Unatkozol? Gyere játszani!
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Botcsinálta doki
- Mozi Klub, 16:50
Los Angeles-i tündérmese
- Cool TV, 16:55
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 17:00
Mindenütt nő
- SuperTV2, 17:45
Időről időre
- HBO, 17:56

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Sailor Moon (sorozat) - Vélemények
Igazi amerikai rémálom (sorozat) - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Avatar - Miért átlagos a film?
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sailor Moon aaaaa
Carlo Marks aaaaa

 

Kislany2 hozzászólásai

Ugrás Kislany2 adatlapjára


Senki bolondja (1994) - Vélemények

2017-03-03 11:43.01
19. Kislany2 (2017-03-03 11:42.11)
A technikának hála én dvr- ről nézem újra és újra, megnyugtató számomra, teljes, ahol sokáig akadt számomra felfedeznivaló, valami új. Ami B. Willis stáblistáról való lemaradását illeti, nos valahol olvastam, hogy az akkor már dollár tízmilliókat kereső, legmenőbb akciósztár jelképes összegért ragaszkodott a szerepléshez, hogy a színészlegenda Newman-nel együtt játszhasson. Nyilván nem akarta magára irányítani a figyelmet és szerényen megmaradt a háttérben: ezért is le a kalappal előtte. A film, a tanulságok, a nyugalma, teljessége, ahogy lassan helyére kerülnek a dolgok, az idilli táj, idilli kisváros no meg a nosztalgia: Paul Newman, Jessica Tandy vagy a nrmrég elment Philip S. Hoffmann, számomra kedves emlékezés. Egyik kedvenc filmem. 🌹


2017-03-03 11:42.11
A technikának hála én dvr- ről nézem újra és újra, megnyugtató számomra, teljes, ahol sokáig akadt számomra felfedeznivaló, valami új. Ami B. Willis stáblistáról való lemaradását illeti, nos valahol olvastam, hogy az akkor már dollár tízmilliókat kereső, legmenőbb akciósztár jelképes összegért ragaszkodott a szerepléshez, hogy a színészlegenda Newman-nel együtt játszhasson. Nyilván nem akarta magára irányítani a figyelmet és szerényen megmaradt a háttérben: ezért is le a kalappal előtte. A film, a tanulságok, a nyugalma, teljessége, ahogy lassan helyére kerülnek a dolgok, az idilli táj, idilli kisváros no meg a nosztalgia: Paul Newman, Jessica Tandy vagy a nrmrég elment Philip S. Hoffmann, számomra kedves emlékezés. Egyik kedvenc filmem. 🌹


Végzetes vonzerő (1987) - Vélemények

2015-02-16 16:55.23
anyam, azt hittem csak en latom igy. karakteres, jellegzetes, egyedi vonasai vannak de szepnek vagy bujan kivanatosnak reszegen se mobdhatni..


2015-02-16 16:53.46
honnan jon ide a kurvazas? glenn close karaktere nem kurva hanem erzelmileg instabil, szeretetehes, maganyaba belesukt tebolyult noszemely. pont. sztem meg a randilemobdast is kamuzta mert a kutya se vitte volna randira de ezt kellett hazudni az elso koktelozos megbeszelos kavezason, hogy kivanatossa legyen douglas szemeben..


2015-02-16 16:50.26
ja: to nincs, beka sincs.


2015-02-16 16:49.43
a Pillangokisasszonytol ember nincs ki -a puszta meghallgatasatol- fel ne vagdosná az ereit.


2015-02-16 16:48.33
En iazt hittem kisfiu. de Ellen a neve.


2015-02-15 17:48.46
ugy gondoltam hogy mar tematikaja es kidolgozott zsenialis megoldasai miatt (remek fillm!!!) alapmu. ez a film egyszeruen alapmű. bocs gyerekek de az ipad nem ekezetbarat... az mar csak jopofa bonusz hogy az m1 epp Valentin nap adta:)) ha ha ha udv es fulmorzsolgatas a programigazgatonak!!!! :))))


2015-02-15 17:45.07
ja, es en is neztem a filmet maganyos, megkeseredett csajkent amikor legkerdeztem hogy miert foglalt minden valamirevalo pasi es miert jar egynemely nőnek minden...mint Anne Archer karakterenek...itt egyszer sirta el magat a kicsi lanyuk s mar szivgorcsot kaptak hogy szegeny gyerek....hat ahol minden nap verekednek a szulok, esetleg isznak, kabszereznek, gyerekuket molesztaljak stb, szoval arra gondoltam nocsak a kis kenyes egyke kicsilany aki par hangos szotol val'szinuleg elete vegeig pszihomokushoz jar majd...de barhogy nezzuk szerencse az szerencse (egyik party-nak, tekezos barati kornek s idillnek orul mint Archer karaktere) vagy nyomoru es szeretetehes korcs es marad (mint a tebolyult lampakapcsolgato). ilyen az elet. de szerintem mindenki kinyuvasztotta volna ezt az elmebeteg Alex Forestet.


2015-02-15 17:37.27
félrekefélés viszont mindig volt a vilag tortenelmeben, nem friss talalmany. Douglas karaktere nem arult zsakbamacskat - innentol minden a labilis, pszihopata, erzelmileg es amugy is elmebeteg Alex Forester szamlajara irhato. en nem tudom van-e epeszu nezo: megcsalt feleseg, szereto, ferfiember esatobbi, aki egy pillanatig is ennek a pszihopata Alexnak szurkolna vagy megértené....mert erre nincs, tenyleg nincs mentseg. ez a nő a tarsadalomra is veszelyes volt! Uramisten, megfozni egy artatlan allatot,.... eleinte remegtem hogy a kutyust is bantotta. A film egyertelmu. es szegyelje mindenki magat aki nem meltatta Douglast:) na ez a pasi..... ez a szinesz....


Mancs - Vélemények

2015-02-05 10:38.18
P.S. bocsika, csak egy megjegyzes, mi lemaradt: a mentos jelenetek a katasztrofa helyszineken jok voltak. azokat eronek erejevel se tudták elszurni, barmennyire is igyekeztek, ugyanis a jol lathato latvany (romok, osszedolt epulet, stb) mar felsiker, Mancsot jatszo kutyus pedig odatette a masik felet: kuszni piros mentoruhaban es termeszetellenesen jatszani meg en is tudok!


2015-02-05 10:29.45
Nagy varakozassal ultem be a moziba Mancsot nezni, mar hetek ota a naptaramban allt: meg kell neznem. nem vagyok filmkritikus csak laikus es jol edzett filmnrajongo, de a film borzadaly volt. a kutyusok ennivaloak- ok mentettek ami mentheto, a ketlabu szereplok eroltetett, silany, idegesitoen unalmas jatekat is. de a meselo csaj dedos stilusa, a feleseget jatszo csaj jateka alatt mindig azt ereztem hogy menthetetlenul kitepem a hajam. a szoke kus furtosrol nem is beszelve. nagyon sajnalom hogy ilyen meltatlanul rlbantak Mancs emlekevel! meg a kutyusokat is sajnalom amiert ez a film lejaratta oket (Ropi es a tobbiek). sajnalom!


127 óra - Vélemények

2015-01-11 08:52.13
aldott legyen a mediabox amiert a filmet idonkent felgyorsithattam, atugorva par borzalmas jelenetet. a film egyebkent tenyleg jo, Franco remek, a tortenet egyedi, de tul azon, hogy szornyu, embert probalo es majdnem tragikus, szepen megmutatja a -z amerikai- fiatalsag gondatlansagat es nemtorodomseget: nem vitt magaval mobilt, nem szolt a kirandulasarol senkinek, stb stb. Vegzetes mulasztasok. Es nem egy ven szipirtyo kommentel, hanem Franco-tol joval fiatalabb generacio tagja. A nemtorodomsege es a kovetkezmenyei (hogy mindez elkerulheto lett volna) az elgondolkodtato. De legalabb az igazi hosunk vastag lett a filmjogoktol: ezt is kalkulaljuk bele, arrol nem beszelve hogy megerdemelten, de a vilag megismerte erofesziteseit espedig Franco alakitasaban.


Szégyenfolt - Vélemények

2015-01-04 22:07.00
reg lattam a filmet de a mai vetitest is megnezem az universal channel-en. egy dologra emlekszem: Hopkins es Kidman szerelmi (ertsd: szex) jeleneteitol ma is kiraz a hideg. ez a ket ember / szinesz egyszeruen nem illik ossze. ket antitest. elkepesztoen idegen meg ma is az az egesz - latva is alig tudtam elkepzelni oket, igy. ilyen volt Steve Martin s Claire Daines parosa is - egyszeruen elkepzelhetetlenul nem illenek egymashoz. sehogysem. no de a tortenetre, ami a mai filmet illeti, kivancsi lettem. valahol a páros keptelen felallasan anno elakadtam - egyebre sem emlekszem.


Bújócska (2005) - Vélemények

2014-07-28 09:36.08
en is azt hittem hogy az Hatodik erzek mintajara charlie is valami fantomleny - mindenkeppen izgi volt es jo.


2014-07-28 09:32.07
igen, keleett egyreszt a misztikus legkor s ehhez a kislany kisse idegesito rebuszokban beszelt. de az is igaz h ha kimondja az apanak h 'te vagy charlie' az apa-en eltunt volna, hisz az volt a joval gyengebb.


Dakota Fanning - Vélemények

2014-07-28 09:27.40
kis "Nobel-dijas" kis tudalekos de lenyugozoen tehetseges.


Bújócska (2005) - Vélemények

2014-07-28 09:26.20
Hat nem vagyok se rendezo, se filmeszteta, de nekem tetszett a film s voltak jo borzongos pillanatok is. decugyanakkor idetlensegek is: a vegen a menekulo kislany miert nem a szomszedokhoz fut a rettenetes barlang helyett? aztan meg kisse keson kezdett el elege lenni a kislanynak a jatekbol: vagy akkor meg a papa -a kikapos mamit leszamitva- meg nem gyilkolaszott elesben? aminerdekes hogy charlie "tudott" az aparol, de az apa nem emlekezett a charlie-enjere: ezek szerint a gonosz gyolkos enje uralta.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk