmbox Premium, 21:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Nikolaj Lie Kaas (51)
Richard Benjamin (86)
Maggie Q (45)
Michael Kelly (55)
Karoline Herfurth (40)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Szólánc (filmek nevével)
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vissza a jövőbe aaaaa
Mark Phinney aaaaa

 

Gabica07 hozzászólásai

Ugrás Gabica07 adatlapjára


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2023-11-16 10:43.39
Ez az a film. Nagyon köszönöm


2023-11-16 10:43.25
Ez az, szuper vagy. Köszönöm szépen


2023-11-14 21:50.13
Hello. Keresek kettő filmet.
Első: egy csapat nyomozó vagy rendőr elmennek egy ilyen külön tréningre vagy vizsgára vagy egy kiképzésre de lassan mindenkit megölnek a gyengeségeik által. Ami nagyon megmaradt az hogy az egyik csaj úgy hal meg, hogy egy cigi automatábólvesz egy doboz cigit de savval van átitatva és így hal meg.
Második: valami hideg helyre utaznak tudósok azt hisem, és találnak a hóban egy mammutot vagy jegesmedvét amiben valamilyen bogarak vannak, amik később belemásznak az emberekben is. Kevés szereplő játszik benne, talán összesen vagy öten. Itt az maradt meg, higy egy fekete férfinak le kell vàgni a karját mert annyira megfertőzte az a bogár vagy mi.


2020-05-31 17:42.28
Sziasztok. Film címet keresek, kérlek segítsetek.
Annyira emlékszem, hogy egy férfi több embert meghív egy vacsorára, akik nem ismerik egymást. Egy asztalhoz ülnek le, és feladatot kapnak, amiket meg kell csinálniuk egymással. és minden körben valaki meghal. Ha jól emlékszem egy férfi marad életben,aki megkapja az ígért jutalmat a játék végén,de talán valahogyan ő is meghal. valamilyen gyilkos játék vagy valami hasonló a címe, de így keresve nem találtam meg sehol. Köszönöm annak aki tudja.


2014-09-27 12:32.32
Sziasztok! azt a filmet keresem, (1990-es evek) melynek a tortenete, legalabb is amire emlekszem, hogy van egy csalad, es lehet h tobb gyerek is van de csak egy fiatal lanyra emlekszem, akinek vannak lovai, és az egyik lo neve Sanders. valamiert hozzajuk kerul egy no, akirol kesobb derul ki hogy boszorkany. furcsa dolgok tortennek a hazban, miutan a no odakerul. az utolso jelenetben a boszorkany egy veszelyesen kanyargos uton vezet autoval és szakadekba zuhan, de a legutolso kep kocka hogy meg sem halt meg hiszen elkerult egy masik csaladhoz.
aki tud valamit ezzel kapcsolatban, film cim, szereplo, evszam, irjon. nagyon szepen koszonom, ls bocs az ekezet hiany miatt!


Keresek 1 filmet! Csak nem tudom a címét...

2014-09-14 17:39.11
Sziasztok! azt a filmet keresem, (1990-es evek) melynek a tortenete, legalabb is amire emlekszem, hogy van egy csalad, es lehet h tobb gyerek is van de csak egy fiatal lanyra emlekszem, akinek vannak lovai, és az egyik lo neve Sanders. valamiert hozzajuk kerul egy no, akirol kesobb derul ki hogy boszorkany. furcsa dolgok tortennek a hazban, miutan a no odakerul. az utolso jelenetben a boszorkany egy veszelyesen kanyargos uton vezet autoval és szakadekba zuhan, de a legutolso kep kocka hogy meg sem halt meg hiszen elkerult egy masik csaladhoz.
aki tud valamit ezzel kapcsolatban, film cim, szereplo, evszam, irjon. nagyon szepen koszonom, ls bocs az ekezet hiany miatt!


egy régi filmet keresek

2014-05-20 21:36.13
ISTEN KIRÁLY VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!
EZ AZ MEG VAN...... már csak reménykedem hogy letudom tölteni, de tényleg EGYMILLIÓ KÖSZÖNÖM!!!
Üzenjük faterodnak hogy mi is imádtuk :D


2014-05-19 11:00.48
szia köszönöm szépen, de sajna nem ez a film az. esetleg van más ötleted?


2014-05-18 20:49.12
Sziasztok!

Keresek egy filmet, pontosabban a címét. Szerintem 80-as évekbeli film, én a 90-es évek elején láttam még VHS-en. Arról szól kb. hogy vannak nagyon régi típusú robotok melyek egy üzlet megnyitóján megtámadnak embereket. Ez egy plaza szerű üzlet lehet, van benne egy mozgólépcső is, ott is van egy olyan jelenet, ahol a robotok elintéznek egy pár embert. A főszereplők egy fiatal barna göndör hajú lány és egy pc guru fejű szemüveges srác. Több embert kinyírnak a robotok, van benne egy olyan jelenet, asszem a végén, hogy festékkel dobálják és öntik le a robotokat, és így krepálnak be. A robotoknak olyan a talpa mint a tankoknak, és nagy gömb alakú fejük. Sajnos többre nem nagyon emlékszem, ezek sem tiszta képek, de akkoriban nagyon féltünk a robotoktól, és szeretném újra megnézni:) Ha valaki ennyiből ráismer eme remek alkotásra az ne fogja vissza magát, és írja meg nekem kérem szépen :) !! Ha esetleg valaki nem tudj a címet de több részletre emlékszik, akkor az is jöhet ide:) Előre is köszönöm a segítségeteket!


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2014-02-10 00:21.49
tényleg az. nagyon szepen koszonom


2014-02-09 23:44.11
egy fiatal nő a párja utan utazik, hogy megkerje a kezet, mert azt hiszem valentin napon ott az a szokas hogy a lany keri meg a ferfi kezet.
az utazasban egy masik ferfi segit neki, sok kalandjuk lesz, lerobbanak stb. a vegen persze egymasba szeretnek. ami nagyon megmaradt a filmbol hogy a csajnak van egy louis vuitton borondje, amit a csomagtartora kotnek fel :)


Trója - Vélemények

2011-11-03 16:41.28
hello
ki tudja hogy mennyi statisztát válogattak össze a forgatáshoz? valós adatok érdekelnek.köszi


Doktor House (sorozat) - Vélemények

2011-09-14 02:09.23
hello mindenki.

Nem tudom ki hogy van vele, de én egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből a sorozatból, ami annyira klasszul indult és kezd valami idióta szappanopera utánzatra hasonlitani. Először is olyan vagyok aki ha valamihez/valakihez hosszá szokik, nem szereti a változtatást. azt még valahogy átvészeltem amikor Cameront lecserélték arra a kocka fejű 13-asra, de mikor helyette betették ezt a rakás szerencsétlenséget, Amber Tamblynt. Nem is találok rá szavakat Omg... Az a haj meg a frufru... amikor a f**ken szoknyáját felhúzza a melléig, is kilátszik a fél vastag combja azzal a bénán idétlen, görbe, csámpás, dagadt lába... hát rám jön a hányiger, ha megszólal már minden bajom van uhhhhh, omg
És ki látta a hetedik éved 15.részt? nagyon gáz amikor cuddy meg house álmodnak....???? mikor housenak az volt az álma hogy a csapata zombivá vált és megeszik cuddyt.... meg amikor cuddy+house énekelnek????!!!......... nem akarom elhinni hogy egy ilyen jó kezdető sorozatot, ami nem a szokásos alapokra épül, hanem van benne egy kis bunkóság, egy kis pimaszság, kevés érzelem, kevés szokványos menet, egy kis humorral megspékelve, huuh de jó volt, és most... lassan a vészhelyzet is jobb lesz, pedig azt sem szerettem.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk