Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hajsza a győzelemért
- Film+, 12:25
Balek-suli
- Paramount Network, 12:25
Szabadlábon Velencében
- Mozi Klub, 12:40
Szupersuli
- Viasat Film, 12:55
Egy negyvenes nő és a flört
- Film Café, 13:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?
Mindig nyár (sorozat) - Vélemények
Érdekességek!
Shirley MacLaine - Vélemények
Djimon Hounsou - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Túl sok érzelem aaaaa
Rachel Kerbs aaaaa

 

Fórum - A Beavatott-sorozat: A hűséges - 1. rész - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

22. Pocsolya ugró (2017-03-18 00:50.25) aaaaa
Amúgy a vicc az egészben az hogy magamtól ezt a trilógiát sosem néztem volna meg. Mindig volt aki rávett XD

Ha lesz 4. rész abba se nagyon fogom beleártani magam. Kinőttem már ebből a "jajj várjuk a filmet gőzerővel" dolgot. Szerencsére.


21. Pocsolya ugró (2017-03-18 00:37.14) aaaaa
Na akkor essünk neki.

Láttam mindhárom részt. Elsőt DVD-n, másodikat mozikban, harmadikat megint csak DVD-n. Az elsőre azt mondtam tök jó, érdekes. Adott 4 csapat, szekta, egyesület, csoport, vagy nem tudom minek nevezzem. Bátrak, Műveltek, Önfeláldozók és Barátságosak vagy mik?? Aztán a második részben előkerül az őszinték mint 5. csoport... de ha jól emlékszem az első részben csak 4 csoport volt.... ez már így önmagában rontott az egész folytatáson.
A vége viszont csapnivaló volt az első résznek, vonatoztak a nap felé és nem értettem hogy most mi a fene van. Erről kb egy az egyben Frodó és Samu jutott eszembe a Gyűrűk Urából, felmennek a hegyre és vége lett a filmnek. A második rész hibáját leírtam, az 5. csoport megjelenését a semmiből, komolyan ennyire kellett? Nem csak röhejes de érthetetlen is. Vesztett a film komolyságán a sok vigyorgó selyemhangú, lenyalt hajú stréber megjelenése.
A 3. rész pedig a csúcs. Öcsém, 4es engem kiakasztott. Na jó nem az öcsém. Az a csávó mindenkit ledarált, minden zuhanást, csonkolást, lövöldözést, fuldoklást, kaszabolást, véresőt, robbanást túlélt... még szerintem a szifiliszt is. Egy karcolás nélkül megúszott mindent, egy személyben lenyomott mindenkit, szétvert mindent, felrobbantott mindent. Azt kell mondjam James Bond egy fogpiszkáló 4eshez képest aki egy igazi kockásinges fadöntögető fekete pólóban teletetoválva, dagadó műizmokkal. Kriszt, vagy Triszt vagy Driszt vagy nem tudom hogy is hívják a csajt már meg se tudom említeni. A második részben a rövid hajjal úgy nézett ki mint egy fiú, az első részben mint egy dagi ovis lányka aki túl sok zsömlét evett a szürke kunyhóban mielőtt átállt a narancssárga rántotthúsevő bátor szektához, a 3. részben meg már fogalmam sincs, a röhögéstől nem tudtam mit nézzek. Félreértés ne essék nem akarom lehúzni a filmet, a szereplők kitettek magukért, még Kate Winslet is jól játszotta a főgonoszt, de hiányoltam a szexjeleneteket tőle, emiatt csalódott is lettem.

Mindent összevetve jó film. Az első részt komolyan tudtam venni, tetszett, éreztem hgoy akar valami érdekeset mutatni aminek később kecsegtető és izgalmas normális folytatása(i) lehetnek. Aztán persze lettek is hamar, de túlságosan is bizakodó voltam velük kapcsolatban. A második résztől már gyakorlatilag vígjátékot néztem.



20. Langelus (2016-09-12 16:04.45) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 19. hozzászólására)
Halleluja!


19. Capt.JackSparrow (2016-09-12 14:26.25)  
Elföldelve az egész.
[link]


18. Elizabeth salvatore (2016-08-27 00:36.11)  
Ez részről-részre egyre szarabb és szarabb lesz.
Még csak negyed csillagot sem érdemel.


17. Az utolso szamuráj (2016-08-25 17:24.50) aaaaa
Értékelhetetlen.
Ezek a Beavatott filmek azok,amik a young adult farvízén eluszkálnának:az első nézhető,a második néha ezt meg úgy elbaszarintották,hogy egyenlőre moziba sem lesz a vége.Érthető,miért:a Hűséges szeretne okos lenni,-hisz a ya filmek azért szólni is kívánnának néha valamiről-de csak kiscsopis ovisoknak mondhat újat:logikátlanságokat,banalitást viszont bárkinek.
Persze,lehet azt írogatni,az csak film,meg te miért nem tudsz rajta szórakozni,faszért játszod?? a kritikust:barátom,a válaszom,akkor Neked bármi lemegy a torkodon innentől,mert miért ne.Máshol meg mikor Te kritizálsz,gondolja mást ugyanezt(ugyebár...)
De,vissza ehhez a marhasághoz:az a menekülés az elején,gyermeteg,butus és még a CGI is tréfásan Lidl kompatibilis .Aztán naná hogy az egyik mellékszereplő megáll,hogy jól hátbalőjjék-kötelező fájdalmas halál-onnatól meg jönnek az új szereplők,David meg egy akkora blöff a sztoriban,ami azért szűz nézőknek is,legalábbis a gondolkodó részének illene nevetségessé válnia.
De,még nyeljük be ezt is!!Zuhanást,amit négyes bármikor túlél mert lezuhanni csak szépen lehet,meg újra az árulja el őket aki múltkor is,ezek szerint a főszereplőink is hülyék-csak én láttam Shailene Woodley arcán azt,hogy már szégyenli a szerződését ami ide kötötte??-és a tiniszerelmet,amibe oké,egy bőnyálas szopás vagy egy anális kaland értelemszerűen nem fér bele:de ezek megpuszilni is úgy puszilják egymást,mint én a 25 éve nem látott és utált rokonaimat!!!Ebbe a filmbe minden mondat buta,nagyjából minden karakter sötét és könnyen átverhető:aztán odaérünk a végére.
Na ott aztán....
Bojler.
Szóval,jön a gáz.Hogy felejtsenek(Amúgy miből is gondolta a nő,hogy csak az egyik kaszt beszippantva , na azt fog emlékeitől megszabadulni?????És az akart vezető lenni....)Ami,mert filmről beszélünk,naná hogy a levegőtől eltérő színű:meg tud különböztetni attól a további percekben,ez filmes fogás kötelező ezen a szinten.Ám a készítők szemlátomást gondba voltak azzal,annál nehezebb vagy könnyebb legyen:így ahol hőseink állnak,kultúráltan megáll a sarokba,ott hömpölyög meg kártyázik és a molekulák egymást közt pletykálnak , amíg Tris meg nem állítja kitörését,ám máshol gomolyog és úgy egyébként próbál úgy viselkedni,mint egy ...gáz.Igazából Négyesék akármeddig állhattak volna ott,rájuk nem volt veszélyes,vigyáztam kérem,a gáztól el is lehet futni!!!!!!! és mikor Tris odapuffant...hát,minden megoldódik.A felejtőgáz seperc alatt eltűnik,mert csak,akik meg belélegezték,addigra a fél város,hatása onnantól nem számít,mert Tris puffantott,és pláne mert nyolcvan csak.
Vazzeg,ez ultraszar.


16. Dark Bakter (2016-08-20 12:14.48) aaaaa
Említettem már, hogy nagyon szép és tehetséges színésznőnek tartom Woodley kisasszonyt? Akkor most is elmondom, mert ennyi ennek a filmnek az érdeme... Egy rohadt nagy katyvasz az egész, új megvilágításba helyezi Chicago jelenlegi helyzetét... Persze, hogy megint öncélú gecik játszadoznak a világgal és emberéletekkel... Mi ebben a meglepő? Szerintem a széria legösszecsapottabb és leggyengébb epizódja... Tris is valahogy agymosottabb karakter a film nagyrészében... A végére azért újra értelmesebb lesz... Peter még mindig a elgkomplexebb figura, Kravitz és Watts most is jók... Jeff Danielst csipázom, itt is jó...
A képivilág nem rossz, de úgy összességében elég silány összképet ad a film... Romlik a színvonal.... Klisés baromság az egész.... A nyomokban egyediséget mutatni akaró széria eddigi részeihez képest ez a legklisésebb.... És ebből is két részes mozit kreáltak? Oszt minek? Elcsépelt mozi.... Nem kéne erőltetni..


15. Gabe33 (2016-08-07 18:51.10) aaaaa
Hát ez már nálam sokkal jobb lett mint a "lázadó"...
Bár itt meg kéne állni de ahogy olvastam róla ez nem fog megtörténni...


14. Capt.JackSparrow (2016-07-30 14:34.20)   - (válasz WT14 13. hozzászólására)
De lesz, csak nem moziban. Aztán sorozatként tervezik tovább folytatni. (ha így sem volt közönség neki, akkor nem tudom miért számítanak arra, hogy majd a sorozatot követni fogják)


13. WT14 (2016-07-30 14:31.58) aaaaa - (válasz Capt.JackSparrow 11. hozzászólására)
Nem lesz folytatás, lezárták a végét (vagy valami olyasmi). Mondjuk totál elbarmolták a sztorit a könyvhöz képest, de ezt megszokhattuk a legtöbb adaptációnál. Nem egy nagy szám.


12. Miszter88 2 (2016-07-29 12:11.24) aaaaa
Kb. 20 percig néztem , aztán feltettem magamnak a kérdést : minek nézed ? mi ez ?
aztán ennyi volt a film ...
megnéztem helyette egy Maffiózók epizódot


11. Capt.JackSparrow (2016-07-21 15:25.59)  
Úgy tűnik, a folytatás nem is kerül moziba.


10. Hughee (2016-07-09 22:45.38) aaaaa
Teljesen egyetértek Langelussal, hiszen az előttem szólok közül ő fejtette ki legjobban, hogy mit is éreztem a film nézése közben. De, annyit még hozzá tennék, hogy a szánalmas látvány elemeken szinte sírva röhögtem, mert annyira katyvaszos bulls*t volt, hogy beillett a legutolsó Zs-kategóriás borzadályok közé...


9. Langelus (2016-04-18 20:59.06) aaaaa
[link]

Akkora egy élettelen, megjátszott katyvasz az egész, hogy az valami iszonyat!


8. Langelus (2016-04-17 20:09.56) aaaaa
Ez egy drágább trashfilm idióta ólomkatonákkal és elmeroggyant történetronccsal. Az írónő leszophatja a könyveit a TV-ben, a Lionsgate vezetését meg nyakon önteném szurokkal!


7. Vycus (2016-04-10 09:32.36)  
Mivel olvastam a könyvet, nekem kicsit felháborodást keltő volt, hogy egy könyvadaptációs film nem könyvhű... Mert aki ismeri a történetet, tudja, hogy nagyon nem így kellett volna végződnie. Aztán megvilágosodtam. Jön 2017-ben a folytatás... [link]


6. Randal (2016-03-28 01:25.06) aaaaa
Olyan, amilyennek lennie kell. Egész izgalmas történet, egész jó jelenetek, egész szép látványvilág, egész kedvelhető karakterek. Nem hoz kevesebbet, mint az ember reméli tőle, és kellemesen szórakoztat. Ez a Beavatott sorozat nem hiszem, hogy aranybetűkkel vonulna be a filmtörténetbe, de nem is teheti azt minden film, legtöbbjüknek az a dolga, hogy pár órára elszórakoztassa az embert, ez pedig szerintem ennyire pont képes, ami nálam megér 4 csillagot.


5. Pedro23 (2016-03-16 19:56.18) aaaaa
"The Divergent Series: Allegiant" is worse than horrible.
Rottenen egy idézet. Azt hiszem megvárom míg kijön blurayen. :D


4. Macsikám (2016-03-15 18:56.40)  
Az első részt láttam (valaki más letöltötte és úgy adta kölcsön ;-), a második kimaradt, erre a harmadikra barátnőm vonszolt el most a moziba. Hát, bele ugyan nem haltam, de sajnálom rá a pénzt. Ha egy ilyen young adult filmet láttál, láttad az összeset. Szerintem. Semmi extra, kiszámítható fordulatok, még uncsinak is mondanám; szerencsére ez a Miles Teller a Whiplash után itt is nagyon jó volt; és a Négyest is jólesett nézegetni ;-D Kb. ennyi. Feledhető.


3. Norden (2016-03-15 01:36.42)  
Szegény ember Éhezők viadala.

Ez egyébként hányadik rész?



2. Thoams (2016-03-14 01:39.10) aaaaa
Haverral most voltunk rajta. megnézette velem az elsö két részt. valahogy végigszenvedtem, rávett hogy megnézzem ezt is moziba. hát oylan hullámvölgyes volt. 70%ban oylan nem is tudom. a maradék idöbe néha felcsillant a szemem hogy nah végre valami uj valami más. de többnyire sajnos ezek a szokásos nyálas részek a két föszeereplö kozt. foylton ott olelgetik meg csokolgatják egymást és nem hagylak el, nem hagyom hogy ezt tedd. de tudod fontos vagy nekem.. blabla uncsiii!
a föszereplö csaj (Shailene Woodley) elsö részbe is semmiylen, msáodikba is. mondom talán itt kiderul jo szinész. de nem. valamiért mindig Steven Seagal szinészi tehetsége jut eszembe. Levágott hajjal meg pont ugy néz ki mint az agymenők sorozatban Penny :D ott van a csávója, az meg annyira tul van már játszva ez a nagyképű kemény rambó, aki végigmegy a foyloson és mindenkit összever fél kézzel akinél fegyver van... hát nem tudom...
ha valakit érdekel a film akkor nézze meg ezt a képet mert sokat fogja látni!
[link]


1. Axamonte (2016-03-13 22:16.06) aaaaa
Megnéztük a moziban. Őszíntén szólva, nem tudom mit írhatnék róla, hiszen kijöttünk és arról beszélgettünk, hogy mit is akart ez a film mondani - avagy mutatni? Mert az első részbe kell vallani, megalapozta a történetet, és nagyon jól sikerült, a második, már csak kullogott utánna - mutatva majdnem semmit. Így hát ez a harmadik már csak pénz és időpazarlásnak tűnik.
Futunk ide, futunk oda benne... és végül mégiscsak az eredeti helyen kötünk ki és a tűzharcot félre téve hirtelen mindenki szereti egymást. Ennyi.
És még lesz egy rész. Nah, lehet abban már többet mutatnak az alkotók.

Egy szó, mint száz, nem éri meg elmenni rá a moziba.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekPocsolya ugró, 2017-03-18 00:5022 hsz
KérdésekLangelus, 2016-07-29 14:503 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk