Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Umami, a boldogság íze
- RTL Három, 11:55
Furcsa pár
- AMC, 11:55
Emberrablás magyar módra
- Magyar Mozi TV, 12:25
Ad Astra - Út a csillagokba
- Cinemax2, 12:50
Kupák Lovagja
- HBO3, 13:07

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Kirsten Dunst (42)
Steven Mackintosh (57)
Adrian Pasdar (59)
Johnny Galecki (49)
Willie Nelson (91)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Late Night with the Devil - Vélemények
Végtelen (2021) - Vélemények
2022-es választás
Mire gondolsz most?
Gérard Depardieu - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Pénz beszél aaaaa
Josh Hartnett aaaaa

 

Akombakom hozzászólásai

Ugrás Akombakom adatlapjára


A légy (1958) - Vélemények

2011-07-04 15:12.56
Húúúúú!! Köszönöm a részletes leírást. Most már nem is szükséges megnéznem a filmet. Amúgy ez most komoly? Ki ír ilyen ajánlót?? Leírja a film végét... Gratulálok. Gyökerek... Legalább írnád ki, hogy spoiler vagy valami, de neeeeeem... Komolyan, sok eszed van.


Otthon, véres otthon - Vélemények

2010-09-30 15:27.39
Pedig ilyen nick névvel feltételezhető lett volna, hogy tudsz angolul, viszont nem igazán esett le ez a hozzászólásodból, sőt inkább az ellenkezője. A város nevét eltaláltad, azonban a Blank az nem csak a főhős vezetékneve, hanem azt is jelenti, hogy célpont... Így azért van már értelme a dolognak.
De gratula :D


Vesztesek bosszúja - Vélemények

2010-06-01 17:39.34
Huh. Ha csak fele olyan jó lesz a film mint a képregény volt, akkor megérte várni rá!!


Spirit - A sikító város - Vélemények

2009-12-26 18:08.32
Ez egyáltalán nincs elrontva. Mindössze más mint a Sin City. A kettőben csak annyi a közös, hogy mindkét film Frank Miller szerzeménye, illetve, hogy film noir stílusban készült. De ha megnézzük az eredeti történetet, egyből látszik, hogy míg az egyik komor, a másik történet inkább tartalmaz komikus elemeket. Ha olyan filmet szeretnél, mint a Sin City, akkor nézd majd meg a Sin City 2-t már ha egyszer végre abbahagyják a kiadás időpontjának tologatását és leforgatják! A Spirit semminek sem a paródiája. Ez kb olyan mintha vmi vígjátékra mondanád hogy paródia. Ennek köze nincs ahhoz a műfajhoz. Nem ba..ogatásból mondom, de ezek csak filmek, amik egy sokkal szórakoztatóbb történetek remake-jei. Érdemes előbb a képregényt szemügyre venni és aztán a filmet megnézni, mert akkor pontosan tudod mit várj a filmtől.


Robert Pattinson - Vélemények

2009-12-06 19:45.37
Ennek nincs is jobb példázata, mint az, hogy mikor még Cedric Diggorit alakította a Harry Potter és a tűz serlege c filmban, akkor érdekes, de nem lett a fiatalság kedvence, pedig akkor is ugyanígy nézett ki, csak még nem volt olyan színűre festve mint egy jól szituált hulla. Innen a következtetés: sikeres lehetsz minden tinilánynál, ha albínó vagy és fested a hajad, vagy ha már meghaltál... XD


Alkonyat - Bakik

2009-09-03 23:30.11
Ejj a kutya fáját no! Elbeszélünk egymás mellett. Nem azt akartam mondani a kommentben, hogy a vámpírokon van a hangsúly, hanem azon hogy összekevernek benne rengeteg ezer éve létező ötletet, és a végén egy nagy katyvasz lesz az egész. Minden mondjuk úgy szálra kevés energiát fordítottak, így sem a vámpír, sem a farkas sem a szerelmi szál nincs eléggé kiforrva. Az emberi oldaéáról már nem is beszélve. Olyan lett sztem az egész, mint vmi ajánló. Mindenből egy kicsi.Amúgy meg semmi baj nem lenne a filmmel, csak sztem el van kapkodva. De persze lehet ez még kiforr majd a többi részben. De ennek azért az emberi oldala szerintem nagyon fontos lenne, az viszont van egy olyan érzésem, hogy nem lesz sokkal jobban kifejtve.


2009-09-03 23:21.28
Na ebből látszik kiknek tetszik ez a film. Az hogy elmondtam az amúgy cseppet sem bántó pártatlan véleményemet a filmről, ami teljesen szubjektív, azért már fikázni kell? Ha nincs semmi értelmes hozzászólásod a filmmel kapcsolatban, akkor nem tudom minek írsz ide véleményt. elvakultan tetszik neked ez a film, aztán amikor olvasol egy negatív kritikát, akkor meg egyből be kell szólni annak aki írta? Ez elég szomorú...
Ha filmről szeretnél beszélni, vagy esetleg megosztani egy ellenvéleményt és le tudod vetkőzni ezt a gyerekes viselkedést, akkor nagyon szívesen elolvasom. Amúgy nem tudom meddig jutottál az előző kommentben, de ha jól emlékszem azt írtam, hogy a könyv nem rossz. De nem fogok magyarázkodni olyan embereknek, akik nem képesek felfogni miben áll egy vélemény lényege. Amúgy köszönöm a szakértői hozzászólást a kommentemhez. Egy ilyen vélemény után biztos többen nézik majd meg a filmet. Gratula.


Elrabolva (2008) - Vélemények

2009-09-02 20:12.11
LOL


Alkonyat - Bakik

2009-09-02 20:10.53
Szerintem az egész film egy nagy baki...
Aki olvasta a könyvet és tetszett neki akkor nem lehetséges hogy a film is tetszett az illetőnek. Mondjuk a könyv sem nagy szám. Minek kell manapság minden (sajnos, és tényleg nagyon sajnos) kommersz témát összekeverni??? De ennek összekeverve nagyon moslék szaga van.
És ráadásul aki ezt nézi meg, gondolok itt az olyan fiatalokra, akik még nem láttak egyetlen értelmes vámpír témájú filmet, akkor azok a régi nagy klasszikusokat gyűlölni fogják! És sztem ezzel van a baj, mert van a témában fantázia.
Amúgy megnéztem a filmet, a könyv jobb volt de ez már csak gy szokott lenni. A film viszont rengeteg kívánnivalót hagy maga után és az nem a maradék 3 rész lesz...
(Bocs hogy ide írtam, de nem találtam véleményes topicot)


A tíz csapás - Vélemények

2009-09-02 20:00.39
Ez süket duma már bocs. Ennek a filmnek az értelme ugyanaz mint majdnem minden vallási témájú filmnek, ahol a főszereplő elfordult Istentől. A film nem rossz, de semmilyen egetrengetően mély tartalommal nem rendelkezik. Ha valakinek tetszik egy film és azt lefikázzák, akkor mindig azt mondja, hogy csak azért fikázol mert nem értetted a lényegét...
Ennek a filmnek hihetetlenül kommersz a mondanivalója. Megérteni pedig nem nagy szám, mert igencsak egyszerű. Szóval ha megérti valaki ezt a filmet az nem azt jelenti, hogy ért a filmekhez, vagy azt hogy agyoniskolázott, szimplán azt jelenti, hogy látta a filmet. De ha elmagyarázod, hogy te milyen lényegre gondoltál, és nem valami halandzsa lesz akkor kapsz egy nagy bocsánatkérést.


A tíz csapás - Kérdések

2009-09-02 19:51.34
Az a helyzet hogy mindenkivel egyet kell értenem... Azzal is aki fikázza a filmet, meg azzal is aki védi a fórumot. Amúgy tényleg! Minek írsz fel egy fórumra aminek kérdések a címe egy negatív véleményt?
Csinálj egy blogot, láttam már mást is aki nem ért a filmekhez és mégis ilyen témájú blogot vezet. Amúgy kérdőmondat végére illik kérdőjelet rakni. Ez azért a minimum lenne.
Amúgy a sztoriban tényleg több van, mint amit kihoztak belőle, de egynek elmegy. A B-kategóriás filmek rajongói imádni fogják.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk