Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kommandó
- Mozi+, 17:15
Egy gésa emlékiratai
- Film Café, 18:10
Jöttünk, láttunk, visszamennénk
- AMC, 18:10
Tűzgyűrű
- Film+, 18:20
Könyvesbolt a tengerparton
- Mozi Klub, 18:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Máté Gábor (69)
Michelle Pfeiffer (66)
Uma Thurman (54)
Nora Dunn (72)
Jürgen Vogel (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Bob Hoskins - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Michael Moore - Vélemények
Dungeons and Dragons: Betyárbecsület - Vélemények
Mary & George (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A nagy Lebowski aaaaa
Emile Hirsch aaaaa

 

Reddo hozzászólásai

Ugrás Reddo adatlapjára

1 2 3

Mike (sorozat) - Vélemények

2022-09-19 19:08.34
Laikus vagyok , rendben :D


2022-09-17 19:59.14
Trevante Rhodes nagyszerűen hozza ezt a szerepet, eddig nem ismertem őt (ez az én szegénységi bizonyítványom persze).

A film pedig... Nos, igazából lehet pontozni akárhogy is, ez egy életről szól. Ő beírta magát az ökölvívás történelmébe, annak ellenére is, hogy olyan életet élt amilyet. Biztosan másképp alakult volna a sorsa, ha az edzője nem hal meg még azelőtt, hogy világbajnok lett. Utána pedig mindenki csak egy bankkártyát látott benne. Nem volt aki fogja a kezét. 20 évesen világsztár lett, dollár milliókkal, azt sem tudta mennyi pénze van. Elszaladt vele a ló? El. Volt bárki aki tanította vagy egyengette volna hátsó szándékok nélkül? Nem... Ráadásul ahonnan jött, az sem volt az a tipikus amerikai környezet...

Máig ő az egyetlen ökölvívó, akit lehet Muhammad Alival 1 lapon említeni.


Bíbor szívek - Vélemények

2022-08-22 18:43.46
A sztoriból jó filmet lehetett volna kihozni, de szerintem átlagos/gyenge valamicske lett. A történet tényleg jó, de olyan részeket erőltettek amiket nem kellett volna, amit pedig igen, azt szimplán átlépték.

Például nagyon ellenszenvesek egymásnak az elején, még 1 ágyban sem akarnak aludni, de azért az utolsó nap kefélnek egy jót... Akkor a nagy kiküldetés konkrétan egy 1 perces jelentből áll, aztán elsötétül minden. A sérülést még az elszenvedője sem sínyli meg, mintha csak focizás közben eltörte volna a lábát, nagy kaland, mindenkivel előfordul, de ugye ő bombára lépett. De nem probléma, igazából a sérülése nem befolyásolt semmit a történetben, ugyanúgy jött-ment, gurult mint előtte, szóval semmi drámai nem volt benne. 2 óráig sikerült elnyújtani a filmet, úgy, hogy igazából sem dráma, sem romantika nem volt benne. Egy "Szerelmünk lapjai" című filmben azért volt legalább romantika, meg érezted hogy itt most közel vannak egymáshoz, ott viszont már nem. De ebben a filmben... Annyira kimaradt belőle minden elem, hogy az már fájó.


A Tinder-csaló - Vélemények

2022-02-03 13:37.39
Nos, igazából ez a dokumentumfilm tökéletesen bemutatja a mai nők eszméletlen pénzéhségét illetve azt, hogy pénzért és rongyrázásért mindenki megszépül a szemükben, és még a bunkó is ultra cuki hirtelen.

A sztori 3 kurváról szól (mert azok). Kedvencem az első, aki mosolyogva mondja, hogy több mint 1400 matche van, persze ő az igaz szerelmet keresi csak hát az nem jön, mígnem a Lamborghinis magángépes úriembernél rögtön repkedtek a pillangók a gyomrában, így hát első találkozás alkalmával el is repked vele magángépen egy idegen országba, (úgy látom Magyarországon kívül senki nem dolgozik, csak gondolnak egyet az emberek és magángéppel repkednek kedd délután) az sem zavarja hogy az úriember exe is vele utazik gyerekkel együtt. Furcsa-furcsa dehát a pénznek (bocsánat szerelemnek) nem lehet parancsolni.

Természetesen már az első éjszaka jól megpakolják az eddig reménytelenül szerelmet kereső kishölgyet.

Az úriember folytatja repkedéseit, és mivel a csaj jól benyalta a mézesmadzagot, elkezd hiteleket felvenni szegény úriembernek. Egészen közel 80 millió forint hitelfelvétel után kezd el azon gondolkodni hogy őt jól átverték. A sztori egyébként 10 percben elmesélhető, a maradék 1 óra 50 perc arról szól, hogy sajnáljuk szegény lányokat, hiszen ők csak az igaz szerelmet keresték, ők csak áldozatok.

A film végén pedig szintén ez a szimpatikus lány mondja, hogy a mai napig is szingli, Tinderezik ugyanúgy, nyilván rengeteg match van, dehát nem akar jönni az igaz szerelem. Nyilván kell valaki, aki kifizeti a 80 milliós hitelét, bárki aki erre képes, belé majd nagyon szerelmes lesz.




A láthatatlan vendég - Vélemények

2021-09-12 21:40.48
4 csillag, SPOILER-rel együtt leírom azt is, hogy miért.

Imádom az ilyen típusú filmeket, valójában ez sem okozott csalódást, de már az elején elcsúszik egy banánhéjon. Szerintem attól lesz jó egy ilyen film, mert tudsz párhuzamot vonni a valósággal és ha csak kicsit is, de el tudod képzelni, hogy ez megtörténhet akár veled is a valóságban. Egy teszem azt Terminátor 2 meg szimplán szórakoztató, nincs célja, leülsz, nézed, élvezed ennyi.

Az a bizonyos banánhéj pedig a baleset. Nem értem az egészet. Történt egy baleset, amiben ráadásul még nem is voltak hibásak és az első gondolat az az, hogy meg kell ölni vagy legalábbis meg kell szabadulni a gyerektől autóstól együtt. De miért??? Nem értem... Több opció van. Visszaülnek az autóba és elmennek. Soha senki nem tudta volna megmondani, hogy valaha is jártak volna a helyszínen, az autó aki jött hívott volna mentőt. Ha a gyereket megmentik és esetleg emlékszik mindenre, el tudja mondani, hogy jött vele szembe egy fekete Bmw. Ha esetleg még az autókhoz is ért és az utat nézte, azt is el tudja mondani, hogy egy fekete X6 volt. Ők maguk is hívhattak volna mentőt egy sima telefonfülkéből, soha nem derült volna ki, hogy kik hívták. De nem, a gyereket el kell tüntetni... Na számomra ez az a banánhéj. Ezt nem így kellett volna. Nyilván, akkor nem ez a történet született volna, de biztos vagyok benne, hogy bele lehetett volna szőni egy valódi indítékot is a sztoriba.

Persze majd biztos írja valaki, ez csak film és ezért film. De pont ez a lényege. A hetedik című film zseniális alkotás, de el tudod hinni, hogy az ami ott van, megtörténhet. Nincs benne olyan szál ami totál értelmetlen. Kicsit olyan ez, mint egy elátkozott házban allergiásak a fényre a szereplők és soha senki nem ismeri éjjel a villanykapcsolót. Mindenki sötétben botorkál és zseblámpát keres, amiben pont lemerült az elem.

Jó film volt, de az eleje, pontosabban ahogy írtam a baleset, irtó nagy baromság volt úgy ahogy van, ezt másképp kellett volna kivitelezni, kellett volna lennie egy nyomós indítéknak, amiért szükséges a gyereket autóstól eltüntetni.


Az éjszakai járőr - Vélemények

2021-01-02 21:15.09
45 percet bírtam végignézni belőle. Alapjában véve szeretem az ilyen típusú és stílusú filmeket, de szó szerint 45 perc elment a semmire az estémből. Tömény pofázás a semmiről, erről szólt a közel 1 óra. A legizgalmasabb eset, hogy behányt egy csaj a rendőrautóba. Akciónak marha gyenge, dokumentumszerűségnek még inkább (tipikus vén róka aki mindent tud meg a stresszes újonc), a dráma szintet sem üti meg. Töménytelen semmi.


Az (2017) - Vélemények

2017-09-18 21:01.23
Nekem tetszett!


2017-04-02 22:15.56
Meg az ellenkezőjére is volt példa. Ha neked egy film attól lesz jó, hogy becsinálsz a gatyádba, menj el orvoshoz, mert valószínűleg beteg ember vagy, aki nem tud egy filmet megérteni, még ha az csak egy fiktív történet is. Csak annyit hogy... le lehet nyugodni a francba, remélem értve voltam!


Vissza a jelenbe (2010) - Vélemények

2013-06-04 18:07.36
A film szenzációs! Egyébként észrevettétek, hogy aki alulértékelte az szinte mind a 90-es évek után született? Pl. Kit_Kat92 nevű felhasználó, aki 86-ban még gondolat sem volt, nem hogy tudná milyen volt a 80-as évek hangulata. A filmben nem is a poénok voltak a hangsúlyosak, hanem maga a történet. Ha valaki kicsit is át tudja venni a 80-as évek hangulatát, és tud viszonyítani (jelent-múltat) akkor biztos hogy tetszeni fog. Már csak az akkori sláger zenéket újrahallni...:) De aki a facebookra nőtt fel meg a telefonra meg Justin Bieberre, annak biztos, hogy ez tucatvígjáték.


A fehér pokol (2012) - Vélemények

2012-10-23 09:09.56
Számomra átlagos volt a film, valahogy se eleje se vége. Egyszer nézhető.


Kegyenc fegyenc - Vélemények

2010-07-30 13:55.48
Nekem tetszett, szóval 5 csillag!


Túl jó nő a csajom - Vélemények

2010-06-08 16:10.17
Nekem ez a film 5 csillagos! Tetszett, élveztem, a színészek is jók voltak, szóval számomra perfekt!:-)


Rémálom az Elm utcában (2010) - Vélemények

2010-06-05 08:56.29
Szerintem nem volt rossz film. Egyébként pedig egy fimet nem úgy kell megnézni, hogy mert milyen volt a '80-as évekbeli elődje. Tudja mindenki, hogy a remake szinte soha nem múlja felül az eredetit, csak néhány esetben. Én is húzhatnám a számat, hogy mert az eredeti Rémálom az Elm utcában sokkal jobb, és ha ahhoz hasonlítom, akkor lehet csak 2 vagy 3 csillagot kapott volna, de nem ahhoz kell hasonlítani. Hanem tetszett a film, vagy nem.


Mi kell a nőnek? - Vélemények

2010-03-27 09:34.15
Király film!!!


Elhagyott szoba - Vélemények

2010-03-07 07:42.54
Átlagos film volt, de szó szerint 1-2 jelenetnél szétröhögtem magam:D Én feliratosan néztem, de pl. az a kopácsolós jelenet nagyon nevetséges volt.


Tükrök - Vélemények

2010-03-04 20:45.44
Nekem nagyon bejött a film!


Két szerető - Vélemények

2010-01-05 20:15.55
Számomra átlagos film volt.


Vinessa Shaw - Vélemények

2010-01-03 13:11.44
Imádom! A Hókuszpókusz című film az nekem gyerekkori kedvenc, tegnapelőtt láttam tőle a Sziklák szeme című filmet, és a Katicákban is tökéletes! Szeretem:-)


Amityville Horror - A rettegés háza - Vélemények

2010-01-03 11:02.41
Csak azért kapott szenzációs értékelést, mert igaz történeten alapul. De nem jobb mint mondjuk az Azonosság című film.


Motel 2. - Vélemények

2010-01-02 17:07.29
Nem rossz ez sem ahogy az első rész sem.


Azonosság - Vélemények

2010-01-02 12:13.52
Nekem bejött!


Sziklák szeme - Vélemények

2010-01-01 23:01.55
Na, ilyen egy igazán jó horror!


Az utolsó ház balra - Vélemények

2010-01-01 19:35.10
Nekem tetszett a film, rosszabbra számítottam sokkal. Egyedül az a rész nem kellet volna szerintem, hogy megerőszakolja a pasas a kiscsajt. Na, azt valahogy nem bántam volna ha kihagyják.


Több mint testőr (1992) - Vélemények

2010-01-01 14:48.43
A 2009-es évem zárófilmje. Tegnap néztem meg, szenzációs volt!


Elrabolva (2008) - Vélemények

2010-01-01 14:46.24
Számomra szenzációs film volt! 2010 első filmje amit megnéztem, remélem ennek hatására a további általam megnézett filmek is ehhez hasonló kvalitásúak lesznek:-)


Született feleségek (sorozat) - Melyik karakter teszik? szépség leszámítva!

2009-11-18 19:27.27
Nálam is Lynette Scavo a befutó!


Fűrész 6. - Fűrész 1, 2, 3, 4, 5, 6, ... , ...?

2009-10-27 11:56.11
Nem tudom ki honnan veszi azt hogy 8 részes lesz, ugyanis megmondták hogy 10 részt terveznek.


Megint 17 - Vélemények

2009-09-21 20:42.32
Kellemes délutáni kikapcsolódásra alkalmas film! Nekem tökéletes!


Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai (sorozat) - Vélemények

2009-08-24 08:19.47
Ez az oldal egy hulladék, 2 nap mire leszedsz egy epizódot. Én torrent oldalról töltöttem le az összes (4) évadot, illetve Rapidhshare-s linkekkel.


2009-08-22 23:10.27
Én nagyon szeretem! Gyerekkoromban is örök kedvenc volt és most is az:-)


1 2 3
Colonum béltisztító por komplex

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk