Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A Sárkánypecsét rejtélye
- Filmbox Extra HD, 15:00
Fel a fejjel
- Magyar Mozi TV, 15:30
Tenet
- HBO3, 15:50
Zsoldoskatona
- Film Mánia, 15:50
Filmcsillag a barátnőm
- Prime, 16:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kifacsart filmcímek - szójáték
2022-es választás
Fargo (1996) - Vélemények
Ha eljön Joe Black - Vélemények
Konyec - Az utolsó csekk a pohárban - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mókás páros aaaaa
Isabela Merced aaaaa

 

Nolefan hozzászólásai

Ugrás Nolefan adatlapjára


X-Men - Az elsők - Vélemények

2011-08-18 13:59.56
Rendben, lehet igazad van, de én több helyről is hallottam/olvastam ezt a reboot-dolgot. Mert nekem több hiba is túlzottan szembetűnő volt, csak nem bakizhatnak ekkorákat folyamatosan! Például ott van Emma Frost esete, aki a Kezdetekben is feltűnt fiatalon, más színésznő által eljátszva, s ez szintén nem illeszkedik így a történetbe, már ha igaz az, hogy Az elsők a Kezdetek előzménytörténete. Ezek túl nagy hibák nekem. De ha tényleg tévedések történtek remélem ki fogják javítani.
Lényeg az, hogy veszett jó film volt.


2011-08-18 00:06.04
Ismertem az eddigi összes X-men filmet,a rajzfilmsorozatot is láttam, s némileg a képregényváltozatba is belekóstoltam. Így érthető, hogy kissé aggódva vártam Az elsőket.
Fölösleges volt aggódnom. Pörgős, stílusos és elgondolkodtató film lett belőle, két zseniális színész főszereplésével, látványos és ütős jelenetekkel. A végkimenetel ismerete csak tovább fokozta a tragédia előérzetét, s itt elsősorban Erik és Charles barátságára gondolok. A történelmi háttér nagyon el volt találva, bár néha nekem a kor megjelenítése elcsúszott. Arra a bizonyos pár perces cameo-ra pedig szavak sincsenek, brilliáns volt:P
Ami pedig a többi X-men filmhez történő kapcsolódását illeti, a látszólagos "bakikon" nem kell fennakadni, mert Az elsők nem feltétlenül előzményfilmnek volt szánva, hanem az eddig végigvezetett történetet értelmezi újra és kezdi el előlről, akárcsak Nolan új Batman-trilógiája.
Egyszóval nekem nagyon tetszett, és nagyon remélem, hogy Michael Fassbender és James McAvoy párosát még látjuk majd a folytatásban. Elképesztőek voltak együtt.


True Blood - Inni és élni hagyni (sorozat) - Charlaine Harris - a könyvsorozat

2011-08-14 02:02.02
Jajj, van valaki, aki olvasta a 11. részt? Mert én most fejeztem be angolul és szörnyen kiakadtam rajta és jó lenne más véleményét is hallani/elolvasni.
Egyébként én imádom a köynvsorozatot, masszív Eric -rajongó vagyok, szóval a Vérszag és a Véres tavasz a kedvencem.:P:P


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2011-06-20 20:54.29
Jaajjj most néztem meg az utolsó részt és... ANYÁM!Igen, spoilerezni fogok.
Körülbelül öt percenként voltak "libabőrös" jelenetek vagy mondatok, kezdve Lady Stark "We will kill them all" kijelentésétől a "King in the North" felkiáltáson keresztül (igen, én is ordítottam velük, bár nem vagyok kifejezetten Stark - párti) a "They have my son!" - Tywin felháborodáson (Charles Dance DÖBBENETESEN jó) és az Éjjeli Őrség - kivonuláson át a zseniális lezárásig. (Emilia Clarke - nak Emmyt, de azonnal!) Féltem, hogy hogyan ültetik majd át a könyvbeli óriási hangulatot a végénél, de tökéletes volt, mint általában. Szóval tapsvihar, tényleg. A 2. kötetből volt néhány "előzetes" jelenet, de nem voltak túl zavaróak. Az újabb Kisujj - Varys elmepárbajt nem igazán értettem, hogy minek kellett belerakni, már eddig is értettük, hogy azok ketten átvágnak boldog- boldogtalant.
Végezetül: "There are no men like me. Only me."


2011-06-17 23:57.07
Eddig bírtam, muszáj véleményt írnom.
Befejeztem mind a négy kötetet, s megnéztem mind a kilenc részt a sorozatból - és teljesen le vagyok nyűgözve. Westeros világa olyan szinten letaglózott, hogy most alig érdekel bármi más az életemben.:)Elsősorban a sorozatról írnék, s igyekszem nem spoilerezni.
Valami kimagaslóan fantasztikus adaptációról van szó, utánozhatatlan hangulattal, a könyvből megszokott naturalista jelenetekkel és félelmetesen tökéletes színészi teljesítménnyel. Be kell valljam, én sosem utáltam a Lannistereket, sőt, három kedvencem ebből a házból való: Tyrion, Jaime és Tywin. Peter Dinklage részemről készítheti a vitrinjét az Emmy - díjnak, Tyrion amúgy is zseniális szereplő, ő pedig még magasabb szintre emeli a jelenlétét. Kicsit féltem, hogy mennyire tudják majd visszaadni a karakterek összetettségét, de felesleges volt aggódnom - nagyszerű hangulatú jelenetek, frappáns szövegek tömkelegével találkozhatunk, amelyek minden szereplő minden oldalát megmutatják. (gondolok itt Cersei és a király beszélgetésére, vagy amikor régi háborús történeteket idéznek föl,s a Királyölő elmeséli Aerys utolsó szavait, vagy éppen Jaime és apja szóváltása, amelyen tökéletesen kiütközött Tywin vasszigora). Nagy erőssége még a sorozatnak a könyvhűség és a műben leírtak ruganyos kezelésének ügyes váltakozása. Szeretem ha szó szerint a könyvből idéznek mondatokat, de azt is, ha kiegészítik a történteket egy - egy mozanattal.(Erre a legjobb példa a Királyölő és Ned párbaja, ami nem tudom kinek az ötlete volt,de csókoltatom érte!)
Na és most spoiler annak, aki nem látta a legutóbbi részt.
Szegény Ned Stark. Halála nekem a sorozatban nagyobbat ütött, talán azért, mert öröm volt nézni Sean Bean játékát. Mégis azt gondolom, hogy Lord Eddard távozása sok szempontból jót tett a történetnek - innen már érezheti az ember, hogy mennyire veszélyes a hatalmasok játszmája és hirtelen minden más szereplő tette és szava nagyobb súlyt kap. Mert ha Eddard Stark meghalhat, ki van biztonságban? Spoiler vége.
Ja és még annyit, hogy nekem nem hiányoznak a csata - és tömegjelenetek. Valamiért a többi összetevő (dialógusok, intrikák, érzelmek, a történelem súlya)nekem ütősebb.
Remélem nem voltam túl hosszú.


Vámpírnaplók (sorozat) - TVD 2.évad

2011-05-15 11:08.35
Szerintem sem sajnálatból csókolta meg, s egyetértek azokkal, akik Delena végkifejletre voksolnak. Sokkal intenzívebb a kapcsolata Elenának Damonnel, mint Steffel, rengeteg emlékezetes pillanatuk volt már, s valóban sokat számít, hogy Damont lassan, fokozatosan ismeri meg. Nem is értem azokat, akik azt mondják, hogy Delena esetén Elena személyisége lerombolódna és olyan lenne mint Kat... most hogy? Csak azért mert mondjuk két férfit szeret egyszerre? Az írónő is elmondta, hogy éppen erre alapozta a történetet, hogy lehet úgy, hogy az embernek egyszerre két igaz szerelme van, s szerintem a sorozat is ezen a vonalon mozog.


2011-05-15 00:55.44
Az hogy félne Klaus Stefantól kicsit meredeknek tartom, de hogy kíváló mészárost lát benne, az biztos. Mert azért gondoljunk bele, hogy nem sok személy maradt, akitől Klausnak félnie kéne (thanks for Elijah) Furcsa, hogy amilyen bizonytalanul indult a karaktere kemény főgonosszá nőtte ki magát, a rész végén, mikor a csajt harapdálta fuhh, ahogy ott kinézett a sárga szemével, az erekkel, meg ahogy ott beszélt "real ripper enjoys the hunt", na az nagyon ott volt, vagy hatszor visszatekertem, Joseph Morgan rulez! Bár utána Stefan is badass. Érdekes páros, annyi szent. Lehet hogy már kérdezték korábban, de engem is érdekelne, hogy most Klaus tudja hogy Elena él?


2011-05-13 18:29.56
Nem történt baki, hiszen Elena MEGHALT a rituálé során, s mivel ő volt az egyetlen tulajdonosa a háznak, így az megint szabadon járhatóvá vált a vámpírok számára. Legalábbis én ezt gondolom. De lehet hogy tévedek. Egyébként a rész zseniális volt megint, Klaustól a hideg kirázott, valóban egy komplett pszichopata. Elég nehezen megtörhető lesz szerintem a Klaus - Stefan páros, meglátjuk mennyi ideig fognak "egy csapatban" lenni, meg hogy tulajdonképpen mi a kedvenc hibridünk szándéka Stefannal. Lefogadom hogy jó sok mészárlás szerepel az elképzeléseimben. Elijah megérdemelte, amit kapott, nem igazán sajnáltam. Meglehetősen naiv megmozdulásának köszönhetően sikerült a tesóját konkrétan legyőzhetetlenné tennie, ezúton is remélem, hogy eljut a koporsójába a gratulációm.:P Az, hogy Klaus vére volt a gyógyír, nos az egyik legironikusabb húzás volt, amit kitalálhattak, nagyon tetszett. Lizt én sem nagyon sirattam volna, Jer meg szó szerint küzdhet majd a démonjaival, félek ez nagyon durva szál lesz. Alaricot viszont egyre jobban szeretem. Ami meg Delenát illeti, nos, gyönyörű volt az a bizonyos jelenet, s nekik most van a lehető legnagyobb sanszuk egymásra. Világéletemben Delena-fan voltam, így érthető módon örülök az események alakulásának.
Mindenesetre fantasztikus lezárása volt a 2. évadnak, keserves lesz az a 3 hónap. Tudom, nagyon hosszú voltam.:)


2011-05-10 23:23.52
Én is úgy gondoltam, de a legutóbbi rész végén úgy beszélt Damon a temetőben Elijah - ról, hogy "his (Klaus) two - face older brother", vagyis Klaus kétarcú/kétszínű idősebb testvére (bátyja)... lehet nem olyan fontos, de én azért szeretném tudni.


2011-05-08 11:41.43
Örülök:) Biztos nagyot szól majd a finálé, hiszen most a sorozat elképesztő színvonalon mozog. Szerintem még egy pár szereplőtől búcsút mondhatunk (Isten adja, hogy Damon ne legyen köztük), csavar meg tuti lesz, talán Elenával kapcsolatos, mert nekem kissé túl egyszerűnek tűnt ez a "megmentettük Elenát a vámpírságtól és tök ugyanolyan maradt" - sztori.


2011-05-08 11:37.33
Igen eddig Elijah volt a tagadhatatlan vámpír nagyúr:D Klaus figurája valóban kicsit nehezen indult,talán azért mert annyira nagyon be lett harangozva és nagyok voltak az elvárásaink az irányába, de (lehet érte megkövezni) nekem már az abszolút kedvencek között van, a tesójával együtt persze. A 3. évadban meg anyuka és apuka is fel fog bukkani, már alig várom.... Csak azt mondja már meg nekem valaki, hogy most Klaus és Elijah közül melyik az idősebb? Mert ez nekem valahogy nem jött le eddig...


2011-05-07 22:02.41
OMG - kb ezt lehet mondani a legutóbbi részről. Szerintem az egész sorozat eddigi legjobb és egyben legszomorúbb része volt. Az áldozati rituálé végig zseniális volt, de amikor Klaus kezdett volna átalakulni és jött Bonnie...tátott szájjal néztem. Elképesztőek voltak az effektek, a szél, a villámlás, tiszta apokalipszis hangulata volt. Elijah dolgában megint Damonnek volt igaza én sejtettem, hogy nem tudja majd megölni a tesóját. Jennát nagyon sajnáltam, hogy meghalt, de John halála megrendítőbb volt.. nem is volt igazán időnk, hogy megszeressük, vagy hogy bárki megszeresse őt. A temetésen én is sírtam, a zene gyönyörű volt alatta, de megszállott Damon - fanként engem jobban megviselt, amikor Damon csak úgy elsétált a végén a sírok között. Én már tényleg csak imádkozni tudok, hogy ne haljon meg, de az előzetest elnézve nincs sok esélyem... nah kb ennyi, remélem nem voltam túl hosszú.


2011-04-30 20:57.08
Jenna nem Gilbert, hanem Sommers, ergo nem ő fog meghalni. Én Johnra vagy Jeremyre tippelek inkább.
Amúgy az utóbbi rész egyszerre volt zseniális és szörnyű, ha Damon meghal én nem tudom mit csinálok.(először is kiszáradok a zokogásban)Annyira nem fair, hogy Damon csinál mindent, kiszabadítja Tylert meg Caroline -t, miközben Stefan csak andalog az erdőben, erre Damonnek kell meghalnia. Jó, amit Elenával csinált, kissé meggondolatlan volt, de hát ez van. Ő legalább megpróbálta őt megmenteni, ha ostobán csinálta, akkor is. De tényleg, csak nem ölik meg a (felmérések szerint is) legnépszerűbb karaktert, ugye? Ugye????


2011-04-24 19:25.25
Végig spoilerezni fogok, aki nem követte az utóbbi részeket ne olvasson tovább.

Szerintem eszméletlenül jó a 2. évad és komolyan részről részre jobb lesz. Én személy szerint nagyon örülök Elijah visszatértének, mert nagyon stílusos a pasi:) Nekem Klaus egyáltalán nem volt csalódást keltő, a visszaemlékezésekben király volt, a jelenben eddig meg nem sok mindent csinált, kedvenc töritanárunk testét csak belépőnek szánta, meg provokálásnak, most majd meglátjuk, hogy teljes valójában milyen lesz. Én úgy hallottam, hogy Joseph Morgant (a Klaust játszó színészt) 15 részre szerződtették, szóval nem fogják majd olyan könnyen eltenni láb alól, csak kb a 3 évad közepén. Már ha igaz ez az infó. Én még nagy tragédiákat sejtek, páran még ki fogják lehelni a lelküket. Damon nem hiszem, hogy meghal, ő a legnépszerűbb karakter, csak nem írják ki. Ha mégis, akkor azzal el is köszönök a TVD -től.A két testvérpár közötti párhuzam felcsillantása nagy húzás volt, enyhén éreztették, hogy ezek a konfliktusok határozzák meg nagyban a cselekményt. Elenát nem szeretem túlzottan, de az előző részben jó volt. Stefannak meg kijárt az a jobb horog:D Mindenesetre zsír volt a legutóbbi rész, kíváncsian várom, hogy még milyen csavarok lesznek.


Vámpírnaplók (sorozat) - kedvenc jeleneted a filmből?

2010-10-26 20:13.53
Jaaaa meg még egyet kihagytam! Amikor az évad utolsó részének elején Damon meg Stefan vitatkoznak azon, hogy Damon ne merje megkörnyékezni Elenát, mert hogy Elena nem Katherine... erre rávágja Damon, hogy nem, tényleg nem, de aztán az a teljes lenyűgözöttség az arcán, amikor Elena megjelenik a korhű ruhában full Katherineként...áhhh az óriási!
Na, most már befejeztem:D


2010-10-26 20:07.13
Én konkrétan minden olyan jelenetet imádok, amiben Damon van...
A top 5:
- Damon és Elena tánca... ha tízszer nem néztem vissza, akkor egyszer sem
- Amikor Damon először megjelenik... az a "Helloooo, brother" klasszikus, azon a félmosolyon meg meg kell halni
- Minden olyan jelenet, amiben Damon fenyegetőzik (pl.: Isobel, John Gilbert... ez utóbbinál már vártam, hogy az a majom mikor esik össze holtan)
- Amikor a találmány átadásánál Elena megkérdezi az anyjától, hogy honnan tudta, hogy Damon oda fogja neki adni a szerkezetet, Isobel válasza: Mert szerelmes beléd... utána az arcok, hihetetlen pillanat
- Meg én nagyon imádom Damon és Alaric közös akcióit, meg azokat a mélyenszántó beszélgetéseket, amiket levágnak... jól lehet rajtuk nevetni, de elgondolkodtatóak a kesernyés megállapításaik
-5+1: az első évad utolsó részében Damon és Jeremy beszélgetése... az eltemetett, de meg nem szűntetett fájdalomról, a bűntudatról... abban a jelenetben láthatjuk szerintem az évad legnagyobb színészi alakítását Iantől... amit folytat az Elena/Katherine + csók jelenetben


Death Note - A halállista (sorozat) - Ki a kedvenc karaktered?

2010-09-18 22:32.09
Nekem az abszolút kedvencem Light. Imádom a kisugárzását, a lazaságát, a higgadtságát és a hihetetlen zsenialitását. Egész egyszerűen félelmetes...és sokakkkal ellentétben én a magyar hangját is nagyon szeretem, szerintem tökéletesen illik Kira flegma, arrogáns stílusához. L a másik kedvencem, Lképesztő figura, Light méltó ellenfele. Sajnáltam, hogy meghalt, nélküle kevesebb lett a feszültség. Misa engem sokszor idegesít, Near meg messze nem olyan izgalmas és okos, mint L, Mello önfeláldozása nélkül Light szépen átgyalogolt volna rajta. Ryuk viszont nagy arc, ő képviseli a humort a történetben... Matsuda szerethető, Takadát és az öreg Yagamit viszont végtelenül sajnáltam... Takadát azért, mert talán ő volt Light legkegyetlenebb "gyilkossága", Yagamit meg mert úgymond, tévhiteben halt meg....az szörnyű jelenet volt


Keith - Vélemények

2010-06-15 15:21.03
Ma láttam az HBO-n és egészen fantasztikus film volt! Persze kisírtam a szemem a végén, de hát nálam egy drámánál ez azt jelenti, hogy nagyon tetszett!Jesse pedig nagyon szuper benne és nagyon jól néz ki!


Keresztapa 2. - Vélemények

2010-06-15 00:00.00
Egész egyszerűen imádom ezt a filmet, nekem a 3 rész közül a legjobban ez tetszett. Isteni hangulata és zenéje van,olyan sötéten gyönyörű, a színészi alakítások pedig egyenesen zseniálisak.Főleg Al Pacino óriási benne szerintem, nagyon félelmetessé teszi Michaelt és már a nézése is olyan, hogy az ember rögtön tudja: na ez a fickó egy Keresztapa, nincs mese. A vége eszméletlen, kirázott a hideg, amikor Fredo halála után mutatták Michaelt, amint az ablakban áll, lehajtott fejjel, meghallva a puska dörrenését. Robert De Niro mindig is kedvenc színészeim közé tartozott, megérdemelte az Oscart az alakításáért, de én Pacinonak is adtam volna. Kedvenc jelenetem az, amikor Michael egy szemvillanással jelzi a pici gyerekeinek, hogy elmehetnek, itt látszik a legjobban a tekintélye. Jajj imádom, na!


A Gyűrűk Ura - A király visszatér - A legjobb jelenet

2010-01-30 23:39.21
Jujj de nehéz kedvencet választani, de azért megpróbálom...
Valóban gyönyörű a jelzőtüzes rész is, de a leghátborzongatóbb Rohan megérkezése Pelennor mezejére... a zene valami elkpesztő, a nagytotálok szintén, Theoden beszéde is tökéletes.
A lejobban összerakott jelenet az, amikor Faramirék Osgiliath visszafoglalását próbálják meg és Pippin énekel közben. Végtelenül szomorú jelenet, brilliáns vágásokkal és az a reménytelen dac Faramir arcán... nagy taps David -nek.
A bővített változatban látható még az, ahogy Aragorn gyógyítja Éowynt, szerintem ez nagyon meghitt és remekül eltalált jelenet, Aragorn jelleme itt jó néhány új tulajdonsággal bővült.
És persze a "Frodóért" jelenet is nagyszerű, meg az azt követő csata- az Egy elpusztítása képsorok váltogatása és innentől tulajdonképpen minden jelenet filmtörténeti remekmű, úgy ahogy van: a Végzet hegye lángokban, Gandalf arcán a könnycsík, Samu - Frodó beszélgetés, Frodó ébredése után a nagy találkozások, a koronázás, aztán hazatérés a Megyébe, a Szürkerév. (minden egyes alkalommal már a szemem kifolyik a sírástól itt a végén)Legendás film, lehetetlen űberelni.


Avatar - Kedvenc szereplőd , vagy jeleneted.

2010-01-30 21:53.07
Sziasztok! Szerintem az egész film zseniális, felemelő, lehengerlő... nem is igen tudnék kedvenc jelenetet mondani... Többnyire már el is mondták az előttem szólók a legjobbakat... Érdekes, de engem még az a jelenet is megfogott, amikor a végső nagy csatában Norm avatarját lelövik, a srác felébred és zihálva tapogatja a vállát ott, ahol meglőtték, de persze semmi baja...kirázott a hideg ennél a jelenetnél, jól kifejezte az avatar - kapcsolat lényegét. A kedvenc szereplőim Jake és Grace, így nekem Sam és Sigourney alakítása tetszett a legjobban, de Quaritch is jó, hiszen kell egy ilyen filmbe egy jól kidolgozott gonosz szereplő is...


A Karib-tenger kalózai 2. - A holtak kincse - Ki a kedvenced szereplők közül??

2009-10-03 23:48.25
Természetesen Jack!Ez nem kérdés!


Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya - Vélemények

2009-10-03 23:46.18
Ez mekkora!! Egyszerűen imádom! Az atmoszférája utolérhetetlen, Johnny csodálatosan énekel, Helena úgyszintén,de ne röhögjetek ki, én Cohent is imádom benne! Burton meg egy zseni és kész!


Doctor Parnassus és a képzelet birodalma - Vélemények

2009-10-03 23:42.39
Jajjj de borzasztóan várom ezt a filmet!Két évvel ezelőtt semmi vágyam nem volt, csak hogy két kedvencem Johnny és Heath egy filmben szerepeljen, erre tessék. Csak rettenetesen sajnálom, hogy ilyen áron jött ez létre... Számomra ez a film tisztelgés az egész filmgyártás irányába. Márcsak lélektani értéke miatt is érdemes lesz megnézni... Szép karácsonyi ajándék lesz!


Közellenségek - Vélemények

2009-10-03 23:37.48
Sziasztok!Nekem rettenetesen tetszett a film!A rendezés hibátlan benne, Mann eszméletlenül jól használja a kézikamerát, engem egyáltalán nem zavart. Adott valamilyen megfoghatatlan hangulatot a filmnek. Johnny Depp (aki nekem nagy kedvencem) sokadszorra mutatja meg félelmetes tehetségét, s én mindenképpen korunk egyik legnagyobb színészének tartom. Valóban maga volt Dilinger. Mr. Bale nem igazán tud kibontakozni mellette, számomra a figurája kissé bizonytalan maradt, nem volt eléggé kidolgozva. Cotillard kisasszony tényleg gyönyörű volt és kellőképpen át tudta hozni szerepének drámai részét, az érzéseket. Valóban maradta még lehetőségek a filmben, de összességében egy nagyon stílusos mozit kaptunk, teljes Depp - uralommal. Remek volt ez így!


Johnny Depp - Vélemények

2009-10-03 23:24.28
Na jó engem szedjen fel valaki a padlóról! Esküszöm, szóhoz nem jutok a felháborodástól! Johnny helyén az a holdvilágképű Pattinson!Hogy jön ő ehhez?!! Könyörgöm, akkor tényleg ne legyen több rész!!!Ez egyszerűen szentségtörés!!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk