Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Miután
- Paramount Network, 01:30
Szeress, ha tudsz!
- Prime, 01:30
Boldogság bármi áron
- Filmbox Extra HD, 02:05
Szállítmány
- HBO2, 02:27
Aljas nyolcas
- Film Mánia, 02:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2001: Űrodüsszeia - Vélemények
2022-es választás
Az utolsó harcos (1975) - Vélemények
Beowulf - Legendák lovagja - Vélemények
Puzsér Róbert - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Abigail aaaaa
Anne Hathaway aaaaa

 

Katie Salbrux hozzászólásai

Ugrás Katie Salbrux adatlapjára

1 2

X-Men - Az elsők - Vélemények

2014-09-05 12:37.32
Első X-Men film, amit láttam :D Sokan nem bírják ismerőseim között is, mivel a régi trilógia hívei, de nekem iszonyatosan tetszett, az X-Men trilógia viszont annyira nem jött be. Zseniális a szereplőgárda, McAvoy alakítása kifejezetten megfogott :) Szerintem az X-Men 3 után nagyot dobott magán a franchise-on, egyik kedvenc filmem lett, pedig két hete még azt sem tudtam, mi az az X-Men :D


Wanted - Vélemények

2014-09-05 12:33.03
Meglepődtem, de tetszett ^^ azt nem értem, miért Angelina drágával mutogatják mindenhol, amikor nem ő a főszereplő -.- James McAvoy szerintem zseniálisan alakította a szerepét, elvitte a vállán a filmet. Érdekes volt szerintem is, nem az a húdenagy volumenű film, de jó szórakozás volt, és a zenéjét abszolút imádtam :D Megérte megnézni.


A beavatott (2014) - Vélemények

2014-04-08 01:13.33
Látom, eléggé megosztottak a vélemények :)
Nos... amikor kijöttem a moziból, egy klassz filmélménnyel voltam gazdagabb, ugyanakkor bennem is rengeteg sok "miért" felmerült - konkrétan úgy éreztem, semmi értelme nem volt a filmnek. Van egy csaj, aki próbál beilleszkedni valahová, ahová nem feltétlenül illik, aztán hopp, minden elromlik, és a csaj megmenti a világot, csak hogy aztán ne maradhasson a csoportban, ahová éppen csak hogy beilleszkedett - csalódott voltam. Úgy éreztem, értelmetlen a film.
Azóta azonban átrágtam magamban párszor a dolgot - láttam még kétszer a filmet, elolvastam a könyvet (most olvasom a második részét), és most már egyik kedvenc filmemként tartom számon. Merem állítani, hogy jobb, mint a könyv. Nekem Tris sokkal szimpatikusabb volt itt, mint a lapokon, a Négyeshez fűződő kapcsolata is sokkal jobban volt ábrázolva, mint leírva - legalábbis szerintem. Nem sok minden maradt ki a filmből, a látványvilág szép, a karakterek élénkek, jól eltaláltak, a színészek tehetségesek. A történet nem tökéletes, de én ezért már nem a filmet, hanem a könyvet okolom :) Ne várjátok el, hogy két óra alatt átlássátok egy kitalált társadalom teljes rendszerét. Szerintem egy pörgős, elgondolkodtató film.
Szóval: nekem nagyon tetszett, remélem, jön majd a folytatás is :)


Thor: Sötét világ - Vélemények

2013-11-24 17:04.00
SPOILER itt is előfordulhat... sőt, lesz xD

Kezdjük azzal, hogy nekem az előző rész sem tetszett... ha nincs benne Loki, akkor a felénél abbahagytam volna a nézését.
Ez a film jobb lett... azonban szerintem Loki nélkül ismét az egész egy unalmas, érhetetlen maszlag -.-' Előhúzták a popójukból ezt a sztorit a Dark Elves-ekről, aztán beledobták a közepébe Jane-t, mert azért VALAHOGY bele kell rakni a csajt, aki megint alig csinál valamit azon kívül, hogy szenved és Thor után áhítozik.
Aztán fogják Odint, aki az első részben a Nagy és Bölcs Király, és 180°-ot fordítanak rajta, így kapunk egy kissé arrogáns, mogorva öregembert. Hopkins alakítása remek, nem vele, hanem a karakterével van problémám.
Thor végtelenül depressziósnak látszott (legalábbis az én szememben), de valahogy nem tudtam elhinni, hogy Jane miatt ilyen, inkább úgy jött le az egész, hogy Loki miatt szomorú...
Natalie Portman hiába tartozik a kedvenc színésznőim közé, ismét nem fogott meg túlzottan az alakítása.
És el is jutottam Lokihoz. Rengeteg helyen olvastam, hogy Tom Hiddleston viszi el a hátán a filmet, de gondoltam azért ez erős túlzás... de NEM. Szerintem EGYÁLTALÁN nem túlzás, mert ő hozza a poénokat, a drámát, az izgalmat ebbe a rohadt filmbe, amiben folyamatosan harcolnak és még szegény Friggát is megölik... de Loki nélkül nekem valahogy olyan... lapos volt az egész.
Engem kicsit idegesített, hogy nem derül ki, végül Loki hogyan kerül ki élve az ütközetből, de tény, hogy a halálát remekül megírták.
Talán Loki volt az egyetlen, akinek normálisan eltalálták a karakterét, és ízig-vérig God of Mischief lett a végeredmény.
A rengeteg CGI a közelébe se ér az Avengers szintjének, a történetvezetésre inkább nem mondanék semmit (helyenként azt se tudtam, mi történik), de a poénok nagyon ott vannak, és a színészek nagy része is egész jól teljesített.
Várom a folytatásokat, bár nekem valami azt súgja, az Avengers sikerének mind csak az árnyékában fog maradni...


Sötétségben - Star Trek - Vélemények

2013-08-26 14:48.04
Úgy láttam most ezt a filmet (3Dben), hogy se a sorozatot, se az előző filmeket nem láttam, és nem is szerettem, kerültem az egész Star Trek-univerzumot, mint a pestist. Azonban kellemesen csalódtam! Szerintem nagyon jó kis film lett, a színészek rendesen odaraknak, a látvány is szép. Bár Moziéjszaka keretében néztem hajnali 4től, ezért a cselekményből nem sokat fogtam fel, de nem bántam meg :D Barátom szerint az első rész jobb.. majd meglátjuk :D


R.I.P.D. - Szellemzsaruk - Vélemények

2013-08-26 14:44.10
Nos. Hát. Izé. A szereposztás remek, a színészi játék is, még az alapötlet se nagyon gáz. De. De. De. Én majdnem halálra untam magam ezen a filmen, pedig 3D-ben láttam! Nekem sajnos nem jött be :/ Minden fordulatot láttam előre, a CGI se sikerült túl jól... bocsi srácok :/


Szemfényvesztők (2013) - Vélemények

2013-08-26 14:41.00
Nekem nagyon bejött ez a film :) Szép a látványvilága, érdekes, pörgős. A végén a csattanó remek, én rá nem jöttem volna :D Szóval szerintem érdemes megnézni, mert a mai filmek között egy kis gyöngyszem :)


A végzet ereklyéi: Csontváros - Vélemények

2013-08-26 14:39.01
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem (és a barátaimnak, meg az összes embernek, aki a teremben volt velünk, amikor néztük) egy hatalmas kérdőjel ez a film. Ez a: mi van? Ő kicsoda? Mi történik? Minek az neki? Mi?? Nem olvastam a könyvet, lehet, hogy nekilátok, hátha úgy több értelme lesz... a történetre nem tudok mit szólni, hiszen egy regény adaptációja, de eléggé sablonos már nekem ez a szörnyes-vámpíros-szerelmes maszlag. A látvány jó volt, az operatőri munka hagyott némi kivetnivalót maga után... összességében tetszett, azt leszámítva, hogy egy rohadt szót nem értettem belőle. Hiányoznak a magyarázatok, vagy ha ott is vannak, olyan gyorsan átugranak rajtuk, hogy mi tényleg csak néztünk egymásra. Látszólag minden ok nélkül történik, a főszereplők halál lazán veszik, hogy oké, árnyvadászok meg démonok meg minden hülyeség létezik, semmi baj, lépjünk is tovább! Szóval szerintem egy katasztrófa ez a film a történetvezetés szempontjából, de attól még érdemes megnézni.
(A naagy csókjelenet annyira nyálasra sikerült, hogy röhögve tapsolt rajta az egész terem.)


Psych - Dilis detektívek (sorozat) - Vélemények

2012-02-16 15:28.15
Mikor még anno adni kezdte a TV2, már akkor megtetszett, de csak úgy kb két-három hete kattantam rá teljesen... Viszont az Universal Channel leadta az első két évadot, és kész. Köszike, puszika. És a többi?? Nem tudjátok véletlenül, mikor adják valahol újra? :( Mert szerintem tényleg zseniális sorozat, remek poénokkal, és James Roday aaannyira cuki :D Abszolút kedvenc részem a Shawn takes a shot in the dark, 4x09. De persze kevés rész van, amit nem szeretek.


Alkonyat - Hajnalhasadás, 2. rész - Vélemények

2011-11-01 10:36.02
Mi a nyüssznek kellett két filmben megcsinálni, és miért csak jövő novemberben jön a második rész??? O.o


Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya - Vélemények

2011-09-22 16:35.53
Még anno nyáron írtam, amikor először megnéztem... akkor teljesen lesokkolt, de azóta ez a kedvenc filmem. Volt pasim nézett is rám, hogy miért nézek ilyen - szerinte elmebeteg - filmet, de én imádom. A hangulatát, a szereplőket, a dalokat... Eredeti nyelven, felirattal nézem, nem az eredeti feliratos van meg, de nekem az is jó. Több, mint jó. 2 hétig kint voltam Amerikában, és esküszöm, minden nap eszembe jutott a film, hogy mikor jöhetek már haza és nézhetem meg. Szerintem zseniális és utánozhatatlan film.
(Nem tudom, hogy amelyik előzetes be van linkelve, az az eredeti magyar előzetes volt-e, de a felirat valami hihetetlenül pocsék, az előbb megnéztem és visítva nevettem rajta, hogy mit hogyan fordítottak..)


A lány és a farkas - Vélemények

2011-09-22 16:24.52
Nekem nem jött be. Unalmas, tökeletes Alkonyat-koppintás, egyedüli jó pont csak azért jár neki, mert engem is megtévesztett, hogy ki volt a farkas, azon meglepődtem, de egyébként nagyon gyenge. Még anno az előzetesét láttam moziban, gondoltam hú de jó kis izgis film lesz, de nagyot csalódtam.


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 2. rész - Vélemények

2011-08-02 11:12.43
Szerintem nagyon jó lett a film. Pár dolog nem tetszett csak, a végén a naagy finálé zavaros volt kicsit és kihagytak belőle szinte minden magyarázatot, hogy mi miért történt. A Piton-szál viszont szerintem gyönyörű lett. Elég ciki volt egyedül én könnyeztem a film több pontján, mások meg csak ültek tök csendben, még az orromat se mertem kifújni XD


Johnny Depp - Melyik a legjobb alakítása?

2011-07-07 22:59.46
Jack Sparrow kapitány szerintem utánozhatatlanul egyedi, főleg, hogy ugye Johnny maga találta ki, hogy Jack most ilyen "nőies" lesz. De Sweeney Todd-ként is zseniális. Mindenhogy. Minden alakítása egyedi, egyedül a mimikája az, amelyről abszolút felismerhető,és ha egy Johnny-s filmet nézek, elvigyorodok, hogy Üdvözlöm, Mr Depp :D Nem mintha amúgy nem ismerném meg.. de értitek ^^


Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

2011-07-07 22:36.08
Titkos ablak. Zseniális film bravúros csavarral. :)


Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya - Vélemények

2011-07-07 22:29.49
Újonnan jött Johnny-mániám végett megnéztem.. zseniális film, komolyan, és fogom is majd még nézni, de egyelőre fél éjszaka nem tudtam aludni tőle, mert a vége kicsit bántotta a lelkem.. :S Egyébként komolyan remekmű.


Az Álmosvölgy legendája (1999) - Vélemények

2011-07-04 19:57.39
Én is tegnap néztem meg... és nagyon tetszett, pedig én nem bírom az ilyen jellegű filmeket! Johnny valami zseniális volt benne. Nagyon klassz kis film :)


Johnny Depp - Jonny vs Orlando

2011-07-04 18:20.15
Johnny Depp...^^ imádnivalóan jóképű, és tehetséges is..


A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken - Vélemények

2011-07-04 18:05.08
Én is szeretném tudni, hogy mikor jön ki DVDn.. :) Nagyon teteszett! Kétszer néztem meg, mivel először úgy láttam, hogy az előző három részből kb az első részből láttam 10 percet... Tehát nem tudtam, ki kicsoda, barátom súgta meg nekem, hogy mitől különleges az iránytű stb :D De azóta fanatikus lettem! Elizabeth meg Will nem hiányoztak, és Angelica karakterét is imádtam.


A Silla királyság ékköve (sorozat) - Vélemények

2011-01-30 09:54.44
Sziasztok! Pár hete kezdtem el nézni a sorozatot, előtte csak a szüleim nézték én meg hallgattam... de ahogy elkezdtem nézni rájöttem, hogy egy csodálatos sorozat, csak sajnos elég szomorú.. :( Nagyon sokat sírtam rajta, főleg a végén. És a legszomorúbb az, hogy ez tényleg megtörtént, még ha nem is pont ugyanígy.. Teljesen belebolondultam barátom most írja ki nekem az egészet mert leszedte torrentről, és kicsit ki van akadva, hogy nem egész 18 évesen ilyenért rajongok.. XD


Daniel Radcliffe - Vélemények

2010-11-26 20:18.05
Dan mint Harry Potter az első két részben tökéletes volt, a harmadikban jó, a negyedikben már sántikált, az ötödikben nem tetszett, a hatodikban főleg nem, és most, a friss HP7-élményemmel azt mondom, hogy borzalmas volt az alakítása :( De ne kövezzetek meg ezért. Ez az én egyéni véleményem.


Harry Potter és a Halál Ereklyéi, 1. rész - Vélemények

2010-11-26 20:14.04
Nekem tetszett... Tényleg elég könyvhűre sikerült. Az eleje nagyon jó volt, főleg, ami a könyvben nem volt benne... pörgős volt, élvezetes, aztán sajnos ellaposodott - igaz, a könyv is ilyen. Az akciót én is nagyon hiányoltam. Az üldözős jelenetnél nem tudom, miért kellett annyira rángatni a kamerát, azt se láttam, ki kit üldöz, idegesítő volt. A kedvenc jelenetemet nagyon hiányoltam (amikor Harryt megmarja a kígyó, és végigéli azt az estét, amikor Voldemort megtámadta őket). Összességébe nem volt rossz. A Harry/Hermione jeleneteket nem nagyon értettem, persze nagyon örültem nekik. Tudom, hogy elvileg azt kellet volna sugallniuk, hogy milyen jó barátok, de valahogy sikerült úgy megcsinálni, mintha Harry teljesen bele lenne esve Hermionéba. Nem is nagyon értettem.
Kár, hogy ilyen sokat kell várni a következő részre, de már nagyon várom, főleg, hogy abban aztán több akció lesz :) Ó, és Hedvig halála nagyon "tetszett", úgy értve, hogy megvédte a gazdáját... akkor el is sírtam magam :'(


Leonardo DiCaprio - Melyik filmje a legjobb?

2010-11-02 21:46.11
Sztem abszolút az Eredet viszi a pálmát.


Eredet - Vélemények

2010-11-02 21:43.04
Hát gyerekek én ma néztem meg a barátommal, és sztem igaza van annak, akinek a kritikáját tegnap olvastam: szenzációs film. Überelhetetlen. Komolyan, minden percét imádtam. És most nem csak a látványvilág fogott meg, hanem maga a történet is, és nem utolsó sorban a szereplők. DiCapriot mostantól szeretem XD


Vasember 2. - Vélemények

2010-05-19 20:46.02
Pénteken néztem meg a haverokkal... egy-két folgot leszámítva tökéletes volt számomra. Nagyon-nagyon bejött, alig várom, hogy újra lássam ^^ A poénok is ott voltak... én is körömrágcsálva várom a harmadik részt^^


Varázslók a Waverly helyből - A film - Vélemények

2010-01-18 11:42.25
Gyerekek, ne veszekedjetek! Van, akinek tetszik, és van, akinek nem. Én már 17 leszek a nyáron *büszke magára*, mégis tetszett a film. Lehet, hogy kicsit "gyermeteg", a számítógépes dolgok nekem sem tetszettek annyira, de maga az ötelet aranyos, a színészek pedig jók. Azóta a sorozatot is nézem.


Csillagkapu Atlantisz (sorozat) - Kérdések

2009-09-26 16:42.53
Sziasztok! Látom nagyon rég járt már erre valaki :( Én is imádom a sorozatokat (SGC & SGA) érdekelne, hogy az SGU milyen lesz.
AZ Exogenesis könyvvel mi van? Nem fog megjelenni? Mindig csak ígérgetik... valaki nem tud róla valamit? O.o


Florencia Bertotti - Akik utálják ezt a hülye Fruskát, ide jöjjenek!

2009-01-02 18:51.38
Hé gyerekek, nyugi vannn!!!! Am meg én se rajongok érte... De aki szereti az nyisson egy topicot h "aki szereti Florencia Bertotti-t az jöjjön ide" vagy nem tom, de ez azoknak van, akik NEM szeretik, szal tessék elhúzni máshova írkálni! Nem mindenkinek jönnek be a habos-babos, csupavigyor és fodor Florok! Na. És kérem szépen én se balf*sz se ringyó nem vagyok, kösz. Mindenki magából indul ki. Szal lényeg h nyugi, és mielőtt ide írtok, ovassátok el a topic nevét, mert majd mi is átmegyünk hozzátok, h "aki ezt szereti az egy hülye paraszt!!" Yo?:)


Christopher Plummer - Vélemények

2008-12-25 19:00.33
Zseniális színész! Imádom A muzsika hangjában :) És milyen jóképű volt fiatalon :D Ééés szép a hangja :)


Vasember (2008) - Vélemények

2008-05-02 19:45.11
Én is 30-án néztem meg, nekem nagyon tetszett, barátnőmmel megfogadtuk, hogy megszerezzük majd XD A poénok nagyon ott voltak, összességében én kellemesen csalódtam a filmben :) Robert Downey Jr. pedig fergetegesen játsza a jófiút :)


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk