Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A legsötétebb óra
- Film+, 15:25
A csaló
- Filmbox, 15:25
Nathalie második élete
- Filmbox Premium, 16:05
7500
- HBO, 16:20
A majmok bolygója - Forradalom
- Mozi+, 16:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brian Tyler (52)
David Keith (70)
David Attenborough (98)
Melissa Gilbert (60)
Janet McTeer (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás
A majmok bolygója - A birodalom - Vélemények
Hachiko története - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A levegő urai aaaaa
Burt Reynolds aaaaa

 

Fórum - A halál amazonjai az Avokádó dzsungel mélyén - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1. Zsol0 (2023-04-23 23:18.43) aaaaa
A Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death egy 1988-as amerikai vígjáték, amelyet JF Lawton rendezett , Shannon Tweed és Bill Maher főszereplésével. A film számos popkulturális motívumot és társadalmi irányzatot képvisel, beleértve a feminizmust (és a feminista mozgalmak széttagoltságát a különböző kérdések körül), a B-filmeket (különösen a Kannibál holokauszt ), hírességeket, jelentős írókat és politikai személyiségeket, középpontjában Joseph Conrad 1899-es Sötétség szíve című regényét. Ez volt az első film, amelyet JF Lawton forgatókönyvíró rendezett (JD Athens álnéven)., aki a Pretty Woman , az Under Siege és annak folytatása , valamint a VIP televíziós műsor szerzője is volt.

Történet:

Az Egyesült Államok kormánya egyre jobban aggódik az ország avokádókészlete miatt, miután összecsapott a kannibál nők „piranha” törzsével , akik a titokzatos „Avokádódzsungelben” élnek, és rituálisan feláldozzák és megeszik a férfiakat. A kormány beszervezi Margo-t (Tweed), a „ Spritzer College” nevű helyi egyetem feminista tanulmányok professzorát (hivatkozás a Pitzer College- ra , de a Kaliforniai Egyetemen, Riverside-ban forgatták), hogy utazzon az Avokádó dzsungelbe, és lépjen kapcsolatba a nőkkel, hogy megpróbálják meggyőzni őket, hogy költözzenek egy szállásra Malibuban . _ Útja során ő és útitársai – a hímsoviniszta kalauz, Jim (Maher) és az ördögi egyetemista Bunny ( Karen Mistal ) – találkozik a „Donnahew” (hivatkozás Phil Donahue talk-show házigazdájára ) nevezett alárendelt férfiak törzsével.
Végül a trió (Margo, Bunny és Jim) találkozik a piranha nőkkel, akik nemrég Dr. Kurtz-et ( Adrienne Barbeau alakítja ) „császárnőjüknek” tekintették. Kurtz Dr. Hunt egykori kollégája a feminista tanulmányokban (a Smart Women, Stupid Insensitive Men nemzetközileg híres szerzője ), most pedig ellensége; saját kizsákmányoló programjával csatlakozott a piranha nők törzséhez. A férfiak feláldozásának erkölcséről és a piranha nők kizsákmányolásáról vitatkoznak, és Bunny úgy dönt, hogy csatlakozik a törzshöz, első áldozata Jim. Bunny azonban nem tudja végigcsinálni a gyilkosságot, és Dr. Hunt megszökik, a jóképű, intelligens és érzékeny Jean-Pierre (Brett Stimely) segítségével, akit szintén fel kellett áldozni.

Dr. Margo Hunt a dzsungelben rátalál a kannibál nők egy rivális törzsére, a Barracuda Women-re, akik háborúban állnak a piranha nőkkel, mert különbségek vannak abban, hogy melyik ételízesítő (guacamole vagy kagylómártogató ) illik a legmegfelelőbb mellé egy feláldozott férfi étkezéséhez. Hunt ezzel a másik törzzsel együtt visszatér a piranha-erődbe, és megmenti Bunnyt és Jimet, valamint Jean-Pierre-t.

Margo Hunt párbajra hívja Kurtzot a fölényért, és vitatkoznak, miközben különféle fegyverekkel harcolnak; végül Margo felkarolja Kurtzt egy vívókarddal . Kurtz utolsó szavaival magyarázza Huntnak az indítékait : A piranha törzs uralma után nem térhet vissza a civilizációba és a talk-show-ba. Ezután megöli magát, és belemerült egy vízzel és piranhahalakkal teli gödörbe .

Miután felfedezte a kormány tervét a piranha nők háziasítására aerobik órák tartása és a Cosmopolitan magazin gyakori megjelenése révén, Hunt nem hajlandó magával vinni a piranha nőket, ehelyett ráveszi a harcoló kannibál törzseket, hogy egyesüljenek, fenntartva a békét tudatosságnövelő csoportok segítségével. .

A film szerencsésen végződik a főszereplő hármas számára: Bunny és Jim összeházasodnak, Jean-Pierre pedig beiratkozott Dr. Hunt egyetemére feminista tanulmányok szakra, így Hunt ideális társa lett.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekZsol0, 2023-04-23 23:181 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A halál amazonjai az Avokádó dzsungel mélyén adatlap
Eredeti cím: Cannibal Women in the Avocado Jungle of Death
Évszám: 1989
Rendezte: J. F. Lawton
Szereplők: Shannon Tweed, Bill Maher, Karen M. Waldron, Adrienne Barbeau, Brett Stimely...

További információk

Szereplők fórumai
- Shannon Tweed - Vélemények
- Adrienne Barbeau - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk