Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Állítsátok meg Terézanyut!
- RTL Három, 05:15
Umami, a boldogság íze
- Film+, 05:55
Szerelem rendelésre
- TV2 Klub, 05:55
Feledés
- HBO2, 06:00
Flash - A Villám
- HBO3, 06:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
David Krumholtz (46)
Chazz Palminteri (72)
Greg Wise (58)
Lainie Kazan (84)
Caroline Dhavernas (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Forrest Gump - Vélemények
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Eismayer aaaaa
Josephine Langford aaaaa

 

BonFire hozzászólásai

Ugrás BonFire adatlapjára

1 2

Alvilági játékok - Vélemények

2014-04-02 22:52.46
Nekem egyáltalán nem tetszett. Tipikus egyszernézős mozi szerintem. Ahogy az agyon ajnározott Blöff is inkább volt idegesítő számomra, mintsem szórakoztató. Ez a film egy erős közepes. IMDb-n 5 csillagot adtam rá, itt is közepest kapott tőlem.


Non-Stop - Vélemények

2014-02-26 10:35.29
Ez mondjuk tényleg kissé degeneratív indítás: a repülőfóbiás légimarsall, a fegyverfóbiás zsaru, a klausztrofóbiás bányás stb…

Ennek ellenére kíváncsian várom, ötletesnek tűnik.


Legjobb vígjátékok

2011-11-17 19:58.48
Ami még esetleg kimaradt...

Oscar – Louis de Funessel
A balfácán – Pierre Ricard és Gerard Depardieu
A lator – Enrico Montesano
Fogadjunk/A táncos lábú tisztelendő (két film egyben; alternatív címek: Haverom a pápa/ A táncoló plábános) – Enrico Montesano, Adriano Celentano


Star Wars III. rész - A sith-ek bosszúja - Bakik, hibák a filmben

2010-12-27 19:05.16
Akkor itt egy igazi baki. A III. részben, amikor Palpatine Mace Winduval vív, Mace Windu csinál egy fordulásos suhintást a fénykarddal. Ekkor a fénykard pengéje jól láthatóan a karja MÖGÉ kerül! Kép: [link]

Lassítva megnézve a jelenetet nagyon kilátszik!


Az Androméda-törzs (2008) - Vélemények

2010-10-10 09:49.24
Amit még kifelejtettem: kissé fárasztó már ebbe is belecsempészni a "kipusztítjuk a Földünket!", meg "feléljük a fosszilis energiahordozóinkat, jaj nekünk, mi oktondi emberiség!" – Ez már tényleg nem kellett volna bele, mert igencsak bicskanyitogató a téma, még akkor is, ha egyesek szerint történetesen igaz. Csak éppen már mérhetetlenül banális.


2010-10-10 09:45.40
Az eredeti filmhez viszonyítva azt mondhatom, hogy technikailag jóval többet nyújt, viszont rettentően hatásvadász film! Mégsem tud annyira megérinteni, mint az eredeti. Az az áldott amerikai álszentség és szentimentalizmus!

***SPOILER FILMKRITIKA KÖVETKEZIK! HA VALAKI MÉG NEM LÁTTA, NE OLVASSA TOVÁBB4***

A régi filmben láthattuk a kísérleti patkány és majom haláltusáját. Visszataszító volt, ahogy a halál az. Szvsz azon a jeleneten egy kicsit mindenki megdöbben, akiben van emberi érzés. Ebben a filmben kínosan ügyeltek arra, hogy véletlenül se lássuk az állatokat szenvedve elpusztulni. Viszont az emberek görcsökben fetrengve történő elpusztulása, a láncfűrésszel történő önlefejezés, az egymás halomra lövése, fejek premier planban történő szétlövése, és csonkítások minden további nélkül bemutathatók. Ez a képmutatásnak egy akkora foka, amekkorára csak az amerikaiak képesek.

A filmben nem volt egyetlen egy karakter sem. Mind papírfigurák voltak. Ez nem jó. Akkor esett csak le, hogy valami bárgyú szerelmi szálat is beleloptak a filmbe, amikor a doki és a dokinő megcsókolják egymást. Egészen addig nem volt nyilvánvaló, hogy vonzódnak egymáshoz, még ha történt is utalás rá.

A rengeteg áltudományos bullshitet hallgatni inkább fárasztó, mint érdekes. Az emberek 99%-a nem tudós, nem ismeri az aminosavakat, sem az atomszerkezeteket, sem a szingularitásokat, meg a tér-idő kontinuumokat. Ezeket megspórolhatták volna. Talán pont ezért nem voltak élők a karakterek.

Némi ellentmondás fedezhető fel a filmben. Mivel említik, hogy az Androméda kizárólag csak az emberre veszélyes; de később mutálódik, és állatokat is megfertőz. Viszont a végén, ahogy elkezd terjedni, és csak úgy hervad a növényzet, csak úgy barnul és szárad minden, akárcsak a folyók vize, amerre az Androméda elhalad. Egészen addig és utána sem volt szó a növények érintettségéről. Arról már nem beszélve, hogy bár a végén lepermetezik az ellenanyaggal, és így elpusztul az Androméda, a kiszáradt és elbarnult növényzet hogy a faxba képes újra pillanatok alatt kizöldülni!

Egy rakás dolgot eltúloztak. Szvsz, ha beindul az önmegsemmisítő, és 15 percet visszaszámol, akkor miért kell beindulni az összes stroboszkópnak, dudának és vészkürtnek? Szerintem sokkal feszültségtelibb, ha a visszaszámlálás halálos csendben történik. Annál félelmetesebb. Az eredeti filmben, amikor a csaj mikroszkóppal pásztázza a szondát, míg végül ráakad az Andromédára, az valami félelmetes volt. Hát még amikor láttuk, hogy növekszik! Akkor, kiskoromban, és felnőttkoromban visszanézve is borsódzott a hátam. Igazi thriller volt. Most csak egyszerűen megtalálták és ott volt és nőtt. Semmi félelmet keltő nem volt benne.

***SPOILER VÉGE***

Minden hibája ellenére, Az Androméda törzs új feldolgozását megéri megnézni. Egyszer mindenképpen. Egyetlen percén sem unatkoztam; a film a 3 órás hossza ellenére sem vált vontatottá sehol. Jó volt a ritmusa. Ezt feltétlenül a pozitívumai közé kell sorolni. Aki pedig nem látta az eredetit, az még jobban élvezheti (talán). De az a film viszont kötelező darab minden sci-fi falónak.


Mit gondoltok az életről?

2010-10-07 02:13.13
Az életről? Meg a világmindenségről meg mindenről?

42


Avatar - Miért átlagos a film?

2010-08-26 13:30.35
Az Avatar egy agyonhype-olt CGI-film. A sztori olyan szinten banális, mint amilyet Hollywoodban csak ki tudnak találni. Az önfeláldozó rokkant veterán, aki megbarátkozik az őt befogadó bennszülöttekkel, és a saját fajtája ellen győzelemre viszi a kőkorszakiakat a legmodernebb és legpusztítóbb fegyveres arzenál ellen parittyákkal és lándzsákkal... – ez utóbbi még viccnek is rossz. Látjuk, hogy a háborúban mindig az győz, akik többen vannak és jobbak a fegyvereik. Nincs de. Ezért tudta a spanyol armada is lemészárolni a Dél-amerikai őslakosokat.

Az egész történetben nincs egyetlen karakteres szereplő sem. Mind papírfigurák. Senki nem csinál semmi figyelemreméltót. Még a főgonosznak beállított katonák parancsnokának álláspontját is meg lehet érteni. Ő nem gonosz, csak katona, akinek a hódítás a feladata, nem pedig a babusgatás. Ahogyan az ember a hajtóvadászaton sem áll neki moralizálni, hogy akkor lennének egyenlőek az esélyek, ha a nyúlnak, vaddisznónak, fácánnak is adnánk puskát, mert úgy lenne fair a küzdelem. Nem adjuk meg nekik ezt, mert szerintünk alacsonyabb rendűek nálunk. Azokat pedig le kell igázni. Ezt diktálja a természet, a törzsfejlődés, az evolúció. Az erősebbnek meg kell hódítania a gyengébbet. Ezért nem is nevezhető rossznak vagy gonosznak a katonák vezetője.

A történetben egyetlenegy csavar sincs, nincs benne olyasmi, ami meglepő lenne, és oda nem ezt vártuk volna. Ezért sza® a dramaturgia. Minden kiszámítható. És hogy pont a király lánya veszi védelmébe az idegent, nem holmi járókelő, az már egyszerűen szánalmas.

A sztori kábé a Hófehérke, a Csipkerózsika és a Grimm-mesék szintjén mozog, csak még azoknál is kiszámíthatóbb. Egyszerűen egy nagy, rakás f○s. A CGI pedig a Jurassic Park óta nem tud lenyűgözni. Abban már mindent megmutattak, amit megmutathattak; ebben semmi újdonság nincs. Csak részletesebb és több benne a CGI elem. Több és modernebb géppel készült. Ennyi az egész. De ettől még nem nézném meg még egyszer. Abszolút az egyszer nézhető kategóriába tartozik.


Sárkányszív - Vélemények

2010-08-26 13:19.07
Egyik gyerekkori kedvencem. Férfi létemre a végén mindig könny szökik a szemembe, mégsem szentimentális. Szvsz jól el van benne találva az akció és a humor aránya. A történet egyszerű, de jó. A CGI nem a legjobb, de elfogadható. És Sinkovits Imre, mint Draco magyar hangja talán még karakteresebb, mint Sean Conneryjé – bár tudom, ezért néhányan megdobálnak majd –, de karakteresebb.


Báthory - Vélemények

2010-08-26 13:16.05
Ez jó film, mert bár én utálom a kosztümös történelmi kalandfilmeket, mégis végig tudtam nézni. Van benne némi misztikum is, talán azért.


Mi a különbség horror és thriller között?

2010-08-26 13:12.14
Látom, itt már nagyon elkanyarodott a topik az eredeti témától, akkor itt az én álláspontom az ügyben.

Horror: – többnyire véres, és manapság kevésbé rémületet keltő, mint inkább gusztustalan történet. Embereket darabolnak benne, tocsognak a vérben. A régi horrorfilmek jobban megfeleltek a szó angol definíciójának, ami rettegést, páni rémületet, borzalmat, szörnyűséget jelent. Anno minden film horror volt, amin a közönség összesza®ta magát. Mint a Nyolcadik utas a halál (Alien 1979). Igen kevés véres jelenet van benne, leginkább csak utalás, mégsem lehet kivenni a horror-műfajból, mert a feszült légkört az egész filmben fenntartja. De ma már nem erről szólnak a horrorok.

A thriller szó angolul is sokkal enyhébb fokozat a horrornál. Borzongást, izgalmat, remegést jelent; így ezek a filmek is enyhébb fokozatúak. Egyáltalán nem szükséges eleme a vér és az erőszak. Legtöbbször szokatlan helyzetbe került emberek szélsőséges reakcióit mutatja be. Az egyik kedvencem ebben a műfajban a Gödör (The Hole 2001)

Aki látta a két filmet, egyértelműen különbséget tud tenni a besorolás között. Az elsőn ténylegesen fél az ember, a másikon izgul.

Amit manapság horrornak neveznek – beleértve az ún. baltás- láncfűrészes- késes- gyilkolós tinihorrorokat –, azokat én nem sorolom a horror műfajba, mert Hollywoodban sem hívják már így Egyszerűen "scary movie"-nek, vagyis ijesztő filmnek nevezik, ami néha még igaz is lehet; az esetek nagy többségében azonban leginkább gusztustalan, és minden, csak nem ijesztő.

A horror az az, amin besza®sz. A thriller, amin egy jót borzongsz.


Steve-O - Vélemények

2010-07-28 00:12.24
Johnny Knoxwille, aki a Jackass szülőatyja ő bizony színész. Szóval ez mellément.

Steve-O pedig kaszkadőr, és bár egy bohócképzőt elvégezve ott helyben nem lett tagja a csapatnak, másik cirkuszban hivatásos bohócként tengette anno napjait. Szóval ő nem színész, de azt csinálja, amiről papírja van. Hivatásos bohóc.


Mit hallgatsz most?

2010-02-04 17:45.51
Jurassic Park - Soundtrack by John Williams


X-Men kezdetek: Farkas - Vélemények

2009-05-11 23:25.48
Én is csak a workprintet láttam; szinte csak ez kering a neten, végleges változat nincs.

Viszont nekem tetszett a film, annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy X-men fan. Úgy vagyok vele, hogy jól megcsinált, jó ritmusban megszerkesztett szórakoztató filmek, amiket megnézek egyszer-kétszer, ha megy a tévében.

Persze, nem kell nagy vasziszdaszt várni; jól össze van pakolva. Annyit nyújt, amennyit várok egy ilyen típusú filmtől.

Viszont ez a workprint kiábrándító. Egyszerűen nem tudtam, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Leginkább bosszankodtam, mert a millió befejezetlen nyers effekt minduntalan elterelte a figyelmemet a filmről. Csupasz 3D renderelt modellek textúra nélkül; a kábelek nagyon csúnyán látszanak, sőt, a green-screen fal tracking pontjai is látszanak a film vége felé, nem is kicsit.

Őszintén szólva nem is értem, miért pont ez szivárgott ki, miért ez terjed. Jó lenne már egy DVDrip.


Titkos ablak - Vélemények

2009-04-12 04:08.14
***SPOILER AKI MÉG NEM LÁTTA, NE OLVASSA EZT EL!***

Szóval a rendőrség tudja, hogy ő a hunyó, de mint a novella zárómondata is mondja, soha senki nem fog tudomást szerezni róla, mert a kertet, ahová a hullákat elásta, mind bevetette tengerivel!

*** SPOILER VÉGE ***

Egyébként egészen kellemes film volt. Felüdülés a sok észnélküli limlom tucat akciófilm között.


Andy Hallett - Vélemények

2009-04-12 04:03.47
Andy Hallet R.I.P. †††


Angel (sorozat) - Vélemények

2009-04-12 03:58.43
Andy Hallet R.I.P. † Vazz, ha nem nézek be ebbe a fórumba, nem is tudok róla. Persze, a hazai média erről nem ír.

Fél évvel volt fiatalabb tőlem. Ez azért disznóság, ilyen fiatalon meghalni.


Anti Film+

2009-03-24 15:44.25
Mostanában mintha elkezdené megemberelni magát, és leadni néhány normálisabb filmet is. Nem újakat persze (mint pl a Star Wars), de legalább nézhető. A többi meg marad olyan, amilyen volt. Kritikán aluli.

Épp tegnap éjjel néztem végig a Jeti bosszúja c. akció-horror-katasztrófa-drámát. Überbrutál LoáL volt. Na de mit vár az ember éjjel 1:55-kor? Persze, hogy a selejtet rakják be, hiszen csak a magamfajta baglyok néznek olyankor tévét.


Buffy, a vámpírok réme (sorozat) - Vélemények

2008-12-11 02:08.05
Milyen fájlformátumban töltöd? Azon a linken, amit kitettem AVIban vannak a filmek. Azokat simán kiírtam DVD-re (persze adatlemezként) és minden további nélkül játssza az asztali player. Ha nem megy két eset van. Vagy írás közben sérült az adat, vagy az asztali lejátszó nem támogatja a formátumot. Mert a kiterjesztés csak egy dolog. Havonta kijön egy új kodek, ami azért jó, hogy lehetőleg venni kelljen új lejátszót, ha meg akarod nézni.

Pont az ilyenek végett mindig tartok itthon pár újraírható lemezt is. Ezeken ki tudom próbálni, hogy lesz a jó; ha nem megy ráírom másképp.

Én legközelebb csak akkor veszek lejátszót, ha támogatni fogja a Blu-rayt, meg az MKV-t is. A legjobb minőségű filmek MKV-ben vannak, és foglalják a helyet a vinyón, mert csak a gépen tudom megnézni. :(


100 millió évvel i.e. - Vélemények

2008-11-07 04:42.38
Már a múltkor is dobtam egy hátast, amikor megláttam a tévében a Boa vs Python beharangozóját. Ez is hasonszőrű alkotás?

Én azt nem értem, hogy ha az ember már annyira tud, hogy föltalálja az időgépet, akkor egy ilyen dinó elintézése egy csettintés kéne hogy legyen, nem? A másik, hogy a technikai bravúrba (időgép) mindig belepiszkál valami senkiházi bohóc az ilyen filmekben, és abból lesz a bibi. Rendes körülmények között az ilyen hatökröket be sem engedik jobb helyekre.

Egyébként megosztok mindenkivel egy szomorú hírt. Időutazás nem létezik. Ezek szerint soha nem is fog létezni. Ha abból indulunk ki, hogy tetszés szerint közlekedhetünk az időben oda-vissza, akkor ebből a szempontból teljesen indifferens, hogy az időgépet mikor találják fel. Ha van, akkor mindig is volt, ha pedig nincs, akkor soha nem is lesz. Ennyi.


Buffy, a vámpírok réme (sorozat) - Vélemények

2008-11-04 17:53.37
Ez még mindig használható:
[link]

Ez még jobb, ha nem gond az eredeti nyelv és az mkv fájlformátum.
*****

A felirat alapértelmezésben dán, de angol is beállítható. (És én is osztom ;)

* Automatikusan eltávolított tartalom.


2008-10-09 14:11.31
Ezt láttátok már?
[link]

"Egy hatósági akció során sajnálatos módon lefoglalták szerverünket, hogy azon bizonyítékokat keressenek, bizonyos weboldal tulajdonosokra vonatkozóan, akik jogsértő tartalmat helyeztek el a rendelkezésükre bocsájtott webtárhelyen."

Hogy a szemük fusson ki! Aki tud valami közelebbit, legyen szíves jelezze itt, mert kíváncsi lennék rá, miért csukták be!


2008-10-03 18:23.25
Közben rájöttem, hogy a BS Playerben hogy kell az audiostreamet váltani. Egyszerű Shift+S.

Amúgy a szinkronnak mindig van egy kis "mozis" beütése. Arról van szó, hogy míg az eredeti filmfelvételnél, veszik a "hasznos" hangot, vagyis a dialógusokat, azok az eredeti környezetben szólalnak meg. Az utószinkronnál egy stúdióban mondják fel a szöveget, majd ezt az adott jelenetnek megfelelően effektezik. Itt pedig az igényességen van a hangsúly. Rengeteg profi effekt van a piacon, amivel különféle tereket lehet modellezni, de akkor is csak mesterséges utánzat. Az ideális helyszín olyan lenne, mint ami a filmjelenetben éppen látható. De azért ez egy kicsit túlzás lenne :)


2008-10-01 01:02.45
Egyébként észrevettétek már, hogy ezeken az avikon 2 hangsáv van? A gépen nem vettem észre. A BS Playerben nem tudok váltani az audiostreamek között, de a Windóz Média Játékos elviszi a pálmát! Egyszerre játssza le mindkettőt, mint amikor a dokumentumfilm szinkronja alatt hallani lehet az eredeti szöveget is! Ha viszont kiírom DVD-re, mint adatot, lejátszáskor minden további nélkül váltogathatom.

Na és az sem baj, ha teszek egyikhez másikhoz feliratot, hogy legyen valami azoknál a részeknél, amit kishazánkban voltak szívesek kifelejteni a szinkronból ;)


2008-09-29 15:30.17
Szeretném javítani magam! Technikai okokból dobott többször 404-est. A keresőmezőbe begépelve minden további nélkül bejön. Na, hál'istennek!


2008-09-29 15:26.48
Ahogy jól megjósoltam, valakinek csípte a szemét, mindenesetre az oldal már nem működik. Béke poraira.
[link]


2008-09-27 18:54.56
Ja, igen. Ha jól emlékszem, az "I've gGot a Theory - Bunnies - If We're together" volt elmetélve Anya nyuszis része után a komplett If We're Togehter kimaradt. Plusz néhány jelenet "lényegtelen" párbeszéde, ami nélkül az egész epizód érthetetlen, mert pont ott mondják el a lényeget ;)


2008-09-27 04:58.27
Na, hadd ragadjam meg az alkalmat, és a magyar szinkronhoz gratuláljak! A 6. 1-2 dupla epizód, és a 7. részhez. Irdatlanul borzasztóságos, ahogy a ker. tévék nálunk ezeket az "extrahosszú" epizódokat megnyesegették, csak úgy lárpúrlár, ahogy eszükbe jutott. Ugye a Bargaining eleve dupla, ezért gondolom, csak úgy fért a műsoridőbe, ha imitt-amott megnyesegetik, a Once More With Feeling dettó.

Csak mondjuk én úgy csináltam volna, hogy előbb leszinkronizálom, azután vágom. Mert ha neadjisten egyszer kiadjuk DVD-n, akkor majd jól meglepődünk, hogy a párbeszéd kellős közepét nemes egyszerűséggel "úgyhagyták". Nem tudom, hogy hányan dolgoznak egy ilyen tévénél, de hogy ennyi embernek összesen ne legyen ennyi esze, az már hihetetlen.

Na, mindegy. A Bargaininghez majd kreálok egy feliratot a hiányos részek alá, oszt jónapot. Csak abban, ha jól számoltam 10 helyen hiányzik a szinkron. Még jó, hogy megvannak a szkriptek;)


2008-09-19 23:44.07
Én is úgy vagyok vele, habár azt meg kell hagyni, hogy nappal nemigen lehet vele mit kezdeni, hacsak valaki nem teheti meg, hogy a képernyőt lesse, mikor kerül sorra, akkor aztán uccu neki! Éjjel frankó, mivel nem kell sorba állni. Az éjjel kábé éjféltől reggel 6-ig töltöttem róla, és soha nem kellett várakozni.

Na, már ezért is jobban szeretem a torrentet, mert azt nem kell lesni, akkor is tölt, ha alszom, és ha megszakad a letöltés, vissza tud kapcsolódni oda, ahol abbahagyta. Ráadásul nem 1 szerveren tülekszik többszáz user, hanem egymás gépéről szedegetjük a darabkákat, így minél többen töltünk, annál nagyobb a sebesség. Szóval azért onnan azért még csipegetem egyesével az eredeti DVD-ripeket, kicsit nagyobb a fájlméret (kábé 450-475 mega 1 ep.) de sokkal jobb a képminőség. Több a kontraszt.


2008-09-18 17:28.38
Egyébként nem tudom, mennyire legális ez az oldal. Szerintem semennyire. Úgy vélem, hamar be fogják csukni, mert több szerzői jogot is sért. Legalábbis elképzelhetetlen, hogy ingyen kínálják a sorozatokat. A minap is olvastam egy cikket, hogy már a feliratmegosztókra is rászálltak, mivel azzal spoilerkedik valaki, ha feliratot tesz közszemlére. Mindenesetre elég nagy hülyeség, mivel ha valaki leszed egy feliratot, akkor valószínű, hogy a film már megvan neki. Nem a gombhoz fogja venni a kabátot. Ebben az esetben pedig a felirat nem "lőheti le a poént", vagyis, hogy ki a gyilkos. Elvileg fordítást és feliratot is csak saját használatra lehet csinálni. No, azért is fel fogok tenni jópárat a hiányzókból. Én megosztom, aztán a 20th Century Fox majd jöhet hozzám "foglalni" ;)


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk