Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Francia csók
- Cinemax, 11:20
Bolondok paradicsoma
- HBO2, 11:40
Elvitte a víz
- Paramount Network, 11:45
Majdnem házasok
- Film4, 12:20
Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés
- Film Café, 12:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
2022-es választás
Fogadóóra
- Filmes Sámánok Rendje -
Dolgok, amik nagyon idegesítenek

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az első kettő aaaaa
Jennifer Carpenter aaaaa

 

Kolric hozzászólásai

Ugrás Kolric adatlapjára

1 2

Halálsoron (1999) - A legdurvább jelenet

2013-01-21 16:05.38
Az amúgy elég érdekes volt a számomra, hogy amikor a börtönőr felajánlotta neki, hogy el tudja intézni, hogy megszökjön akkor Cofey egyből visszautasította azt. Beletörődött abba amit neki szánt a sors. Nem akarta azt, hogy a börtönigazgató felesége tanúsítsa az ártatlanságát, mivel ha sikerült volna valahogyan megúszni a kivégzést, még akkor is az történt volna miután kiszabadul a börtönből, hogy a természetfeletti erejénél fogva mindenki csak kihasználta volna őt.

A film szerintem 10/10
Nagyon ritkán lehet ilyen jó filmeket látni.


Beszélnünk kell Kevinről - Kérdések

2012-12-30 15:41.41
Nekem tetszett a film, viszont a film utolsó pár percében, amikor az anyja meglátogatta a fiát a börtönben én igazán kíváncsi lettem volna arra, hogy mi is volt az a bizonyos valódi ok, ami miatt megkeserítette az anyja életét. Viszont a film végén csak annyit mond a srác, hogy már nem biztos abban, hogy miért is tette mindezt.
Na most ezt két féleképpen lehet értelmezni.
1.Vagy azért mert nem akarta továbbra sem elmondani.
2. Vagy azért mert már azóta megváltozott az életfelfogása és szégyenében egyszerűen nem tudta, hogy mit mondjon.
Mindenesetre nem tudtuk meg az igazságot. Persze itt lehet filozofálni a film történetén de én attól még mindig az anyának adok igazat.

Gondoljunk csak Adam Lanza esetére. Az ő birtokában is voltak fegyverek. Kevinnek is voltak fegyverei csak nem pisztoly, hanem íj valamint itt a szereplő érzett fizikai és lelki fájdalmat. (Az nem derült ki a filmből teljesen, hogy Kevin is autista lett volna).
A film története szempontjából számomra teljesen érthetetlen az a dolog, hogy miért akar valaki ártatlan embereken bosszút állni úgy, hogy a végén nem lesz öngyilkos. (Az sem derült ki a filmből, hogy rossz kapcsolatban állt volna valakivel az iskolában, hogy meggyilkolt 11 tanulót).


Project X - A buli elszabadul - Vélemények

2012-08-30 14:59.25
Engem csak az zavart, hogy Thomast mindenki annyira jól meg tudta és az orránál tudta vezetni, hogy azt már szinte rossz volt nézni. Saját akarata nem volt a srácnak mert alapból egy nyúl természete van. Nem tud határozott módon dönteni. Engem leginkább ezek a dolgok zavartak a filmben a legjobban.
Azért ebből a filmből jól látszik, hogy mennyi mindent megengedhetnek maguknak az amerikai fiatalok és hogy mennyire más neveltetésben részesülnek.
Összegzésként azt kell, hogy mondjam ennek a filmnek egyáltalán nincs tanítószándéka és szerintem le sem kellene a Tv-ben vetíteni, mert csak mindenki eltanulná ezt a sok hülyeséget.


Megasztár 6.

2012-04-14 09:20.21
Ha jól emlékszem akkor Benji mondta azt, hogy a hangjával majd külföldön szeretne dolgozni. Gondolom ezalatt az USA-t értette.
Hát akkor elmondom mindenkinek azt, hogy a hangja nem hogy színpadra nem való, de még éppen, hogy belefér a szűk családi körbe, amikor a boldog szülinapot éneklik.


2012-03-17 08:45.33
Az első kieső nem más mint Réti Nóra. Nos, szerintem teljesen egyértelmű, hogy Falusi Mariann őt szavazta ki a show-ból, ugyanis ha ez nem így lett volna, akkor nyugodtan elmondhattuk volna, hogy ez a széria is csak a szimpátiáról szól nem pedig a tehetségről.
Teljesítmény alapján alapvető és magától értetődő az a tény, hogy ő volt a leggyengébb láncszem a péntek esti adásba. Nos ezt sajnos ő nem nagyon tudta tudomásul venni, ugyanis amikor a Klaudia megkérdezte, hogy hogyan érzi magát, /mármint Nóra a kiszavazása után/ akkor ő nem kívánt nyilatkozni. - /ez bunkóságra utal/
Én úgy vettem észre a tekintetéről, hogy inkább a duzzogással volt elfoglalva. Ez természetesen abból adódott mert nem tudta elismerni, hogy kudarcot vallott. Tudomásul kellet volna vennie a vereségét és a zárkózottságával nem kellett volna negatív légkört teremteni.
Másrészt pedig a Caramellel énekelt dalt is csak kötelességből énekelte, nem pedig tiszta szívből.
/Ezt is lehetett látni rajta/
Én megmondom mi volt alapvetően a legfőbb probléma a produkciójában. /mármint az eredetiben amit csak Nóra énekelt/
Amikor belépett a színpadra abban a kis Barbie ruhában amit ráadtak + amit Falusi Mariann agyondicsért, ebben a viseletben nagyon biztonságban érezte magát, mert úgy gondolta, hogy manapság a ruha teszi az embert és nem a tehetség. Ennek következtében túl elbízta magát és kevésbé koncentrált arra amit énekel. Az előadás közben azzal volt elfoglalva, hogy a nézőknek, zsűrinek és persze a szavazóknak megfeleljen a külsejét illetően miden vonatkozásban.
Felteszem a kérdést: vajon kinek akart ő valójában megfelelni, saját magának vagy másoknak? Nos, akárhogyan is döntött, a döntés eredménye ahhoz vezetett, hogy nem tudott megfelelő szinten produkálni.
Nos nekem ez a véleményem és szerintem ez okozta a vesztét is.


Precious - A boldogság ára - Vélemények

2011-07-09 08:07.47
Aki még esetleg ismer hasonló filmeket a Precioushöz akkor legyen már szíves és írja le ide. Köszönöm


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2011-01-25 22:03.50
Az m1 csatorna ma reggel című műsorában beszélgettek Csoma Mózessel az ELTE Korea tanszékéről a ma induló A Silla királyság ékköve című sorozatról és a dél-koreai kultúráról.
Erről a linkről le lehet tölteni 96,5 MB.

*****

* Automatikusan eltávolított tartalom.


2011-01-24 01:02.21
Én is belenéztem a sorozat végébe és gondolni sem mertem volna, hogy Bidam meg fog halni. Egy kérdés: akkor végül is Toukman is meghalt az utosó részben vagy nem?
Még egy gondolat: én kíváncsi leszek azért, hogy az utoló részben vajon az Mtv 1 ki fogja-e vágni Bidám küzködését a katonákkal, mert ahogy azt mindannyian tudjuk ( már persze azok akik látták), hogy abban a jelenetben azért lesz vér és egyéb más rossz dolog ami szerintem már nem tartozik bele a 12-es karikába. /Mert ugye mindannyian csak a Koreai verziót nézhettük meg eddig/. Szóval szerintem több mint valószínű, hogy ki fogják vágni azt a pár percet, azt meg amúgy sem csinálhatják, hogy a műsort csak úgy átteszik 18-as karikákra.


Megasztár 5.

2010-11-12 23:37.54
Dávidnak kellett most mindenképpen mennie, amivel egyet értek, és aztán majd Renáta fog következni.


2010-10-09 23:09.44
Nos, én ebben az adásban is csak ugyan azt éltem át mint a Megasztár széria megannyi adásában. A tehetséget azt ki kell szavazni, a tehetségtelent pedig tovább kell juttatni. A magyarországi szavazótábor már csak ilyen. Itt már közel sem a tehetség-tudás, hanem a kinézet, az arc, meg a származás mérvadó. A belső értékek már sajnos csak a múlté. Ennélfogva én bátran ki merem jelenteni, hogy az a New York-ból érkezett fiú fog a végső döntőig eljutni, mert hát ő ugye Amerikából jött (úgy mint az előző szériában Király Viktor is), magas, vékony és kocka hassal rendelkező modell fiú.
A műsor szabálya pedig ott van elrontva, hogy a zsűrinek nem az utolsó kettő, hanem az utolsó három előadó sorsáról kellene döntenie, és akkor biztos nem került volna sor arra, hogy Andreas kiesik.


2010-09-25 23:29.15
Hát igen. Itt is sok érdekes dolog játszódik le mint a megannyi Megasztár szériákban. A 13. személy beszavazását egyetlen személy dönti el és utána megy a másik idióta is./Fridi/(Ez a folyamat pontosan ugyan úgy játszódik le mint a Banán Köztársaságban.) Az utóbbihoz persze hozzá teszem, hogy Eszenyi Enikő nem adott értelmes szakszerű magyarázatot arra, hogy miért azt a csajt szavazta be, amelyik legelsőnek énekelt. Csupán annyit mondott, hogy hagy maradjon már bent egy nő /na már csak azért is mert ő is nő/.
És persze még változhatott volna másképp is ez a dolog, ha nem csak fél perc állt volna rendelkezésére a zsűrinek ahhoz, hogy valamiféle komolyabb megfontolás alapján döntsön. /Lásd ez alatt a kis idő alatt mind bekiabáltak a közönség soraiból illetve maga a műsor is 10 perccel hamarabb fejeződött be, ugyanis a kiírás szerint 23:00-óráig kellett volna tartania a műsornak./
Én nagyon sajnálom, hogy Presser Gábor nem lehetett most a megasztárban, de úgy hiszem, hogyha ő ott lett volna, akkor biztos a tehetség győzött volna a szimpátia felett.
Másrészről én pedig Sonyának adtam volna meg ezt a 13. helyet, (és engem nem zarvar az, hogy énektanár, néger, nem beszél magyarul,és még sorolhatnám,) hanem azért mert tehetség.


VÁLASZTÁS 2010

2010-04-22 23:13.25
Ezt a videót ajánlom mindenkinek.
www.youtube.com/watch?v=TTprUNd9tJ0


Pénz-Politika-Sport

2010-03-30 12:00.01
Ezt a videót érdemes megnézni. www.youtube.com/watch?v=G93NITCCVTc


Yu-Gi-Oh! - A mozifilm - Vélemények

2010-03-25 16:31.57
Nos, hát mit mondjak az Rtl klub részéről egy egészen merész húzásnak bizonyult, hogy a mai nap folyamán levetítette 14:35-kor a Yu-gi-oh mozifilmet, annnak ellenére, hogy már egyszer az ORTT betiltotta a sorozatot. Nekem az a véleményem, hogy ez a fajta elszántság előrelépést jelent az ilyen típusú animék vetítése érdekében.
Ha ezek után az ORTT nem talál kifogást a műsorral kapcsolatosan, akkor már levetíthetnék a teljes sorozatot is, vagy pedig az egyik Inuyasha mooviet.


Fűrész 6. - Vélemények

2010-02-26 13:49.09
Állítólag 2010 március 10. adják ki DVD-re.


Halálos kitérő 2. - Vélemények

2010-01-15 09:39.57
Nem vagyok benne teljesen biztos, de szerintem azért nem szinkronizálták még le a második részt mert a Fűrész VI filmhez hasonlóan az 5-ös kategóriába sorolták ezt a filmet is.


Csillag Születik:Ki a kedvenced a showbol?

2009-12-19 23:30.20
Tudom, mint ahogy azt is tudom, hogy az alapból rossz indulatú emberek már úgysem változnak meg az életük során.


2009-12-19 23:21.31
Hát igen. Egy barátban való csalódás, aki a saját érdekeit tartja szem előtt és mindent csak a maga érdekében csinál. Sajnos napjainkban ez egy tipikus felfogás a fiatalság körében.


2009-12-19 23:08.28
Hasonló az én helyzetem is.


2009-12-19 22:34.40
Csak tájékoztatlak, hogy ebbe a műsorba mindenki legfőképp a hírnévért nevezett be és a pénzért. Hahó már lassan 2010-et írunk és ebben a korban itt már mindenki azt csinálhat és azt gondolhat amit akar.


2009-12-19 22:29.50
Igen, igazad van. Most sem tudtuk meg, hogy ki lett a második vagy, hogy ki mennyi szavazatot kapott, úgy mint a Megasztár 4-be.


2009-12-19 22:26.39
Hah, látszik a műsírással amelyet több kritikus és elemző is vizsgált sajnos ezáltal sok embert meg lehet téveszteni. Másrészt pedig legyen bármennyire tehetséges azért az mégis csak megengedhetetlen, hogy épp a döntőben feledkezzen meg egy szövegrészről.


2009-11-28 22:32.36
Én nem hiszem, hogy tévednék. Lehet, hogy olykor bunkó egy kissé, de ez még kibírható. Ennyi!


2009-11-28 22:22.49
Még egy dolog. Én nem értem, hogy a két műsorvezetőnek miért kell mindig majmolnia (utánoznia)egy adott produkciót. Talán így akarják megfogni a TV nézőket? Hát elárulom: ez egy nagyon rossz stragégia.
(Még akkor is ha akaratuk ellenére is kell csinálniuk.)
Másrészt nem biztos, hogy azzal a személlyel kell mindig köcsögölni aki a talán a legreálisabban értékeli és pontozza a produkciókat. (Fáy Miklós)


2009-11-28 22:13.00
A Csillag születik mai műsorából szerintem a Stroke-s és a Szatmári táncegyüttes kiszavazása volt a legvalószínűbb.


2009-11-07 21:51.06
Lényegében ugyanúgy történt a közönségszavazás mint előzőleg: fejre ment a dolog nem pedig a tehetségre.


2009-10-31 22:09.37
Ez az egész közönségszavazás egy nagy vicc. Az SMS ára természetesen 315 Ft. Ha azt vesszük, hogy 100.000 néző szavazott akkor is több mint 31.500.000 Ft bevételt jelent + nézettségi szint.
(És ez csak egy műsor). A baj forrása az, hogy sajnos ez a műsor is profit orientált hasonlóan mint a Megasztár 4. A zsűrinek kellene döntenie,hogy ki jusson tobább mert legalább ők tisztábban vannak a tehetség fogalmával.


Inuyasha (sorozat) - Kérdések

2009-10-27 14:10.09
Én tényleg nem értem az ORTT koncepcióját. Az Inuyasha 104. részétől újra elkezdték vetíteni az animét egészen a 113. részig. Csakhogy, mint az lenni szokott egy tudálékos ember kitalált valami oltári nagy hülyeséget és a többi kettő pedig rábólintott. (Úgy mint a Banán Köztársaságban). Na most, ha kiadták DVD-n mind a négy Inuyasha moovie-t magyar nyelven (amiben köztudott, hogy tartalmaz elegendő vért meg ilyen-olyan dolgokat), akkor miért nem vetítették le a sorozatot teljesen a 167-ik részig. Megmondjam, hogy mi lesz? Ugyanaz lesz mint a Dragon Ball Z esetében: ha nem kezdi el vetíteni valamelyik Tv csatorna az animét egy bizonyos időn belül, akkor majd elkezdenek aláírást gyűjteni az interneten keresztül és így egy magángyűjtő már pénzért is megveheti a le nem közvetített részeket.
Persze az okos embereket, már egyáltalán nem érdekli az, hogy a 7 éves kisgyerek milyen dolgokat tölt le az Internetről. Igen filmeket és rajzfilmeket amelyekben nem az a lényeg, hogy milyen dolgokat mond az a bizonyos karakter, hanem annál inkább az, hogy milyen dolgokat lát a néző. Szóval, ezért nem értem én ezt az egész
ORTT-s dolgot a műsorbeszüntetésről, a jelenetek kivágásáról amikor otthon a gyerek nyugodtan le tudja tölteni a Groteszk, Meat Grinder vagy éppen az ehhez hasonló filmeket és rajzfilmeket.


Csillag Születik:Ki a kedvenced a showbol?

2009-10-24 21:39.37
Jót nevettem az:
- Oroszlán Szonja szerinti epilepsziás mozgással történő produkción.
- A magas hangú buzi srácon akit kiszavaztak
- A szájharmónikás öregemberen, aki hasonlóan olyan süket volt mint az előző műsorban levő idős ember, (aki azt hitte magáról, hogy a hangjával utánozni tud egy híres operaénekest).


2009-10-17 21:14.56
Én a gitáros srácon nevettem nagyot. Nem tudom megérteni, hogy az ilyen embereket, hogy engedhetik fellépni. Még Szonja is megkérdezte a stábot, hogy ez valami vicc akar lenni?


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk