Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Space Oddity
- HBO, 04:26
Gyermek a múltból
- Film4, 04:55
Garázsvásári rejtélyek
- Mozi Klub, 05:00
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Extra HD, 05:10
Dóra és az elveszett Aranyváros
- SuperTV2, 05:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás
Rock zene
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ördögi csapda aaaaa
Pierre Niney aaaaa

 

Zituzitu hozzászólásai

Ugrás Zituzitu adatlapjára


Hasznos idézetek,amitől több lehetsz....

2009-07-14 19:29.36
"Senkinek sem kötelessége, hogy nagy ember legyen, már az is szép, hogy ember tud lenni!"


Mit hallgatsz most?

2009-07-13 17:02.26
Michael Jackson - Dirty Diana


Frankenstein játékai - Vélemények

2009-07-12 01:50.07
A film közepéig, megszakíthatatlanul mosolyogtam. Virultam azon a szerencsétlen lányon, aztán jött a művészibb, elvontabb része a filmnek. Nagyon tetszett, kellemesen csalódtam.


Hasznos idézetek,amitől több lehetsz....

2009-07-08 21:04.59
Ettől senki nem lesz több, ne gúnyolódj kérlek!


2009-07-08 21:03.26
"Ha romba dőlnek legszebb álmaid, reményeid el ne hagyjanak, mert sokszor a romok fölött a legszebb virágok nyílnak"

"Csak az talál, aki keres, és csak az előtt nyílik meg a tudás ajtaja, ki egész erejével döngeti."


Edward Furlong - Vélemények

2009-07-06 18:09.38
Nagyon tehetséges, megnyerő színész, kár hogy a drog-pia ügyek miatt nem kap érdemleges szerepeket.


Kéz őrület! - Vélemények

2009-07-05 18:26.54
Hatalmas nagy baromság! De azért jól elszórakoztam rajta. :D


Az utolsó ház balra - Vélemények

2009-07-05 14:39.30
Az eredeti nekem, jobban tetszett, de azt hiszenm ez is méltó utódja lehet. Számomra még mindig érthetetlen, hogy a 3 negatív főszereplő miért gyilkol embereket. A Rendező jó munkát végzett, a kamera kezelés is majdnemhogy tökéletes és kifejezetten örültem, hogy Sara Paxtont nem kellett másfél órán át nézni. Jól eljátszotta a szerepet, talán meg is kedveltem, de én úgy érzem jobban állnak neki a tini filmek, mint egy ilyen komoly film. A három rossz szereplő halál esete pedig néha nevetséges volt. Ha valakit lapockán lőnek, szinte már halott, nem hiszem, h haza úszik, és még sok olyat tudnék felsorolni, amin elmosolyogtam magam. De azért jó film, és megéri megnézni.


Ken Park - Vélemények

2009-07-02 20:06.19
Azt hittem ez is olyan film lesz, mint a Rekviem egy álomért, Kidulthood vagy a thirteen, hát nem. Én egy egészen erős idegzetű ember vagyok, de ez a film csak megbotránkoztatni akar, mintsem elrettenteni. Egy idegbeteg fiú a teniszre veri, aztán meg legyilkolja a nagyszüleit, szerintem teljesen ok nélkül, a másik egy perverzióval teletűzdelt lány, a harmadik fiú, szinte normális, de az apja kissé ferdehajlamú (ráadásul eltöri a deszkáját, annál a jelenetnél azhittem kiugrok az ablakon), a harmadik meg a leendő anyósát keféli. Beteg film, de nincs üzenete, nagy csalódás volt számomra, többet vártam, ráadásul annyira felzaklatott, hogy még reggel is a hatása alatt voltam, miután felébredtem.


Zűrös kölykök - Vélemények

2009-07-02 19:55.32
Azért ez a film, nem egy Ken Park, nem lehet ahoz hasonlítani, igaz, hogy nem a legjobb, de van hatása, igen kérem, ilyen világban élünk. Agresszió, szex, drog. Egy ilyen film, talán észre térít pár fiatalt, ha megértik az üzenetét. A Ken Parknak semmi üzenete, ellenben ennek a filmnek van, ráadásul nem annyira beteg. Érdemes megnézni.


Rekviem egy álomért - Vélemények

2009-07-02 19:46.14
Egy olyan helyen élek, ahol a drog könnyen beszerezhető, senki sem érdekel, hogy mit ad el, a lényeg, h pénzhez jusson. A droggal az a nagyon nagy baj, h az első után szükséged van rá, egy idő után olyan, mint az étel, erősebb az alkoholizmusnál, ciginél, ez az ami lételemmé válik. A filmben is, Sara alig 2 évszak alatt épült le olyanná, amit a film végén láthattunk. Mielőtt megnéztem a filmet fogalmam sem volt róla, h a drogfüggőség ilyen, megfogadtam, h soha többé semmilyen narkotikumhoz nem nyúlok. Nyomasztó film, amelyhez társul az idegtépő zene, majd a vége, ráédredsz, h 3 fiatal és egy idős hölgy teljesen tönkre tette magát, az álmuk soha nem válhat valóra, az életük már semmit sem ér. Ezt a filmet is elrettentésként lejátszanám mindegyik iskolában, hogy a fiatalok még ne későn tudják meg, hogy mi is valójában a drog.
Hibátlan alakítások, Hibátlan fényképezés, hibátlan zene, a végén pedig az a zene, ami az elején csak jó muzsikának tűnt, a végére értelmet nyer, az érzés bele mar a szívedbe, szinte megfulladsz, egy film még soha nem ért el nálam ilyen drámai hatást.


Tizenhárom - Vélemények

2009-07-02 19:30.30
Mikor elkezdtem nézni, azt hittem semmi extra nem lesz a filmben, tudom, én is voltam fiatal, emlékszem, hogy mi is összeültünk mikor tinik voltunk és gázoztunk, de mi akkor 16 évesek voltunk. Ráébreszt mindenkit, hogy bizony vannak olyan 13 éves lányok akik zsenge életkoruk ellenére bele csöppennek ebbe. Bizony, 13 évesen drogoznak, füveznek, szexelnek és isznak. Nekem is voltak olyan osztálytársaim akik korán vesztették el a szüzességüket, rendszeresen váltogatták partnerüket, minden hétvégén elmentek a helyi diszkóba és férfiakat elégítettek ki orálisan egy szál cigiért, vagy csak úgy. Drogoztak, cigiztek, piáltak ész nélkül, most pedig kiégett, szőkített kurvák. Sehova nem vezet ez az életmód, ráadásul azok a lányok akik ezt csinálták bele is vittek több lányt ebbe, mint ahogy a filmben is látható, a jó kislányt megrontja a rossz. Én ezt a filmet levetíteném minden hatodikos osztályban, elrettentés ként. Bár én sem vagyok egy szent, füveztem már, kipróbáltam ezt-azt, a szexuális életemet sem házzasság után kezdtem el, de nekem már késő, de úgy érzem semmit sem basztam el, jó állásom van, már elköltöztem a szüleimtől 23 éves korom ellenére, mert én mindent CSAK kipróbáltam, de vannak olyanok is akik rendszeresen csinálnak bizonyos dolgokat. Elgondolkodtató film, bár örültem volna, ha egy kicsit drámaibb a vége, de azért négy csillagot megér.


Másnaposok - Vélemények

2009-06-16 20:52.11
Másnaposok...
Felkelti az ember érdeklődését a film, bár kissé igénytelennek tűnik, az ember nem sokat vár. Tipikus amerikai baromságnak vártam, végülis az is, de minden poén és mozzanat tökéletesen bepasszol a filmbe. Másodszorra is vicces és megérdemel egy négyest a skálámon. Jól fényképezett, jó színészek, jó rendező. Mindenképpen megéri megnézni.


Vakság - Vélemények

2009-06-16 20:43.52
José Saramago, Nobel-díjas író pont ennek a műnek köszönheti ezt a díjat. Csodálatos alkotás, persze egy film sohasem érhet fel, egy könyvhöz.
ÉLd bele magad...
Reggel mész a munkába és egyszercsak nem látsz többet, elveszted azt, ami nélkül nem tudsz teljes életet élni. Megvakulsz. Bezárnak egy szanatóriumba sok szerencsétlenül járt fajtársad mellé, ápolók, orvosok nélkül. Aztán jön egy nő, egy csodálatos alakítással, Julianne Moore, elnyerte a szívemet. A rendező is jó munkát végzett, de mint említettem, egy film nem érhet fel egy könyvhöz.


Che - Az argentin - Vélemények

2009-06-16 20:33.46
Jó rendező, jó színészek, majdnem jó film, hosszú játékidő, persze ez érthető, hiszen életrajzi filmről beszélünk. A film egy kissé talán nézhetetlen egy ilyen embernek, mint én, túl hosszú, némelyik jelenet unalmas, de mivel ez az első rész, ezért nem szabad ténylegesen nézhetetlennek titulálni. Az eseményeket részletesen követi, érthetően meséli el. Egy gyengeelméjű is könnyen megérti. A harc jelenetek közeliek, de viszonylag könnyű követni őket.
Egyszer nézhető film, szerintem.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk