Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
21 - Las Vegas ostroma
- RTL Három, 18:25
Hunter Killer küldetés
- Film+, 18:30
Napos oldal
- Film Mánia, 18:40
Százkarátos szerelem
- Mozi Klub, 19:00
Tenet
- HBO2, 19:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Abigail - Vélemények
Alul semmi (1997) - Vélemények
Robert Carlyle - Vélemények
Egyszer volt, hol nem volt (sorozat) - Vélemények
Időzavarban - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Abigail aaaaa
Adéle Exarchopoulos aaaaa

 

Solid Snake hozzászólásai

Ugrás Solid Snake adatlapjára


Marvelek - Vélemények

2023-11-26 18:51.01
Pl a Marvel Kapitányhoz képest jobban élveztem. Szerintem be lehet illeszteni bőven a "nézhető" kategóriába. Inkább mint egy örökkévalók. Kamala is mèg éppen belefért a nem idegesítő karakterek közè. Az elejétől kezdve követem a Marvel filmek alakulását ès szerintem ez hozott egy szintet. Manapság az emberek már nem csak "nézik" ezeket a filmeket. Volt benne akció bőven a film rövidsège se volt zavaró. Ezt a story-t így kellett "lezavarni" ebben ennyi volt.


2023-11-26 18:45.51
Ha láttad a Ms. Marvel sorozatot akkor tudod hogy a karperec csak előhozta belőle azt az erőt ami benne volt.


2023-11-26 16:21.56
Nos. Mai nap megnéztem ezt a filmet. Ami lássatok csodát. Szórakoztatott. Ez egy "szuperhősös" film nem? Szórakoztatnia kell? Igen. Ha eleve úgy ül be az ember rá hogy elolvassa a sok "szakértő" cikket ès nem úgy hogy na èn jót akarok rajta szórakozni az ugy is fogja nèzni. Szóval nem láttam bele semmifèle dolgot nem kezdek itt magy szavakat puffogtatni hogy "jajjjhátezfilezmegaz". Szerintem tisztessèges iparos munka. Pörgős. Meg ami kell. Amiket meg a "cikkirók" kiemelnek belőle annyira felesleges meg ugye a "kattintásra" megy hogy nem igaz. Tehát marvel filmhez mèrten jó kis film volt.


Thor: Szerelem és mennydörgés - Vélemények

2022-07-11 13:39.18
Tegnap volt szerencsém a filmhez. Azt kell mondjam ugyanazt látjuk mint a ragnaröknél viszont itt egy kicsivel tultoltabban. Valahogy csapkodósnak éreztem a filmet. Bale jó volt Gorr szerepében, viszont több is lehetett volna belőle plusz sajnálom hogy csak egyfilmes "antihős" lett belőle. Összeségében egy tisztességes iparosmunka. Viszont kicsit lehetne komolyabbra venni Thor figuráját. Az első két részben ha nyomokban is de voltak poénok. Azok épp elegek voltak oda. A folytatásra lehet a storyra kellene jobban rágyúrni és kevesebb poént belefektetni. Nem igazán volt gondom vele jól szórakoztam csak néha már kellemetlen volt a dolog.


Joker (2019) - Vélemények

2019-10-06 22:02.07
Sorry ezt a faceről másoltam be. :D


2019-10-06 22:01.20
Nem szoktam filmekről irni itt Facen. Viszont most kivételt teszek. Spoilermentesen. Úgy ültem be a Jokerre, hogy valami vaskos eredettörténetet fogunk kapni. Nos még annál is vaskosab és nehezebb maga a mű. Nagyon nehéz szavakba önteni azt az átalakulást amin Arthur Fleck keresztül megy. Azt már annál inkább mit akar mondani a film. A 80-as években járunk és dióhéjban annyi a történet hogy Arthur egy olyan cégnél dolgozik ahol bohócnak öltözve kell az embereket megnevetettni, vagy épp kórházban a gyerekeket. Szereti ezt csinálni viszont azt kell látnia bármennyire próbálkozik nem igazán tartják viccesnek. Arthurnak nem könnyű az élet hisz az utcákon nap mint nap szembesülnie kell a dühvel, az emberek közömbösségével, erőszakosságukkal és minden rossz nyavajájukkal. Arthur ezeket látja, tapasztalja, sőt szó szerint a saját bőrén érzi hogy verik, rugdossák meg vagy épp hogy teremti le egy édesanya csak azért mert meg akarta nevetettni a gyermekét. Pénztelenség, kilátástalanság, feszültség és így egyenesen jön az erőszak. Ez a mai társadalom, a világ (szándékosan nem akartam leirni hogy ha párhuzamot akarunk vonni akkor az ország) legnagyobb problémája. Arthur szépen fokozatosan változik majd azzá aki majd Batman nemezise lesz, viszont ez az átalakulás a társadalom hibája. A társadalom termeli ki Arthurt amihez hozzájön szuicid, sérült, téveszmés személyisége hogy semmi szépet nem lát az életben csak a csupa rossz és negativ dolgokat illetve azt hogy a gazdagok magasról tesznek a társadalom szegény vagy épp dolgozó rétegeire. Viszont hogy ez miből alakul ki, mitől bújik ki szellem a palackból azt a film nagyon jól levezeti. Gondolom mindenki volt úgy hogy csak a rosszat láttuk és ilyenkor befordultunk magunkba, gyűlöltük a világot, vagy legszivesebben azt a valakit akire nehezteltünk. Viszont míg egy egészséges embernél ezek csak gondolatok maradnak, immár Jokernél valóság. Nincs vesztenivalója és ezért ha kell lángba borit mindent, a tömegeket használva fel és az ő elégedetlenségüket. Arthur-t nézhetjük úgy mint az ember akiből a rendszer szörnyeteget csinált. Vagy úgy is hogy épp megvolt már benne ez a hajlam a rendszer pedig egy pici lökést adott neki a teljes kibontakozáshoz. Az a kacaj amit Phoenix magára vett egyszerűen zseniális, szinte egyszerre benne van a szomorúság és öröm érzése. Röviden tömören a Joker egy óriási film, a maga minden bájával a fajsúlyos gondolataival, ahol az ember szintén elgondolkozik néha-néha Arthur mondanivalójával (és nem cselekedeteivel) már-már szimpatizál a néző. Emellé pedig ha hozzávesszük amit fentebb irtam hogy egy léleknyomasztó film ami lecsupaszít hogy a végén újra összerakjon és elgondolkozzunk, akkor egy tökéletes műről beszélek. Lehet olyan mesterműveket alkotni (sőt képregényfilmet) amiben nincsen benne az eszetlen robbanás és csihi-puhi és ennek ellenére is elragadó mestermű a Joker. Ja és ha Phoenix ezért nem kap oszkárt akkor semmiért. Kötelező megnézni.


Rambo 5: Utolsó vér - Vélemények

2019-09-23 10:27.43
Tipikus Rambó film. Jönn az ellen és Rambo halomra öli őket. Volt egy kis story is, bár itt a rossz fiúk kissé átlagosak voltak és Rambó gyorsan le is rendezte őket. Viszont összességében tetszett.


Godzilla 2. - A szörnyek királya - Vélemények

2019-09-14 07:49.28
Nos. Tegnap sikerült megnéznem a Godzilla egyenes ágú folytatását és azt kell mondanom hogy igen csak tetszett. A Godzilla filmeknek erről is kell szólnia hogy szörnyek egymásnak ugranak és rombadöntik a fél világot. A film nem is nagyon ül le. Végig feszitett tempót visz. Egy nagyon apró de ehhez a filmhez helyénvaló kis story lett összerakva. Logika?! Emberek egy szörnyfilmről van szó. Azért van hogy kikapcsoljon, szórakoztasson. Mostanába annyira divat belekötni mindenbe és mindenkibe hogy az hihetetlennl. Sajnos a legtöbb film topikjában már nem is igazán a filmekről beszélünk hanem a "kivagyisággal" meg a "kinek nagyobb a f.sza" elven mennek a dolgok. Az oldal üzemeltetője szabályozhatná ezt. Mert ha valaki más véleményen van az felér egy istenkáromlással. Meg kell egy kicsit nyugodni. Mindenkinek fejben kicsit magába kell fordulnia. Nem idegeskedni hogy holnap is lesz-e munkám vagy be tudom-e fizetni időben a csekkeket. Vagy azon se kell hogy a kommentelők nagy része még anyánál lakik. A filmekkel foglalkozzunk ne egymással. Béke.


Marvel Kapitány - Vélemények

2019-03-10 18:24.40
Birom mikor egy filmet már az interneten "túlhájpolnak" hülyeséggel meg minden lényegtelen marhasággal és emiatt az "elkényelmesedett" gondolkodni képtelen emberek lepontozzák. Hozta a Marvel filmek szintjét és egy szórakoztató, eseménydús filmecske lett belőle. Jackson és Larson párosa működik, az utalások tetszettek, a visszatérő szereplők is jók benne. Nekem személy szerint nagyon egyben volt a film.


Tomb Raider - Vélemények

2018-12-29 19:31.12
Egy párszor nézhetős kalandfilm ami semmi újat nem tud mutatni, de valahol mégis nézhető, jópofa. Olyan izzadságszagú tisztességes iparosmunkának számít. Bár nem értem hogy esett a választás Uthaug-ra hogy rendezze a filmet.


Terminátor - A megváltás - Vélemények

2018-12-29 19:27.33
A legutolsó valamire való és értékelhető terminator film.


Ready Player One - Vélemények

2018-12-29 19:25.34
Engem abszolüt magával ragadott. Spielberg filmjeibe nem is igazán csalódtam. Én élveztem, és bátran mondhatom nagyon kevés ilyen látványosan megoldott film készült mostanság és a story se volt össze vissza. Nálam 5-ös.


Fekete Párduc (2018) - Vélemények

2018-02-18 08:52.21
Tegnap volt szerencsém megnézni a filmet! Bevallom az előzetesek alapján egy alap Marvel filmre számítottam. Ami jó meg szép de úgymond egy kötelező jellegű jól összerakott film. Nos kellemeset csalódtam és a Marvel még mindig tud újat mutatni. Sok dolgot hallottam hogy nagyon bele van keverve a politika meg a feketék helyzete de szerintem ez nettó butaság. Valahogy azt éreztem a film nézése közben hogy minden a helyén van, a mondanivaló a pár poén a zenék és egyszerűen nagyon összeszedett a film. Ryan Coogler "patikamérleg" pontossággal adagol mindent. Wakanda nagyon jól fel van építve. Rég mondtam azt egy Marvel filmre hogy fantasztikus (talán a Ragnarokra) de ez egy nagyon jól összerakott alkotás! A fekete színészek is tudnak jól alakítani és eladni egy filmet. És attól hogy feketék...az egy dolog. Nekem bejött!


Elysium - Zárt világ - Vélemények

2013-12-25 23:36.40
Hát én nemtudom miért húzzák le eezt a filmet annyira filmkatalóguson. De ugylátom sok embernek rossz mostanában az érzèke a filmekhez. Nem törődtem a kommentekkel de jól is tettem. Blomkampba megint nem csalódtam. Ez a filmje is van olyan jó mint a District 9. Nem untam a filmet egy percre sem mindig fenntartotta a figyelmem. Szépen lassan adagolta amit kellett a vége pedig szomorú de tökéletes. Matt Damon jól jàtszott Copleynek meg jól állt a pszihopata rosszfiú szerep. Ez a film úgy jó ahogy van.


Dredd - Vélemények

2013-01-14 18:33.23
Nos hát hogy is mondjam vagyis inkább hogyan is írjam! Tegnap szerencsém volt megtekinteni eme művet. Valamiért a filmről a Die Hard első része jutott eszembe. Mivel ott is egy hotelben bohóckodnak (ami itt egy lakóépület) na de a két film története sokban eltér. Nekem nem is a várossal volt a probléma hogy nem volt részletgazdag stb. Hanem inkább a szereplők nem bontakoztak ki túlságosan. Dreddről se tud meg semmit a néző hanem inkább csak azt látjuk hogy van ez a Dredd és teszi a dolgát. Semmit nem tudunk a múltjáról (még csak az arcát sem látjuk) semmi. Bár lehet ez volt a cél hogy tényleg egy akcióorgiát lássunk és hagyjuk a szereplők háttérsztoriját stb. Mindenesetre a film tetszett hozza (épphogy) a Stallone-s film színvonalát és Dredd tökösebb mint valaha szóval egy erős 4-es nálam a film :)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk