Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Macskajaj
- TV2, 00:50
Visszavágó
- Film+, 01:20
A szerelem üstököse
- Paramount Network, 01:50
Állj, vagy jövök!
- RTL, 02:00
A testőr
- Film Mánia, 02:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Álmaid hőse - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az öldöklés istene aaaaa
Clive Owen aaaaa

 

Nataray adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 3 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 2 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 1 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
A jeti bosszúja aaaaaForrest Gump aaaaaA majmok bolygója - Lázadás aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 1 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 0 aaaaa, 1 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Johnny Depp aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 6.
Utolsó hozzászólások:

The Walking Dead (sorozat) - Vélemények (2013-04-04 05:45.54)
Nem tudom bárkinél játszik e, de akkor leírom, hogy SPOILERES a szövegem, az összes részt láttam, így aki esetleg nem így van vele, az ne olvassa tovább.:D

Talán azért fogadta be az öregeket és a gyerekeket, mert ők mégis csak öregek és gyerekek... Azt a palit, akit magára hagyott az úton, lehet úgy ítélte meg, hogy veszélyes, mivel ordibált, mikor köztudott, hogy arra mennek a zombik. Szóval én ezt gondolom, és aztán ugye ott is a véres táska, tehát mégis belekeverte magát szépen a pácba, és bele is halt.
Én is felemás érzésekkel vagyok az évadzáróval kapcsolatban, az ütközetet sokkal nagyobbra készítettem volna, csapdába csalás, sok zombi (mivel engem is picit zavar, hogy kb semmi potenciál nincs már a zombikban) és sok halál. A végén pedig a kormányzó is elvérezhetett volna valamilyen formában, nem gondoltam, hogy még majd valamit akarnak vele foglalkozni, főleg, hogy az emberek el is tűntek a háta mögül. Oké, két embere maradt, de az mégse olyan mint mikor egy egész város volt az oldalán tele fegyverekkel. Lényegéebn Merle elkezdte őket leszedni, párat kinyírt, aztán jött az ellencsapás, ahol kevéske talán a börtönnél vesztette életét, a többit meg a kormányzó nyírta ki, és ennyi volt egy város "hadseregének" a története. Kicsit jobban lehetett volna ezt, mivel Rick-éknek hazai terep, tényleg hiányzott nekem valami durvább zombikkal teli csapda, viszakapta volna Woodbury amit ő akart Rick-éknek tartogatni.
Andrea kiírása a sorozatból se nyerte el igazán a tetszésem, egy kis bicskával szinte bármikor elbánt a tombikkal még vert helyzetből is, és itt meg pont megharapják... Hát, ha már ki akarták tenni a karakterét, azt lehetett volna sokkal jobban, teszem azt nem tudja kiszabadítani magát a bilincsből, ami elvileg alapvetően úgy is kellett volna legyen, és Milton pedig lerágja a lábát, aztán úgy találnak rájuk, hogy már Andrea sem ember. Nem tudom, de így elég fura volt.. Én elvoltam Andreával, de legjobban nekem Dale halála fájt, és fura mód Merle-t is sajnáltam. Az ő halála is meglepett. Ja igen, még annyit vele kapcsolatban, hogy ott is számomra túl volt erősítve a kormányzó. Testfelépítésben tekintve azért nem hiszem, hogy olyan erőfölénnyel nyernie kellett volna Melre felett. Merle-nek legalább hagyták volna, hogy egy sebet ejtsen rajta, de semmi, úgy lerendezte a kormányzó, hogy köpni nyelni nem tudott szinte. Ezt se tartottam fairnek.
Igazából még egyszer sem írtam ide, ezért rengeteg mindent tudnék az évadokkal és a szereplőkkel kapcsolatban, de nem akarok már senkit untatni.
A 4. évaddal kapcsolatban még annyi elképzelésem volna, ami picit borítaná a nyugalmat, hogy ugye sok az öreg. Na most számukra bármikor bekövetkezhet a természetes halál. Tovább azt hiszem nem kell folytatnom, de ha belső körben elszabadulna 1-2 zombi, akkor akik nem ellába zárva alszanak, bizony ki lesznek téve végre a zombiveszélynek, főleg az öregek és a gyerekek. A képregényt nem olvasom, nem tudom ott hogyan folytatódik, így ez csak egy kósza ötlet a részemről, amit én személy szerint betennék, ha nem volna ennél jobb ötletem. Egyébként sem hiszem, hogy ennyi "lassító" csapattaggal komolyabban tudnak majd foglalkozni, mozogni, stb. Tehát az ő sorsukat majd valahogy rendezni kell, de majd meglátjuk.

Az első évad nagyon jó volt, a hangulata perfekt. És amit még ki tudok emelni, az a 3. évad első része. Na az isteni volt, elejétől a végéig.

Underworld - Az ébredés - Vélemények (2012-04-23 15:59.20)
Sokakkal ellentétben, nekem összességében nem okozott csalódást, talán mert nem is vártam tőle többet. Az akciójelenetekre lett kihegyezve az egész, az viszont nekem bejött. Néha magam is felszisszentem egy-egy esés, pofon, lefejezés láttán, elég jól eltalálták. A történetből visszább lett véve, helyette több lett az akció. Az előtte levő részekben pedig inkább fordítva. Őszintén bevallom, hogy néztem a filmet, aztán egyszer csak vége lett, úgy éreztem, mintha csak a felét adták volna le. Nem vártam nagy drámát, nagy csavarokat, nagy bölcsességeket, egyszerűen csak erőtől duzzadó lények csatáját. Ezt meg is adta a film.

Vitathatatlan 2. - Börtönbox - Vélemények (2011-12-08 19:19.21)
Ennek a filmnek nem a sztori az erőssége, sem a lényege. Itt a bunyóról szól a dolog, és az a része bizony rendben van. Bár picit nagyobb egyensúlyt kellett volna szerintem fektetni a két főszereplő közé, mivel az első ütközetet is külső segítségek húzza be boyka, de annál azért jobb bunyós, többet érdemelt volna. Amennyire eltángálta Chambers előtti ellenfeleit, elvárta volna az ember, hogy nagyobb kihívást jelentsen Chambersnek, igaz ő kint is boxoló volt, míg a rabok többsége csupán agresszív muksó.:d

A 3. részt megemlítve: Valóban az is egy király film a maga nemében, ez a rész méltó felvezetése annak, én még egy negyediket is szívesen megnéznék, mondjuk tiltott ketrec harcok Boyka szereplésével, ez a Scott Adkins nagyon tud:D

Nataray összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk