Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Párbeszéd
- Magyar Mozi TV, 11:20
Tükröm, tükröm
- Film Café, 11:20
Astro Boy
- Paramount Network, 11:50
G. I. Joe - A kobra árnyéka
- Mozi+, 11:55
Eismayer
- Cinemax2, 12:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Danny Trejo (80)
Pierce Brosnan (71)
Melanie Lynskey (47)
Bill Smitrovich (77)
Thomas Brodie-Sangster (34)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Danny Trejo - Vélemények
Sárkányok háza (sorozat) - Vélemények
2022-es választás
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Dallas (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Halálos örökség aaaaa
Chris Pine aaaaa

 

Kritti hozzászólásai

Ugrás Kritti adatlapjára

1 2

Szulejmán (sorozat) - Vélemények

2013-03-27 21:52.09
Ez a filmsorozat Magyarszág megszégyenítése.Szomorú vagyok,hogy ilyet vásárolt egy magyar tv csatorna-és még vetíti is.


Anne Hathaway - a legjobb filmjei

2010-02-11 08:53.51
Becoming Jane
Neveletlen hercegnő 1-2.


Bill Pullman - Vélemények

2009-10-23 13:36.30
Nagyon helyes pasi! Olyan mosollyal, hogy elolvadok! :)


Sabrina (1995) - Vélemények

2009-03-27 10:31.02
Vén f...sz?? Te jó ég!! Igenis jó volt a film, H.F. pedig egy nagyon-nagyon jó színész. Eszméletlen a mimikája, a folytonos félmosollyal az arcán. :))
Minél idősebb, annál sármosabb! Én pl. a Csillagok háborúját a mai napig sem láttam, képtelen vagyok végignézni. Pedig ha nézném, csak miatta tenném meg.


Büszkeség és balítélet (1995) - A legjobb jelenet

2009-03-15 22:49.02
Ma újból megnéztem mind a 6 részt... Nagyon-nagyon tetszik!! Sose unom meg! Kedvencként még mondhatnám azt is, mikor Eliza a fogadóban elolvassa Jane két levelét, közben megkérkezik Darcy. Leülnek egymással szemben, közben Darcy aggódó arccal fogja Eliza kezét, aztán lassan elengedi. Akkor is olyan cuki!
Meg amikor Lizzy és Gardinerék Pemberley-i látogatása után Darcy felsegíti Lizzyt a hintóba és mondja neki, hogy "Remélem hamarosan újra látom", közben a hintó elhajt és Darcy még hosszan néz utána... :)) Annyira látszik az a nagy szerelem az arcán..


Hirtelen 30 - Vélemények

2009-03-02 10:26.05
Nekem is tetszett a film. Az a kategória, amit többször meg tudok nézni. Igaz, nem éppen a nőiességéről híres J.Garner, de szerintem itt jót alakított. Bár néha idegesítő volt, ahogy játsza a bambát. Mark pedig... Hát ő egy helyes pasi. :)) Ebben a filmben láttam először és ez vezetett arra, hogy utánanézzek a filmjeinek. A másik nagy kedvenc a "Ha igaz volna" filmje.


A boldogító talán - Vélemények

2009-03-01 13:26.24
Nekem is nagyon tetszett film. Tök mindegy, hogy kiszámítható-e a vége, vagy sem, ez így tökéletes. Ha nem lett volna happy end a vége, akkor talán nem is tetszett volna ennyire. Aranyos volt, ahogy rájön, hogy szerelmes és megpróbál küzdeni a lányért. Kell nekünk ez a csöpögős szerelmes film... Legalább nekem biztosan! :))
Szerintem PD jó színész, sármos és lehengerlő mosolya van.


Kate és Leopold - Vélemények

2009-02-28 17:46.02
Épp most nézem a tévében :)) Imádom ezt a filmet. Egyébként nagyon eltaláltad, nekem is rögtön Mr Darcy ugrott be róla :)) Szerintem nagyon el tudta volna azt is játszani. Remekül illik hozzá ez a kosztümös szerep...


Jane Austen magánélete - Vélemények

2009-02-07 22:08.39
Szerintem is nagyon jó volt a film. Épp ma láttam.
Talán ez a vég még valósabb is, mint a happy end. Egyébként az a pár csókjelenet kárpótolt engem a B@B-ben kihagyott csókért... :))
Volt benne pár rész, amitől olvadtam, meg hát ez a pasi... Láttam már a Wanted-ben, de nem is emlékeztem, hogy ilyen szép kék szeme van :))


Büszkeség és balítélet (2005) - legjobb jelenetek

2009-01-30 10:23.45
igen,szerintem is. A filmet csak őmiatta nézem. Egyébként a sorozat jobban tetszik, sőt a szereplők játéka is, de ez a MM... hát ez valami szuper pasi! 10-ből 10-es... :))


Matthew Macfadyen - Vélemények

2008-08-24 08:47.06
Én is a B&B-ben láttam először. Vagyis lehet, hogy láttam már más filmben is, de itt figyeltem fel igazán rá! :)) Eszméletlen jó pasi, olyan nézése van, hogy el kell tőle olvadni. Főleg vizes hajjal :)) Egyébként csatlakozom azokhoz, akik Colint tartják jobbnak, viszont ebben a pasiban sem csalódtam. Jól játszott, de azt azért el kell ismerni, hogy nem lehet egy 6 órás sorozatot összehasonlítani egy 2 órás filmmel.


Büszkeség és balítélet (2005) - Vélemények

2008-08-18 16:08.38
Természetesen láttam a BBC-s sorozatot - nem is egyszer - sőt a könyvet is olvastam, de szerintem ez a film is nagyon jó. Igaz, nem látszik ebben, hogy milyen szépen lassan jön rá Lizzyre a szerelem és Darcyn se látszik, hogy miként változik át a gőgössége kedvességgé. Ő is csak hirtelen lett a gőgösből aranyos és Lizzy is az esős lánykérésnél ugyanúgy kívánta azt a csókot, a sorozatban viszont semmi ilyen nincs. Így hát kénytelenek voltak beleszőni egy ilyet, hogy már megtapasztaljuk elég korán, hogy Lizzy meg Darcy is mit érez... Csak hát elég korán jött... :))


2008-08-16 13:38.31
Most néztem meg a Youtube-on egy pár videót a filmből. Van egy My Confession nevű klip, hát az valami csodálatos! A zenéje, a képek stb. Sikerült végigbőgnöm az egészet. Vagy csak ma egy gyöngébb napom van, de a filmet is majd' végigsírtam! Pedig a héten már 6-szor láttam! Szóval, nem tudok szabadulni ettől az érzéstől. Mi nők hajlamosak is vagyunk szerelmesek lenni a főszereplőbe és én szerintem beleestem ebbe a csapdába... Kell majd egy pár óra, míg visszatérek a normális kerékvágásba. Ez jó alap volt egy kiadós bőgéshez! :))


Bridget Jones naplója - Vélemények

2008-08-15 08:33.02
Egyetértek veled! Colin nekem is nagyon bejön. Világos, hogy őt választanám én is! Pont ez a karakter volt, ami megfogott a B&B-ben is. Ahogy néz... :)) Nem szövegel sokat a filmjeiben, nem egy kimondott szépfiú, de valami mégis van benne, ami átjön a filmjenin, mert egyszerűen elragadó!


Büszkeség és balítélet (1995) - Vélemények

2008-08-15 08:05.34
A 2005-öst is megnéztem - nem is egyszer - de attól függetlenül ez marad az etalon! Colin sokkal hűebben játszotta a gőgös embert, Matthew-ról viszont jobban leríttak az érzelmek. Tehát szerintem mindkettő jó volt a maga nemében. A 2 órásba természetesen nem lehetett mindent belevenni, de számomra azért hiányzott sok rész, ami a 95-ösből a kedvencem. (pl. amikor a zongora felett összemosolyognak). Viszont Matthew nagyon cuki volt, mikor zavartan bólogatott Eliza mondandójára, mikor Eliza kiszaladt a kastélyból és rögtön szabadkozni kezdett. Jó rész volt, mikor ezek után mutatták a kezét, és ott nyugodott a teste mellett, nem feszegette :))


Büszkeség és balítélet (2005) - Vélemények

2008-08-13 13:29.37
megnéztem a filmet! Háááát, végülis nem sűríthetnek be pontosan mindent 2 órába, de azt mondom, hogy megérte megnézni. Vasárnap láttam, de azóta már 3-szor megnéztem... és még csak szerda van. Kierától nem vagyok elájulva, nekem a másik csajszi jobban tetszett, de hát ez egyéni vélemény. Sőt még Darcyként is jobban bejön Colin, de ez a Matthew ezzel a mindent elmondó pillantásával... Húúú, asszem a karjába omolnék, ha így nézne rám és ilyeneket mondana! :) Colin sokkal dölyfösebb volt, de Matthew-n jobban látszódtak az érzelmek. Amikor a bálteremben már csak kettőjüket mutatták és ahogy egymásra néztek... Viszont nekem is hiányzik a csókjelenet! Abban az időben is volt csók, csak valószínű nem nyilvánosan... de azért ott is rezgett a léc két ember között és biztosra veszem, hogy abban az időben is falhoz nyomták egymást, ha kellett... Úgyhogy szerintem ott a kietlen pusztán hajnalban igazán elcsattanhatott volna egy csók... ahogy meglátják egymást és pl. szaladnak egymás felé... Vagy én vagyok csak túl romantikus?? Egyébként hiányzik - számomra - a filmből az a rész is, mikor a zongora felett összemosolyognak. Meg tudtam volna ott zabálni Colint... :))


Büszkeség és balítélet (2005) - legjobb jelenetek

2008-08-11 10:40.02
Én tegnap láttam először ezt a 2005-ös verziót. Eddig a másik volt a kedvenc, sokáig nem is akartam megnézni ezt a filmet, nehogy összetörje a varázst, amit a másik film okozott. De most hogy láttam... Őrjítő ez a pasi! Nem is hittem volna, hogy ez a 2 órás film ekkora hatással lesz rám. Igaz, hogy egy csomó jelent kimaradt, ami a könyvben és a sorozatban benne van, de szerintem bőven visszaadta azt az érzést, amit a sorozatban átéltem. Pedig Kierát nem is kedvelem, de ebben a filmben kimondottan jó volt! És Mr. Darcy... húúúú, olvadoztam a képernyő előtt ezt nem tagadom! Már szinte lélegzet visszafojtva vártam a csókjelenetet, ez tényleg kár, hogy kimaradt a filmből. Egy szenvedélyes csók - csak úgy egymásnak esve -biztos hogy pokoli szívverést és izzadást okozott volna nálam! :)) Így is remegett a gyomrom némely jelenetnél...


Sabrina (1995) - Vélemények

2008-06-09 18:16.12
Szerintem jó volt a film. Főleg, hogy Harrison Ford szerepelt benne. :))
Nem egy mostani nyálas, mindent megmutogató film és pont ezért szeretem! A csókolózáson kívül nem volt benne semmi más és szerintem ez épp elég ebbe. Főleg, hogy feldolgozás. Nem is illett volna egy vezető beosztású emberhez egy vad szexjelenet a filmben :)) Ez így volt szép!


Ház a tónál - Vélemények

2008-06-08 14:19.38
Igazából azt nem értem, hogy mikor Sandra elment Alex öccsének a cégéhez a végén, miért nem tűnt fel neki, hogy ugyanaz a vezetéknevük? Már vártam, hogy mikor pillant rá a cégtáblára... Ez is egy érthetetlen rész nekem.
Meg az is érthetetlen, hogy miért nem a háznál találkoznak az étterem helyett? Ha ott csúszik el az a 2 év, akkor miért nem ott beszélték meg a randit? A végén a háznál találkoznak, ahol Sandra sír a postaládánál, Alex meg 2 év után odamegy pont ugyanabban a percben? Ezt miért nem lehetett volna hamarabb megoldani?


Ha igaz volna... - Vélemények

2008-06-08 14:10.09
A filmet leginkább Mark miatt néztem meg, akibe teljesen belezuhantam a Hirtelen 30 film után. Nem egy klasszikus jóképű pasi, de olyan szépen tud nézni, hogy totál elolvadok! Ezután már direkt az ő filmjét kerestem és ezt találtam, de megérte! Ebben is nagyon cuki! :-))


Büszkeség és balítélet (1995) - Vélemények

2008-06-08 14:05.57
Igen szerintem is! Az a pasi megérne jó pár hét ajtócsapkodást. Érdekes, de nem is az esetem! De ebben a filmben valahogy teljesen megfogott! Valószínű benne van az is, hogy abban a korban mennyivel másképp álltak egymáshoz a pasik és a nők. Lehet, hogy ez csak ebben a "felső tízezerben" volt így, de jó volt látni, hogy mégsem esnek egymásnak, hanem tiszteletben tartják a hagyományokat! Szóval, mindent összevetve, JÓ PASI!!!


A bambanő - Vélemények

2008-06-08 13:58.48
Szerintem igazán nézhető volt a film! Drew eddigi filmjei után jól esett megnézni ezt a soha fel nem növő, csetlő-botló, de okos nőt játszó szerepet. A "tanárbácsi" is megérne egy jó pár hét ajtócsapkodást! Drew ebben a filmben hihetően eljátszotta a mindig bénázó diákot és legalább sokakban felmerül, hogy sokunk számára tényleg ilyenek az iskolásévek. Mindig mindenhol lesznek barbie-babák és szuper-srácok a suliban... Bár a báli ruhája igazán gáz volt, azzal a puffos ujjal és sok habbal-csipkével... :))


Büszkeség és balítélet (2005) - Vélemények

2008-04-25 11:56.59
Én még egyelőre a BBC-s változatot dícsérők táborába tartozom,ugyanis még a 2005-ös verzióhoz nem jutottam hozzá. De ahogy végigolvastam az előzményeket, valószínűsíthető, hogy előbb-utóbb megnézem. Bár a Colin-os Mr.Darcy után elképzelhetetlen számomra, hogy bárki más élethűen alakítsa az öntelt szerepet. De azért megér egy próbát, bár Kiera nem szimpatikus. Nem tudom miért. Lehet, hogy majd ez a véleményem is változik a film után... Egyébként a BBC-s változat vezeti nálam a listát. Nagyon tetszik Lizzy a mosolygós, huncut vidámságával, az idióta hebrencs húgai is el vannak találva, de a szülők játéka sem elhanyagolható. Ha ilyen anyám lenne... hát nem biztos, hogy tudnám méltó módon kezelni! :))


Barátok közt (sorozat) - Ki idegesít a sorozatban? Ki a legjosszabb "színész"?

2008-04-20 08:58.07
legrosszabb: Kristóf, iszonyúan játssza a szerepét, semmi beleélés, ráadásul még pasinak is egy nagy nulla
legjobb pasi: Erik, Géza, de Erik nem jól játszik és a hangjától égnek áll a hajam
Sztem Zsolt a legjobb színész, jól is játszik
Magdi anyus pedig az állandó sápítozásával kikerget a világból. Ja meg említsük meg az új asszonyt Vili bácsi mellett (most nem jut eszembe a neve), az is egy eléggé idegesítő karakter... alig vártam, hogy vége legyen a jelenetének!


Büszkeség és balítélet (1995) - Vélemények

2008-04-15 13:37.49
Amióta megvan a könyv, azóta talán még jobban imádom magát a filmet. Tetszik a könyv végén, hogy Lizzy rákérdez, hogy miért szeretett bele. A könyvben benne vannak az érzelmek, amiket nagyon jó volt elolvasni, a gondolatok, amik nem mindig tükröződnek a szereplők arcán. Szóval a könyv és a film is tökéletes! Ez a Colin... Hát, azt hiszem, nála jobbat nem találhattak volna erre a szerepre. Lerí róla a gőgösség, de az érzelmek is. Nagyon eltalálták a magyar hangját is (Szakácsi S.), elolvadok a lánykéréses jelenetnél, ahogy majdnem zihálva, elcsukló hangon azt mondja: "Hiába minden vívódásom... stb." Zabálnivaló. Én már valószínű odaomlottam volna a karjaiba :-))


Büszkeség és balítélet (1995) - A legjobb jelenet

2008-04-13 12:53.58
Most épp megint a BBC-s filmet nézem és még mindig izgulok azon, hogy összejöjjenek! :-))
A jelenetekből próbálom kihozni mindig a legjobbat, próbálok olyat is beleálmodni, ami valójában nem történik meg, de olyan jó érzés, szinte az én gyomrom remeg, ahogy őket nézem... Ez a Darcy!! Őrület! Megérne egy jó pár hét ajtócsapkodást... :-)


Megérzés (2007) - Vélemények

2007-11-15 13:46.55
Szerintem a gyógyintézetbe végülis nem került be, miután azt a napot újraélte, nem? Vagy én látom rosszul? Kicsit be voltam kavarodva a napokkal, de mikor megírta azt a táblázatot, akkor próbáltam követni, hogy most melyik nap is jön melyik után???
Volt egy pár ijesztő rész benne. Pl: a kislány arca mikor megfordult, meg amikor az udvaron beletenyerelt abba az elhullott madárba.
Érdekes volt egyébként, hogy mindennek van valami előzménye... Így már tisztában voltam a madárral is, meg a kislány arcával is.
Szerintem jó film volt. Nem láttam még Sandrát ilyen jellegű filmben, csak romantikusban.


Colin Firth - Vélemények

2007-10-25 13:34.16
Én legelőször a Miről álmodik a lány filmben láttam. Azóta imádom!! Egyszerűen észvesztő ez a pasi!! Azóta már kismilliószor megnéztem a Büszkeség és Balítéletben. Olyan sokatmondó nézése van, hogy tényleg nem is kell sokat beszélni. Árad belőle a vonzerő!! Én tuti a karjaiba omolnék :-))
Most olvasom, hogy a Valmont-ban is ő játszott. Na, azt még nem láttam, de ennyi jó vélemény után mindenképpen megszerzem!!


Beépített szépség (2000) - Vélemények

2007-10-21 11:14.12
Nekem tetszett a film, bármikor újra tudom nézni. A második részt nem láttam még, de a kritikák alapján nem is biztos, h megnézem. Nem semmi, h egy aránylag csúnya, elhanyagolt nőből mit ki nem lehet hozni!!


Átkozott boszorkák - Vélemények

2007-10-21 11:07.49
Nekem nagyon tetszett a film, főleg a nyomozó!! Olyan szép szemei vannak!
Bár, amiben Sandra van, azt a filmet úgyis megnézem.


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk