Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Időről időre
- HBO, 17:56
Jumanji
- Film+, 18:25
Szegénylegények
- Direct One, 18:30
Országúti diszkó
- Prime, 18:35
Koccintsunk a szerelemre
- Izaura TV, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A holló (1994) - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
A káprázat lángjai (sorozat) - Vélemények
Gravitation (sorozat) - Vélemények
Tsubasa kapitány (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Pókember 2. aaaaa
Carlo Marks aaaaa

 

Kispapa hozzászólásai

Ugrás Kispapa adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Szűzriadó! - Vélemények

2009-05-15 23:43.04
Ötlettelen tucattermék! Ha lehet inkább kerüljétek el! Nem vesztettek sok mindent. :)
Tökéletes egyes!


Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!

2009-05-15 23:37.11
Zene füleimnek! :DDD
Már értem miért szűnt meg a szívtv: túl menő volt...


Sade márki játékai - Vélemények

2009-04-30 12:20.26
"nem a külsősök könyörögték ki az anyagot" - én erre reagáltam, de az utólagos megfogalamzásod most már pontosabb. :) Úgy hiszem nagyságrendekkel fontosabb dolog beszélgetésünk tárgya, javaslom foglalkozzunk azzal!

Csak gratulálni tudok! Én egy félmondatodba kötöttem bele, de Te már egy szavamat is képes vagy kiforgatni. :DDD Amikor azt mondom, hogy a kéjgyilkosok, pedofilok már nem is emberek, hanem állatok, akkor azzal lelki mivoltukra utalok, amely inkább állatias, mint emberi. Tudod mi - emberek- ismerjük a részvét fogalmát, képesek vagyunk felfogni az elmúlást és megtudjuk magyarázni érzelmeinket. Ha belegondolok a szadista gyilkosok, az erőszakoskodók képtelenek az együttérzésre, ösztönös lények, akiket csak a "préda" kiszemelése, majd levadászása éltet, illetve annak felhasználása különböző vágyak kielégítésének érdekében. Állatiasak, bestiálisak, tehát, magyarán érzelemmentesek a "vadászatuk" pillanatában, akkor amikor felkéne ismerniük, hogy amit tesznek az rossz, az bűn.
Egyébként magával a természetünkben élő állatokkal semmi bajom. Miért is lenne? Lényegtelen kérdésfelvetésed amolyan liberális kihátrálómanőver. Ahelyett, hogy azt kérdezted volna: "Mi bajod az abberáltakkal?" - ez egy nyílt egyenes kérdés, amit szívesen meg is válaszoltam volna, ha kérded.

Álláspontodat maximálisan tiszteletben tartom. Sokakat az tart vissza, amit Te is írsz: az emberek félnek attól, hogy ártatlan embert küldenek a halálba egy olyan tettért, amit el sem követett. Bevallom ez engem is aggaszt, mert annak a híve vagyok, hogyha 99 szemétláda gyilkos tetűt jogosan kivégeztek, s mellette sajnálatosan 1 ártatlant is, akkor az az 1 túl sok, mert ilyennek nem lenne szabad megtörténnie. De nem az a megoldás, hogy eltöröljük a halálbüntetést, meg luxusbörtönökbe zárjuk a társadalom szennyét és a tisztes adófizetőkkel fizettetjük meg az eltartásukat. Mert ami például itt Magyarországon zajlik az kész röhej! Fel kell vállalni a kockázatot, de talán a legfontosabb a rendőrség szakmai munkájának tökéletesítése lenne. Mert mit látunk ma? Az utca emberét képesek a nemzeti ünnepeinken szétverni, de nagy port kavart bűntényeket megoldani képtelenek, sőt még nevetségessé teszik magukat, lásd a tatárszentgyörgyi helyszínelést példának. A bíróságok meg olyan rohamtempóban dolgoznak, hogy még az egyszerű munkaügyi perek is évekig elhúzódnak, akkor most gondoljunk a gyilkossági ügyekre, például Mórra. Évek, hosszú évek telnek el az ítélethozatalig - lehetetlenségnek tartom, hogy ennyi idő alatt ne derülne fény az igazságra, a valós bűnelkövetőkre. Persze a bíróságok csigatempóját gyorsítani kellene, s a hatékonyságot nem ártana növelni, nem különben a rendőrség munkáját is hasonlóan kellene megváltoztatni. Ha mindez teljesül, akkor jelentősen csökken a kockázata annak, hogy ártatlan embereket végezzenek ki. Sőt átfogóbb és gyökeres változtatásokkal talán még ki is lehetne zárni.
Azt mondod minden abberáltságnak vannak előjelei, sajnos ez nem így van. Például a pedofilok kínosan ügyelnek a környezetükre, próbálnak a közelükben lévő összes emberben pozitív benyomást kelteni, átlagosnak, kiismerhetőnek, kedves figurának tűnni. Bizony, a cukros bácsik mélyen magukba temetik az ördögöt, s igazi valójuk meg sem mutatkozik se barátoknak, se rokonoknak, csak a szerencsétlen áldozatoknak.
Szerintem a társadalomnak kell döntenie a halálbüntetés kérdéséről, és akár erről is lehetne népszavazást tartani. Elvégre is mindannyian potenciális áldozatok vagyunk, így mi dönthetnénk mit akarunk mészárosunknak. Szerintem sokan gondolkoznak a "Szemet szemért, fogat fogért" alapján. Így minden gyilkos az életével fizetne, és kész. Azt írod sok kérdést vet fel ez a téma, ez igaz. Mert mi legyen azokkal, akik gondatlanságból követnek el emberölést? Vagy a nem beszámítható állapotra való hivatkozásokkal meg mi legyen? Szerintem ez csak a szar keverése, semmi több.
Különben egy gyilkossági ügyben pontosan hogy csak áldozat és gyilkos van, semmi több. Kié legyen a felelősség? Természetesen azé, aki a gyilkosságot történetesen elkövette, hiszen ő volt az, aki a szenvedés, a keserűség és a gyász lavináját elindította.
A legsúlyosabb határ (az emberölés) átlépését, a legsúlyosabb bűntetéssel kell sújtani.


Érdekességek!

2009-04-29 11:58.50
Sok munka van benne! Vajon lópofájú Réka a trénere? :)


Sade márki játékai - Vélemények

2009-04-29 11:52.40
Hát bizony Sade márki különc egy figura, annyi szent. Beteges írásait szomjazták az emberek, mindenki kis és nagy az ő szavait itták. Nem könyörögtek neki? Emlékeim szerint, amikor Madeleine a cellájában van több alkalommal is kéri a márkitól az újabb és újabb történeteket, s persze megpróbálja a kéjenc márki szexuális játékait hamar elfojtani, ami sikerül is neki.
A továbbiakkal maradéktalanul egyetértek. Mondani tényleg könnyű, de ha odajut az ember, akkor már képtelen megtenni, hogy csakúgy legyilkolja a másikat. Az emberi életben van valami szent, ami épp ésszel felfoghatatlan, van egy belső törvény, amit csak nagy nehezen lehet átlépni: egy másik embertárs életének kioltásával. Még akkor is nehéz megtenni, ha az az ember a velejéig gonosz. Ez a belső törvény - véleményem szerint- Isten törvénye: "Ne ölj!".
Bár hozzáteszem Legisfalknak igaza van. Most gondoljunk bele milyen élete van azoknak, akik szexuális bűncselekmények áldozatai, vagy pedofil állatok zsákmányai voltak. Szép dolog az élet tisztelete, de nem szabad elfelejteni, hogy a halálnál talán vannak rosszabb dolgok is, amit egy emberélettel tenni lehet. Ez pedig az emberi lélek megrontása, széttiprása, kioltása. A lélek épsége, tisztasága, teljessége fontosabb talán még az életnél is, hiszen e nélkül nem lehet élni. Gondoljunk csak bele, hogy azok - a nevezzük őket abberáltaknak-, ezt teszik tönkre kényük kedvük szerint. Most jogos a kérdés: mit érdemel az ilyen ember? (Bár inkább jobb megnevezés az állat!) Mit érdemel? Nem kell Istent játszani ahhoz, hogy egy társadalom a megfelelő mérlegelés és következtetések egész sorának levonása után ítéletet hírdessen az ilyenek felett, olyan ítéletet, amely igazságos.
Én hajlok a halálbüntetés felé, el is mondom miért - habár mint már írtam-, az élet szentségét maradéktalanul tiszteletben tartom. Az az ember, aki kéjgyilkos, pedofil és még sorolhatnám a fajtákat örökre a társadalom megvetését, kirekesztését cipelheti a hátán, mondhatni megbélyegzett ember, akárcsak Káin volt annak idején. Mivel ezen emberek sokkal szentebb dolgot tettek tönkre az életnél, méghozzá a lelket, ezért Isten előtt kell számot adniuk tettükről, Isten ítélőszéke előtt kell megállniuk és bűnbocsánatért esedezni, mert az emberi életben ezt a bocsánatot az áldozatok hozzátartozóitól és az áldozatoktól soha meg nem kaphatják. Nem bűntetés számukra a halál, hanem inkább megváltás, a bocsánat elnyerésének lehetősége.
Lehet elég felfoghatatlan, amit írok, s aki azt hiszi, hogy valami vallási fanatikus vagyok, az igencsak téved. Mérlegeljen mindenki magában... én is így tettem és erre a következtetésre jutottam. Egyébként Iránban kivégzik az ilyen abberált gyilkosokat, pedofilokat, erőszakoskodókat. Nap mint nap a híradásokat figyelve a bunkerépítő vérfertőző szemétládákkal vannak tele a hírek, s hány meg hány olyan eset lehet te jóisten, amire nem derül fény... Belegondolni is szörnyű! A halálbüntetés egyértelműen visszaszorítaná az ilyen eseteket és rávezetné az ilyen beteg gondolatokkal élőket, hogy kezeltessék magukat.


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2009-04-29 11:00.38
Köszi! ...ez egy költői kérdés volt - nem vártam választ, de azért köszi. :) Sötét BK nélküli életem újra megvilágosodott.


2009-04-28 13:21.03
:) Mert az meg ki a rosseb?


Vin Diesel - Vélemények

2009-04-28 13:18.17
Ez majdhogynem tény. :) Színészi játéka egyértelműen behatárolható, mondhatni szűk skálán mozog, de ettől még nekem ő a jobb.


2009-04-26 18:17.29
Vin Diesel Hannibal filmet rendezne - már itt kiült a hideg veríték a homlokomra-, és még a főszerepet is ő alakítaná! Egy dolog tervezni, és egy másik megvalósítani is azt.
Az amcsik történelem tudasá a béka segge alatt van, úgyhogy én nem várok ettől olyan sokat. Azért remélem annyi esze van a Diesel fiúnak, hogy a Lecter bácsi és a nagy karthagói hadvezér között különbséget tud tenni. Az xxx, meg a halálos iram neki való, már csak a neve miatt is (Dízel).
Korunk akció sztárjai közül szerintem Jason Statham a legjobb.
A kopasz gorillánk pedig sajna egy evolúciós zsákutcába került, aminek a neve: TEHETSÉGTELENSÉG.


Álom.net - Vélemények

2009-04-26 17:49.45
Ma volt az átkozott Retken az így készültje ennek a fostalicskának - gondoltam belekukkantok már, mekkora sz@r is ez, mert látom biz'a mindenütt szeretik...

1. A rendező - az a m@rha - azt mondja: "szerintem ez a magyar valóság". Igen??? Akkor kérdezem én: "Hol élsz te, b@zd meg?"
A felső tízezer büdös pulyáinak biztos telik luxusjárgányra, de a többségnek aligha, még tán Ladára se!

2. Hát Labanc Lilla minden csak nem szép! Olyan nagy lópofája van, hogy zabért kiállt, öcsém! Némely statiszta különbül nézett ki!

3. Hogy az ilyen típusú filmek hiányoznak a hazai filmes palettáról? Na ne! És mégis kiknek? Annak a néhány ezer agyhalott tizenévesnek, akik HSM-en meg ehhez hasonló idióta tinivígjátékokon nőnek fel, ahelyett, hogy tanulnának... Már nem azért, de rengeteg minden hiányzik itthonról, amire különben lenne igény. Például normális thrillerek, animációs filmek (nem kis vuk féle nyavalyák), stb.

4. Negyedmilliárdból készült??? Legalább az adófizetők pénzéből? Mert az akkor qurva szép! Válság van, válság van, válság... De erre van pénz... erre van, mi?

Csak remélni tudom, hogy bukta lesz a film! Mert ez nem a valóság! Bugyirózsaszín, buzikék, lilagőzös álmokra pedig nincs szükség, hanem ideje lenne felébredni végre! ÉBRESZTŐ!!!


Barátok közt (sorozat) - Legyen vége?

2009-04-26 17:01.16
IGEN!!! Éppen ideje lenne már, hogy a fene vinné el!!!


Barátok közt (sorozat) - Elhunyt Berci

2009-04-26 16:54.16
Szegény kutyus! Ő volt a legértelmesebb állat a BK-ban. :) Béke poraira!


Steiner Kristóf - Vélemények

2009-04-10 21:23.57
Drága "SZDSZ-szavazó" Istennő! Homofób lennék én? Csak egy jó kívánságot küldtem szeretettel Steiner Homi-nyominak. Konkrét baj??? Hmmm. Rühellem a pofáját. Nem tudom mióta választotta az ánuszbarátságot, - nem is érdekel- de már mikor először feltűnt a ZSIVÁn teljesen unszimpatikus ember benyomását keltetette, amely megítélésen azóta sem változott róla. Gondolom te sem szeretsz mindenkit... lehet nem mész fikázni azokat a közszereplőket, akiket megvetsz, mert azt hiszed azáltal kiemelkedsz a gyökér tömegből, akik csak szitkozódni, átkozódni tudnak. De figyi: kiadni a dühöd és minden mérged sokkal jobb, mint magadban tartani. Hidd el! Az ilyen faszokról, mint a "celebek" különben is lepereg, akkor meg?
Mi az? Nem menő heteronak lenni, vagy mi? Vagy most a nyári tojásfesztiválra gondolsz? Az menő, mi?
Pondrónak üzenve: öcsém, tényleg inkább a kötél!


A Richard Nixon-merénylet - Vélemények

2009-04-06 18:38.27
Sean Penn játéka az egyetlen említésre méltó tényező ebben a filmben. Maga a történet elég unalmas, szépen csordogál a kis medrében, de aztán valahogy kiszárad... , azt is mondhatnám a végére kifújt, elfogyott a spiritusz.
Habár igaz történet alapján készült a film, a magam részéről mégsem hiszem, hogy megérdemelten dolgozták fel a merénylő storyját, de nevezhetném gépeltérítő terroristának, vagy becsavarodott ámokfutónak is - mostanság Amerikában egyre többen űzik ezt a mások számára csöppet sem szórakoztató tevékenységet.
Az épeszű ember nehezen tudja felfogni az ilyen emberek lelki világát, s azt sem tudhatjuk, hogy mi van ezeknek a lelkében!??? Bár a film szépen bemutatja, hogyan válik emberi ronccsá, csődtömeggé, utolsó lúzerré főszereplőnk, ennek ellenére nem sajnálnáltam meg a fickót, azt kapta amit végső soron megérdemelt!
A jellemrajz kiváló, a történet egyszerre borzalmas és elborzasztó, a színészi játékok nagy része megfelelő.
Egy stabil közepes a részemről.


Sorstalanság - Vélemények

2009-04-06 18:15.04
A 459. hsz-ben megtalálod a választ. Kösz Legisfalk!
"Hitler nem titkolta zsidók iránti ellenérzését; az 1925-ben kiadott Mein Kampfban Németország és az árja faj elleni világméretű összeesküvés szervezőiként írta le őket, akiket KI KELL ŰZNI (!) az ország politikai és szellemi életéből. A KIÍRTÁSUKRÓL NEM ÍRT (!), de visszaemlékezések szerint négyszemközt már beszélt róla: Joseph Hell újságíró visszaemlékezései szerint 1922-ben ezt mondta neki: ...(a Master lastertől ismert szövegrész)"
Magyarán Hitler sohasem írt a zsidók elpusztításáról, kiírtásáról! Nem lepődnék meg ha ez az állítólagos visszaemlékezés jóval a második világégés után vagy közvetlenül azután került volna a nyílvánosság elé.


2009-04-04 19:13.28
Merő kíváncsiságból engem is érdekelne, hogy ez az idézet honnan van. Légyszi megadnád a forrását? Előre is kösz.


Showder Klub

2009-04-03 20:49.42
A jövő heti adást állítólag cenzúrázzák! Méghozzá Kiss Ádám poénjait, amelyekben erősen bírálja Gyurcsányt. Állítólag a nézők percekig tapsolták.
A kurva anyját a retek klubnak, ha kivágják a legfaszább részeket!


Barátok közt (sorozat) - Vélemények

2009-03-11 11:08.53
Mostanság a kórházi jelenetek csapják ki nálam alaposan a biztosítékot. Olyan hűen tükrözik a magyar egészségügyet!
- Az ápolónő teát szolgál fel a látogatónak! Igen??? A valóságban meg le se szarnak! Hacsak meg nem limbálod előttük a zsetont.
- Miklósnak magánszobája van, ami még ráadásul hót design. Kép van a falon, szép ágy, bútor stb. Fasza! Mi a valóság? Tudja mindenki...
A lilagőzös Barmok közt már nem is lehetne valóságosabb! Szép álmokat!


Valkűr - Kérdések

2009-03-11 10:53.35
Nálam sajnos alaposan kizárta...


2009-03-10 22:04.32
Kimondtad a lényeget: Tom Cruise neve nélkül fele ennyire se lehetett volna eladni a filmet, ez nyílvánvaló.
Tom megosztott személyisége, botrányai, a magánéletéről szóló pletykák miatt sok szennylap és hírportál foglalkozott vele, s ennek köszönhetően az új filmjével. Mondhatni jobb reklám ma Tom, mint színész.
Az én meglátásom szerint éppen Cruise bátyámnak köszönhető, hogy ennyire félresikeredett ez a film... Vele egyszerűen hiteltelen és kész.


Fekete Pákó - Vélemények

2009-03-10 21:39.02
Ez a bitang marha még köztünk jár???
Miért nem viszik el arra a kib***tt ÚÚÚ-állomásra!?


Showder Klub

2009-03-10 21:22.07
Szevasztok!
Nem tudjátok mikor folytatják a Retken?
Jó lenne megint hetente látni igényes humorbonbonokat és humorcsokrokat! Királyak a srácok! Fábry mellett ők a legjobbak manapság.


Chuck Norris - Vélemények

2009-03-10 21:14.15
Mondanám, hogy az Isten tartsa meg jó erőben és egészségben még sokáig kedvenc igénytelen cowboy-csávómat, "chuck"hogy ez paradox lenne. :)


Véleményem a FILMKATALOGUS.HU-ról

2009-02-13 10:00.52
Ugyanennyi errővel az Alkonyatos, meg dr House-os értékeléseket is át kéne nézegetni, mert ott is valószínűleg egy emberke szórakozik, vagy néhány fanatikus rajongó, akik felvágnák az ereiket, ha nem a szutykos szarjuk lenne az első helyen...


Steiner Kristóf - Vélemények

2009-02-07 21:48.48
Remélem az egyik Hamasz-rakéta telibe kapja a kis görcsöt...


Jet Li - Vélemények

2009-02-05 11:27.57
Má' megint a hatalmas rajongók által ezerszer és ezerszer elcsépelt köpet.
"Ő már tett le valamit az asztalra..."
"Ő egy igazi sztár, te meg nem bibibibi..."
"Mutasd meg te ki vagy, úgyis tudom, hogy egy senki Jet Li-hez képest, mert ő a Sárkány kistesója, s ha kell még tüzet is tud okádni...."
Ez gyerekes... Inkább írd le miért tartod jó színésznek, Pondró meg hogy miért nem, oszt szevasz-tavasz.


Gagyi lovag - Vélemények

2009-01-30 11:45.25
A címe sok mindent elárul: GAGYI!
Feka csávó visszamegy a középkorba és kioszt mindenkit, ő lesz a hős szerelmes meg a vitéz lovag, na persze... Egy szempillantás alatt félbe vágták volna, vagy befalazták volna valamelyik várbörtönbe.... Szóval a történelmi hűség mintapéldája ez a filmecske.
S hogy nemzeti lobogónk mit keresett ott??? Ez bizony jó kérdés! Akárki tette is oda ki: nagy marha volt... má' megint a történelmi hűség, fasza. Ráadásul ha jól vettem ki, akkor a közepén még a Kossuth-címer is ott volt. Így beszennyezni egy zászlót! Gaztett!!! Le a fejükkel!


Becstelen brigantyk - Vélemények

2009-01-30 11:24.21
Mibe nem vágta Tarantino a fejszéjét? Érdekes lesz, annyi biztos... Eredetileg egy piszkos tizenkettő utánzat szagú filmet szeretett volna csinálni, de aztán meggondolta magát és valami mást ötlött ki. Kíváncsian várom. Háborús film és Tarantino rendezi? Kihagyhatatlan.
Egyébként a magyar címe ez lesz? Mert szerintem a Dicstelen fattyak sokkal jobb lenne.


Heath Ledger - Vélemények

2009-01-28 12:07.03
Remélem megkapja az Oscart, mert ahogy Jokert alakította: az valami szenzációs! Igazi tehetség volt, ehhez kétség sem férhet. Nyugodjék békében!


Veszélyeztetett faj (2003) - Vélemények

2009-01-27 12:53.14
WARNING!!!
A megtekintése felér egy öngyilkossággal! Nagyon NEM ajánlott!
Na megyek a kötélért... :D


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Multi Kollagén tudnivalók és vásárlás

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk