Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Kong: Koponya-sziget
- HBO, 09:30
A fantasztikus róka úr
- HBO3, 09:57
Tőrbe ejtve
- Mozi+, 10:10
Dübörög a szív
- Viasat Film, 10:15
Tótágas
- Magyar Mozi TV, 10:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Nikolaj Lie Kaas (51)
Richard Benjamin (86)
Maggie Q (45)
Michael Kelly (55)
Karoline Herfurth (40)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
Mit hallgatsz most?
Harmadik tipusú találkozások - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Darabokban - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Füstölgő ászok aaaaa
Forest Whitaker aaaaa

 

Tibor, a Kalocsai hozzászólásai

Ugrás Tibor, a Kalocsai adatlapjára


Mi ez az új "divat"?!

2023-04-25 13:51.51
Azért a kettő nem ugyanaz a kategória... Élőben, egyenesben a pofán verésért teljes joggal elvisz a rendőr de azért egy incifinci internetes weboldalt nem is lehet mérni a fontosság terén. Egy internetes weboldal most működik aztán ha ripsz-ropsz megszűnik akkor sincs semmi. Van más például hírcsatorna. De próbálna csak a tévé megszűnni...annak óriási felháborodás lenne a vége. Az internetnek nincs súlya. A citromail bejelentette, hogy fizetős lett...minden érintett tudomásul vette és lelépett. Van más alternatíva. Igaz, hogy ebből a szempontból nincs jelentősége ha innen-onnan letiltanak hiszen máshol van mód a beírásra csak a módszer felháborító ugyanis gondoljunk bele:

Van az az átok moderátor és nem sajnálja a fáradságot, hogy az összes cikkhez beírt összes hozzászólást végignézze, végigolvassa! Micsoda energia... És átrágja magát az összesen nap mint nap és büntet. Ez egyszerre szánalmas és vérlázító.

Négyféle ember van:

1. Buta
2. Okos
3. Lusta
4. Szorgalmas

A legrosszabb a buta és a szorgalmas keveréke!

Na most ezek a moderátorok ILYEN emberek. A buta és a szorgalmas keveréke. Mert gondoljunk bele, hogy mekkora szorgalom kell ahhoz, hogy ezernyi hozzászólást nap mint nap elolvassunk és büntessünk!!! És ilyet nemcsak a szorgalmas de a buta ember is csinál. Gerinctelen patkány az ilyen ember. És szorgalmas és végtelenül buta.

Erre mondták annak idején...:

Akkor kellett volna az ilyennek a fejét a kapával kettéhasítani amikor felsírt a kukoricaföldön amikor az anyja kifo*ta!

Az ilyen szemétnek...


Zenthe Ferenc - Vélemények

2023-04-24 14:20.43
Feri bácsi bár kiváló színész volt nagyon okos is és ügyes. Sokan nem szerették de hát ugye az irigység...


Ötödik pecsét - Vélemények

2023-04-24 14:18.55
Tehát összefoglalva aki intelligens az a nagyurat választja (ha nem akkor hazudik), aki pedig buta az a gyugyut (ha nem akkor hazudik). Őze éppen ezért mondta Déginek, hogy hazudik hiszen tudta, hogy intelligens és ezért a nagyurat kell választania. Ő meg ugye gyugyut mondta és ezért hazudott. Horváth Pistának el is hitte volna ha gyugyut választja hiszen ő egy buta ember. Óriási film. Péntek este láttam az M5-ön (meg szombat este) de már hiányzik...


Márkus László - Milyen betegség következtében halálozott el?

2023-04-24 14:14.18
AIDS.


Cs. Németh Lajos - Vélemények

2023-04-24 14:12.35
Walter Schellenberg magyar hangja a tavasz 17 pillanatában. Nagyon értette ÉS érezte az adott színész hangját. A szinkronizálás ugyanolyan életbevágóan fontos mint szépirodalmi műnél a fordítás. A jó szinkron (fordítás) hozzátesz az eredetihez míg a rossz elvesz. Nagyon fontos!


Ötödik pecsét - Vélemények

2023-04-24 14:09.25
A film üzenete az, hogy amikor az embernek nyomós oka van rá akkor igenis fel kell pofozni a megváltót is ha az az ára, hogy életben maradjunk! És az órásnak nyomós okai voltak hiszen ott volt a házában "elrejtve" egy sereg gyerek akiknek ő adott enni. A másik három meg egy semmi ember volt. A kocsmáros egy végtelenül simlis gerinctelen tapló aki ide is oda is "nyal", aztán a győztesnél majd sorakozik a jutalomfalatért, a Márkus Laci játszotta karakter bár szerethető az esendősége miatt mégis csak össze sem vethető Őzével (egy részeges nőfaló), Horváth Sanyi bácsi meg? Hát ő egy nagyon szerencsétlen kisember akivel mindent meglehet mindig tenni mert annyira egy semmi ember, hogy az már fáj...!

Kitűnő film. Én ezt onnan tudom lemérni, hogy amikor adják (és nézem mindig mikor adják évtizedek óta) még sosem fordult elő, hogy a távirányítón megnézzem, hogy mennyi az idő!

Dégi Pista is elképesztő. Ahogy az asztalnál a témák csapongásánál ahogy változik az arckifejezése azt nem lehet tanítani. Az vagy benne van a színészben vagy nincs. Pistában ez a karaktertípus benne volt. Így született.

De ott van Latinovits, Nagy Gabi, "Macák", az "úriember" nyilas aki apróval fizet a pálinkáért, stb... Nálam sosincs, hogy első, második, harmadik, huszonharmadik, stb...film...első vonal van és így tovább. Az ötödik pecsét nálam első vonal.

Az is világos, hogy Őze (az órás) miért vágta Dégi Pista szemébe, hogy hazudik. Azért mert minden intelligens ember a nagyurat választaná hiszen (és ez a döntő!!!) nincs lelkifurdalása hiszen meg van győződve, hogy jól teszi amit tesz. Ilyen mutatókkal ki az a hülye aki gyugyut választaná?! Csak az unintelligens, buta ember. A Pista által játszott szereplő (a fényképész) egy intelligens ember volt és ezt Őze tudta és ezért mondta, hogy hazudik ha gyugyut választja. És éppen ezért hazudna Horváth Pista is mert ő meg ugye nagy-nagy vacillálás után a másikat választotta de ő meg egy buta ember. Neki, a buta embernek gyugyu mellett a helye. És ha ezt tagadja, ha a másikat választja akkor önmagát csapja be. Az meg ugye...

Elképesztően jó film.


Mi ez az új "divat"?!

2023-04-24 13:46.12
Régen amikor az ember BÁRMELYIK oldalon nekikezdett fórumozni biztos lehetett benne, hogy amit ma beírt az ott lesz holnap is és holnapután is. Ma ez már nincs így! Ma ha egyik-másik közszereplőről vagy bárkiről és bármiről ugyanolyan egyenesen akarsz fogalmazni máris törlik a hozzászólást de rosszabb esetben a regisztrációt is. Természetesen van olyan oldal ahol két perc alatt újra lehet regisztrálni de van ahol okosabbak és az IP-t tiltják le. Persze olyan is van, hogy csak időlegesen... Mindenesetre SZŰRIK a hozzászólásokat és a hozzászólókat. Mi ez?!!! Mi ez???! Egyesek nem bírják a kritikát? Írjon vissza, védje meg magát vagy ne foglalkozzon vele! De mi ez a kislányos sértődöttség, hogy az embert diszkriminálják??? Nekem erről és erről itt és itt (MOST NEM A FILMKATALOGUSRÓL VAN SZÓ HANEM ÁLTALÁBAN!!!) ez és ez a véleményem és nincs ingyen az az internet előfizetés akkor engedtessék már meg, hogy azt és azt írjak le erről vagy arról ami nekem tetszik! Régen így volt? Ma??? Most komolyan az egyes oldalaknál vannak moderátorok akiknek az (ANNYI!) a munkájuk, hogy leülnek a gép elé és olvassák mások hozzászólásait és aztán mint élet és halál urai döntenek arról, hogy mi maradhat és mi nem??? Az isten b***a meg az ilyen testi és lelki fogyatékkal bírókat! Én veszem a fáradságot, hogy ehhez és ehhez hozzászóljak itt és itt és akkor ilyen gerinctelen patkányok meg eldöntik, hogy a mondanivalóm nem maradhat és törlik. Ne hogy már egy fórum hozzászólástól kelljen félni! Régen bárki azt írt be amit akart még sok esetben regisztrálni sem kellett. Ma meg? Nagyon úgy fest, hogy a kormány szidja ugyan a Rákosi-rendszert de a módszereit átveszi... Ez ellen tenni kell és ezeket a gerinctelen patkányokat akik mások hozzászólásait törlik börtönbe kell zárni! Sokan vagyunk felháborodva és ha kell az Emberi Jogok Európai Bíróságához is fordulhatunk diszkrimináció címén és nem tudom, hogy esik majd ezeknek a honlapoknak ha választaniuk kell, hogy megszűnjenek vagy milliós bírságot fizessenek! Mert a vélemény nyilvánításhoz joga van mindenkinek de az a hatalommal való visszaélés ha a patkány moderátor töröl hozzászólást és vagy hozzászólót! Ezen írásom FIGYELMEZTETÉS mert tisztában vagyok vele, hogy az illetékesek az internet egészét átlátják és nem csak egy-egy szeletét...!


Gyökerek (sorozat) - Vélemények

2023-04-24 13:26.07
Rendben van. Úgy fogunk tenni ahogyan előírtad.


F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

2023-04-23 12:01.42
:D

Jaj de szeretem amikor egy embernek VAN humora!:-)

Entersp-nek ÓRIÁSI van!!!:-)

Én itt mérgesen odadörögtem az adott témához most meg felnéztem, hogy ugyan van-e új morogni való erre "csuti" elém áll (pedig ugye kisebb, hogy kekeckedtünk vele a Múzeum-kertben Dlugóval:-) és akkor olyan fergetes poént vág ki, hogy elfelejtem, hogy morogni jöttem...:-)

Ez a művészet! :D

De szerencsére azért a Géza még most sem került elő úgyhogy továbbra is én vagyok a vezér!:-))) és Zoli bácsihoz én tudok a legkedvesebb és legaranyosabb lenni... - itt kéne egy kacsintó jel de nem találom:-)

Üdv,
Tibor

Ui:Egy mondat mégis a témához.

Talán van aki ismeri a "Kemény mag" című olasz szurkolói filmet. Jómagam kicsiben ugyanúgy szurkoltunk itthon mint ők a 90-es években. Kicsiben, tehát magyar szinten. Hol vannak MA azok a fajta szurkolók? Hol vannak akik a hét elején még a hétvégét tárgyalták, aztán a hét közepétől készültek a hétvégére? Drapéria, füstbombák, zászlók, görögtüzek, botok, kések, dorongok, csuklópánt, fejpánt, pia,...kellékek. Aztán eljött a nap és vonattal vagy busszal irány az adott város. (Lásd:"Kemény mag"). Ott meg...bunyó, bunyó, bunyó. És mi van ma? Karba tett kézzel ücsörgés a lelátón (ami köszönőviszonyban sincs a régivel), nők a stadionban (??!!!), gyerekek... (?????), és semmi sem olyan mint régen. Már nem a prolik sportja a foci. Egy nálam okosabb ember mondta (bár én vagyok a legokosabb, a Kalocsai Tibor!:-), hogy ma már műemberek járnak a műfutballisták meccseire meg különböző üzletemberek akik a VIP-páholyban "pihenik ki" a fáradalmaikat és beszélnek az üzletről. Tehát a mai foci már nincs a társadalom széles rétegére hatással.

Bánja a fene... Jó, hogy van net lehet emlékezni, nosztalgiázni a MÚLTRÓL:

https://www.youtube.com/watch?v=lPZNTxVmWh4

Bárcsak visszajönne az a Géza..., lehetne legalább egy jót bunyózni:-)


2023-04-21 13:23.58
Elképesztő, hogy "egyesek" úgy értekeznek itt a futballról miközben, mintha...

1. Ma már a labdarúgás korántsem olyan élet-halál kérdés a nagyérdemű számára mint régen.
2. Ma már a labdarúgás 100%-ban üzlet és 0%-ban sport.

De "őket" ez mit sem zavarja és nem véve tudomást a tényekről úgy csinálnak mintha, miközben...

Persze jó dolog amikor valaki KITART az elképzelései mellett de azért módjával érdemes.


Bodrogi Gyula - Vélemények

2023-04-17 09:54.06
Ez az ember tipikusan annak az esete amikor az egészséget pénzben mérik. Ő már lassan 100 éves, csont és bőr, beszélni nem tud, ha ránézel megijedsz DE óriási pénzek révén életben tartják. Ők tudják miért... Míg te és te és te (és én) ha valami bajunk van három eset közül választhatunk:

1. Jelentkezünk az állami egészségügyre ahol a várólista kilométer hosszú...

2. Jelentkezünk a magánorvoshoz mint Bodrogi úr...csak nekünk nincs annyi pénzünk...

3. Megdöglünk...

Itt tart ma Magyarország. A legfontosabb az egészség és mivel az egészségügyi ellátás NULLA az ország teljesítménye is NULLA. Minden más huszadrangú kérdés!


Kiss Ferenc - Vélemények

2023-04-16 09:49.10
Nemzetvesztő, hazaáruló, nyilas - náci bérenc gazember volt Kiss Ferenc. A jogosan neki megítélt halálbüntetést megúszta de a pályája a börtön miatt legalább kettétört. Megérdemelten.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk