Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Sejtcserés támadás
- RTL Három, 11:50
Szerelem Dzsaipurban
- Filmbox Extra HD, 12:05
Eladó a családom
- Film Mánia, 12:10
Tükröm, tükröm
- AMC, 12:10
Astro Boy
- Paramount Network, 12:35

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Roth (63)
Cate Blanchett (55)
Danny Huston (62)
Robert Zemeckis (72)
Gyabronka József (71)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Keanu Reeves - Legjobb filmjei
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Denzel Washington - Legjobb filmjei
80-as, 90-es évek emléke
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Talpig férfi aaaaa
Jeff Daniels aaaaa

 

Mihárman hozzászólásai

Ugrás Mihárman adatlapjára


Lányok a pácban - Vélemények

2009-02-18 15:01.29
Borzalmas. Nehezemre esett végignézni!


A nők hálójában - Vélemények

2008-08-11 13:12.17
Carter Webb nem egy szent, mégis képes rendbe tenni pár ember életét csak azzal, hogy beszélgetésbe elegyedik velük. Miközben saját szerelmi csalódásából próbál kilábalni szinte észrevétlenül, minden tudatosság nélkül rázza helyre anya és lánya kapcsolatát, erősíti meg egy magát kereső nő önbizalmát, és terel a helyes útra egy kamaszlányt. Carter kedves és szeretni való huszonéves, kinek egyénisége vonzza a női nemet.A negyvenes nőt legalább annyira elvarázsolja Carter kölyökképe, ábrándozó tekintete, mint a tizenéves kamaszlányt. Mert Carter mindenkinek azt nyújtja, amire épp szüksége van: megértést, bölcsességet, törődést. Abban a világban, ahonnét kimaradozik az apa és a férj szeretete, pár kedves szó, néhány hosszú séta is csodákra képes. Carter magától értetődöen, a maga természetességével teremt kapcsolatot a nőkkel, miközben próbálja beteljesíteni 11 éves tervét, hogy megalkossa élete első regényét.Hogy kinek milyen mértékben változtatja meg az életét ez a huszonéves srác, s, hogy saját élete milyen fordulatot képes venni a nők hatására, az kiderül a filmből. Csak oda kell figyelni és megértjük a film mondanivalóját. Nekem tetszett, szerintem érdemes megnézni!


Pasik, London, Szerelem - Vélemények

2008-08-11 12:52.06
A lelkiismeret és a szív harca. Elcsábítsuk-e állítólagos barátunk menyasszonyát, miután első látásra beleszerettünk? Olly egy szent, aki mindenki más érdekeit a sajátja elé képes helyezni. Szenved, akár egy mártír, csak, hogy szíve hölgye boldog lehessen. Nem úgy, mint barátja, aki mindenáron Ollyt szeretné Sarah melett látni, így megtesz minden tőle telhetőt, hogy meghiúsítsa Sarah és James esküvőjét. De vajon mi lenne a helyes lépés? Ki az aki helyesen cselekszik? Kivel lenne Sarah igazán boldog? A film végére minden kiderül. A sok jószándék kicsit erőltetett, de ettől még nézhető ez a film.


A fiók - Vélemények

2008-08-11 12:41.48
Adrien Brody nélkül ez a film nem sokat érne. Valahogy az volt az érzésem, a készítők most is, mint már sok más esetben egy jó színésszel akarnak megmenteni egy rossz filmet. Az egyetlen pozitív dolog az egész filmben a jószándék, hogy Jack változtasson Jeckie életén.


Egy hisztérika feljegyzései - Vélemények

2008-08-11 12:34.32
Egy hatalmas gagyi az egész!Tizenöt év felett mindenkit óva intek tőle!


Csak barátok - Vélemények

2008-08-08 12:43.05
Vígjátéknak tökéletes. Kicsit bugyuta, kicsit röhejes,viszont a lényeg, hogy régen nevettem már ennyit egy film alatt. Anna Faris karaktere fergeteges, néha már attól elkapott a nevetés, hogy feltűnt a képernyőn, arról nem is beszélve, mikor énekelni kezdett! Ide egy észrevétel: Ebben a filmben senki nem tud énekelni, mégis mindenki próbálkozik,ami folytonos rekeszizom edzésre ad okot. A sztori önmagában nem nagy durranás, de a poénok bőven ellensúlyozzák ezt a hiányosságot.


Négyen egy gatyában - Vélemények

2008-08-07 13:18.03
Nem is tudom! Nekem valahogy erőletetett volt a négy történet, amit a lányok átéltek a nyáron. A legtipikusabb drámák és romantikus sztorik, amiket ezekben a filmekben előszednek. Egy görög Rómeó és Júlia történet, egy - apukámnak új családja van, én már nem kellek neki - dráma, és egy vadul nyomuló kiscsaj, aki a nagy hódítás után nem tudja kinek kiönteni a szívét, mert az anyukája meghalt. Az egyetlen sztori ami igazán tetszett az Tibby története volt Bailey-vel. Az ő esetükben volt pár nagyon hatásos jelenet, viszont itt meg azt éreztem, túlságosan is meg akarnak hatni, ráadásul pontosan kiszámítható volt, mi is fog történni. Ami a karaktereket illeti, Bailey karaktere a legjobb, Jenna Boyd alakítása pedig kifogástalan. Nagyon hatásos, hogy az ő szájából hallhatjuk az igazán elgondolkodtató mondatokat.


Négyen egy gatyában - A legjobb jelenet

2008-08-07 13:00.34
A legjobb jelenet minden kétséget kizárólag Tibby és Bailey beszélgetése a csillagos ég alatt.


Az utolsó vakáció (2006) - Vélemények

2008-08-06 14:04.18
Már a film elején tudni lehet, hogy happy end lesz a vége.Mégis leköt mind a 112 perc.Nem várunk csodát, de megkapjuk azt. Az ember konnyed hangvételű, szórakoztató kis filmre számít, és olyat kap, amire egyáltalán nem gondolt: mondanivalót, bölcsességet, tanácsot az élethez.Érdemes elgondolkodni a film mondanivalóján és azt a néhány tanácsot sem árt megfogadni!


A tökéletes pasi (2005) - Vélemények

2008-08-06 13:48.37
Egyszer végignézhető kis film,nem állíthatnám,hogy unatkoztam rajta, de nem is ájultam el tőle!A történet álomszerű, mesébe illő.Nem is kérdés milyen réteget céloztak meg vele a készítők. Igazi tinilányos mozi.Igazából csak a nagyon optimisták hihetik el egy olyan filmről, amiben Heather Locklear játszik, hogy nagy dobás. Másodosztályú színésznőket ritkán kérnek fel első osztályú szerepekre. Jelen karaktere a tökéletes anyuka, aki az álmait áldozta a gyermekeiért, kicsit erőltetett.Számomra nem volt teljesen világos, hogy a második gyereknek, Zoe-nak hogyan, mikor, kitől sikerült megfogannia és világra jönnie, ha Jean-t a nagy ő már akkor faképnél hagyta, mikor Holly-val terhes maradt.Hilary Duff aranyos, tinisztárhoz illő, elbűvölően bájos, olyan amilyennek lennie kell, se több, se kevesebb. Chris Noth pedig milyen is lehetne más, ha nem a tökéletes pasi:)


Margot az esküvőn - Vélemények

2008-08-06 13:25.56
Folyamatosan arra vártam, mikor történik végre valami. Helyette csak veszekedés, kibékülés, önsajnálat, hiszti. A film folyamatosan egy síkon halad, a feszültség se nem nő, se nem csökken. Néha ugyan elkezdődik valami, ami aztán mégsem bontakozik ki, elvarratlan marad a szál, vagy kevesebbet ad, mint amennyit várnánk tőle, ami kissé idegesítő. Kicsit becsapottnak éreztem magam, bizonyos jeleneteknél pedig olyan érzésem támadt, mintha szándékosan akarnának félrevezetni. Kidman tagadhatatlanul jól játsza a szerepét, amely bizonyára nem kis kihívást jelentett a számára, viszont nézői szemmel ez a karakter nehezen élvezhető.Az ilyen filmeken lehet egy jót aludni a moziban, vagy a tv előtt.


Pillangó-hatás - Vélemények

2008-08-01 12:39.41
Ötletes történet, az ember elgondolkodik közben, ha visszamehetne a múltba, vajon hogyan változtatná meg az életét. Hol az a pont,ahol másként lépne, mást mondana, mást tenne, és mindez vajon hogy hatna a jövőre? De mint tudjuk, sosem vezet jóra, ha az ember Istent szeretne játszani. Semmi sem történik ok nélkül, s, ha utólag mégis változtatnánk a dolgokon, annak bizonyára nem lenne jó vége. Vagy mégis? Ha rajtam múlna, én kihagynám a filmből a happy end-et, hogy még hatásosabb, még ütősebb legyen a történet. Mindent összevetve nekem tetszett ez a film.


A csábítás iskolája - Vélemények

2008-07-30 13:26.53
A cím alapján egy kicsit fülledt, kicsit erotikus, kicsit szexi filmre vártam. Igazi csajos mozira, könnyed kikapcsolódásra. Ezzel szemben amit kaptam az néhol feminista, néhol kicsit hímsoviniszta történet. Mintha a forgatókönyv írója maga sem tudta volna eldönteni,hogy női szereplői ténylegesen csábítsanak, vagy bizonyítsuk be inkább, milyen gagyi tud lenni,ha pár átlagos nő elhiszi magáról, hogy néhány csábításból vett lecke képes megváltoztatni az éltét. Igazi bombanővé varázsolja,kinek hatására az unalmas, lusta férj egyszeriben szexéhes lepedőakrobatává válik. Mindeközben igyekszik a film rámutatni alapvető párkapcsolati problémákra,hibáztatva hol nőt, hol férfit. Néha egész sikeresen, de ez sajnos nem sokban növeli a film értékét.


Bizsergés - Vélemények

2008-07-30 13:06.49
Leülünk a képernyő elé és belecsöppenünk egy furcsa történetbe, ami pontosan úgy kezdődik, mint sok más tündérmese.Igaz,az unalomig közhelyes a három negyvenes hölgy sztorizása az aktuális pasiügyekről, pontosan kiszámítható, hogy majd a legcsinosabba zuhan bele egy huszonéves fiatal srác. Az sem jelent sok újdonságot, hogy a két barátnő nehezen viseli a harmadik kalandját, s bár látszólag csak féltésből, egyértelmű,hogy féltékenységből igyekeznek tönkretenni a kapcsolatot. Mi pedig próbáljuk eldönteni, drukkoljunk-e a mesébe illő szerelemnek, vagy a józan eszünkre hallgatva, rosszallóan csóváljuk a fejünket. Aztán történik valami, és hírtelen mélyre zuhanunk. Szétfoszlik a rózsaszín ködfátyol és belep mindent a szomorú szürkeség. Az egész filmben ez az egyetlen váratlan fordulat, bár végig ott van bennünk az érzés, hogy valami történni fog, valaminek történnie kell. A forgatókönyv íróját azért elküldeném egy nőgyógyászati gyorstalpalóra, mert nincs nő, aki kismamaként hasonló tüneteket produkálna mint Kate, vagy ha mégis, abból nem születik baba. Temészetesen azon sem lepődünk meg, hogy Kate kisfiúnak ad életet, már csak azt felejtették odailleszteni valamelyik utolsó jelenet közepére, hogy Jed-nek nevezte el. Mindent összevetve a film egyszer végignézhető, akár még élvezhető is, ha nincsenek túl nagy elvárásaink.


A vonzás szabályai - Vélemények

2008-07-30 12:43.55
Nem is tudom... Ennyire felvilágosulatlan lennék??? Kerestem én ebben a filmben mélységet, mondanivalót, értelmet, de valahogy egyikre sem leltem. Pedig én is voltam egyetemista. Bizonyára nagyon izgalmas lehet, ha minden egyes buliban az a legnagyobb izgalom,hogy aznap éppen kivel fekszik le az ember, mennyi füvet szív, vagy milyen szinten issza le magát, de, hogy ez legyen az élet értelme öt éven keresztül... Szóval vagy én vagyok túl maradi, vagy ez a film túl gyenge. Ha van bárorságod megnézni, eldönthetet. Igen, ehhez a filmhez tényleg bátorság kell, a lehető legrosszabb értelemben!


A falu (2004) - Vélemények

2008-07-25 12:45.59
Egy film az emberi kapcsolatokról, a becsületről, a szeretet erejéről és a félelem hatalmáról. Érdemes megnézni!


A Jane Austen Könyvklub - Vélemények

2008-07-25 12:39.22
Kellemes kis film, de többet nem szabad várni tőle. Maga a történet ötletes, a karakterek alaposan kidolgozottak és nagyon eltérőek, ami a fő pozitívuma ennek a filmnek. Nagy hátránya viszont,hogy csak akkor tudod száz százalékig élvezni a mozit, ha túl vagy már mind a hat Austen regényen. Ennek hiányában, a párbeszédeket hallgatva néha marslakónak érzed magad,de az is megeshet,hogy lelkiismeret-furdalásod támad a kimaradt kötelező olvasmányok miatt. Megeshet, hogy a film hatására az irodalom szerelmesei holnap estére alapítanak egy hasoló konyvklubot, a magányosok pedig szinte már zsigereikben érzik a közelgő boldogságot. A végkifejlet mint ahogy várjuk, természetesen happy end, ami azzal kecsegtet,hogy, ha elolvasunk pár Austin regényt, egy csapásra rendbe jön a szerelmi életünk vagy a házasságunk.Ha másra nem, arra azért jó ez a film, hogy, ha eddig még nem történt volna meg, most kedvet kapjunk pár Austen regényhez.


Mindenképpen talán - Vélemények

2008-07-24 14:12.16
A legszebb szerelmek mindig nagy barátságokból alakulnak.Bár sokszor félünk belemenni egy kapcsolatba, mert ott a kockázat, ha véget ér a szerelem, a legjobb barátunkat is elveszítjük.A film felsorakoztat pár lehetőséget a szerelemre. Mire a végéhez ér, mindannyiunknak meglesz a kedvence, mind a kapcsolatot, mind a hölgyet illetően. Számomra a filmben bemutatott variáció tűnik a legkedvesebbnek. Konnyed kikapcsolódás, lehetőség egy kis esti elérzékenyülésre,igazi csajos mozi . Érdemes megnézni.


Egy bébiszitter naplója - Vélemények

2008-07-24 13:51.05
Ha a 106 perc alatt csak azon filózol,hogy mennyire ari ez a Chris Evans és, hogy Scarlett Johansson barnán mennyivel kevésbé dögös, mint szőkén, akkor tényleg csak egy könnyen felejthető, egyszer végignézhető filmet látsz majd benne. Viszont, ha odafigyelsz a mondanivalóra is, a végén elégedetten állsz majd fel a kanapéról. Mert bizony ennek a filmnek van mondanivalója! Elgondolkodhatsz például azon, hogy mért hiszik egyesek, hogy a pénzükért bármit, bármikor véghez vihetnek egy fiatal lánnyal, hogy úgy és akkor használhatják ki, ahogyan és amikor csak a kedvük tartja. Rádöbbnehetsz,hogy a legkecsegtetőbb ajánlat is lehet végül egy ördögi kör, amiből a saját jó szíved miatt képtelen vagy majd kiszállni. Megértheted, mennyivel könnyebb eljutni egy kisgyerek szívéhez, ha nem a mindent megtiltó boszorka, hanem az igaz barátja akarsz lenni. És végezetül azon is elgondolkodhatsz, hogy bár füllenteni néha sokkal könnyebb, mint felvállalni a saját vágyainkat, mégis leggyakrabban az édesanyád az, akire mindig, minden körülmények közt számíthatsz. Persze a film végén majd jön a nagy megkönnyebbülés, mert természetes, hogy ennek a filmenk csakis happy and lehet a vége! Jó szórakozást!


Hűtlenek (2000) - Vélemények

2008-07-24 13:14.29
Semmiképpen sem ajánlom ezt a filmet azokra az estékre, amikor fáradtan zuhansz a kanapéra, és nincs egyéb vágyad, mint egy könnyed film, ami feldob és kikapcsol. Ez a film nem arra való, hogy pattogatott kukoricát majszolgatva, jégkrémet kanalazva nézd végig. Zavarna, hogy lemaradsz a legfontosabb mondatok végéről a rágcsálás zaja végett, és hidd el, párszor akaratlanul is a szádban maradna a jégkérmes kanál! Ezt a filmet odafigyeléssel, maximális éberséggel érdemes végignézni, mert minden mondat, ami elhangzik benne, nagy jelentőséggel bír! Dráma a javából.Egyértelműen mutat rá, hogy minden szerelmi kapcsolatban a nő a törékenyebb és a könnyebben megalázható fél. Mindig a nőnek van a legnagyobb vesztenivalója, akár a szívére, akára az eszére hallgat. Megtanulhatjuk belőle, milyen könnyen képes kiolni egy gesztus, egy mondat, egy önző lépés, még a legvadabb vágyakat, legnagyobb szerelmet is. Elénk tárja az embert, akit a féltékenység egy igazi vadálattá képes változtatni. Nehéz film, de, ha elkezded nézni, mindenképpen tarts ki a végéig. Megéri!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk