Idősebbek is elkezdhetik online és ingyenes rejtvényfejtő játékunkat
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nyár a szőlőskertben
- Film4, 16:25
Elátkozott Ella
- Film Café, 16:35
Az erőd
- Moziverzum, 16:40
Vas
- Film+, 16:50
Rabulejtő szerelem
- Filmbox Extra HD, 17:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Eurotúra - legjobb jelenet
2022-es választás
Egyszer volt, hol nem volt Kínában - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Érdekvédelmi terület aaaaa
Max Martini aaaaa

 

Atreides hozzászólásai

Ugrás Atreides adatlapjára


A könyvek hercege - Keresem

2008-11-20 11:06.57
Elvileg a Fókusz könyvárúházban, a Rákóczi úton(az Astoria és a Blaha között) van 1990Ft-ért, de szerintem sok helyen kapható.


A vándorló palota - Vélemények

2008-09-05 13:19.28
Júliusban mutatták be Japánban Miyazaki új filmjét, az eredeti címe: Gake no Ue no Ponyo(Ponyo a szirten?)A történet egy aranyhalról szól, aki valóra váltja saját kívánságát.


ZseniKém - Az ügynök haláli - Vélemények

2008-09-05 12:46.44
Igen, elírás lesz, mert a boxofficemojo-n teljesen más adatok szerepelnek.


2008-09-04 13:56.30
Most néztem az imdb-n, a bevételek alapján minden idők negyedik legjobb filmje (???).Nem tudom, ez valami elírás, vagy tényleg 800 milkát produkált volna az egész világon egy hét alatt. A filmet nem tudom értékelni, mert még nem láttam.
[link]


Felícia utazása - Vélemények

2008-07-02 17:53.25
Komoly téma, remek színészi teljesítmény (Bob Hoskins egyik legjobb alakítása), ami maradandó nyomot hagy az emberben. Ugyan nem éri utol az olyan nagy mozikat, mint a Maléna vagy a Frida, de nem sokkal marad el tőlük. Akik szeretik Atom Egoyan filmjeit, és nem zavarnak az időbeli ugrások film közben (Egoyan egyik sajátossága), nem fognak csalódni. A történet egy fiatal Angliába szakadt ír lányról szól, aki olyan kemény dolgokkal szembesül, mint: a részvétlenség, az emberi önzés és a teljes kiszolgáltatottság. Elgondolkodtató.


Halhatatlanok (2004) - Vélemények

2008-07-02 15:17.46
Annak idején egy plázában néztem meg először. Sajnos mellettem bunkó nézők ültek, akik állandóan beszóltak, hangosan röhögcséltek, így nem tudtam élvezni a filmet. Azóta megvan dvd-n, így már zavartalan a hatás. Viszont azóta tanultam az esetből. A plázában tucatfilmeket kell megnézni, a művészfilmeket művészmozikban.


Tétova tinédzserek - Vélemények

2008-07-02 13:49.42
A forgatókönyv egy képregény adaptációja. A színészek nagyon jók. Az akkor még kezdő Thora Birch és Scarlett Johansson a szárnyaikat próbálgatják, Steve Buscemi mellékszerepben nagyot alakít. Sok cselekmény fut mellékszálon, de nagyon ütősek. Szinte mindegyik mellékszereplő egy-egy erőteljes karakter. A főszálon futó történet is nagyon jó. Komoly téma rengeteg jó poénnal. A film vége zseniális, a magyar szinkron is kiváló. Az egyetlen baki, a magyar cím. Ennél bugyutább címet már nem is adhattak volna a forgalmazók. Akik könnyed szórakozásra vágynak, nagyot csalódnak. A komolyabb filmek kedvelőit pedig elborzasztja a magyar cím. Tétova tinédzserek = Ghost World. Hát lehidalok. Ha eltekintek a magyar címtől, az egyik kedvencem. Ajánlom mindenkinek. Főleg azoknak, akiknek beilleszkedési problémáik vannak a mai társadalomban:-)))


Tigris és Sárkány - Vélemények

2008-07-02 12:56.26
Tipikusan hangulatfilm. Elsőre nekem sem tetszett, talán mert sima távol-keleti harcművészeti filmnek gondoltam. Második nézésre már nagyon tetszett. A képi világ és a film hangulata dominál végig, de az nagyon. Elismerem, a távol-keleti gondolkodásmód eltér az európaitól, de én szeretem a japán, kínai, koreai filmeket.


A bálnalovas - Vélemények

2008-07-02 12:43.11
Zseniális film. Az egyik kedvencem.


A születés (2006) - Vélemények

2008-07-02 12:40.22
Egyetértek az előttem hozzászólóval. Én személyesen, a főszereplő, Keisha Castle-Hughes miatt néztem meg a filmet, aki a Bálnalovasban nagyot alakított. Mondjuk benne nem is csalódtam, de a film tényleg elég gyerekesre sikeredett.


Narnia krónikái 2. - Caspian herceg - Vélemények

2008-07-01 14:32.44
Ide kívánkozik még a hamleti párhuzam várostrom közben:-))A tragédia ezúttal elmarad, a sereg issza meg a feketelevest. Szerencsétlenek ott toporognak a bezárt kapu előtt, miközben a hős uralkodók benn a várban éppen Hamletet játszanak.:-))Csak érdekességként.


2008-06-27 12:49.32
Összességében tetszett a film, mégsem hagyhatok szó nélkül néhány hiányosságot, melyek nálam lerontották a film értékét 5 csillagról 4-re. Nem szabad elfelejteni, hogy ez a Narnia teljesen más, mint az előző részben megismert, a rendező mégsem szánt időt ennek bemutatására, a filmkészítők rögtön a sűrűjébe vágtak. Néhány mondat és utalás történt csak arra, hogy kik is azok a telmarilok, miért viseltetnek oly ádáz dühvel egymást iránt a narniaiakka; aztán miért állnak mégis Caspian herceg oldalára, noha nekik aztán a telmarilok belső trónviszályához semmi közük. Én olvastam a könyvet, számomra világos volt a háttértörténet, de mégsem lehet egy filmkészítéshez úgy hozzáálni, hogy a nézők biztos olvasták a könyvet. Azért is dühítő, mivel elég lett volna 10-15 perc ennek bemutatására. Meseszerű fantasynak ennek ellenére mégis jól sikerült.


A könyvek hercege - Vélemények

2008-06-05 13:35.12
Feliratozva lehet hozzájutni, angol és japán hanggal. Az eredeti, japán hang zseniális, az angol gyengébb, a neves angol színészek nem tudták visszaadni a film hangulatát. Merthogy hangulata van a filmnek, ami miatt az ember megnézni újra és újra, és mindig találni benne valami szemetgyönyörködtetőt. Az aprólékos kidolgozás (fény-árnyék hatás), és az érzelmek ábrázolása a karakterfigurákon (rajzfilmben először találkoztam ilyesmivel)"csak" plusz, a film igazi varázsát a felnőttekben is megbúvó ártatlan gyereklélek hiteles ábrázolása adja, amit még nem rontott meg a felnőttkori cinizmus.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk