Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Wonka
- HBO2, 09:40
Asterix az olimpián
- Filmbox Family, 10:00
Csajok Monte Carlóban
- RTL Három, 10:15
Rád vagyok kattanva
- Film Café, 10:20
Cerasella
- Film Mánia, 10:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brian Tyler (52)
David Keith (70)
David Attenborough (98)
Melissa Gilbert (60)
Janet McTeer (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Dallas (sorozat) - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján
- Filmes Sámánok Rendje -

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az álommenedzser aaaaa
Melissa Barrera aaaaa

 

Fórum - Mi ez az új "divat"?!

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2023-04-25 15:39.18)   - (válasz Tibor, a Kalocsai 3. hozzászólására)
Én a filmkaton pont az ellenkezőjét empiriáltam az adminoknál. Szólni kellett, hogy már nézzenek eléje, utána, diszlexiásak..


3. Tibor, a Kalocsai (2023-04-25 13:51.51)   - (válasz Shakedown 2. hozzászólására)
Azért a kettő nem ugyanaz a kategória... Élőben, egyenesben a pofán verésért teljes joggal elvisz a rendőr de azért egy incifinci internetes weboldalt nem is lehet mérni a fontosság terén. Egy internetes weboldal most működik aztán ha ripsz-ropsz megszűnik akkor sincs semmi. Van más például hírcsatorna. De próbálna csak a tévé megszűnni...annak óriási felháborodás lenne a vége. Az internetnek nincs súlya. A citromail bejelentette, hogy fizetős lett...minden érintett tudomásul vette és lelépett. Van más alternatíva. Igaz, hogy ebből a szempontból nincs jelentősége ha innen-onnan letiltanak hiszen máshol van mód a beírásra csak a módszer felháborító ugyanis gondoljunk bele:

Van az az átok moderátor és nem sajnálja a fáradságot, hogy az összes cikkhez beírt összes hozzászólást végignézze, végigolvassa! Micsoda energia... És átrágja magát az összesen nap mint nap és büntet. Ez egyszerre szánalmas és vérlázító.

Négyféle ember van:

1. Buta
2. Okos
3. Lusta
4. Szorgalmas

A legrosszabb a buta és a szorgalmas keveréke!

Na most ezek a moderátorok ILYEN emberek. A buta és a szorgalmas keveréke. Mert gondoljunk bele, hogy mekkora szorgalom kell ahhoz, hogy ezernyi hozzászólást nap mint nap elolvassunk és büntessünk!!! És ilyet nemcsak a szorgalmas de a buta ember is csinál. Gerinctelen patkány az ilyen ember. És szorgalmas és végtelenül buta.

Erre mondták annak idején...:

Akkor kellett volna az ilyennek a fejét a kapával kettéhasítani amikor felsírt a kukoricaföldön amikor az anyja kifo*ta!

Az ilyen szemétnek...


2. Shakedown (2023-04-24 15:12.51)   - (válasz Tibor, a Kalocsai 1. hozzászólására)
Lehet úgy vannak vele, hogy ne a fotelből írogassál, ha valami nem tetszik menj oda és vágd bele egyenesen a pofájukba..😎


1. Tibor, a Kalocsai (2023-04-24 13:46.12)  
Régen amikor az ember BÁRMELYIK oldalon nekikezdett fórumozni biztos lehetett benne, hogy amit ma beírt az ott lesz holnap is és holnapután is. Ma ez már nincs így! Ma ha egyik-másik közszereplőről vagy bárkiről és bármiről ugyanolyan egyenesen akarsz fogalmazni máris törlik a hozzászólást de rosszabb esetben a regisztrációt is. Természetesen van olyan oldal ahol két perc alatt újra lehet regisztrálni de van ahol okosabbak és az IP-t tiltják le. Persze olyan is van, hogy csak időlegesen... Mindenesetre SZŰRIK a hozzászólásokat és a hozzászólókat. Mi ez?!!! Mi ez???! Egyesek nem bírják a kritikát? Írjon vissza, védje meg magát vagy ne foglalkozzon vele! De mi ez a kislányos sértődöttség, hogy az embert diszkriminálják??? Nekem erről és erről itt és itt (MOST NEM A FILMKATALOGUSRÓL VAN SZÓ HANEM ÁLTALÁBAN!!!) ez és ez a véleményem és nincs ingyen az az internet előfizetés akkor engedtessék már meg, hogy azt és azt írjak le erről vagy arról ami nekem tetszik! Régen így volt? Ma??? Most komolyan az egyes oldalaknál vannak moderátorok akiknek az (ANNYI!) a munkájuk, hogy leülnek a gép elé és olvassák mások hozzászólásait és aztán mint élet és halál urai döntenek arról, hogy mi maradhat és mi nem??? Az isten b***a meg az ilyen testi és lelki fogyatékkal bírókat! Én veszem a fáradságot, hogy ehhez és ehhez hozzászóljak itt és itt és akkor ilyen gerinctelen patkányok meg eldöntik, hogy a mondanivalóm nem maradhat és törlik. Ne hogy már egy fórum hozzászólástól kelljen félni! Régen bárki azt írt be amit akart még sok esetben regisztrálni sem kellett. Ma meg? Nagyon úgy fest, hogy a kormány szidja ugyan a Rákosi-rendszert de a módszereit átveszi... Ez ellen tenni kell és ezeket a gerinctelen patkányokat akik mások hozzászólásait törlik börtönbe kell zárni! Sokan vagyunk felháborodva és ha kell az Emberi Jogok Európai Bíróságához is fordulhatunk diszkrimináció címén és nem tudom, hogy esik majd ezeknek a honlapoknak ha választaniuk kell, hogy megszűnjenek vagy milliós bírságot fizessenek! Mert a vélemény nyilvánításhoz joga van mindenkinek de az a hatalommal való visszaélés ha a patkány moderátor töröl hozzászólást és vagy hozzászólót! Ezen írásom FIGYELMEZTETÉS mert tisztában vagyok vele, hogy az illetékesek az internet egészét átlátják és nem csak egy-egy szeletét...!


 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk