Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 05:05
Páratlan páros
- TV2 Klub, 05:55
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Hirtelen 70
- HBO3, 06:00
6:3, avagy játszd újra Tutti
- Film+, 06:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Emily és a bűn világa - Vélemények
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Made in Italy aaaaa
Aubrey Plaza aaaaa

 

Tonyfan hozzászólásai

Ugrás Tonyfan adatlapjára

1 2 3

A hegyi doktor újra rendel (sorozat) - Kérdések

2019-10-19 15:05.31
Szia, látom ez már régi kérdés, de gondoltam megválaszolom, mivel nemrégen bejártam néhány helyszínt, csak ajánlani tudom mindenkinek, ha tud menjen el, gyönyörű mindegyik település és a tájat a szavak nem is tudják leírni :)

Gruberhof - Söll
Praxis - Ellmau
Wilder Kaiser vendégház - Ellmau (belső felvételek, Föhrenhof hotel), Going (külső felvételek)
És még elég sokat forgatnak Scheffauban is, azok inkább külső helyszínek, ha jól tudom.


Életrevalók - Vélemények

2019-05-29 17:31.48
Imádom ezt a filmet, valami nagyon megfogott benne, akárhányszor belebotlottam a tvben, nem tudtam megállni, hogy meg ne nézzem újra meg újra. Készítettem egy kis 'promót' az ebből a sztoriból készült filmekről, mindegyiket nagyon szeretem és nem hittem volna, hogy lehet ennél jobb filmet készíteni ebből a sztoriból, de mostanában nagyon rákkattantam az indiai verzióra, az a kedvenc most, meg lesz is egy jó darabig :)) Lessétek meg a videót, hátha kedvet kaptok egy kis kalandozásra nemzetközi vizeken :)))
https://www.youtube.com/watch?v=ga7gnfCQ6m8&t=11s


Totál szívás (sorozat) - Vélemények

2019-02-20 17:02.38
Múlt héten fejeztem be a sorozatota netflixen, nagyon odavágott az utolsó évad, csak kapkodtam a fejem hogy mi van. Bryan Cranston nagyon oda tette magát, nem is értem, hogy kerülhette el eddig a figyelmemet ez a sorozat. WOW WOW WOW!!!

Walter White nélkül el sem tudom képzelni a filmet, én szeretném azt hinni, hogy nem halt meg a sorozat végén, valahogy csak összekaparták, végülis nem volt teljesen egyértelmű számomra hogy meghalt-e vagy sem, legalábbis szeretném ezt hinni :))


The Upside - Vélemények

2019-02-05 18:42.37
A 2011-es Életrevalók a kedvenc filmem már több éve, olvastam a könyvet és még az argentin változat is belopta magát a szívembe, úgyhogy nagy várakozással voltam a legújabb változat iránt. Mikor elkezdődött a Weinstein mizéria nagyon reménykedtem, hogy valaki megjelenteti ezt a filmet. Igaz több mint 1 évet kellett rá várni, de a sokadik megtekintés után azt kell mondanom megérte. Amikor az első trailer kijött egy kicsit kiakadtam, hogy na mit műveltek az amcsik ezzel a fantasztikus filmmel, de egészében látva működik nálam ez a verzió is, eléggé más mint az eredeti, de számomra Bryan Cranston el tudta adni a filmet. Kevin Hartot egyenlőre nem tudom hova rakni, Omar Sy és Rodrigo De la Serna után csak 3. helyre tudom rakni az alakítását, de amúgy sem vagyok nagyon oda érte, lehet csak ez a gondom vele :)


Alföldi Róbert - Vélemények

2013-10-25 01:37.07
én nem értem miért ez a nagy felhajtás a művész úr körül, nekem úgy tűnik, hogy sokaknak nem tetszik a sikeressége, s le próbálják rombolni érdemeit, ami remélem nem fog sikerülni, napjaink legmeghatározóbb színházi személyisége, s én csak tisztelni tudom a munkásságát!
az István a király előadást sajnos élőben nem volt szerencsém átélni, de a tv felvételt megnéztem, s nekem tetszett, habár csak a 2. megtekintés után tudtam igazán értékelni, elsőre azért kicsit furcsa volt :)), nekem a 2003-as csíksomlyói előadás a favorit, az közelebb áll az én ízlésvilágomhoz, de nem lehet mindig ugyanazt játszani, az Alföldi úr elképzelése ez volt, terveit elfogadták, szóval nem értem mi ez a herce hurca a sajtóban, ha nem tetszett volna a felkérőknek és az eredeti szerzőknek, akkor gondolom visszadobták volna, s bezárták volna kapukat a művész úr előtt, de nem ez történt! most meg mindenki értetlenül les, hogy mi van :) egy színdarab fel lett frissítve, valakinek tetszik, valakinek nem, de ettől elvonatkoztatva azt hiszem el lehet ismerni a beleadott szenvedélyt és munkát, nem mindenki látja egyformán a világot, hála istennek, s ez így van rendjén :)


Az elnök végveszélyben - Vélemények

2013-08-29 10:41.48
felkaptam a fejem e film rövid leírására itt a filmkatalóguson, mivel nem éppen így történtek a dolgok, ahogy leírják, na de mindegy......nekem ez a film jobban tetszett mint az Olympus has fallen, bár egyik filmért sem voltam oda, túlságosan szürreálisak az események és főleg ahogy reagálnak rájuk mindkét filmben, szinte vicc kategória, de hát ezért nevezik ezeket filmnek, nem pedig valóságnak :)
James Woods szereplése volt az egyetlen üde színfolt számomra ebben a filmben, azért egy + pont az alkotóknak!


Vándorút - Kérdések

2013-01-04 22:56.36
a forgatókönyvet Emilio Estevez írta és tudtommal nem könyvből adaptálta, szóval szerintem konkrétan ezzel a sztorival nem találkozhatunk könyvben (legalábbis eddig nem, bár én is elolvasnám ;) ) de utána néztem és a Jack Hitt által írt "Off the Road: A Modern-Day Walk Down the Pilgrim's Route Into Spain" című angol nyelvű könyv van feltűntetve alapnak a filmnél, de az simán csak az író tapasztalatait írja le a Caminoról


Vándorút - Vélemények

2013-01-04 22:41.38
imádtam ezt a filmet, újabb piros pont az Estevez családnak :)


Dallas (sorozat) - Vélemények

2012-09-11 17:51.13
miután végig néztem az első évadot, elmondhatom nekem nagyon tetszik, 10 éves körüli voltam mikor az eredeti ment itt nálunk, de emlékszem már akkor megfogott ez a sorozat, és a folytatás egyáltalán nem rossz, bár megvallom én a nagy öregek miatt néztem meg ezeket az új részeket, a fiatalok játékában nem találok különösebb kivetni valót, de John Ross karakterén kívül nem sokban látom az igazi "dallas"-t, a történet viszont érdekes, jól kitalálták, csak kapkodtam a fejem ki kivel van :D, már alig várom a 2. évadot, ami 2013 januárjában várható amerikában

nem értem miért van némelyikőtök kiakadva a szinészek korán, ez az élet rendje, nem állt meg az idő 91-ben, nekem tetszik ahogy a fiatalok és a nagy öregek teszik egésszé az új dallast, 2012-t írunk, ha ma csinálnának egy akkori stílusú akármilyen sorozatot, a kutya nem nézné, sajnos ez az igazság, szerintem egyenlőre maradtak a még elfogadható keretek között, ami még nem túl 'született feleséges' /amit én kifejezetten nem szeretek/ de már nem a régi dallas és ez így jó, örülök hogy újra betekinthetünk a Ewing-ok életébe :D


Napóleon (2002) - Keresem

2011-12-17 07:17.23
Javaslom az amazon oldalak valamelyikét a beszerzésre, vagy az ebay-t. De ha Párizsban jártok, ott minden dvds boltban kapni, ami nem meglepő :D innen származik az első példányom, bár én az Invalidusokban vettem, ahol Napoleon sírja található, na de a lényeg, hogy a francia változat eléggé meg van vágva, úgyhogy most rászántam magam az 1. régiós dvd beszerzésére, ezt legjobb áron az ebay-en találtam! Azt nem tudom van-e egyáltalán magyar dvd, én még nem találkoztam vele, valaki? esetleg még beneveznék arra is, hiszen 3 a magyar igazság, nemde :)) minden esetre szomorú, hogy a sorozat nagy részét itt forgatták nálunk, és nem is vették a fáradtságot, hogy megjelentessék akármilyen formátumban.......


A király beszéde - Vélemények

2011-03-07 12:47.12
imádom ezt a filmet, nagyszerűek a színészi alakítások, épp ma egy cikkben olvastam, hogy nem is Colin Firth volt a kiszemelt színész a filmre, na ezen ledöbbentem, főleg a felvetett neveken....szerintem Colin volt a tökéletes választás!
egyet értek az előttem szólókkal, a film megnézése teljes odafigyelést igényel, azért hogy meglássad a lényegét és a szépségét :) történelmileg meg nem tudom mennyire helytálló, de ilyen színészi játék mellett nekem nem sokat számít, még ha tévedtek is egyes dolgokban :))


Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - Mi lehet a Trudytól kapott dobozban?

2009-12-14 22:04.26
a sorozatfinálé 2. részéből van az a jelent, valamint a 8. évad 14. részéből (Mr. Monk and the badge) látható még jelenet a videóban


2009-12-12 09:51.52
Köszi :)


2009-12-11 20:31.30
Nem én mondtam ;)


2009-12-11 20:29.24
Hát valakire nagyon hasonlít, nem?? ;)


2009-12-11 19:59.54
[link]


2009-12-11 17:48.12
Szóval akkor még nem láttátok a búcsú videómat?? Hülye kérdés, mert ha láttátok volna akkor most tudnátok kiről és miről szólt az a bizonyos videó felvétel ;) ;)


2009-12-11 13:02.04
Egyik sem, ha annyira akarjátok tudni, akkor elmondhatom :)) egy video felvétel van benne, de kiről és miről az maradjon a jövő titka ;) tényleg nem akarom lelőni a poént!


2009-12-07 13:20.38
Na ki látta a sorozat finálét múlt héten meg azelőtt?? Az már tudja akkor, hogy mi volt a dobozban ;) ;) elmondani nem akarom, mert nem szeretném lelőni a poént, csak annyit mondok, hogy nagyon messze tapogatóztunk :))


Tony Shalhoub - Vélemények

2009-11-03 19:42.27
LOL jelenleg is szakálla van Tonynak, hogy befejezték a forgatást, akkor ne mutassak képeket?? :D


2009-11-03 18:59.09
jut eszembe erről készítettem is egy kis videót :))

http://www.youtube.com/watch?v=V9bDSzQVXpU


2009-11-01 20:45.07
He he, hogy díjazták....a Monkért kapott 3 emmy díjat (2003,2005,2006), 2 Screen Actors díjat (2004,2005) és egy Golden Globe díjat 2003-ban, s mióta a Monk megy (2002) azóta minden egyes évben jelölték is ezekre a díjakra, ez mond azért valamit, nem :)) ja és én az összes filmjét láttam a-z-ig, és el kell mondanom, hogy nem csak a Monkban alakít nagyot ;)


2009-10-25 11:06.58
hát csak sajnos, nem aszerint működik ez a filmes rendszer, hogy ki mit érdemel meg....


Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - Monk legviccesebb tettei

2009-10-25 07:05.58
Tényleg, köszi :))


Tony Shalhoub - Vélemények

2009-10-24 13:48.04
Pontosan :)


Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - 8. évad

2009-10-24 13:47.38
Hát dec. 4-e után már én is csak arra fogok várni :((


2009-10-22 17:45.00
igen


2009-10-22 09:19.40
Nézitek a 8. évadot?? A héten tér vissza Sharona, már nagyon várom, az előzetesekből úgy tűnik ott lesz a toppon ez a rész is :))


Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - Monk legviccesebb tettei

2009-10-17 19:25.53
Tony a legjobbak legjobbika!! The best, the numero uno!! :)) vagy ezt már említettem? :D


Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - 8. évad

2009-10-10 21:33.39
Köszi :)


1 2 3

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk