Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A piszkos tizenkettő
- Film+, 12:15
A Pelikán ügyirat
- RTL Három, 12:20
Hercegnői románc
- Film4, 12:20
Seneca: A földrengések kialakulása
- Cinemax, 12:30
Zakkant Halloween
- Paramount Network, 12:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Monk - A flúgos nyomozó (sorozat) - Monk legviccesebb tettei
Rock zene
Micimackó: Vér és méz - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Everest aaaaa
Rachel Blanchard aaaaa

 

WT14 hozzászólásai

Ugrás WT14 adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

A galaxis őrzői 2. - Vélemények

2017-05-03 23:19.40
Olvastam eléggé lehúzó kritikát róla, de most hogy kijöttem a moziból, kellemeset csalódtam. Ez is hozza az első rész színvonalát, szóval akinek az tetszett, annak mindenképp ajánlom ezt is. Ha esetleg más is belefut negatív kritikába mielőtt megnézné, ne tántorítsa el, mert baromi jó lett a film.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2017-01-31 15:07.27
Érdekes teória, viszont a vége felé nekem már sántít.
Ugye azt ecseteli, hogy ha Aerys nem őrül meg, akkor Westeros zavartalan marad, Dany csak egy 3. szülött gyerek lesz aki nem utazik keletre és nem lesz a sárkányok anyja, és hogy akkor sárkányok hiányában a Mások győznek. Viszont az kimarad, hogy akkor nem lettek volna háborúk sem. HA belegondolunk, Északon (ami ugye a Mások elleni harc elsődleges védőbástyája) egy rakás nagy ház kihalt, sok ezer ember odalett a háborúkban. Jelenleg ott van Jon egy pár ezres sereggel, és ennyi. A Folyóvidék, a Nyugat, a Síkvidék ugyanígy hatalmas veszteségeket szenvedtek már a háború eleje óta. És nincs egységes vezetés, ami alatt össze lehetne terelni a zászlókat a Mások ellen. Ha viszont Aerys megmarad normálisnak, nem indul be az az eseménysor ami a jelenlegi helyzethez vezetett, tegyük fel hogy támadnak a Mások: nyilván először a Fal és az Őrség találkozik velük, akik még ha oda is vesznek, tudnak hollókat vagy lovasokat küldeni szerteszét, hogy riadóztassák az urakat. És egy legitim király, akit mindenki elismer (ez esetben Aerys) össze tudná szedni a seregeket Dorne-tól Északig, hogy szembeszálljanak velük. A holtakat egy ekkora sereg tűzzel le tudná győzni, a Mások ellen pedig berendelhetné a király a birodalom összes valyriai acélját, plusz elvileg Sárkánykőn van egy csomó obszidián, ami szintén hatásos ellenük.
De mindezzel együtt van logika az elméletben, én csak felvázoltam a másik oldalát annak az alternatív lehetőségnek, ha Aerys megmarad normális királynak.


Öngyilkos osztag (2016) - Vélemények

2016-12-05 09:08.03
Összességében szerintem azért nem olyan szar, mint ahogy itt értékelve van, bár tény hogy eléggé összecsapott, többet is ki lehetett volna hozni belőle. A másik meg, bár ez nem a film hibája, hogy 10 percig bírtam nézni szinkronnal, utána átállítottam angolra, így jelentősen javult az élmény. A magyar szinkronstúdiók újabb "remekműve" ez a munka...


A Beavatott-sorozat: A hűséges - 1. rész - Vélemények

2016-07-30 14:31.58
Nem lesz folytatás, lezárták a végét (vagy valami olyasmi). Mondjuk totál elbarmolták a sztorit a könyvhöz képest, de ezt megszokhattuk a legtöbb adaptációnál. Nem egy nagy szám.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2016-07-06 10:36.03
Baljós árnyak?


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2016-06-27 21:00.16
Ne már, szerintem imádni való :/


2016-06-27 20:43.53
szegény :(


2016-06-27 18:52.09
Kéne egy vörös papnő, hogy mindig feltámassza, hogy az összes olyan szereplő ki tudja nyírni, akivel ilyen-olyan módon kibaszott. Lenne jelentkező bőven, Tyrion, Jaime, dorne-iak, Olenna, Dany, Arya, stb. Egy vörös papnő meg most úgyis épp felszabadult :D


2016-06-27 17:04.39
Nagyon durván lesokkolt ez a rész, pedig olyan óriási meglepetések nem voltak. Margaeryt megkönnyeztem, a kedvenc női karakterem volt, ő hiányozni fog. :S A királyvári jelenet közben az a zene, baszki, a hideg rázott, és közben az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy Margaery valahogy ki tud slisszolni, de ez nem az a sorozat. Arya bosszúja, a Tower of Joy, és a Mormont-kiscsaj tetszettek, meg Dany és Tyrion jelenete is, amikor kinevezte segítővé. Cersei remélem lassú halált fog halni, igazából nem tudom minek örülnék jobban: ha Jaime, ha Tyrion, vagy ha Arya nyírná ki. Zárójelenetként nem volt rossz a flotta megindulása, de én a Másokra számítottam, hogy megjelennek a Falnál.

Ez a teleportálás valóban fura dolog, ebben a részben Jaime és Varys is két helyen is megfordult egy részen belül. Valószínűleg ez azért van, mert sok idő telik el akár egy részen belül is, két rész között meg pláne, de akkor viszont azt nem értem, hogy Samnek miért telt 10 részbe, hogy eljusson a Faltól Óvárosba egy szarvhegyi kitérővel.


2016-06-20 14:55.07
Az előzetesben Jaime ott van az Ikrekben, és az öreg Frey emeli a poharát, hogy "the Lannisters and Freys send their regards". Nem tudni kikre értette, csak nem indulnak meg Északra...


2016-06-20 14:23.01
Btw, kíváncsi leszek lesz-e futótüzes sztori. Nem véletlenül lengették be korábban Brannél is a "burn them all"-féle víziót, most pedig egész véletlenül Tyrion is ugyanezt ecsetelte Danynek. Egyre valószínűbb, hogy erről sutyorgott Qyburn és Cersei.


2016-06-20 14:10.40
Ha az 5x10-re gondolsz, az testdublőr volt :)


2016-06-20 14:04.42
Baszki, iszonyat jó rész volt. Nagy vonalakban persze sejtettem a kimenetelt, de a lebonyolítás mindent vitt. Előzőleg azt hittem hogy csak Észak lesz benne, így Dany és Meereen üde színfolt volt, és legalább haladt az a szál is.
Két dolgot viszont nem értettem:
1.: Csóringer Rickon miért nem tudott szlalomozva futni? Értem én hogy a drámai hatás azt kívánta hogy Jon orra előtt kapja be a nyilat, de akkor is. Így az ember nem is sajnálja annyira a halálát, mert egy hülye kis pöcs volt.
2.: Ha már csatára készültek, Wun-Wun miért nem hordott magánál valami nagy bunkót, fatörzset, vagy akármit? Azzal elég hamar meg tudta volna bontani az alakzatot, így meg rossz volt nézni ahogy puszta kézzel hadonászott a lándzsások felé. Egy biztos, őt jobban sajnáltam mint Rickont.
A következő részben kíváncsi leszek kik mennek a levesbe. Az én tippjeim Tommen és Melisandre. Utóbbira Davos nagyon berágott, de Cersei túlélésére se tenném fel a vagyonomat.


2016-06-14 12:55.31
A legjobb jelenet a részben, tiszta Tarantino-beütés :)

- Üdv cimborák, mi jót csináltok itt?
- Ha nem látnád, épp felakasztjuk ezeket a semmirekellőket.
- Ugyan miért?
- Mert bemocskolták a Testvériség jó hírét.
- Sajnálom cimborák, de ezek a jómadarak az enyémek, én csinálom ki őket. /Sanyi megindul a fejszével/
- Nem úgy van az koma, a mi levesünkbe pisáltak bele, így a mieink. De egye fene, egyet kinyírhatsz.
- Lófaszt.
- Na jó, kettőt. De csak mert nagylelkűek vagyunk.
- Na ez már mindjárt jobban tetszik.
/Sanyi lendíti a fejszét/
- Hohó, ácsi, lassan a testtel cimbora. Nem vagyunk mi holmi vademberek, itt a régimódi akasztás a divat.
- Na ne szórakozzatok.
- De bizony, mi nem végzünk hentesmunkát.
- Legalább az egyiket hadd belezhessem ki.
- Nincs belezés, fellógatjuk a disznókat, erről nem nyitunk vitát.
- Na jó, legyen, bassza meg, akkor akasztunk. Bár nem érdemlik meg a gyors halált a görények.
/Sanyi felakaszt kettőt, Beric egyet, utána beszélgetés/


2016-06-13 19:05.14
Az előzetes alapján a 9. rész teljes egészében az északi csata lesz, szóval ami most történt, azzal elvileg megágyaztak az évadzárónak. Arya szál lezárva, mehet Westerosra. Meereen érdekes lesz, leegyszerűsítve csak-csak beletették ami a könyvben is van, vagyis hogy megtámadják őket. Gyanús hogy jönnek majd Theonék a Vasflottával és lezúzzák az ellent, így meg is köttetik a szövetség, és Danynek is lesznek hajói. Vagy max a sárkányok rendeznek egy kis hiriget az ellenséges hajóhadban. Ez lemegy az évadzáróban, utána pedig mehet Dany is Westerosra. A királyvári szálra kíváncsi leszek ezek után, meg arra hogy Qyburn és Cersei miről beszéltek. Több olyat olvastam hogy futótűz lesz, ebben van is ráció. Évadzárónak ütős lenne, és Cerseiből ki is nézem, hogy ha már neki lefőtt a kávé akkor pusztuljon mindenki. A Véreb szerintem csatlakozik Bericékhez és mennek északra, más szálat nem tudok neki elképzelni, de ki tudja. És ha már itt tartunk, ez az első alkalom hogy a Másokkal a Cailin-ároktól délre is foglalkoznak, ami szintén haladás. Dorne viszont továbbra is rejtély. Az évadzáró durvának ígérkezik, remélem a köviben a csata is az lesz.


2016-06-09 14:24.06
Sansának még annyiból se teljes a szerepe hogy ő Észak örököse, és miután (ha) lezúzzák a Boltonokat, valakinek uralkodnia kell Deresben, hogy egyesítse a házakat a holtak ellen. Rickon nem biztos hogy túléli a bulit, meg amúgy is egy kis pöcs, Bran meg 3-eyed-ravent játszik, szóval Sansára hárul ez a szerep.


2016-06-09 14:09.07
Tényleg, ott van még Dorne, oda úgyis későn ér el a tél :D


2016-06-09 13:58.22
Melisandre elvileg télen sem fázik, ezt a könyvben ki is fejtette egyszer, szóval abból még lehetne valami. De szerintem az Északon lévőknek hamarosan kisebb bajuk is nagyobb lesz annál mint hogy pucérkodjanak, ez Sansára is vonatkozik :D
Missandei kinek vetkőzzön? A töketleneknek? Bár Tyrion még bevághatja neki :D Én mondom, Margaery az utolsó reménysugár :)


2016-06-09 13:41.13
Csak nem, amennyi szarságon keresztülment szegény, én sajnálnám :) Margaery viszont beígérte a főverébnek az örökösgyártási projektet, szóval ezen a fronton még lehet reménykedni :D


2016-06-09 13:00.52
B@szki, és tényleg :D Mondjuk az már rég volt, nem ártana frissíteni. Sansa viszont innentől már valószínűleg felejtős, hacsak nem hálálja majd meg Kisujjnak hogy segít neki visszafoglalni Derest a Völgy seregével :D


2016-06-09 12:43.05
Én szívesebben látnám Margaeryt meztelenül, de hát a Walk of Atonement elmaradt, így lecsúsztunk róla :D


2016-06-09 12:37.59
Megvan az utolsó két rész címe:
9.: Battle of the Bastards
10.: The Winds of Winter
Nagyjából ki lehet találni hogy mi fog történni az évadzáró végén, és utána megint várhatunk 10 hónapot... -_-


F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról

2016-05-30 10:37.51
Tegnap este megmondtam, hogy az életben többé nem nézek kézilabdát, szerintem tartani is fogom. Ilyen a mesékben nincs. Ez még Sydney-nél is durvább volt, úgy néz ki nincs az az előny amit egy magyar csapat ne tudna elb@szni.


Warcraft: A kezdetek - Vélemények

2016-05-30 10:34.29
Még péntek délután egy random ötlettől vezérelve mentem el megnézni a filmet, miután több helyen is jókat olvastam róla. A játékok közül csak a 3-mal játszottam, ami ennél a sztorinál jóval később játszódik, így a filmbeli karakterek annyira nem voltak ismerősek. Összességében tényleg jól sikerült a film. A látvány tökéletes lett, szinte minden (tájak, épületek, fegyverek, páncélok stb.) nagyon el lett találva, engem a CGI környezet sem zavart, mert mégiscsak játékadaptációról van szó. A sztori is rendben volt, a zene pedig különösen tetszett. Nem tudom lesz-e bővített változat, de egy kicsit több játékidő nem ártott volna.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2016-05-23 12:52.48
Pár hsz-szel korábban írtam egy tippet hogy szerintem mi lesz Brannel.
Nem hiszem hogy meglépik azt hogy Meera egyedül elráncigálja a Falig miközben a seggükben az Éjkirály és a haverok, az szerintem mindenkinél kiverné a biztosítékot hogy wtf. Kinyírni nem fogják, abban is biztos vagyok, mert ugye az egész Hodor-sacrifice arra ment ki hogy ő megmeneküljön. Élő ember pedig nem nagyon van már a Falon túl, szóval én Coldhand-re szavazok, de hamarosan kiderül mi lesz.


2016-05-23 08:51.26
SPOILER

Kicsit továbbgondolva a rész végét: nagyon kíváncsi leszek, hogy most mi lesz Brannel és Meerával, mert konkrétan egy 50 kilós csajnak kéne egyedül elhúznia Brant a Falig azon a hordágy-féleségen úgy hogy közben a nyakukon egy seregnyi élőholt, és közben ugye enni is kell valamit, meg aludni. Nekem az a tippem hogy itt fog bejönni Coldhand, ugye a könyvben odajutni segítette őket, szerintem a sorozatban visszajutni fog segíteni. Másképp nem tudok olyan forgatókönyvet elképzelni hogy Bran túlélje.


2016-05-22 22:31.14
Totál kész vagyok a rész végétől, hatalmasat ütött ez így.


2016-05-17 09:28.00
https://www.youtube.com/watch?v=4CTJEZXtr94

Íme :)


2016-05-11 12:01.07
Lehet hogy szimplán elfelejtette a visszatérésekor, mint ahogy az ember gyakran elfelejti azt is, amit álmodik. Nem tartottam volna túl jó húzásnak, ha simán elmeséli mindenkinek hogy ezt meg azt látott odaát, jobb ez így.


2016-05-10 09:37.33
Majd most jön Euron Greyjoy, ő elég karizmatikus karakter volt már a bemutatkozásakor is.

Amúgy, nekem Daenerys szálával kezd tele lenni a tököm (így volt már az 5. könyv alatt is). Konkrétan rendesen bent van a faszerdőben, és ennek ellenére még mindig mást se csinál, mint hogy minduntalan elmondja hogy vele ne baszakodjanak, mert ő a khaleesi, meg a sárkányok anyja meg felsorol még 8 címet. Mintha ott érdekelne bárkit is.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk