Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 1 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Tenet
- HBO3, 15:50
Zsoldoskatona
- Film Mánia, 15:50
Filmcsillag a barátnőm
- Prime, 16:00
A csaló
- Filmbox Family, 16:10
A majmok bolygója - Forradalom
- Moziverzum, 16:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Kifacsart filmcímek - szójáték
2022-es választás
Fargo (1996) - Vélemények
Ha eljön Joe Black - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mókás páros aaaaa
Isabela Merced aaaaa

 

NBAgirl90 hozzászólásai

Ugrás NBAgirl90 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8

Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész - Vélemények

2010-12-12 02:09.37
Jaaa, bocsi, SPOILERHEGYEK a hsz-ben, elfelejtettem írni:( Remélem mindenki ezt olvassa előbb, ha nem akkor ezer bocs annak akinek lelőttem vmit-pirulós smájli-


2010-12-12 02:06.56
Nos, meglepően jól sikerült részt kaptunk, jó ötlet volt kettészedni. Az előzővel is megcsinálhatták volna ugyanezt, talán nem lett volna olyan gyenge.
Abszolút jól eltalálták most, hogy miből mennyit rakjanak a filmbe, hogy ne legyen túl sok, de kevés se. Néhány dolgot azonban nem magyaráztak meg, amit egy néző, aki nem olvasta a könyvet, emiatt esetleg nem ért meg vagy csak nem tudja hova tenni. Kicsit kapkodtak, Harryék egyik pillanatban itt voltak, másikban ott(persze ez részben a könyvben is így volt), érezhető volt, hogy sietnek, hogy minél több minden benne legyen, és külön kiemelném, hogy valahogy ez nem zavart, mert valószínűleg az látszik meg a filmen, hogy bizony a hetes könyv rettentően sok olyan részt tartalmaz, amelyben Harry gondolatai vannak, elmélkedése Dumbledore-ról és a horcruxokról, és ez az, ami enyhén meglátszik rajta, mert ugye az ilyet elég nehéz érzékeltetni, és én emiatt gondolom, hogy kicsit sietős a film, mert míg a könyvben ezek az elmélkedések viszik előre a cselekményt, itt ugye, mivel gondolatokat nehéz érzékeltetni, nincs nagyon olyan, ami előrevinné(persze ez szinte mindegyik filmre igaz, ezt azért említem meg, mert erre viszont különösen igaz) és így a jelenetek csak sietve egymás mellé vannak pakolva(ez nagyobb gond volt a 6-ban, lentebb kifejtem miért). Ennek ellenére nagyon jól megoldották, meglepően jól, mert az ilyen rettentően nehéz egy könyvadaptációnál. Nagyon tetszett most, hogy ellentétben a 6. résszel, itt nem volt az az érzésem, hogy szétesik a film, mert itt viszont jól eltalálták, mi legyen ami elsőbbséget élvezzen, nem vittek túlzásba és nem is hanyagoltak el egyetlen szálat sem, mint az elődjében. Minden a helyén volt, Ron-Hermione szál, horcrux, minisztérium, Voldi, szóval ez most jól össze lett rakva, habár azt gondolom könnyebb dolguk volt, emiatt a kettészedés miatt, mert most mindenre jutott idejük.
Színészi játék is jobb volt most, mint a 6-ban, Emma nem játszotta túl a szerepét most(annyira), Daniel, hááát szerintem a szokásos volt, Rupert tetszett a legjobban a trióból, mint mindig(habár most picit más irányú volt a karaktere, de ez is abszolót jól állt Rupertnek)
Ki kell emelnem a fantasztikus látványvilágot, ami persze az előző részekben is alap, de itt vmi hihetetlenül jól el van találva pár jelenet látványilag, pl a horcruxpusztítás, iszonyatjó volt, vagy a kígyótámadás.. A táj gyönyörű, az akciójelenetek néhol kissé követhetetlenek, de mindenért kárpótol az, hogy mennyire hatásosak a hatásosnak szánt jelenetek, pl a fentebb említettek. Én féltem, hogy roppant kínos lesz némely rész, ez alatt azt értem, hogy hatásvadász és erőltetett(Dobby halála, gyilkolások, Ron kiakadása, Hermione kínzása, stb..), de nem, szerintem rendkívül jól visszatükrözték ezek a jelenetek a könyvbeni izgalmakat, bár én még így is jobban preferálom a könyvet.
Mindent egybevetve kellmes meglepetés volt a film. Bevallom, jóval rosszabbra számítottam a 6. után, mert azt eltolták, de nagyon. Pirospont a készítőknek, ez most ott volt a szeren, rettenet nehéz dolguk volt, de szerintem amennyire meg lehetett oldani, amit ki lehetett belőle hozni, kihozták most:) (Persze az első három részt még ez se múlta felül nálam:D)


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 2. rész - vajon mért vágták félbe

2010-06-20 15:24.04
Szerintem nagyon jó ötlet volt a félbevágás, az 5ttel és a 6ttal is ezt kellett volna csinálni, és akkor talán kicsit könyvhűbbek lettek volna. Így talán nem lesz annyi ferdítés a sztoriban.


South Park (sorozat) - Vélemények

2009-08-27 13:12.10
Ezt a sorozatot valaki vagy imádja, vagy utálja, még nem találkoztam olyan emberrel, aki közömbös lett volna iránta, és ez valószínűleg azért van, mert egyszerűen nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Akit egy kicsit is érdekel bolygónk és/vagy a rajta élő emberek, az mindenképpen talál a sorozatban olyan részt, amihez biztosan van pozitív vagy negatív hozzáfűznivalója. Én eleinte ki nem állhattam, egyrészt, mert úgy gondoltam, hogy túl bántó olykor, és nincsenek határai a rosszindulatú megjegyzéseknek, amelyek elhangzanak. Azt hittem sorozat célja az ítélkezés, a gúnyolódás egyes embereken, embertípusokon. Aztán később rájöttem, hogy erről szó sincs, ez csupán egy görbe(egy igen-igen görbe:)) tükör a világnak és az embereknek. Kifigurázza az emberek végtelen hülyeségét, ahogy építenek és közben rombolnak úgy, hogy észre sem veszik, sőt még önmagát is parodizálja. Úgy gondolom nem kell komolyan venni a sorozatot, mert ha ezt tennénk, bizony mindenki találna olyan epizódot, amelyben rá is vonatkozó "sértés" hangzik el. Ha valakinek van öniróniája, és egy kis beteges humora, az tud a south parkon nevetni. Éppen ezért szerintem nagyszerű, jó, talán kicsit sok a káromkodás, de azt is fel lehet fogni paródiának.


Harry Potter és a Félvér herceg - Vélemények

2009-07-25 23:33.07
!!!!Spoiler(a 7. részből is)!!!!
Ez volt az egyetlen film, aminél azt éreztem, hogy egyáltalán nem kapom vissza a könyvet. úgy értem, a többi filmet úgy néztem, hogy miközben egymás után jöttek a jelenetek, a könyv is idéződött fel bennem, eszembe jutottak a párbeszédek, sőt azok a részek is, amiket bele sem tettek a filmbe. Ehhez képest a 6. rész tiszta káosz volt, régen olvastam a 6. könyvet, talán ez is közrejátszik, de egyszerűen nem értettem mi miért jön. Amikor az egyes jeleneteket néztem, eszembe jutottak persze, de a könyv többi részére egyáltalán nem emlékeztettek vissza. És ez a következők miatt lehet:
Pont azokat a dolgokat emelték ki, amiket nem kellett volna annyira, amik pedig fontosabbak lettek volna, alig kaptak hangsúlyt. Gondolok itt pl a sokat emlegetett(nem véletlenül a negatív kritikákban emlegett) szerelmi szálra, ami akkora jelentőséget kapott, hogy akár romantikus fantasynak is lehetne mondani a filmet. Műfajteremtő ebből a szempontból, de bár ne lenne az. Néha már az volt az érzésem, mintha egy szappanoperát néznék. Komolyan, most tényleg az a legfontosabb a 6. részben, hogy Ron, Hermione és Lavender, hogy jönnek ki egymással a bonyolult szerelmi életükben? Ha szappanoperát akartam volna nézni, otthon maradok és bekapcsolom a romantic csatornát. Jó, bele kellett rakni, mert a történet szempontjából fontos, hogy Hermione és Ron kapcsolata hogy alakul, de akkor mellette a harcnak is ugyanakkora jelentőségt kellett volna tulajdonítani, olyan gyorsan lezavarták a film utolsó 20 percét, hogy még el se kezdtem izgulni, hogy jujj, milyen lesz a "csata", már olvashattam is a stáblistát. A másik problémám az volt, hogy a film már tartott kb 45 percnél, amikor odasúgtam a barátnőmnek, hogy ez tök uncsi. Az oka pedig a következő volt: olyan semmitmondóak voltak a jelenetek számomra. A képi világ természetesen szemet gyönyörködtető volt, mint mindig, ezzel meg vagyok elégedve, de mint már korábban is mondtam sikerült a leglényegesebb dolgokat háttérbe szorítani. Ez alól kivétel a kisdenemes emlékek és a barlangos jelenettől számított rész, bár az sem igazán adta vissza a feelinget, hiányzott a párbeszéd, az érzelmek, gondolok itt most a Piton-Harry összecsapásra, azt is jó gyorsan kivégezték, nem mondom, vagy amikor Dumbledore issza a lét a könyvhöz képest itt olyan, mintha csak kávézgatna. A horcruxokról alig esett szó, helyette bámulhattuk Lavender csodás szivecskéjét a vonatfülke ajtaján, és Hermione tragikus arckifejezéseit. A kviddicset kellemes volt újra látni, de milyen áron? Helyette alig tudtunk meg valamit a horcruxokról, és Denemről, és Pitont ennyi erővel ki is hagyhatták volna, olyan keveset szerepelt. Számomra nem állt össze a történet, csak csapongtak össze-vissza. Lehet, hogy ez a magának a történetnek is köszönhető, hisz ez a könyv most több dologra volt kiélezve, nem úgy, mint a korábbiak. Benne kellett lennie a félvér hercegnek, a horcruxoknak, harry+ginnynek, ron+hermionénak, tom denemnek, míg pl az 5-ben ott volt a DS, a szokásos harry adag, umbridge, a főnix rendje, és ezek közül egyik sem olyan összetett, mint például a horcrux probléma, vagy tom denem. Szóval a 6os a legösszetettebb, legkomolyabb könyv, (na jó, talán a 7es még jobban, de abból még nincs film), de azért lehetett volna jobbat is összehozni, ha kicsit leszálltak volna végre a szereplők szerelmi életéről, nem azt mondom, hogy teljesen, de kb most a százalékos eloszlás a 6. könyv fontosabb szálai között a filmben így néz ki: ron+lavender/hermione, harry+ginny:30% denem+horcruxai:25% piton alias FH:5%(jóindulattal) malfoy, dumbi halála:15% harc(a barlangost is beleszámolva, ami gyakorlatilag kiteszi az egészet):5% egyéb:20%
Summa Summarum: Nekem nem tetszett a film, még úgy se, hogy nem vettem figyelembe a könyvet a nézése közben, nem adta vissza a potter-feelinget se a film, se daniel, se emma, se michael gambon, össze-vissza voltak a jelenetek(mentő körülmény erre talán az, amit az előző bekezdésben írtam, hogy a könyv több összetett dologról szól), sok volt a szerelmi szálból(már szinte csöpögött a film), kevés volt az igazán lényeges dolgokból, nem volt jó. Ja, és az Odú felgyújtása is értelmetlen marhaság volt, tekintve, hogy a 7. részben elég nagy szerepet kap. Kitűnő ötlet volt:P
Pozitívmok nálam is ugyan azok, mint I.christiannál(kivétel a rendezés), ezek miatt az értékelésem 3 csillag. Egyébként a többi filmhez képest nálam kettest is csak óriási jóindulattal érdemelne.


A fiúk a klubból (sorozat) - Vélemények

2009-06-10 13:24.20
Ajaj, asszem igazad van, ooops.......:X Most lebuktam:) Egyébként gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e vagy ne, de úgy döntöttem leírom, hátha nem tűnik fel senkinek:D Úgy tűnik tévedtem:)
Amúgy tényleg nem szoktam személyeskedni, és tényleg elítélem, de néha sajnos becsúszik:P


Bővér szálló - Vélemények

2009-06-10 13:15.39
Nincsen mély mondanivalója? Az, hogy ne a külső alapján ítéljünk meg másokat, és ne kategorizáljuk az embereket, az nem elég mély?:) Bár lehet, hogy ez olyan magától értetődő mindenki számára, hogy már nem is számít mondanivalónak.(attól még rengeteg ember felszines, szóval talán túlságosan is magától értetődő) Lehet, hogy kevés az üzenete, és, hogy viccesen van feldolgozva, de annál inkább komolyan kell venni. Szerintem még jobb is, hogy a vígjátékokban a humor mellett mindig ott van egy kis üzenetecske(habár rendszerint mindig ugyanaz), így talán több emberhez eljut. Vannak akik nagyobb kedvvel ülnek le egy vígjátékhoz, mint mondjuk egy drámához vagy egy dokumentumfilmhez. Azért azt elismerem, hogy nem egy egetverően kiemelkedő alkotás, és a mondanivalója sem olyan drámaian figyelemfelkeltő, de szerintem attól még létezik neki, ha kicsi is. Bizonyára a készítőknek sem egy tanító jellegű film volt a célja, hanem inkább a szórakoztatás, de azért egy picit mégis ott van benne: Lássuk meg a rondában a szépet, a vígjátékban a drámát és fordítva:)
Azért azt megjegyzem, a film nézése közben természetesen nem ezt gondoltam, én is egy komolytalan kis vígjátékként néztem, mert végülis az:)


A fiúk a klubból (sorozat) - Vélemények

2009-05-08 14:07.49
OFF:
Emberek, emberek! Ne személyeskedjetek, ez nem erről szól. Ha valaki betéved ide, nehogy már ez legyen az, amit először meglát, hogy ti itt jelzőkkel illetitek egymást, úgy hogy halvány gőzötök sincs arról, ki is a másik. A vita maradjon vita, ne veszekedés és egymásra való "mutogatás". Akkor inkább hagyjátok abba az egészet. Kolric az egyedüli, aki nem személyeskedik, és ez is jellemzi őt, ez egy nagyszerű tulajdonság. Ne azonnal ítélkezzünk, ez a baj a világgal, ti is ezt csináljátok, pedig, ha már véditek a melegeket, akkor gondolom ti is az előítéletek ellen vagytok. Én sem értek egyet Kolriccal, mégse mondok a személyére semmit, csak a véleményére, ami valóban kiábrándító. Ettől még lehet, hogy a zenéről, vagy a filmekrők, vagy bármi másról számunkra jó véleménnyel van.
A melegek is emberek és kész. Erre mondhatnák azt a gyűlölködők, hogy "hát, hát, hát perszeeee, de a sorozatgyilkosok is azok...." Igen, de van egy óriási különbség, a melegek nem ártanak senkinek, és ha valakinek olyan gyenge az idegzete, és azzal jön, hogy "ő nem bírja elviselni őket, meg nem bírja nézni", hát annak szerintem ez az egész világ túl durva és elviselhetetlen, az egész világgal van baja, és nem csak a melegekkel...


2009-04-14 18:55.55
Hát, ne haragudj, de miből gondolod, hogy követendő példaként állítja be a sorozat a melegséget? Hisz még csak nem is főműsoridőben adják(adták), és azt se hiszem, hogy az USA-ban előbb adták volna 10 óránál. Szóval, ha csak nem engeded(engednéd) a gyerekednek, hogy este 10 után nézze a TV-t, nem hinném, hogy lenne rá lehetősége, hogy kövesse a példát, a felnőtt emberek esetében meg... ha valaki úgy veszi, hogy amit a TV-ben, egy sorozatban lát, az követendő példa... hááát, azt csak sajnálni tudom, az igazán nem a TV-műsor hibája. Az meg, hogy normális dolognak állítja be... Nem is értem, hogy ezt hogy érted, hiszen ha megnézel például egy fantasztikus sorozatot, filmet(mit tudom én pl. Star Trek, Star Wars, Haláli hullák, Bűbájos boszik, stb....), abban sem hangsúlyozzák, hogy ez nem "normális" ez nem a valóság, abban is úgy jönnek egymás után az események, mintha az lenne a mindennapi élet. Szóval szerintem a sorozattal nincsen semmi baj, csak próbálja a valóságot lefesteni, próbálja az emberek hozzáállását kicsit változtatni, és akinek ez fáj, azt is csak sajnálni tudom...
Az anatómiáról meg annyit, hogy ha ennyire tudatában volt Isten annak, hogy melyik lyukat mire teremtette, akkor miért engedte, hogy egy férfiban megjelenjen a hajlam a melegségre? Nem tudok semmi részletet arról, mitől lesz egy férfi meleg, de azt biztosra tudom, hogy nem ő választja, hanem igenis melegként születik. Fura, hogy ezt Isten nem gondolta át, amikor olyan tökéletesen megteremtette a lyukakat és az embereket.
Én hiszek Istenben, de nem abban, akiben az egyház hisz és aki azt mondja: szeresd felebarátod.....de ha meleg akkor próbáld átformálni, prédikálj neki, még ha őrületbe is kergeted vele!


2008-10-18 18:27.19
Jól teszitek, hogy befejezitek, mivel ennek semmi értelme.
Nem túl melegbarát emberek: Mi jó van abban, hogy itt fikázzátok a buzikat, kevesebb lesz belőlük így? Nem hiszem. Akkor meg mi értelme van provokálni egymást az utálkozó beszólásaitokkal? Nem fogjátok meggyőzni a melegeket ezzel, hogy ne mutogassák magukat, sőt, inkább arra késztetitek őket, hogy még jobban kiteregessék az életüket, még jobban hangoztassák kik ők, hisz a legjobb védekezés a támadás. Ez a sorozat is pont emiatt jött létre, hogy bemutassa a melegek életét.
Sértett emberek: Mit törődtök azokkal, akik köcsögöznek? Úgysem fognak megváltozni, akármit írtok nekik, átkozhatjátok a teljes rokoságukat, akkor sem fognak megérteni titeket. Innentől kezdve a vitátok már értelmét is veszti, mert totál felesleges, csak időpocsékolásnak jó.
Konklúzió: Sosem fogjátok meggyőzni egymást akármennyiszer is leírjátok, hogy "büdös buzik", vagy hogy "rohadt buzigyűlölő köcsögök". Az emberek különböznek egymástól és kész. Ha megszakadtok, akkor sem tudtok ezen változtatni. Tehát törödjetek bele, hogy a világban vannak buzik és buzigyűlölők, ugyanis mást nem nagyon tudtok tenni.(vagyis tudtok, de annak semmi értelme, mint a fentebb már kifejtettem) Nem egymást kell elfogadnunk, mert én megértem, hogy még az intelligens, hetero emberek sem képesek elfogadni a melegeket, ez teljesen érthető. De ez nem megoldás, amit itt műveltek, az a nagy ember, aki képes hallgatni, nem az, aki mindent szóvá tesz, mindenbe beleköt. A mai világban egy embernek már csak elég beletörődnie dolgokba, nem kell elfogadnia azokat és akkor már emberinek mondható, mivel az emberek szociális érzéke mintha egy kicsit visszafejlődne manapság. Ha valaki pedig képes felülkerekedni az ellenérzésein, és elfogadni az embereket olyannak, amilyenek, akkor az egy kincs a mai világban, nem sok van az ilyen emberből.


10 legjobb film és 10 legrosszabb film

2008-08-22 13:58.59
Én a legjobb filmeket két műfajba szoktam csoportosítani, mivel a filmeket képletesen értve is két szemmel nézem. Nem vagyok skizofrén, csak vannak depis pillanataim és nem depisek is:)(Depis=depressziós;))

Legjobb filmek:

Romantikus (dráma, vígjáték, musical...):

1.) Moulin Rouge
2.) Beépített szépség
3.) Eurotúra
4.) Pomádé
5.) Hair
6.) Dirty Dancing - Piszkos táncok
7.) Átkozott boszorkák
8.) Édesek és mostohák
9.) Honey
10.) A csaj nem jár egyedül

Egyéb (thriller, horror, akció...):
1.) Fűrész 1,2,3
2.) Kegyetlen játékok 1,3
3.) Pillangó-hatás
4.) A kör
5.) Az ötödik elem
6.) Hetedik
7.) Pókember
8.) A holló
9.) A múmia
10.) Halálosabb iramban


Legrosszabb filmek:

1.) Cápasrác és Lávalány kalandjai
2.) Elizabethtown
3.) Borat
4.) Halloween 3. - Boszorkányos időszak
5.) Rajzás
6.) Casting minden
7.) Beowulf - A sötétség harcosa
8.) D.E.B.S. - Kémcsajok
9.) Szerelmes hangjegyek 2.
10.) Stepfordi feleségek


A fiúk a klubból (sorozat) - Vélemények

2008-08-20 19:17.17
Hát igen, mint bármelyik másik TV-műsorban. De ha valaki veszi a fáradtságot, és tényleg szeretné a melegeket megismerni, és nem csak úgy, hogy lebuzizhassa őket, meg hasonlók, akkor ezt is el kell viselnie, mivel ez is hozzátartozik a melegek életéhez. És ez a sorozat arről szól, hogy bemutassa, hogy a melegek ugyanolyan emberek mint te, vagy bárki más, persze kivéve azt, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Azt elismerem, hogy közöttük is vannak perverz bunkók, meg olyanok, akiknek a viselkedése megkérdőjelezhető, de ilyenek ugyanúgy vannak a heterók között is. És ez az az üzenet, amit a sorozat közvetít, ez van pozitív hatással a társadalomra. És ha valaki nem bírja nézni, akkor ne nézze. Ha más műsorokról el lehet kommentár nélkül kapcsolni, akkor erről miért ne lehetne?


2008-08-20 18:33.17
Ja a sorozathoz még hozzá se szóltam, csak az üzenethez, amit közvetít:) Tehát, szerintem nagyon jó sorozat, teljesen "más", mint a megszokott, ugyebár ezért is támadják annyian. Számomra jó értelemben más, megmutatja a melegek valódi arcát. Ahhoz, hogy teljesen el tudjuk fogadni egymást, teljesen meg is kell ismerni a másikat. Ez a sorozat csak egy lépés a heterók felé, most rajtuk áll, hogy ők is lépnek-e egyet előre, vagy inkább hátrálnak. Én határozottan előre léptem:) Asszem ez a legelső TV-sorozat, amely komolyabban foglalkozik a melegekkel, és szerintem nagyon jó kezdet ezen az egymás elfogadása felé vezető rögös úton:) Szeretem az olyan sorozatokat, amelyek pozitív hatással vannak a társadalomra, és azt olvastam valahol, hogy Amerikában sikerült sok heterót meggyőzni arról, hogy a melegek is ugyanolyan emberek, mint ők maguk.(persze ennek az ellenkezője is bekövetkezett: sokan eléggé eluasítóak voltak, de sajnos ezt sehogy sem lehet elkerülni)
Ja és az se hátránya a sorozatnak, hogy a főszereplők jó pasik:) Főleg Brian;)


A múmia és a sárkánycsászár sírja - Vélemények

2008-08-20 18:11.16
Én nem is gondolom, hogy igazam van, le is írtam, hogy ez csak az én véleményem, ami annyit tesz: csak én gondolom így. Nekem furák voltak a yetik, le is írtam, hogy miért. Attól még, hogy nekem azok voltak, nem kell, hogy másoknak is azok legyenek. Ettől függetlenül a film jó volt, nem a legjobb, de jó.


Pekingi olimpia 2008

2008-08-19 23:09.29
Ok, nem kell kétszer mondani:);)


2008-08-19 23:05.56
Én a kézis lányok teljesítményéhez már hozzá sem szólok:X Korábban volt egy elég biztató/bizakodó mondatom ezen a fórumon, azután következett az a két csúfos vereség az oroszoktól és a koreaiaktól. Elég babonás vagyok, és ezek után úgy gondolom: jobb, ha meg se szólalok az olimpia végéig:) Lehet, hogy rossz ómen volt az az ártatlan hozzászólásom:( Ebből a balszerencséból okulva nem mondok semmit a vizilabdásokról, és a kenusokról sem:X Persze a teljesítményünk bizonyára nem az én jókívánságaimtól függ, tehát egy mondatot talán megengedhetek magamnak: Hajrá magyarok!!!!


A múmia és a sárkánycsászár sírja - Vélemények

2008-08-19 22:48.53
Spoiler!!!

Nem volt semmi baj a yetikkel, szépen meg lettek animálva, illenek a helyszínhez, csak picit túlzás volt számomra, hagy hívószóra egyszercsak előjöttek, és azonnal tudták, hogy kinek az oldalán kell beszálni. Tudom, hogy a császár ellen harcoltak, de akkor is kicsit furi volt. Picit kílógtak a sztoriból, persze ez csak az én véleményem, ne támadjatok le érte légyszi:))


A fiúk a klubból (sorozat) - Vélemények

2008-08-19 22:39.23
Én hetero vagyok és szerintem nincs a melegségben semmi fúj, meg bloáhh. Persze azt is megértem, hogy a hetero pasik teljesen máshogy reagálnak erre, mint a hetero nők, de akinek csak annyi hozzáfűznivalója van, hogy fúúúj meg satöbbi, az szerintem elég gáz. Legalább lenne valami konkrétabb indoka a fújolásra, mint az, hogy undorító. Nem látom be, miért kell valakinek ennyire elutasítónak lennie valamivel szemben. Példának okáért én is undorítónak tartom a gombát, mégsem mondom ezt ki minden alkalommal, amikor valaki megemlíti, vagy valahol látom. Tudom, hogy ez nem ugyanaz, és lehet, hogy hiba ennyire leegyszerüsíteni a dolgokat, de néha megpróbálhatnánk így, egyszerűbben is hozzáálni a dolgokhoz, mindjárt más lenne a világ. Nem jobb érzés egy kicsit könnyedebben szemlélni a nekünk nem tetsző dolgokat, amíg azok nem ártanak másoknak? Egyeseknek ezek szerint nem...


Streetdance - Step Up 2 - Vélemények

2008-08-19 22:04.54
Csak a táncok miatt öt csillagos, és csak azok miatt is néztem meg, szóval egy szavam se lehet...:)


A múmia és a sárkánycsászár sírja - Vélemények

2008-08-19 22:00.00
Az első két rész mögött tényleg elbújhat ez a mostani, de az ismerőseim, akik ezt látták előszőr, azt mondták nagyon jó volt, és nagyon tetszett nekik. Szerintem egy picit túlzás volt a 2000 éves nő meg a lánya, és az a jelenet is kisse érdekes volt, amikor a csaj felordított a hegyekbe és erre lejöttek azok a yetiféleségek, szóval nekem kicsit összecsapottnak tűnik, mitha már csak kényszerből forgatták volna. Mindenesetre egyszer megérte megnézni, kicsit többet vártam, de ez van...


Pekingi olimpia 2008

2008-08-13 16:58.26
Egyet értek:) Én is ezért nézem az olimpiát, nem várhatjuk el senkitől sem a jó teljesítményt, de ha sikerül, akkor le a kalappal:)


Négyen egy gatyában 2. - Vélemények

2008-08-13 16:56.07
Ok, várjuk az élménybeszámolót, de azért ne vidd túlzásba, nem akarjuk előre megtudni a szaftos részleteket:)....


2008-08-13 16:54.03
:DDDNem vettem beszólásnak, és ez egy igazán jó vélemény:) Tényleg így van, és nem csak ebben az esetben:) És még azt mondják a HP komolytalan:P:) Pedig milyen okosságokat lehet belőle kiszűrni:) Na mindegy, viszatérve a Négyen egy gatyában 2-re: Várom a filmet, és remélem legalább olyan jó lesz, mint az előző!


Pekingi olimpia 2008

2008-08-13 16:43.50
Jó neked, én sajna akkor még tipegő voltam:) Én már csak ennek a csapatnak szurkolhatok:) Nem mintha panaszkodnék, hisz akkor jó egy meccs, ha nem csak a játékosokban dúl az adrenalin... Bár ezzel mindenki máshogy van:)


2008-08-13 16:38.33
Hááát igen, sajna ez van.... Én most kezdtem el igazán követni az olimpiát, de nem vagyok nagyon bizakodó hangulatban.....


2008-08-13 16:36.11
Erről nem tudok, nem néztem, de a birkózásban is volt egy igen érdekes ítélet.... A franciának adtak meg 3 pontot egy gyengébb támadására... Nem értek a birkózáshoz, de ez még nekem is szemet szúrt:P


2008-08-13 16:33.05
A bírók egyébként pikkelnek a magyarokra ezen az olimpián, és nem csak a kézilabdában. Valaki már igazán szólhatna nekik, hogy ez így nem kóser, de erre sajna nem igazán van lehetőség(bár nemtom, nem értek hozzá) De ezen a meccsen a magyarok bebizonyították, hogy igenis nagyon erős a küzdőszellemük, és a nyerniakarásuktól még a kétes bírói ítéletek sem tántorították el őket. Bárcsak így maradna az olimpia végéig!


2008-08-13 16:26.26
Hurráá!!! Régen láttam ilyen izgalmas meccset, azért a magyar kézislányoknak vannak idegeik:) Én az utolsó percekben már ott tartottam, hogy kimegyek a szobából, mert nem bírom tovább, de aztán maradtam, és megérte!!!:) Hajrá lányok!!!


Négyen egy gatyában 2. - Vélemények

2008-08-11 14:30.59
Ohh, na ezt megint megkaptam!:) A PS:I love you-nál is ezt a választ kaptam: Meg kell próbálni más szemmel nézni a filmet, mint a könyvet. Így másodszorra, hogy te is ezzel jössz elgondondolkodom rajta, lehet, hogy tényleg képtelen vagyok pártatlanul ítélkezni egy könyv és a filmadaptációja között:) Na mindegy, nem kötözködni akarok, csak rájöttem, hogy én vagyok a hülye:) Most kizárom az elmémből a könyvet, és teljes mértékben a filmet fogom nézni. Okklumenciát alkalmazok a könyvvel szemben, hogy ne tudjon bejutni az elmémbe.:):D


2008-07-31 16:29.22
Na ne, ez komoly? Ez így szerintem nagyon gáz lesz, ha 3 könyvet összesürítenek. Nem éppen ideillő példa, de szerintem a Harry Potter és a Főnix Rendje film is kicsit csalódás volt, hogy azt a hosszú 700 oldalas könyvet összesűrítették 2 és fél órába...


1 2 3 4 5 6 7 8

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk