Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
The Minute You Wake up Dead
- Filmbox Premium, 00:55
Szörnyszülöttek
- Film Mánia, 01:10
Blackhat
- Film+, 01:15
Gyilkos a galériában
- HBO3, 01:30
Oppenheimer
- Spektrum, 01:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
Eltörölni Frankot - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
A részleg - Vélemények
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az ígéret megszállottja aaaaa
David Lynch aaaaa

 

Fuva hozzászólásai

Ugrás Fuva adatlapjára

1 2

Való Világ 5. 2011

2011-10-11 22:36.21
Nagyon bízom benne, hogy így lesz. A kubai macsót meg remélem, hogy minél előbb kiszavazzák a nézők, egy beképzelt idegbeteg, nem szeretem az ilyen embereket. Nem mondom, hogy az Attila egy szent, de még mindig sokkal szimpatikusabb, mint ott bent egy pár ember. Gergőben is nagyot csalódtam, szerintem a legtöbb ember megjátssza magát, de előbb-utóbb előbújik az igazi énje. Kezdem már unni a sok összejövő párocskát is, mindenki így akar bejutni a döntőbe? Persze ez csak az én véleményem. Szerintem gusztustalan amit most az Attilával és a Fecóval művelnek.


Árva angyal (sorozat) - Vélemények

2010-08-12 21:03.52
De akkor jó sokáig lesznek külön, mert M. az esküvő után mindjárt szakít vele, és gondolom, hogy majd csak a végén jönnek össze. Egyébként M. nem fog beleszeretni valaki másba, mert egy oldalon láttam a szereplőket, és ott lesz egy új szereplő, aki azt írják vigaszt és nyugalmat nyújt majd M.-nak?


2010-08-12 20:56.53
Köszi a gyors választ! Igen, én is erre gondoltam, hogy valójában csak erőszakoskodott vele, de nem erőszakolta meg. Azért ez nem mindegy! M. megfog neki bocsátani azért?


2010-08-12 20:48.41
Nem láttam a sorozatot az elejétől. Megtudná valaki mondani, hogy J.M. most tényleg meg is erőszakolta M-t, vagy csak üldözte, és rátámadt, de még időben leállt? Mert azért nem mindegy a két dolog.
Előre is köszi!


Pokolba a szépfiúkkal! (sorozat) - Vélemények

2009-12-29 15:20.04
Nagyon-nagyon gyenge változata!!!! Még szinte a nevek is egyeznek, egy párat kivéve. Nem is értem ezt a filmet miért kellett megrendezni a Vad angyal után (amit viszont imádtam, és már nem egyszer megnéztem). Én személy szerint nem nézem, és sajnos most nem igazán van a zoneromanticán jó sorozat. A Kedves ellenség az volt, kár, hogy nem adtak helyette valami ugyanolyan jót. Tele van nem jó ismétléssel (kivéve Klón, Szerelmesek.


Csillag Születik:Ki a kedvenced a showbol?

2009-11-15 21:00.19
Ne haragudj Krisses09, de nem osztom a véleményedet Andréval kapcsolatban. Én még egyáltalán nem tartozom az idősek közé, de én pl. kimondottan André miatt nézem a műsort és én bizony neki drukkolok, mert hihetetlen tehetség és nagyon szimpatikus.


A klón (sorozat) - Kérdések

2009-03-06 12:01.42
Kedves Krisztina1989!
Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy válaszoljak- e hozzászólásodra. Örülök, hogy Te ennyire képben vagy! Azért majd a végén meglátjuk, hogy ki mennyire volt eltájolva... "meglett mondva elvileg ők nem jönnek össze!" És ezt ki mondta meg, Te? Sok mindent tudnék most itt még írni, de azt hiszem nem megyek bele, abba amibe nem kell.
Az ember fia mindig tanul valamit. Innentől kezdve nem fogok senkit sem félretájékoztani. Azért majd ne lepődj meg, ha mégis úgy lesz, ahogy lesz.


2009-03-05 15:48.07
Szia Jditta!
Hát én lepődtem meg a legjobban, amikor kiderült, hogy Mel elvesztette a babát. Én sem értem, és nagyon kíváncsi leszek, hogy akkor kitől és hogyan lesz a végén mégis gyereke, mert hogy lesz, az biztos. Amit a youtubon láttam, ott már nem békülnek ki, ezért nem világos számomra, hogy akkor hogy lesz gyereke. Maisa a közelébe sem engedi még Xandét, de az biztos, hogy amikor már végképp nem fog bírni Mel-el, Maisa fog elmenni Xandéhoz, mert már nem tudja, hogy mit csináljon a lányával. Ez tuti. Lukas nem igazán fogja szívébe zárni Leót, majd össze is verekszenek a tengerparton, amikor Jade Leóval lesz, és Lukas meglátja őket. De nagyon sok minden csak akkor derül ki, amikor majd halljuk magyarul, mert látod, álmomban sem gondoltam volna, hogy Mel elvetél és mégis ez történt. De ezek után tényleg nagyon kíváncsi leszek, hogy hogy lesz megint terhes! Már nem olyan sok rész van hátra, és Xandénak még másik barátnője is lesz. Ez is tuti. Lehet, hogy Mel összefekszik valakivel, és Xande még így is vállalni fogja, mert a végén kibékülnek, ez is tuti. És Maise el fogja fogadni Xandét, együtt nevelik majd a gyereket, amíg Mel a klinikán lesz, együtt látogatják majd Melt. Escobar, az úgy hülye, ahogy van. Lesz majd másik nője. Alisinanak nem tudom mikor lesz rossz, némelyik részt átugrottam.
Szerintem az igazi felelős azért, amiért Mel idejutott, az Maisa, mert ha nem tiltotta volna már a kezdetektől fogva Xandétól, ez nem történik meg. És a hülye még mindig nem jött rá erre, és még mindig szemétkedik, amikor pl. összetépte a levelet is. Mel meg azt hiszi, hogy Xande már nem is szereti. Persze, hogy tovább drogozik. Meg nem is akart hazamenni a klinikáról, minek cipelte akkor haza? Pont mellette van a lehető legrosszabb helyen.
Majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Most már nem merek semmit írni, semmi sem biztos.


2009-02-10 18:45.56
Szia Jade!
Igen, Mel már terhes kell, hogy legyen, hiszen ezután már nem lesz Xandeval, csak majd a legvégén, amikor Mel meggyógyul és hazatér. Xande majd az egyetemen jön össze egy amúgy nagyon helyes, szimpatikus lánnyal, csak hát ugye nem tudja Melt elfelejteni, ezért szakít majd a lánnyal. Jade és Lucas a legeslegvégén fog kibékülni, sajnos meg kell várni a sorozat végét! Lucas majd elmegy Festbe, de nem találja Jadét, és elmegy arra a helyre ahol mindig szoktak találkozni. Közben Jade is összecsomagol,miután Said emberei rátalálnak és visszaveszik tőle Kadihát, a lányát. Szóval Jade is ott lesz a szokott helyen, mindketten ott szomorkodnak a bőröndjeik mellett, mintha örökre búcsúznának és Lucas egyszer csak elkiáltja magát, hogy "Jade". Jaj, olyan szép lesz. Jade meg előbújik, és akkor és ott fognak egymás karjaiba omlani, forró csókok közepette. Remélem sikerült elég romantikusan leírnom. Telminjának és Nandonak nem lesz senkije, legalábbis nem mutatnak semmi erre utalót. Nagyon szívesen válaszoltan, máskor is.

Jditta!
Neked is nagyon szívesen tettem. Remélem tudtam segíteni. Said szerintem legbelül mindig Jadet fogja szeretni, és azért vesz el még egy másik nőt is,mert talán azt hiszi, hogy majd valaki egyszer elfelejteti vele Jadét. Az biztos, hogy Said őszintén szerette Jadét, bár Lucas is, csak mindig közbejött valami.
Escobar tényleg olyan hülye, hogy megérdemli amit az a nő csinál vele.
Mára ennyi!


2009-02-07 19:07.19
Szia Jditta!
Saidnak fia született, ennek ellenére még mindig Jadet szereti. Bárhogy is próbálja, nem tudja elfelejteni. Igaz, hogy bekeményített neki, de csak azért, hogy így hátha jobban tiszteli. Majdnem vissza is hozza, de Jade, miután megint találkozik Leoval, az utolsó pillanatban mégsem Saidot választja. Ekkor fog Leóhoz költözni. Jade Zeinnel egyáltalán nem fog összejönni, persze ez csak a véletlen műve, mert amikor Lukas kereste telefonon Jadét, Jade azt hitte, hogy Zein az, és ő akkor megígérte neki, hogy szeretni fogja őt, és elfelejti Lukast. Zein viszont nem tudja, hogy Jade kereste telefonon, és ő azért nem keresi, viszont megint jóba lesz Betával és amikor Jade hívja Zeint, a csaj veszi fel a telefont, és közli Jadéval, hogy ő Zein barátnője. Na, ettől Jade teljesen kész lesz, Zeinben is csalódik. Később viszont barátok lesznek Zeinnel, ő fog majd neki segíteni elrabolni a lányát is. Lukas attól van kiborulva, amit hallott Jadétől, amikor azt hitte, hogy Zeinnel beszél. Hát igen, ezért a Jadéért minden férfi sír! De jó az ilyen nőnek! Alisina most még egy-két dolgot kicsikar attól a hülye Escobartól, azért van most egy kicsit vele (tévé, stb.), aztán majd megint lapátra teszi. Carla is megszüli majd a fiát, és valahogy rá is bizonyítják Davinnyóra, de ahhoz, hogy megértsem, mi is történt valójában, kellene tudnom portugálul. Tehát amit nem tudok biztosra, arról inkább nem adok félrevezető információt. Ami viszont biztos, Saidnak igen, lesz még egy felesége, ott fognak majd veszekedni, Said meg csak áll mögöttük és majd vágja a pofákat. De úgy kell neki. Egyébként már csak 50 rész van hátra.
Remélem tudtam válaszolni mindenre, amit kérdeztél. Szívesen tettem. Kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok!
Szia!


2009-01-02 21:05.04
Szia Jade!
Hát én nem bírtam ki, és a youtubon bizony végignéztem az egész sorozatot! Szilveszter napján pl. hajnali fél négyig bámultam a képernyőt. Azt, hogy pontosan mit mondtak, nem értettem, mivel nem tudok azon a nyelven, amin adták, de anélkül is sok mindent megtudtam. Ami biztos, hogy a végén Jade kibékül Lukassal, nagyon megható lesz. Said is megegyhül Jadeval szemben és engedi találkozni a lányával. Saidnak lesz még egy felesége. Ali bácsi elveszi Zorajdét, Mohamednek csak Latifa lesz az életében. Samira Zrobertóval marad, aki áttér az ő vallásukra, és így már Mohamed sem ellenzi a kapcsolatukat. Mel valóban nagyon keményen fog drogozni, még akkor is amikor már terhes. Maisaval állandóan ordítoznak majd, a végén Maisa már nem bír vele, nem tudja, hogy mit csináljon, és Sande segítségét kéri. Közben Sande összejön egy másik lánnyal, de mivel még mindig Melt szereti, a végén szakít azzal a másikkal. Melnek hosszú idő kell neki, amíg rendbe jön. Miután megszül, kérdéses, hogy a baba életben marad- e a dorogozás miatt, de igen, életben marad. Melnek még a fia születése után is nagyon hiányzik a drog, aztán bevonul egy klinikára Nandóval együtt, ahol végül is rendbehozzák őket. Sandéval és Maisával együtt tér haza, ahol várja a családja. Leonidas elveszi Yvetet, akinek majd ikrei születnek, Maisának is lesz egy barátja. Claris nem fog összejönni Escobarral, Escobarnak új nője lesz, Claris azzal a fickóval marad, aki most Zein bárjában dolgozik, az a kopaszodó férfi (Rozsé) , aki kinevezte Alicinját Yvett helyére. Ami még biztos, hogy Nazira Miroval jön össze, bár meg kell hagyni, elég mesébeillő ahogy Miro elviszi Nazirát. Edvardo Delhusaval marad, és nem Carla anyját veszi feleségül, mint ahogy régebben itt írta valaki. Arról sem láttam semmit, hogy Miro összejött volna Alicinjával, persze, lehet, hogy a youtubon nem adtak le mindent. Mint ahogy azt sem láttam, hogy Escobar mikor veszett össze vele. Carla babájával kapcsolatban nem tudok sokat, az biztos, hogy nem Davinnyótól terhes, szerintem Leotól, de az anyja kitalált valamit, hogy rákenje Davinnyóra, de a végén azt hiszem kiderül, hogy nem ő a gyerek apja. Hát ha még szeretnél tudni valamit és tudok is rá válaszolni, szívesen megteszem. Remélem, nem baj, hogy leírtam, aki nem akarja megtudni, hogy mi lesz, az kérem ne olvassa el.
Nagyon jó ez a film, fantasztikus a zenéje. Azért magyarul is nézem majd, bár én sem örülnék, ha újból elkezdenék. Tényleg, honnan tudjátok, hogy újra adják? Mert én a romantica honlapján nem láttam semmi ilyen információt, de a barátnőm is írta egyik nap e-mailban, hogy hétfőtől újra kezdik. Bocsi, ha hosszúra nyúltam.


2008-12-29 18:44.58
Szia Dyacica!
Én is szívesen válaszolok, ha lesz kérdésed. Hát, elég sok mindenről lemaradtál, mert akkor végül is Te csak nemrégen kezdted el nézni. Én a legelső résztől láttam, bár igaz, hogy amikor elolvastam a romantica honlapján a tartalmát, először azt gondoltam, hogy ez nem lesz valami jó. Aztán amikor elkezdték, kellemesen csalódtam. Először is nekem is nagyon tetszik, hogy nem az a szokványos egy kaptafára készült sorozat, hanem tényleg bemutat egy más világot is. Nagyon érdekesnek találom, bár nem szívesen lennék ott nő, néha itthon is elég! Sokszor gondoltam már, hogy ha még egyszer születnék, férfinak kellene születni. A zenéjét meg egyenesen imádom, annyi szép szám van, amit külön minden nap meghallgatok a youtubon. Kedvencem a Y como es el, az El miraje, a Luna Tu és a Sin Ti.
Én nem hallottam, hogy újra kezdenék vetíteni, ez elég baromság lenne, ilyet még nem csináltak. Több sorozatot megismételtek már, de először mindig végig leadták, és csak utána tették be újra műsorba. Most is nem egy már vetített sorozat megy. Van olyan, amit megtudok nézni mégegyszer, főleg, ha már elég régen adták, némelyik nagyon jó, viszont van olyan, amit már nem tudnék újból megnézni. Sajnállak a gép miatt, ismerős a szitu, nálunk is egymást váltjuk a gép előtt. Mindenki alig várja, hogy a másik felkeljen a székből, már huppan is a gép elé a másik. Nálunk is függő már az egész család. Szóval ha gép elé jutsz, kérdezz bátran, ha tudok szívesen válaszolok!


2008-12-28 19:46.44
Szia Dyacica! Köszönöm, hogy megpróbáltál válaszolni a kérdéseimre, nagyon aranyos vagy. Én is a youtubon nézem meg előre a dolgokat. Most már tudom, hogy Jade miért ordítozott Lukassal, lassan mindenre fény derül majd. Szerintem Zein elengedi Jadét a 6 hónap letelte előtt, mert Jade az egyik részben összepakol, és kopogtat Said kapuja előtt, de Said nem fogadja be, és elküldi. Ezután azt hiszem Ali bácsihoz megy. Aztán később én is láttam, hogy újból Saiddal lesz, én sem értek sok mindent. Eddig is érdekes volt ez a film, de most, hogy a szereplők szép lassan elkezdnek találkozni Leóval még jobb. Most már Yvett is látta, és most már tudom, hogy miért fog összeveszni Delhusaval, még börtönbe is csukják majd őket, mert Yvett azt hiszi, hogy a barátnője becsapta. Lesz itt még jó kis kavarodás. Lukas még egy kicsit később fog Leóval találkozni. Mel még nagyon kemény dolgokat fog művelni, ahogy láttam a youtubon. Van még hátra pár rész, mire minden kiderül. Addig is tovább nézem előre, azért egy pár dolgot ki lehet következtetni, még ha nem is értjük, hogy mit mondanak.
Ha lesz új információd szívesen veszem, ha megosztod velem!


2008-12-15 14:06.08
Szia Dalma!
A youtuben egy kicsit előre szaladtam, megnéztem pár jelenetet, egy-két dolgot kikövetkeztettem, de sajnos a szöveget még mindig nem értem! Ilyen hamar nem lehet megtanulni sem spanyolul, sem portugálul. Szóval, arra lennék kíváncsi, hogy Zein honnan tudta, hogy ki kell cserélnie a poharát Jadééval? Mi lesz velük? Visszaadja Saidnak, vagy nem? Azt a részt már láttam, amikor Said neki ment. Egyáltalán visszakerül még Saidhoz? Zeintől hogy szabadul meg? Lukas mit mondott neki, amitől Jade annyira elkezdett vele üvöltözni a telefonban, hogy szinte magán kívül volt, tört-zúzott is. Egy kicsit sem lesz jóba Zeninnel? Zein tudja, hogy Jade szerelmes Lukasba? Maisa mikor fogja fel, hogy lényegében ő kergette bele Melt a drogozásba, mert ugye ha nem piszkálta volna Sandét, ez nem történt volna meg? Mel még ennél is mélyebbre fog süllyedni a droggal kapcsolatban? Na, azt hiszem egyelőre ennyi elég a kérdésből. Köszi előre is, persze csak ha tudsz válaszolni.


McLeod lányai (sorozat) - Vélemények

2008-12-03 21:00.23
Sziasztok!
Hát, lehet, hogy ez az évad nem sikert túl jóra, ennek ellenére sajnálom, hogy el kellett búcsúzni McLeod lányaitól és fiaitól! Most kicsit fáj a szívem, tényleg megszerettem őket. Jó volt újra látni Jodit és Meget, még ha csak pár percre is. Jó lett volna látni a többieket is, Test, Nicket, Matt/Robot, Devet, és így tovább. De hát ez sajnos nem adatott meg. Kár, hogy így lett vége és hogy vége lett! De hát egyszer minden véget ér!


2008-12-03 08:13.17
Szisztok!
Hát teljesjen egyetértek veletek, hogy ez az utolsó évad igazán ki is maradhatott volna! Talán a csúcson kellett volna abbahagyni! Írom ezt én, aki imádtam ezt a sorozatot! Mindenhol, mindenkinek áradoztam erről a filmről, de ez az utoldó évad bizony nagy csalódást okozott! Nem tudom annyi jó évad és annyi jó rész után miért kellett ezt tényleg így összecsapni?! Alig maradt a végére szereplő, a régi, gondokkal küzdő, de mindig vidám csapatból mára nem maradt semmi, és szinte senki. Ma lesz az utolsó rész, kíváncsi vagyok mit sűrítenek bele?! Az állatorvos a tegnapi részben már nem is volt, pedig ugye egy év alatt azért valami kialakulhatott volna közte és Steve között. Moyra is egyedül maradt, Grecnek sem sikerült egy normális kapcsolatra szert tenni, szóval nagyon "gyászos" vége lesz ennek a sorozatnak, semmi happy end, kár érte. Így keserűbb szájízzel fogok visszaemlékezni erre a filmre. Pedig tényleg rettenetesen szerettem. Nem volt még sorozat, amit ilyen szívesen néztem, mindig alig vártam, hogy igaz a képernyőn keresztül, de a szereplőkkel lehessek. Sokkal boldogabb végnek kellett volna ebből az egészből kikerekdeni. Na, de most már nem untatlak benneteket, csak szerettem volna magamból kiírni a csalódottságot!
Szép napot mindenkinek, és azért nézzük meg az utolsó részt!


2008-12-01 15:02.38
Sőt, ha jól emlékszem már csütörtökön sem fogják adni. Szombaton ismételnek két részt, vasárnap pedig egyet. Ha ez valóban így van, már nem sok minden fog történni. Holnap után vége lesz. Vagy megszakítják valamiért a vetítést, és később fogják folytatni? Mit tudtok erről?


2008-12-01 14:59.40
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a héten vége lesz a 8. évadnak is? Mert a jövőheti tévéújsgában már nincs műsoron. Ezek szerint már csak 4 rész van hátra? Szerintetek lehetséges ez?


A klón (sorozat) - Kérdések

2008-11-19 19:28.28
Szia Dalma1008!
Korábban már írtad, hogy Leo beleszeret majd Jadeba, de arra is kíváncsi lennék, hogy Jade is beleszeret-e majd Leoba? Lesz is köztük valami "komoly", vagy csak plátói marad a dolog?


2008-11-19 19:21.03
Szia Jditta!
Na, most kibeszélem Veled a pasikat!
Facundo Aranát imádom!!!! Én már több filmben is láttam, nem csak az általad említett filmben, és egy tök jó pasi!!! Nem azt mondom, hogy az a kimondott "szépfiú", mégis van benne valami, ami baromi vonzóvá teszi. És szeritnem valószinű, hogy az életben is nagyon jól tud csókolni!!! Általában, ahogy a filmben megcsókolja a nőket, hát nem igen látni hozzá hasonlót. Sőt, van olyan pasi, aki kimondottan idegesít, ahogy megcsókol egy nőt. Némelyik színész olyan bénán csókol. Szóval Facundó nálam az első számú sorozat kedvenc!!!! Tudtad, hogy született egy kislánya? Én úgy örültem ennek a hírnek. Azért volt még egy két sorozat, amiben láttam jó férfit. Nem tudom láttad- e a Júdás asszonyát? Ha, hát abban is tuti nyerő volt nálam a főszereplő. Sötét haj, majdnem fekete szem, barna bőr. Hát ez az én típusom. Kivétel Facundo, mert ő szőke, kék szemű. Meg a Hazugságok hálójában c. sorozatban is jóképű volt a főszereplő. Ja, és a Lunában a Cristoper Mayer, ő is tetszett. Hú, én baromi sok sorozatot láttam már, nagy sorozatfüggő vagyok. Ez az egyetlen szórakozásom. Az a film amire Te gondolsz, a Cinkosok, azt viszont én sem nézem, pont az általad említett okok miatt, nincs benne egyetlen olyan szereplő sem, aki tetszene és szimpatikus lenne.A klón zenéjét én is imádom, hál Istennek a kedvenc számaim címét (El miraje, Luna tu, Sin ti, Y como...) sikerült megtudnom innen a fórumról, és a youtubon sokszor meghallgatom. Sande anyját és is csípem, igencsak temperamentumos nő. Én úgy tudom, (ha jól láttam a youtubon), hogy Maisanak is lesz majd másik férfi az életben. Bár én őt nem igazán tartom szimpinek (mármint a Maisát). Alisinát ki nem állhatom, mindig felhúzom magam rajta. Már ahogy néz, attól is fel áll a hátamon a szőr. Azt a hülye Estebant jól kifosztja majd, de meg is érdemli. Remélem a felesége nem fogadja majd vissza.
Szóval, Te azért ne legyél inkább ilyen, jobb dolgokat tanulj!! Vannak azért férfiak, akiknek a normális nők jönnek be! Ne add fel, a remény hal meg utoljára.
Bocsi, nem akartalak untatni, már be is fejezem.
Sziaaaa!


2008-11-19 08:05.53
Sziasztok!
Köszi Dalma a türelmedet, igen, a tegnapi részből már rájöttem, hogy hogy is vannak a dolgok ezzel a válással kapcsolatban. Most már minden világos. Amikor azt írod, hogy Jadénak muszály lesz Zein kedvére tenni, úgy érted, hogy kapcsolatuk is lesz, mármint "olyan" kapcsolatuk, vagy arra azért nem kerül sor. És mikor lesz Mel terhes? Még nagyon soká?
Kedves Jditta! Én is mindig felhúzom magam valamin a sorozatokban, de hát ez csak film, ez így van kitalálva. Ettől függetlenül mindig tudok valamin bosszankodni. Habár az életben is előfordul, hogy egy nő inkább a pasit választja, mint a gyerekét. Sajnos!!! A pasikról: nekem Lukas tetszik öregnek is fiatalnak is, szerinten Said sem rossz (főleg akkor tetszett, amikor még hosszabb volt a haja, nekem ugyanis nagyon bejönnek a hosszú hajú pasik), és még a Ceceu (biztos nem így írják) ő sem rossz. De hát ízlések és pofoknok, ugye?! Sande, hát igen, tényleg egy kicsit öreg Melhez, de ez van.


2008-11-16 20:16.45
Jade most fog elválni Saidtól, és mégegyszer hozzámegy majd? Mert Dalma azt írod, hogy 2-szer válnak el, ebből gondolom, hogy így lesz. És Jade visszamenne hozzá harmadszor is? Egyébként előre nézem a youtubon a részeket, csak sajnos egy kukkot sem értek belőle. Mikor fog már Leo találkozni szemtől szemben olyan emberrel, aki ismeri Lucast is? Mert ugye Lobatonak nem hitt senki. Ja, Maisa talán beleegyezik, hogy Mel Sandeval járjon? Nekem legalábbis ez jött le a youtoubról, de akkor miért fog még mindig drogozni? Vagy ez csak egy taktika Maisa részéről, és kever még valamit, hogy szakítsanak? Jade miért fog megharagudni Lucasra? Egyébként Jadenak nem fog megtetszeni Zein? Mert láttam nagyon jókedvűen táncolt neki. Kár, hogy nem tudok portugálul vagy hogy van fent, mert akkor már mindent tudék előre. Még annyi rész van hátra!


A szerelem rabjai (sorozat) - Vélemények

2008-11-14 17:59.09
Sziasztok!
Hát vége lett ennek a sorozatomnak is. Nagyon szerettem. De a befejezés számomra nem egyértelmű.
Most Paz és Huan tényleg felrobbant a motorcsónakkal és meghaltak vagy mi történt? Mert nekem a végén amikor beszéltek, olyan volt, mintha odafenről néznék a családjukat, viszont ott voltak a partin beöltözve Miki egérnek. Akkor megmenekültek, de hogyan? És jól gondolom, hogy a Santiago és Mercedes sem halt meg? Ti hogy értelmezitek a látottakat?


McLeod lányai (sorozat) - Ide csak az nézzen be, aki tudni szeretné a 8.évad részleteit!

2008-11-11 14:14.28
Szia Lauren0322!
Nagyon szépen köszönöm válaszaidat. Hát sajnos tényleg nem lesz valami rózsás a befejezés, kicsit alakíthatták volna másképp is a dolgokat. Én pl. Grace-t szerettem volna Marcus mellé, reménykedtem, hogy azt fogod írni, vele jön össze. Stevie rokona, aki most jött be a képbe nem lesz főszereplő valamelyik nő életében? Reagen-nel mi lesz? Róla tudsz valamit? Moyra Phil-lel marad? Tényleg terhes lesz? Lili apukája nem jön össze valamelyik facér lánnyal? Vagy ők nem igazán főszereplők? Egyébként hány részes ez az évad? Na, megint ellátalak kérdésekkel, bocsi. Köszi előre is!!!
Imádtam ezt a sorozatot, ez volt a kedvencem, már többször végignéztem az ismétléseket is, ezért kicsit szomorú vagyok, hogy a végére ennyire kevesen maradtak a csapatból. Alex nem igaz, hogy nem bírta volna még ki ezt az utolsó évadot. Nem tudod, miért akart annyira kiszállni?
Na most már leállok a kérdésekkel, mert megunsz!
Szép napot Neked és minden McLeod rajongónak!


2008-11-10 15:33.45
Ja, és még valami! Ryeli biztos, hogy meghalt, tényleg nem fog előkerülni? Mert néha, amikor mutatják, hogy mi fog történni a következő részekben, mintha ő is feltűnne. Tényleg így lesz, vagy csak én gondolom rosszul?
Most már tényleg békén hagylak!
Köszi!!!


2008-11-10 15:29.12
Szia Lauren0322!
Én egyáltalán nem haragszom, hogy elmondtad, sőt lennének további kérdéseim. Hisz ez az oldal azoknak van, akik előre szeretnék tudni, hogy mi lesz, ennek ellenére még is is szívesen nézik végig a filmet. Szóval azt írod, hogy Jodi és Meg visszajön. Végleg, vagy csak egy-egy rész erejéig? És akkor mi lesz Robbal és Teddyvel? Mindkét nő szakít a párjukkal és ezért jönnek vissza, vagy csak vendégként jönnek látogatóba? Marcus kivel jön össze a végén? Stivi talál társat magának, vagy örökké Alexet fogaja szeretni? Patrik elmegy, vagy Tylor-ral marad? Kate-ről lehet tudni majd valamit? Megtalálja a szerelmet? Azt hiszem ennyi egyelőre elég lesz, nagyon megköszönöm, ha válaszolsz.
Szia!


McLeod lányai (1995) - Vélemények

2008-10-25 23:23.12
Margareta66, teljesen egyetértek Veled.Én is imádtam ezt a sorozatot, én is többször végignéztem, és most várom a 8. évadot, ami a jövőhéten kezdődik a Hallmarkon. De aki szeretné megnézni a legelső résztől, az megteheti mert a jövőhéttől az MT1 hétfőtől 18.35-től szintén elkezdi adni ezt a fantasztikus sorozatot. Én nagy sorozatfüggő vagyok, baromi sokat láttam már, de ez mindegyiket verte. Egyszerűen annyira szívemhez nőttek ezek a szinészek, és sajnos nagyon rossz volt, amikor valaki távozott a sorozatból, mert hát persze ilyen is volt.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek, nézzétek!!!


A klón (sorozat) - Kérdések

2008-09-24 15:41.55
Szia Dalma!
Dalma, én azt az oldalt, amit megadtál a zenékkel kapcsolatban nem tudom elérni. De nem baj, mert a kedvenc számaim az El miraje (Lucas és Jade találkozása), a Luna Tu (Yvett és Leonardo száma) és a Sin ti (Mel és Sande) fent vannak a youtube-n. Nincs olyan este, hogy meg ne hallgatnám mindegyiket. Fülhallgató a fülre, hangerő a maximumra, és valami csodálatos éléményt adnak nekem ezek a számok. Meg imádom az egész filmet. Még elég soká lesz vége. Dalma, megtudod mondani, hogy Mel miért fog elkezdeni kábítószerezni? És Said hogy fog beleegyezni abba, hogy Jade elváljon tőle? És miért fog még harmadszor is megnősülni, nem lesz boldog ezzel a második feleségével? Mohamed megmarad Latifánál, vagy Nazira neki is szerez egy második feleséget? És Edvardo miért nem veszi feleségül Delhusát? Mert azt írtad, hogy majd a Carla anyját veszi el. És Leo szerelmes lesz Jadéba, vagy csak kalandnak tekinti? Azt láttam, hogy majd Carlaval is kever. Miro hogy keveredik össze Alisin-jával? Roppantul idegesít az a csaj, nagyon szemét. Mi oka van erre? Na most aztán jó sok kérdést feltettem Neked, Dalma. Ne haragudj ezért, és persze csak arra válaszolj, amire tudsz és amire kedved van. Egyébként Te láttad már ezt a filmet, vagy ha nem, honnan tudsz róla ilyen sokat?
Előre is köszönöm.
Szia!


McLeod lányai (sorozat) - Vélemények

2008-09-24 15:24.34
Sziasztok!
Én is nagy McLeod lányai rajongó vagyok, imádtam ezt a sorozatot, képes voltam annyiszor megnézni az előző évadok ismétlését, ahányszor csak ismételték. Szinte már családtagnak tekintettem a szereplőket, jobban hiányoznak, mint némelyeik személyes ismerősöm. Már nagyon várom a 8. évadot, de itt a fórumokon olyan kiábrándító dolgokat olvasok a a folytatással kapcsolatban. Megtudnátok nekem mondani, hogy Alex tényleg meghal????? Nem akarom elhinni!!!! És ha igen, akkor miért és hogyan? Én nagyon kíváncsi vagyok, mindig szeretem előre tudni, hogy mi fog történni. Ennek ellenére ugyanúgy végignézem a filmet, mintha nem tudnám mi fog történni. Ha esetleg valaki tudja, de itt nem akarja megírni, mert van olyan aki meg nem szereti előre tudni a történéseket, megadnám az e-mail címemet, és megköszönném, ha ott választ kaphatnék ezekre a kérdésekre. Egyébként tényleg októberben kezdik vetíteni? Azt tudjátok, hogy a tóból mindenki szerencsésen megmenekül- e, vagy ott is csalódni fogok?
Előre is köszönöm!


A klón (sorozat) - Kérdések

2008-09-01 20:08.20
Szia Dalma!
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál nekem. Hát én nagy sorozatfüggő vagyok, rengeteg sorozatot láttam már, mondhatni, hogy ez a hobbym, persze van olyan sorozat, ami jobban és van ami kevésbé tetszik. Hát A klón az előbbihez tartozik. Nagyon szeretem. Örülök, hogy Jade Lucassal lesz a végén, és persze az is jó, hogy Mel és Xande is együtt marad, mert mindkettő nagyon szimpatikus. Bár ebben a filmben nagyon sokan szimpatikusak. Yvett szerintem kimondottan jó fej, hiányozna a sorozatból. Ha jól láttam, a film végén ikereket szül Leonidasnak, bár egy kicsit furcsa, mert szerintem már akkor is kb. 40 éves lehetett, amikor Marokkóban először feltűnt, és hát ugye azóta meg még el is telt 20 év. Azt is megértettem, hogy Ali bácsi elveszi Zorajdét (nem biztos, hogy jól írtam), és arra lennék még kíváncsi, hogy jól láttam, hogy Lara Nazira Miróval jön össze? Delhusa-ból meg talán ismert táncos lesz? Edwardo elveszi? A neveket lehet, hogy hibásan írom, kérlek nézd el nekem.
Szia!


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk