Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
9 és fél randi
- Moziverzum, 07:40
Madeleine sofőrje
- HBO3, 07:45
Brad helyzete
- Filmbox Premium, 08:10
Hárman a slamasztikában
- Film Café, 08:20
Az a szerelmes vidéki élet
- Film4, 08:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
George Clooney (63)
Christian Clavier (72)
Mare Winningham (65)
Gregg Henry (72)
Lynn Whitfield (71)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Karakterlánc
2022-es választás
Roger nyúl a pácban - Vélemények
Egy diáktüzér naplója - Vélemények
Womb - Méh - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Holnapután aaaaa
Tim Roth aaaaa

 

Dorkosz hozzászólásai

Ugrás Dorkosz adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Odaát (sorozat) - Szánalmas Gyökerek Klubja

2013-12-06 10:48.03
Boldog Mikut Mindenkinek :)
[link]


2013-12-05 10:46.24
sziasztok :)

én is bejelentkezem 2 napja nem votlam :)

a munkában zajlik az élet, de a költözésről mki hallgat, most már csak a pletykák mennek, de konkrét infó semmi... pedig ha január elején már ott akarnak tudni minket.. az érdekes lesz.. meg van pár kollégám akiknek spec. szerződésük van, vagy év végén lejár, azok mit csinálnak, kezdjenek munkát keresni, átveszik, nem veszik át őket? nesze neked, így készülj az ünnepekre...


hétfőn voltunk bnőmmel megnézni a Thor2-t feliratosan megnézni a Alee cinema city-ben :) tudni kell, hogy nem egy nem mozi :) egészen a kezdésig majdnem úgy volt, hogy csak ketten leszünk, előre örültünk, hogy mekkora nagy lenne már, ketten végigfangörcsösködni a filmet, aztán csak bejött még 5 ember, a fene :p
de akkora volt, eleve 20 perc reklám, végre elkezdődik a film, errefel Szinkonosan !! :D wtf.. néz mki a másikra, hogy jó filmet néztünk mi meg, eleve tiszta heppik voltunk, hogy találtunk egy normálisan időpontban lévő feliratos változatot, errefel, na kimentünk szólni, hogy hélllooo.. rossz filmtekercs :p okés, szól a gépházba. megint eltelik vagy 15 perc, na mondom most szedik le a feliratot a hosszúpuskáról, or wtf? :DD
de csak elkezdték :) meg jó votl hogy már mindketten láttuk a filmet, így az eddig észre nem vett dolgok is előtérbe kerültek, és megint azt modnom, hogy rosszul van elosztva a film, a Jane-s részeket elnyújtották mint a rétes tésztát, pedig szerintem elég szürkék voltak, az akcióra meg nem jutott tényleges játékidő, de ettől függetlenül másodjára is nagy élmény volt, végigröhögtük meg pusmogtuk a filmet :) és még inkább haragszok a magyar szinkronra, mert nagyon nagyon jó eredeti nyelven, a hangszínek is, Loki megjegyzéseit Tom zseniális gúnyosan tudja visszaadni, hát még amikor ordibál, forrt a vérünk :p
ugye a Marvekl filmeknél általános hogy 1-2 jelenet van a következő részhez vagy Marvel filmhez, a stáblista végén, az 1. láttuk, a 2. -ra meg teljesen a stáblista végéig kellett várni, már csak mi ketten voltunka terembe, bakker, mindjárt ránkcsukják az ajtót, de csak annyi volt, hogy Jane szomorkodik Londonba, és megjelenik megint a szívszerelme, és nagy összeborulás, na puff, ezért dekkoltunk itt? :P
meg jövünk ki a moziból, és ilyen zárt folyosókon kellett egy csomót barangolni, na mondom tiszta horrorfilm, errefel lekapcsolódik azon a szakaszon a lámpa, mondom, fussunk! a sót meg otthonhagytam :DDD de kiértünk :)

tegnap emg a színházban voltam a Robi féle rendezést, Danton halálát megnézni, amit már ugye a nyílt próbán is láttam, jó volt, jó kis dráma, de iszonyat hangos volt, eleve sokat kiabáltak, de erős volt a hangosítás is, a hátsó sorokban ültünk, és majd megsüketültem néha :p meg Robinak mostanság az az egyik eszkösze, hogy "kihozza" a nézőtérre a darabot, hogy lemennek a színpadról néha a színészek, vagy "kibeszélnek" hozzájuk, jó párszor felkapcsolták a villanyt is, ezt a próbán is érdekes volt látni, így egyben meg még érdekesebb, Stohl ott viharzik el melleted, Hegyi Barbara meg "beszél hozzád":)
a végén meg az egyik színészt köszöntötték fel mert szülinapja volt, a tapsnál meg Eszenyi Enikő meg Robi hozta be a tortát és ott tapsoltak, jó jelenet volt, fotó minden :)
hát ennyi történt a 2 napban :)


2013-12-03 13:27.49
ja még annyit, hogy Luci ezt nenézte, mert Daryl ebben a részben 90%-ban lőfegyvert használta, csak egyszer használta az íjpuskát...azért ilyen helyzetekben a lőfegyver hatékonyabb, meg tökmindegy volt, hogy a zombik meghallják-e, az emberek voltak a lényegek..
és mellesleg még midig ezek a jól bevált kézifegyverek a legcsendesebbek és leghatékonyabbak, nem kell lőszer és főleg csendesek.. pár évszázadig jól beváltak az emberiségnek, most ne lennének jók, de Luci csak azért is kötekedni akart gondolom Daryl miatt :p :p


2013-12-03 13:16.17
szép napot :)

tegnap megvolt a Hobbit2 premierje, 12-én meg magyar bemutató is :)
egy nagyon csinos B :) "teccik" ez az outfit..
[link]
ez a profil meg.. *.*
[link]

ma pedig megyek megint Lokizni, feliratosan 18.45-kor a Allee-ba, Tomos bnőmmel :)
[link]
van egy olyan érzésem, hogy nem lesz tele a mozi :DD
[link]


akkor WD:
huhh, Szilvi jól összefoglaltad a lényeget,a kkro jön az én szemszögem:)
mint írtam tegnap nagyon drámai és izgalmas rész volt, fezsültséggel teli, valahogy így keleltt volna a 3. évadfinálét is befejezni..
A Kormányzó nagyon jó manipulátor, és hát ha végignézünk a történelmen, a nagy diktátorok mind ilyenek voltak..
és basszus nincs új a nap alatt, tudja, hogyan kell manipulálni a népet, és tiszta agymosottá tenni őket, és tényleg ahogy írtad, elgodolkodik az ember, hogy most akkor ki is a szörnyeteg, a zombik vagy az ilyen emberek? mert ez az új cspat a 6. részben azt se nagyon tudta, hogyan kell túlélni, most pedig egy zakkant vezető persze ők nem azt látják, hogy zakkant, de azt, hogy nagy túlélő képesek lerohanni azokat, akiket nem ismernek, mert elcsigázottak, frusztráltak, stb.. az ókori Rómában is tudták a császárok hogyan kell irányítani a "csőcseléket"..
a tankos pasi érdekes volt, hogy kinyírja a kormányzó a tesóját, de őneki volt a legnagyobb pofája.. a tankot nem tudom amúgy honann szerezték, mert okés a kopasz pasi régen tankvezető emg katona volt, de kétlem, hogy tudott volna egy jó katonai támazspontot a közelben, működő tankkal, de lehet nem figyeltem :) amúgy abból is látszott mennyire behülyítette őket, hogy egy se kérdezte meg,hogy bakker, elvileg azért jöttünk, hogy elfoglaljuk a helyet, miért kell lakhatatlanná tenni a tankkal? :p egyedül csak az a barna hajú csaj kételkedett az egészben, főleg amikor megölte Hershelt, hogy basszus, nem tudom, hogy vele mi lett a végén, mert valami repesz eltalálhatta..
a Daryl-Rick konfrontácinál én is többet vártam, vagy min. hosszabb feszültséget, mondjuk Daryl érthetően nagyon ki volt akadva, milyen dögös volt mérgesen, btw, csak hát mit tudott tenni, elfogadni a helyzetet..:/
szerintem is a boncolt patkányok valamelyik gyerek műve, hiszen az évad elején még szinte nevükön szólítgatták a zombikat ott a kerítésnél, és "haverkodni" akartak velük... sőt, én már abban sem vagyok biztosd, hogy a 2 emert nem-e a 2 kiscsaj ölte emg, és Carol így védte őket, hiszen elég kemény kiképzést adott nekik Carol néni a túlélésből, hog milyen kemény döntéséket kell meghozniuk, meg ahogy a kiscsaj csak úgy "lazán" fejbelövi a nőt..szóval az még úgy érdekesebb elsz, ha Ty-al folytatják az útjukat, és bevallják, hogy ők a bűnösöek..
kormányzó-Rick beszélgetése:
egy pár fan szerint már emgint Rick volt a fatökű, de hát basszus, a Kormányzó, ha önként és dalolva elhagyja a börtönt akkor is megöli őket, max. nem robbantja szét a börtönt, mert csak a bosszú érdekelte..ezért próbált hatni az emberekere, hogy basszus itt gyerekek is vannak, emg az előző csapatot is befogadtuk, hogyha gyilkosok lennének miért tennének ilyet?
Hershel halála nagyon drámai volt, ahogy Rick mondja, hogy még nincs veszve semmi, nem mentek túl messze, mindenki megváltozhat, és pont ugye Hershel volt, aki Ricket a jóirányba terelte mindig, Hershel elmosolyodik, hogy 2jó munkát végzett, most már akár nyugodtan is meghalhat", a Kormányzó meg mondja hogy hazug, és pufff.. a kerítésnél emg Beth és Maggie, darabokban volt a szívem..
mondjuk az is durva volt, ahogy a kislányt elkapja a zombie a homokozóban..de abkkaer az anyja is, azért nyílt terep, hemzseg gondolom zombiktől az erdő, az anyja 50 méterre a lakókocsi tetején szemléli a folyót, ahogy egy zombi botladozik benne...a hülye elhitte, hogy egy posztapok világban ők biztonságban vannak,mert az önjelölt vezetővel összeszűrte a levet.. lol...de szerintem sem szerette őket a Kormányzó, csak "pótlék" volt neki, a kislány meg szerintem a saját lányára emlékeztette, de ahogy rezzenéstelen arccal lelövi, szerintem ott nyílt ki Lizzie-nek is a szeme..
azért amikor Daryl mögött megjelentek a zombik, ugrottam egy nagyot, hogy bakekr, te hülye, fordulj már meg, de megoldotta a dolgot, jó ötlet volt :)
a tankos résznél tényleg Lucinak adok igazat, mert Tényleg van egy kis zárórés szerűség a tankokban, ami elzárja a fülkét, pont az ilyneke miatt, de ezt sem magamtól tudom, hanem írták kommentben a junkie-n.. de tudjuk be annak, hogy az írók között nem sok katonai múlttal rendelkező egyén van.. ez csak a kötekedőknek egy újabb gumicsont..
igen, volt 1-2 nem rossz jeleent ahogy a Kormányzó az elején üti-veri Ricket, odacsapja,de a végén amikor a földön fojtogatja, és Rick már félhallott, az már rohadtul nem volt izgi..:/ és Rick félholtan nem fogja előkapni a fegyverét, mert annyira se volt, a Kormányzó agya meg úgy el volt borulva, hogy nem a fegyverrel törődött..
de a sors fintora, hogy a 2 női szereplő a kormányzó életében okozza a halálát, Michonne és Lilly.. valamelyik "okos" elkezdi, hogy szerinte nem is ölte meg a Kormányzót, na persze.. szerintem lilly eléggé berágott már rá annyira, hogy ne lője fejbe, ígyis-úgyis meghalt volna, ha vkit átszúrnak katanával még gyors kórházi eláátás meleltt is csekély az esély a túlélésre, hát még ilyenkor, meg a háttérben ott jöttek a zombik...meg ahogy a zombik megtapsoták a sakkfigurát, jó kis kép volt.. elég volt a Kormányzóból...
ja és Judith.. szinte biztos vagyok benne, hogy nem halt meg.. meg képtelen vagyok elfogadni is (nemcsak Rick miatt), elég volt bőven Sophia..
mert amikor a kiscsajok kihozzák a börtönből, akkor be van kötve az öv, és amikor a végén mutatják, akkor szépen ki van csatolva az öv.. meg amikor Ty modja a lányoknak, hogy jöjjenek, és ők meg visszarohannak, és Ty is mondja, hogy ne arra menjenek, szerintem visszamentek a gyerekeért.. csak hát ugye kellett a dráma a végére még..
és a vége azért Rick és Carl, ahogy összeborulnak, majd Judithot kérdezi, meg eltántorognak, és meglátják a vérées gyerekülést, és összeroskadnak.. és Carl is keservesen sír, és a végén eltámogatja Ricket az erdőbe, és Rick mondja, hogy menj tovább, ne nézz vissza, na ott kész, eltört a mécses..

és Carl-t eddig nem nagyon csíptem, de most kezd pozítiv irányba billani a mérlege, főleg hogy most ketten maradnak az apjával...

és bakker szembe jutott egy régi wd-s álmom miszerint én egyedül menekülök az erdőben, s Carl és Rick is csak ketten vannak, és ők fogadnak be egy faviskóba..:P és még mondja is Ric, hogy régebben többen voltak, de mmi szétszéledt...boszi vagyok, tudom :P

szóval le a kalappal, én is 2x néztem meg, egyszerűen sokkot kaptam..

érdekes lesz a 2. fele, gondolom külön-külön kapunk bepillantást, ki hogyan vészeli túl a menekülést, és a végén nagy összetalálkozás, és jó lenne, ha Carol is előkerülne megint jó kis posztapok hangulat lesz, láttam egy kis előzetest, jó lesz, bár Rick megint elég ramatyul néz ki :///

asszem leírtam és kielemeztem mindent :) :p


2013-12-02 20:51.56
sziaaa!

Luci már Karácsonyi hangulatban van, hogy ilyeneket csinál? :)
kóricáltatok a plázában, ehehe? :D

készítsd fel Magad lelkileg, nagyon ki szeretném már beszélni..
meg kicsit az is belémvágta a depit, hogy előtte nem sokkal olvastam Paul Walker 15 éves láyának az üzeneteit, és bakker, eltört a mécses..:((
de akkor is min. arra kötelezném azt a barmot, aki a lángoló kocsist vette videóra, szint e izgatottam, hogy egyszer legyen közvetlen szemtanúja egy ilyen borzalmas balesetnek, a rosszabbik esetet soha nem kívánom az ilyen bunkóknak sem...

a 2ünnap közötti bulit én is megltom, de ahogy betti mesélte a New Orleans elég sznob hely, és a 30-i buli a téglagyári megállóban lenne, és pl. az volt az 1. BJ-s koncertem Veletek, szintén így 2 ünnep között, jól összefagytunk emg eltévedtünk, de pl. az tökjó buli volt :D emlékszem, akkor nem tudott alkoholizálni Ivett, mert Ő vezetett :)

Anyudnak továbbra is jobbulást :)


2013-12-02 19:02.25
megnéztem a félévadzáró részét a WD-nek...

aztarohadt...:OO :((( nagyon ütös, szóval mki készüljön fel, mert elég "gyomros"-t fog kapni..

nem nagyon tértem magamhoz, és magamba is zuhantam jócskán, el is törött a mécses is, szóval...:((((


és 2 hónap szünet, whhyyyyy...


2013-12-02 16:09.17
sziasztok :)
woooww, ezt a képet még nem láttam, micsoda rejtet kincsek kerülnek elő a nyári fotózásokról;) :3
[link]


jó volt a buli, csak a hely hagyott némi kívánnivalót maga után, egy csomó asztal volt, és az egész koncerten csak mi 5-en tomboltunk ott elől, szóval állítom ha kevesebb asztal van, és nem ülnek az emberek, sokkal nagyobb buli lett volna, de sebaj, megcsináltuk mi magunknak a bulit :D de az énekes srácnak, Szilárdnak is rosszul esett, pedig úő aztán csinálta ahangulatot, sőt, a régi énekes, Balázs is visszajött, tök jó volt viszontlátni, és a hangja is a régi maradt :) meg tök jót beszélgettünk vele :)
meg az is kicsit gáz volt, hogy végetért a koncert olyan éjfél-fél 1 körül, és már zártak is.. és elég hideg volt, taxit kellett hívni, mert különben fél óra gyaloglással kerültünk volna be a belvárosba, ez azért kicsit hazavágta a hangulatot, úgy értve mentünk volna mi még bulizni, de mki olyan rezignált meg fáradt volt, meg a Mekiben betoltunk egy csomó kaját, és beütött a kajakóma :D de mondom, magával a csapat hangulatával nem volt baj, jót tomboltunk, legközelebb pont 2 ünnep között lesz megint koncert, háááttt, majd meglátjuk.. pl. márciusban a Menta teraszon volt a buli, és ott még koncert után volt zene, és ott tomboltunk, szóval nagyban helyfüggő is a koncert milyensége :)


tegnap a reggel volt nagyon xar, de egy majd hideg zuhany, és egy kis friss levegő, séta helyretett, voltunk tesómmal a józsefvárosi piacon, piff-puff megjártuk, aztán pihi :)
de én nagyon jól éreztem magam szombaton :)

idebent egyelőre csend, de van egy olyan érzésem, hogy ez csak vihar előtti csend, mégiscsak megkezdődött a december, hogy s mint lesz..

Szilvi:
jobbulást Neked,és ne érezd Magad rosszul, nem volt se gáz, se hülye (nagyon) :P


Maja:
örülök, hogy neked is jól sikerült a bál, képek nincsenek esetleg a szép ruhádról? :)
és a család is jól fogadta a tetkót,helyes :)

Reni: örülök, hogy jobban vagy, ma kitartást anyuddal a dokinál :)
jahh, igen, egy jó ok, amiért érdemes január elsején estére kijózanodni :D de ahogy azt közölték az se volt semmi, Gatiss a nagy troll, egy halottaskocsi járt körbe Londonon a főbb forgatási helyszíneken, és virágokból ki volt rakva a premierdátum, és a kocsi oldalára a Sherlock él" felirat volt téve, kicsit morbid ötlet volt..:p


2013-11-29 10:08.43
jóreggelt :)
[link]

pénteeekkk :D és holnap ereszed el a hajam, yupppiii :D
reggel jót mosolyogtam, jövök be, nyitnám az irodaajtót, errefel kollégám, Balázs (ő meg ki akart jönni), kinyitja előttenm az ajtót, na mondom, már megint celebeskedek :DDDD

elég sok sorinál leszs zünet most, de legalább lehet darálni a félbemaradt sorikat, amire nem jutott idő, nekem is ott van még pár sorim :D


ma meg megint alkottak odafent, lenne egy rendezvény a nagy tárgyalóban, és ilyenkor külön kell kérni egy kis pogácsát, vizet "központilag", és visszszóltak, mivel szerintük ez nem olyna nagy rendezvény, ezért nema dna semmit.. és a másik főosztályon (akik nem jönnek át a bm-be), meg szintén van egy rendezvény, és nekik minden jutott..
szóval ez már a kicsinyes "boszsú" legalja, ne rajtunk verjék le, ha valami nem tetszik, hanem vergődjenek magasabb vezetői szinten.. lenne bennük valami kis jóindulat, vagy elegancia, így is elég nagy felfordulás lesz, nem kéne még nekik is megnehezíteni ezt, nesze neked közigazgatás, diplomás emberek.. de szerintem maradjunk csak a magyar mentalitásnál..

Szilvi:

ez tök jó ötlet, mármint ez a Mikulásnapi lóverseny, biztos fog nyerni kara valamit, vagy megelőlegeznek neki egy Mikuláscsomagot :)

Tom csak 2 évvel idősebb Chrisnél :) Chris 30, Tom 32 :))Tomnak is eredetileg elég szőkés a haja, még amikor fiatalabb volt, majdnem Chriséhez hasonló szőke haja volt, csak rövidebb, és göndör :p bár ezen a képen Chrisnek is inkább barna a haja, vagy csak a megvilágítás teszi :)

nem tusom, ez még a jövő zenéje, hogy mit terveznek a szabadságokkal, a vezetők most ezen hadakoznak, hogy legalább akkor fizessék ki, nehogy már elvesszen, nekem is van még 10 napom, asszem..csak ez a durva, hogy mit akarnak itt decemberben, max 2 hét lesz az, amikor tényleg valami érdemi pakolást, költözést végre lehessne hajtani, karácsony eőtt, 2 ünnep között nemcska itt hanem mindenhol elmennek szabira az emberek, nem elsz aki intézze ezt a költözést, maikor a főutcárókl ide költöztünk cska az votl 2 hét, sőt 1 hónap , még itt teljesen egynesbe jött minden, meg az votl 2 hét majdnem még itt összepakoltunk, hiába ment folyamatosan a cuccok fuvarozása.. valamelyik nap azon viccelődtünk, hogy itt bent fogunk szilveszterkor koccintani, hát lehet az lesz belőle :D de ne legyen igazam :D

nálunk vegyes a megítélése, a fiatalabb kollégák nagyon kedvelik, legalábis, akikkel így beszélgettem, meg akiket próbáltam hétfőn csábítani a színházba, az egyik kolléganőm, szintén szennyvizes, meg úgy nézett rám, mint a véres ingre, amikor meglátta az Alföldis könyvemet, amikor megérkezett a könyv, pfhhh..szóval megosztó,vagy szeretik, vagy utálják :p de általában igaz, hogy ezek a nagyon megosztó személyiségek az igazi egyéniségek :)

nyugdíjas kutya, ehehehehe :DD
pl. ilyen lesz ? :DD
[link]

amúgy Frankeisntein nem a szörny volt, hanem a tudóst, a szörny alkotóját hívták így, Viktor Frankeinstein, a szörnyet, csak simán Lényként írják a regényben is..
bár itt váltott szereposztás van, egyszer Ben játssza a tudóst, máskor meg a Lényt, de mi azt az előadást nézzük meg, ahol a tudóst játssza, mert gyönyörű vörösesszőke göndör haja volt itt, ehehe :D

január végén meg Tomnak lesz a Coriolanus színházi darabja Londonban, és azt meg élőben közvetítik a nagyobb európai nagyvárosokban az ilyen nagyobb erre alkalmas-filmszínházakban :) szóval mi január 30-án nézzük meg az Urániában és akkor fogják játszani Londonban is a Nemzeti Színházban :) mintha ott lennél, de mégse (sajnos) :p


2013-11-28 19:50.44
jóestét :)

nem nagyon vagyunk aktívak..:P

ma kiderült, hogy ha törik, ha szakad januárban mindenképpen költözünk, de nem biztos, hogy a Bm épületébe, merthogy ott nem tudnak helyet szabadítani fel, hogy helyileg máshol leszünk, de nem tudni, hogy hol..
és a "szép" az egészben, hogy ezt nem is a m forszírozta, hanem a mi minisztériumunk tett kersztbe nekünk, hogy emgtudták, hogy megyünk a bm-be, és már mindenáron ki akarnak onnan lökni minket, hogy húzzúunka francba, köcsögölnek a szabadságokkal, hogy a ki nem vett szabikat nem is tudjuk majd átvinni, stb..
mondta a főnök, hogy talán 1-2 hét előnyt nyerhwünk, azért cska nem akarnak Karácsony, meg újévkor felforulást, mki otthon, meg elutazik, az már a kicseszés netovábbja lenne..:p


supnat:
jó rész volt, Ivettre sokat gondoltam közben, ehehehe, kis filler rész a nagy félévafinálé előtt, amit néztem, hogy nagy durranás lesz.. azért hihetetlen, hogy Dean mennyire nem tud hazudni, illetve Sam már igazán tudhatná, hogy milyen Dean, amikor titkol valamit...
a gonosz most elég lihtos volt, de örültem Mills felügyelőnek, én csípem a csajt :D

az Originals meg aztán bitang jó volt, aztarohadt, Klaus láncra verve,dühösen, és verekedve, hát.. nagyon szmexy ;D ott is jhéten az uccsó rész szünet előtt, mehhh...

Szilvi:

jobbulást anyusnak, és én is szurkolok neki...
sajnos kevés a lelkiismeretes orvos, de anyud is higyjenhogy meg fog gyógyulni, mert ha ezt mantrázza magában, jóhogy nem fog javulni, ezért ennek lelki hatásai is vannak, placebo hatás, még pcihológiából (direkt írtam így:p) tanultam, hogy súlyos betegeknek egyszerű aszpirint adtak, de úgy adták oda, hogy micsoda csodagyógyszer, és akik hittke benne,azoknak javult az állapota, nem az aszpirintól, hanem hogy igenis akaraterejük volt...

szóval anyud ne legyen makacs, se az orvosokkal, se veled, már bocsi, de ha a vallásba ilyen nagy hitet tud fordítani, akkor higgyen abban is, hogy meggyógyul...
de tényleg nagyon szorítok, és bocsi a "hegyi beszédért" :)


kiállítás? mostanság nemigen láttam jót, meg az már nem férne bele a "büdzsébe", de dec. 12-én megyek harmadmagammal az urániába a Ben féle Frankeinsten színházi előadást vetítik majd, ha már tavaly olyan szépen lemaradtam róla, utána beszéltük, hogy jó lenne valami laza afterpartyt tartani, ne túl nagyot, mert hétköznap is van, másnap nekem meg nagy állománygyűlés nem lenne szép full mssnaposan beténferegni :P


2013-11-27 20:26.17
a vígszínházba megyek majd, Danton halála (ennek voltma múltkor a főpróbáján), Robi rendezte, eléggé dicsérik, bár annyira nincs kedvem ehhez ezekhez a drámákhoz, de majd meglátjuk :)

kolléganőmmel, egy másikkal, nem azzal, akivel hétfőn voltam :)


2013-11-27 19:33.15
jééé, William Finchnernek ma van a szülinapja :)
hát Cas éltesse a vén rókat 57. szülinapja alkalmából :))

Szilvi miatt regisztrált a filmkatra, szóval hálásak is lehetünk neki :) :)


2013-11-27 19:31.58
jóestét :)

ez a nap is elment, viszonylag csendesen, tegnap a vezetőknek megérkezett a korm. rendelet előterjesztése az átszervezésről, hát olyan komolyabb dolgok nincsenek benne, hogy ki hova kerül, cska annyi, hogy a hatóságok (felügyelőségek, kirendeltésegek) azokat nem nagyon akarják átvenni, és az érdekes lesz, hogy ők ittmaradnak, mi meg ott, és még az se biztos, hogy mikor költözünk, mert lehet csak májusban, de lehet, hogy az év végét bent fogjuk tölteni, pakolással, az "szép lenne"..

úgy volt, hogy ma megyek moziba, a Thor2-öt feliratosan megnézni, de végül jhétre keddre lett tolva, mozi másnap meg színház megint, jaj de szép lesz :p

Maja: de ha lesz a bál, a tetkódat ott látni fogják, mert az kivágott ruha :)
de biztos fog tetszeni nekik :)

Szilvi:
ebből a szempontból tényleg nagyon jó Pest, hogy rengeteg szórakozási lehetőség van, de nekem amúgy sincs bajom, jó mérgelődök a sok bunkó ember miatt, de ha ottohn maradok, én tuti begyepesedek..:P

pont tegnap volt a Reflektorba, hogy Robi hogyan látja az x-et, meg hogy most "egyedül" maradt, meg a lányok felköszöntötték szülinapján
meg mondta, hogy hiába tűnt szőrösszívűnek eleinte, azért neki van ilyen oldala is, hogy a l ilyen majomszeretet volt a kis csapatában, meg szerintem elég magas az érzelmi intelligenciája, ergó jobban átél, megél dolgokat, művészként, emberként is, mint az átlag.. a vége olyan keserédes volt, hogy nem az a fontos, hogy ő hogy élte meg ezt, hanem az, hogy a lányok hogyan teljesítettek, mit hozott ki belőlük, és hogy ilyenkor mögöttük kell állni, támogatni őket, hogy ne azt lássák rajta, hogy ezt most vereségként tekinti.. és hogy ők a fontosak, nem pedig Ő :)

ez mekkora :D
[link]


2013-11-26 19:58.00
szia :)

jó edzést :)

ehehe, annyira tudtam, hogy ellövöd ezt a "kutyás" poént :DD csak plüsskutya :p
jaj nagyon kellett már ez a színházi élmény alapból is, az hogy Robis darab volt, ez már csak hab volt a tortán, az x faktoros-os elmebaj közepette-vége felé az Igazi terepén látni :)nincs felesleges showelem, a sok műbáj és művigyor, taktikázás:)
"meghalnék"ha nem tudnék egyáltalán színházba elmenni, Pesten meg ugye tobzodok benne :)

WD:
elég pörgös lesz a féléadzáró rész, remélem nem akarnak nagyon nagy wtf-al szünet előtt itthagyni :P

jesszusom.. Karácsony, 0.. Nulla hangulatom van hozzá, főleg hogy kit udja bent is mi lesz decemberben, hogy lesz a sorsunk, stb..


2013-11-26 17:25.37
szerintem nagyon jól néz ki, hát meg kellett szenvednie vele, de jó munka lett :)

ne is mondd, gyönyörű kelta kereszt tetkók vannak, meg más kelta motivációjú tetoválások :)
ehhehe, attól hogy kelta kereszt van rajta, meg hogy semmit nem tudott róla, főleg nem lesz ír, én se leszek már ír (sajna) :DD


2013-11-26 17:22.42
szia :)

továbbra is jobulást Kiarának a sós borogatás hasznos, illetve úgy kell, hogy felforrósítsátsátok a sór, beleteszitek valami kis rongyba, és azt a füléhez tenni..


juujj, szegény anyud, elhiszem, hogy ő is bepánikolt, de ha már mellhártyagyuszija volt, akkor már azonnal kellett volna rohannia az orvoshoz, a mellhárgyuszitól már csak egy lépés a tüdőgyulladás, a mellhártyagyuszi se kellemes, tapasztalatból mondom..:/ megértem anyudat, hogy bepánikolt, de szurkolok neki, és jobbulást, ez bizony jó kis tanulópénz azért..


WD:
hát.. ennyi.. kutyából nem lesz szalonna, éérdekes lesz, ha most megint ezzel az új csapattal megtámadja a börtönt, és megint milyne hidegvérrel intézte el azt a 2 pasit...csak nem értem, akkor az előző részben miért kellett úgy bemutatni, hogy jaj, de jóindulatú lett, amikor 1 rész múlva, bisszatérnek a régi kerékvágásba :p

amúgy nem volt rossz rész, de baszsus, jövőhét félévadfinálé és utána megint egy jó nagy szünet..:/


2013-11-26 12:40.47
szia :)

igen nagyon jó volt :)
alapban is vicces lett volna, de így,hogy pont Robinak jutott a szöveg, még ugye kicsit öhmm.. ironikus is volt, de mki nevetett rajta :D

hát kitartást a tetkóhoz, és azonnal fotózd le, ha hazaértél :)
de anyud akkor teljesen nem tud a dologról mi, inkább azon aggódik, hogy nehogy megverjenek, stb.. hát kivi vagyok mit fog szólni a tetkódhoz :)


2013-11-26 12:08.16
sziasztok :)
[link]

nagyon jó volt tegnap a színház, tesóm bánhatja, hogy nem jött :D
Igenis, miniszterlnök úr, politikia komédia, egy brit sorozat az alapja, és egy kicsit át lett ültetve, hogy azért a mai magyar helyzetre is megállná a helyét, és még a saját munkahelyi körülményeimet is felismertem benne, hogy baszsus, tényleg ez megy magas vezeti szinten :D
szétröhögtük a fejünket :D

Robi karaktere, kész volt, egy cinikus, de okos, dörzsölt poilitikai tanácsadó, akinek "kissé" isten-komplexusa is volt :D meg a többiek is nagyon jók voltak :)

Robi egy jelenetben így jött be "bitch i am fabolous god-like" módon :D
[link]
"Te jó isten"... nem Bernard vagyok.. de majdnem ugyanaz" :DDD

meg volt egy olyan rész, hogy a külföldi nagykövet estére partnert akar magának, és speciális igényei vannak, ezek meg kupaktanácsot tartanak, hogy mégis milyen partner, meg igények, és Robi felkiált: homokos?, fúújjj!! :ppp

maga a színház belülről nem nagy, olyan díszterem jellege van, 100-150 fős lehet, de tök családias, hangulatos jellege van, mi hátul ültünk, de így is lehetett mindent látni :D


Robi nagy lazán kint cigizett meg dumálgatott előadás előtt alig fél órával, de nem beszéltem Vele, jókedve volt, behallatszott a nevetése az előtérbe is :D és ott volt László Zsolt is, a büfében állunk szünetben, egyszer csak meghallok egy nagyon ismerős hangot a hátam mögött, megfordulok, és ott áll egy nagyon is ismerős színész, mosolyogva köszöntem neki :)

aki nem ismerné, ő Keanu Reeves magyar hangja, illetve a Robi-éra alatt a Nemzetiben volt színész, sőt, Robi egyik "fő színészei" közé tartozik, akire Stohl meleltt, mindig osztott/oszt valamilyen fő vagy mellékszerepet:)
[link]

és Pankáztam:)))) előadás szünetében ott sétálgatott a büfé környéken, az ott dolgozó/egyik szervező nő gondjaira volt bízva (gondolom), mert ő felügyelt rá, egyszerre 4-en is rástartoltunk, de kutyus jól tűrte a kiképzést, celeb-kutya, egyem meg a kis borzas fejét :))

meg volt az elején egy Radnóti versszavalás is az elején, kint az előtérben, így "tiltakoztak" az ellen, hogy november elején pár neo-náci, csoport "szerintük" cionista, perverz tartalmú könyveket égettek, amik között volt egy Radnóti összes kötet is..
meg egy csomó férfi magazint is, meztelen nőkkel.. nesze neked homofóbia ugye, khmm-khmm.. lehet tényleg van abban valami, hogy aki a legvemehensebben b.zizik, azokban ott van valami látens hajlam is..

na mindegy, szép volt, jó volt :)

és már jó karácsonyom lesz, ugyanis most már hivatalos, hogy karácsonykor jön a Sherlock 3. évad végreeeee :))) :3 :3


2013-11-25 17:33.08
na végül megoldodott az ügy, lett társam a ma esti színházra, egyik kolléganőm a másik főosztályról :)

annyira tipikus, hogy ilyenkor, akiről tudom, hogy a színházat és Robit is szereti, szabin van, más programja van, Betti is migrées meg a gyomra fáj, nem merte bevállalni semmilyen programot..

de a lényeg hogy nem vész kárba a jegy :)


2013-11-25 17:30.48
szia :)

lehet jobban is jársz, langyosvíz nagyon, és annyira gusztustalanul éreztetik, hogy kit akarnak győztesnek, vagy akár a top 3-ba is, meg annyira átlátszó, vasárnap 2x is megemlítették a borítékot, errefel nézői döntés lett, nahát..

Robi elkezdi, most már aztán nagyon gonosz lesz, emrt nem mondhatják, hogy nem objektív, ehehe, annyira nem viselte meg, hogy "egyedül" maradt, nagyon büszke a "lányaira", igazából mind3 lány elindulhat egy vonalon, Blili a jazz vonalon, Anikó színészi vonalon (de azért remélem musical egy darabig nem jön szóba :p), Plilli meg popvonalon...


jobbulást Kiarának, remélem semmi komoly baja nincs :)

nem tudom, mert "normál" körülményke között, azért lerí Róla, hogy a másik csapatot erősíti, amikor a heti hetesben is volt, vagy amikor a Társulat c. műsorban volt zsűritag, azért ott is látszott, persze értsd jól nem az a "divatmeleg" stíusban, amitől én is sikítófrászt kapok..
vagy lehet azért tűnik így, mert inkább olyan "apatípus", Mentora volt ( a szó igaza értelmében) a lányoknak, és majomszeretet van/volt a kis csapatban.. na, remélem érthető voltam :D


jaj Luci :D erre szokták mondani, hogy hűséget fogadtál, nem vakságot :D :p

nagyon édes ez a macsek, Norman macskája, mázlista cica :P


2013-11-25 15:15.52
hello :)
ilyen borongós és hideg időben jól jön egy szívmelengető mosoly :)
[link]

reggel majdnem hibernálódtam, iszonyat hideg volt, szóval innentől kezdve nagykabát :)
elég platty a hangulatom ma, tiszta kómás vagyok, pedig ma 8-kor színház, Robis darab, de úgy most nincs hangulatom hozzá, per pillanat, lehet addigra megjön, meg maikor már ott leszek, de most olyan.. rezignált vagyok..:p

a wd-t majd itt bent munkaidő után megnézem, mert este úgyse tudom megnézni, mert ki tudja mikorra érünk haza.. de ahogy olvastam, már megint Kormányzós rész volt, és börtön 0, szóval Szilvi, készülj fel.. nem értem amúgy, hogy miért kell 2 részben is ezt a szálat erőltetni, és már csak 1 rész van a félidei finálé előtt..gondolom az nagy bumm lesz..

a múlt heti 2 gyakornokok olyna édesek voltak, most volt ilyne előadásuk, és behoztak nekünk sütit, mintegy köszönetképpen, a kis meleg srác meg megdicsérte a csizmámat, na mondom, akkor már tényleg jó döntés volt ez a csizma :P


Update: na tesóm jól " cserben" hagyott, az előbb telefonált, hogy semmikedve a mai színházhoz, =tegnap óta amúgy valami megmagyarázhatlan rosszkedv van rajta, nem tudom mi a fene, tisztára be van depizve, szülinapi pánik, nem tudom..), és most itt vagyok egy fölös jeggyel, most próbálom végigkérdezni a kollégákat, vagy még Bettit felhívom..


2013-11-24 21:25.08
jó kis szülinap Robinak, thank u so much.. a dögunalom a tucat, az bezzeg kell..
Ádám "éneklésén" majdnem elaludtak, olyna rohadt unalmas volt..
Geszti barátunk igazán "hiteles", feszt azt szajkózza, hogy neki csak a párbaj számít, de végig arról bezsélt, hogy Ádám eddig mit produkált, meg hogy milyen pillanatai voltak eddig, hát gratulálok..
kibuszott magas lórol bezsél már miatt, mert röhögve nézi, ahogy neki a kisujját se kell mozdítania, Lilli amilyen kis magának való volt,tényleg "felnőtt", és gyönyörűen énekelt..
hát, ez az, a lányok 100 többet szavaznak, mint a fiúk, hiába dekoratív...
amit Robi gürizött, az éppen nagykorba, vagy még abba sem lépett lányokkal, hát le a kalappal, ahhoz kéepst hogy féltek Tőle a tűztől, most nem akarnak elszakadni tőle... ennyi..


2013-11-24 21:14.13
mindkettő jól állna, azt írtam..


2013-11-24 20:47.29
én az 1.re voksoltam :)


2013-11-24 20:46.54
Lilli és Ádám...:(
Ádám már kiejtett egy Lilit már, és az rtl meg "vastagcsabásítani" akarja, de ég és föld a kettő (mondom úgy, hogy utálom VCS-t)...

Ádámot fogják továbbvinni a többiek és kész, nesze neked születésnap, Robi://...
Szikora meg Geszti úgyis egy követ fújnak....


2013-11-24 19:40.04
Az 1. és az utolsó tetszik a legjobban,csinik,és ez a 2 állna a legjobban rajtad,szerintem :)


2013-11-24 13:23.54
szia :)

néha nekem is eltűnnek a ruháim, szellemesdit játszanak, csak nema akrom besózni emg felgyújtnai őket :D
meg olyan is van, hogy elfelejtkezek egy ruháról, és amikor előkerült, akkor: jéé, nekem ilyenem is van? :P

olyan szép rózsaszínes lakkor vettem :) jaja, Robinak pénteken volt a szülinapja, tegnap az x-ben is felköszöntötték meg a "lányai" is :)


2013-11-24 12:30.50
szép napot :)

jellemző rám, tegnap nézem a Doctor Who 50. jubileumi rész (ami mellesleg zseniális volt), kikszelem a végén, errefle leadtak utána egy sherlock trailert, grrhh..:p
és még mindig nemt udjuk hogy mikor lesz a premier..:p
már most sikitok..
[link]

tegnap mint írtam Robi alkotott Lilli előadása alatt, gifet is csináltak belőle kész..:p
[link]

a sok elmebetegnek emg dobtak egy gumicsontot megint, amire ráugorhatnak.. bár ez amit Tóth Gabi csinál, nudli, aki megint alkotott, a műsör elején kérdezték valamiről, és beszél, beszél.. és elkezdi:
"ennél nagyobbak úgyse lesznek" és utalásképpen elkezdi fogdosni a bolti melleit, hát azt hittem lemegyek az agyamról..:O

Robi csak lelkes volt, szülinapja volt, heppi volt, bár sajnos Lillit nem fogja ez megmenteni, hogy ma párbajozzon..:/ bár szerintem Robinak parancsba lett adva, hogy "heterosan viselkedjen"... :P
Tóth Gabi a válogatók óta vállalhatatlan amit csinál, az élő adások alatt meg hajszál választja el attól, hogy magához ne nyúljon a srácokat nézve..
komolyan, én is már csak azt várom, hogy legyen vége, és csak remélni merem, hogy Robi nem lesz jövőre mentor, és akkor jogosan mondhatom, hogy nem nézem az x-et :P


kész a vasárnapi ebéd, aztán délután megyek vissza :)


Szilvi:
továbbra is jobbulást Kiarának :)
nem tudom, nem néztem azt a filmet szinkronosan, bár az igaz, hogy elég egyedi Robi hangja, ésmost nem - hát mondjuk ki - a nyávogos hangszínére gondolok, ha szükség, le tudja Ő so-so mélyíteni a hangját.. :p de pl. Kaucki Armand meg Kulka János meg Viczián ottó hangja is olyna, hogy azonnal megismered :)


átélni hidd el, nem volt kellemes :D harcos amazon, ehehehe, never :D veszélyhelyzetben én vagyok az , aki ledermed a sokktól :p múltkor majdnem rámesett nagy létra, ha tesóm nem kapja el, teljesen leblokkoltam.. akkor ő is mondta, hogy nem lennék egy túlélő típus :P
lehet azért voltam amazon, mert biznytani aakrtam Bennek vagy Ricknek, khmm :DD


a Nipfomániás trailere vvolt az, nem tudom mikor lesza mozikbanm, nem is az hogy felkavaró, hanem hogy milyen naturális volt az egész :p és prüd se vagyok :P


2013-11-23 22:54.58
Na,egész tűrhető volt az x, néhol már élvezetes is :)
A legjobb ma Tünde és Ákos volt,tünde nagyot énekelt,Dóra erőtlen volt,a keresztesi számot meg végignyivákolta,és sokat engednek már meg neki..
Ádám és Lili volt a gyenge láncszem,bár lilli jazz+az száma nem volt rossz,Robi fejei megértek egy misét :D amúgy tényleg erősebb a gyanúm,h parancsba lett adva Neki,h viselkedjen 'heterosan',mert 'alapjáraton',eléggé nem ilyen..
A btw meg lehet akármilyen xar,akkor is továbbmennek,sajnos,az r-go xám iszonyú gáz volt...
Szóval hnap Lilli-Ádám párbaj,gabikának olyan rég esett már ki mentoráltja,khmm.. :p


2013-11-23 16:53.00
jah, ha már Mr. Grey meg szürke könyvek, tegnap került ki egy másik felkavaró film, a Nimfománisá előzetese, de tényleg meg az origo filmklub fb oldalán se merték direktbe felrakni, emrt letiltotta volna őket :p

hát.. wow.. nagyon durva, mármint nem rossz értelemben, csak tényleg elég naturális, de inkább nézném meg ezt, mint a fos szürke filmből akár 1 percet is..:p

és nem gondoltam volna, hogy egyszervolt kutyámat, Jamie Bell-t ilyen filmben fogom szerepleni látni valaha, hát felnőtt a kis cuki srác, nem mondom, hogy hátrányára szolgált azért :D
bár Lars von Trier rendezőtől nem állnak távol ilyen filmek :P


2013-11-23 16:49.49
szia :)

jobbulást Kiarának, a fülgyerty jó ötlet, tényleg az a legjobb megoldás fülfájásra, meg már lassan ekél a sapka is, én éreztem ma, hogy már megfájdult nekem is a hirtelen hidegtől..

hülye Miron, fáklyás Kiara lesz, ha már a hosszú gyertyából indulunk ki :D
a pentagram azért legyen kéznél,, ha már fekete mágiáztok :D


ááhhh, köszi a képet, azok a cúnya zombikezek nem kellenének ilyen szépséghez :D


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk