Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elfelejtett idő
- Filmbox Family, 19:00
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 19:10
Barbie - A film
- HBO2, 19:32
Johnny English újratöltve
- Direct One, 20:00
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
2022-es választás
A pokol bajnoka - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lisa Frankenstein aaaaa
Asli Sümen aaaaa

 

Fórum - Halálos iramban 8. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7 8
235. Empire (2022-07-04 14:24.51) aaaaa
Ez is jó lett, jó film de 4-es kb a 6 szintjén van. A látvány itt is nagyszerű és jó pont Statham karakterének visszahozása :)


234. Dobsony (2022-02-20 11:50.42) aaaaa - (válasz Leaeder 233. hozzászólására)
Itt alattad például Vilmosnak, aki 600 oldalon keresztül magyarázza a semmit.
Vilmos pedig nincsen egyedül, van egy egészen népes és egyúttal igénytelen réteg akinek az ilyen agyament baromságok jelentik a vizuális szórakozást.
De ez a rész még valahogy elmegy, a kilencedik viszont az abszolút "nézhetetlen" kategória.



233. Leaeder (2022-02-20 09:52.18) aaaaa
Ezeket a szennyeket kinek csinálják?
Ez valami borzalmas!
Repülő autók, halhatatlan szereplők,infantilis humor szerűség. Fájdalmas nézni.
6 évesen biztos bírtam volna...


232. somliv (2021-12-13 16:49.20) aaaaa
Óriási ez a nyolcadik rész.
A szimpla szórakozáson is túlmutat nálam, mivelhogy komolyan mondom éreztem a mozi háromnegyedében az izgalmat. A színészi játék sem volt egyáltalán eljutva, sőt, mindenki magas szinten igyekezett legjobbját nyújtani. Felix Gary Gray pedig rendezett számunkra egy ízig-vérig látványbombát, mely olyan feszes, hogy percnyi nihil nincs benne.
És betolta az újítást, hogy főhősünket Domot saját csapata ellen fordítja, ami rendesen felbolygatta a csapaton belüli kedélyeket is. Innen veszi kezdetét ez a tempós akciómozi. Jönnek befelé a jól megszokott gigászok. The Rock picit kitér mókásabb énjére, szövegeivel kóstolgatja folyton Stathamat- ezek a beszólogatások ültek nekik. Előtte szemrevételezhetjük ennek az izomkolosszusnak a focipályán lévő kislányokkal való szamoai néptáncát. Hozzáteszem régebben szerepelt családi filmekben is- lásd: The Game Plan- Gyerekjáték. Onnantól kérik fel segítségül az újabb akcióra. Azután belecsöppenünk a közepébe, Charlize Theron főgonosz asszony vezényléseibe, akinek kiállása csak erősíti a látottakat. Irányításai ütősek, Dominic Torettot kedve szerint tudja ugráltatni, ügyesen hálózza be, egy személyes ügy miatt szükséges a küldetést mindenképpen megcsinálnia. A sikeres akció kivitelezésére jön a veteránok veteránja, aki hozza magával brigádját, a fekete napszemcsis, közel a hetvenhez tendáló, Kurt Russellről beszélek. Elmondható róla, hogy mindig be tud dobni mosolyogva valamiféle okosságot, és valami hullakönnyedén lépeget oda a szereplőkhöz. Magára tette a napszemcsit, aztán annyit mondott magában, akkor hadd szóljon, ennyi idősen van már akkora rutinom, hogy úgysem fogok olyan ordítóan nagyot bakizni. Itt sem tette, mert azok az odafroclizásai szinte olyanok voltak, mint hajdanán a Tequila Sunrise-ban.
Közben megy a film tovább, pörögnek az események, arra sincs időd, hogy kimenj pár percre a konyhába, merthogy az akciókat Gary megállíthatatlanul pumpálja nekünk. Városos száguldozáson megragadtak szemeim, mivelhogy azt hihetetlenül odatették, ezt a variációt amúgy is szereti betenni rendezőnk. Olyan hackermegoldásokkal találkozhatunk, hogy például irányítani lehet a kocsikat számítógépről, és mikor hullanak lefelé az épületről azok a méregdrága járgányok- az bizony ad a látványnak. De még nem is ez az, amire felkaptam fejemet, hanem mikor körbekerítették, megszorongatták Vin Dieselt. Na ott szemben állt vele a családja, kiegészülve Stathammal, meg Dwaynennel- kemény egyének sorakoztak fel elé. Látva a jelenetet, egyszer csak kiugrott valami a fejemből, az, hogy tényleg jók a többiek, tele óriási világsztárokkal, ám Vin láttán azt mondtam magamban, hogy ez a széria mégis az Ő uralma alatt áll, - és amikor vége lesz egyszer pályájának, vagy ha most valakinek feldobod a nevét, akkor először a Halálos Iramban fog az eszébe jutni róla- hihetetlen erővel létezik ebben a szerepben. Lestem, amikor a sötét járgányára ráteszik a vontatóhuzalt, 5000 lóerős „VASBAN” ült, nem bírták elhúzni, meghajlítani sem tudták ezt a faszit, olyan vasakarat volt benne- Csak azért is továbbmegyek mindenen, ami utamba kerül! Fogalmam sincs, hogyan működnek ezek a felturbózott sport vagy akár robusztus járgányok. Kívülről láttam párat, forma 1-en szintén voltam, ott a végén annyi volt a feladatom, hogy 500 ember ellen kellett futnom, be a rajtvonalra, hogy jobb helyről tudjam látni az élversenyzőket a pódiumon, plusz közel kerülni egy-két nagyobb névhez. Versenyeztem már pár ezer emberrel szemben is kisebb rendezvényeken- nem magam fényezéséért mondom, mert van, aki a New York Marathonon vett részt, 50 ezer lelkesedő ember mellett sorakozott fel a rajtnál, ahhoz meg én vagyok kevés- szóval ezek ilyen dolgok. Nem is ez a lényeg, hanem a fentebb említett sorok Diesel személyéről ebben a szériában.
Elérkezik a finálé, amely ugyancsak erősre lett megalkotva, be a télbe, a hidegbe, a havas hadiszállásra. Jégen való manőverezést láthatunk, Tyrese Gibson félelmeit, Ludacris tankos száguldását, azokkal a pazar messziről felvett kameraképekkel, váltásokkal. Theron még mindig kimérten ossza a parancsokat- számlájára írták, miszerint nem színészkedett. Ez a rideg csaj volt a szerepe, ezért volt egyenlő nullával arcmimikája. Elfogadom, miszerint elképesztő szürrealizmus övezi az utolsó jelenetsort, mégis engem elkapott, magával sodort, nem eresztett, és azt éreztem, hogy jól áll a Furious nyolcnak.
Összességében igazi adrenalinbombával van dolgunk, pont erre készültek a későbbi részek, ezt meg kitűnően hozzák.


231. Az utolso szamuráj (2020-10-31 01:50.27) aaaaa - (válasz Ragnarok 230. hozzászólására)
Ugyan, te is tudod, a minőségre használjuk


230. Ragnarok (2020-10-30 22:06.53)   - (válasz Az utolso szamuráj 229. hozzászólására)
Az első csillag az értélesnél: nem láttam


229. Az utolso szamuráj (2020-10-30 19:07.35) aaaaa - (válasz Ragnarok 228. hozzászólására)
de azéé nyomsz rá egy cekát:)


228. Ragnarok (2020-10-30 18:21.58)  
Tényleg van nyolc rész? Utoljára a negyedikről hallottam....


227. Leaeder (2020-10-04 23:42.16) aaaaa
Ez egy igazi halivudi szemét!



226. Nyolcadik utas (2019-10-07 15:41.03) aaaaa
Hagyjuk már, hogy mi, mennyire gané ebben a filmben!
Mert valljuk meg, ma már minden megkoreografált, ami meg nem, az mondvacsinált.
Sosem voltam Halálos iramban imádó. Messze nem. De az Ötödik sebességtől tátva maradt a szám. Mert megvett kilóra. Aztán már egyik sem lett olyan, mint az, de üsse kavics, szórakoztató ez a sorozat, az biztos.
Pop-corn mozi ez a javából, ami, valljuk meg semmi másra nem jó, csak hogy elszórakoztassa az embert. És ezt maradéktalanul megteszi.
Leszívja az agyat. De olykor nem is kell más!


225. Kenjiro (2018-08-19 21:38.04)   - (válasz Hajrá KTE 224. hozzászólására)
Teljesen egyetértek. Megkíméltél egy kínos kivesézéstől, köszönöm.
Nekem is fájdalmas volt, de inkább Toretto nagymenő pofavágásai, meg a tigris nyaka. Nem beszélve arról, hogy a 7. részben megismert Jason Statham főellenségből a film végére testvériség, vagyis tesóság lett. Szegény Han forog a sírjában. Nem lepődnék meg, ha a 9. részben ő lenne a mégsem kimúlt főellenség, amint bosszút áll Toretton, mert ő nem állt bosszút érte....persze ez már az Mont Everest gerincén játszódna, amin csak és kizárólag Lamborghinikkel, meg Skylineokkal hágnának. Már csak ez hiányzik. Ramseynek meg végre beakasztaná valamelyik sötét lovag.


224. Hajrá KTE (2017-12-29 17:53.52) aaaaa
Nem vártam sokat ettől a filmtől,sőt...
Igazából csak azért néztem, hogy röhögjek egy jót a gagyibbnál gagyibb dolgokon :D
De azért rosszul esik, hogy ilyen igénytelenek manapság az emberek?
Egy ilyen történet szinten harmatgyenge franchise-t pénzelnek milliókkal, ahol a színészi játék nulla( már az első részben is az volt), a történet szintén nulla, csak azért tetszik az embereknek mert csöcsök,kocsik meghát CSALÁD? :D
10 perc sem telik el a filmből és Diesel már megnyer egy utcai versenyt ( mi mással tengetné szabadidejét) egy égő kocsival, tolatva !!!
Jól szórakoztam rajta ez tény de azért ne már...
Abba már bele se mennék, hogy milyen párbeszédek vannak benne, tudom, hogy nem ez a film lényege de vehetnék a fáradtságot hogy írjanak egy két értelmes társalgást is és ne csak a családról beszéljenek...
Azt még kiemelném, hogy továbbra sem értem miért nem ülnek már rég börtönbe ezek jó páran, hány ember halálát okozták, mekkora károkat okoztak, de mégsem, sőt, meg keresik őket, hogy egy mégnagyobb gecit nyírjanak már ki, mert hát sem az FBI-nak sem egyik szervnek sincsenek jó emberei, bűnözőkkel kell elvégeztetni a munkát.
Érdekes még, hogy Torettonak annyira számít a család,de azért szépen rájuk robbantja az ajtót, simán meg is halhatott volna a szeretett családja :(
Utána pedig engedi, hogy Rodríguez szeme láttára megcsókolja a főgenyó... Miért is? :D
Számtalan klisét sem hittem el, hogy 2017-ben még mindig bele tesznek filmekbe (Statham meghal,aztán persze mégsem stb), tudom nem kéne fennakadni ezen sem, ahogy azon sem, hogy távirányítással az összes autót elindítják, de ezek már olyan szinten fájnak.
Az a nyálas lezárás meg a közös kajálással, és ismét csak a családról való papolással, szörnyű
Én tudom, hogy nem kell sokat várni tőle,sőt, de nem tudom egyszerűen felfogni hova húzzák ezt a semmilyen sztorit?
Itt volt tengeralattjáró, legközelebb űrhajó lesz?
Az ezerarcú színészekre ki sem térnék, egyik rosszabb volt, min a másik, karakterekről sem érdemes beszélni, F. Gary Grayben viszont csalódtam, nem szokott ő ilyen rossz filmeket csinálni, sőt vannak igen erős alkotásai, ez viszont a Túl mindenennel van kb egy síkban...


223. Misafeco (2017-12-03 13:44.38) aaaaa
Az ötös volt az utolsó tényleg szórakoztató film a sorozatban és egyben a legjobb darab. Azóta sorban jönnek ki az átlagos részek.


222. Anarki (2017-11-30 07:26.10) aaaaa
Én meg azt hittem, hogy a 3. lesz a valaha elkeszült leggyengébb rész...A karakterek ugyanazok, csak hirtelen mindenki sokkal profibb abban amit csinál...Letty 2 részel korábban még csak vállon találja el Domot...most mintha jobban célozna...
Tej 3 résszel ezelőtt "csak" a trezort tudja pontosan beazonosítani, most tisztában van egy atomtengeralattjáró működésével, ami nem mellesleg orosz! Roman-nek meg elégpár percet ugrani vissza és meg is hazudtolta magát...Az az ember aki nem ehhez az időjáráshoz van szokva és vacog minden szavában, előbb megmártózik a jeges vízben, azután pedig eltűri minden szó nélkül ezt jeleneteken keresztül! Elena-t nagyon sajnáltam, legalább annyira mint korábban Hant, Gisele-t vagy Vince-t. Nálam elvesztette a varázsát, mikor el kezdtek teljesen felesleges karaktereket szerepeltetni mint Mr. Senki, a még nála is nagyobb Senki, vagy Shaw mama...
Ez már csak egy akciófilm, amit majd azért néz meg az ember mert már nem emlékszik rá...nagy kár érte!


221. Egyszerűsrác80 (2017-10-09 20:33.04)   - (válasz Cthulhu6 217. hozzászólására)
És a Védd magad! c. filmjét láttad?
Ott színészkedik,ráadásul elég frankón:)


220. Gábor19812 (2017-10-09 20:31.18) aaaaa - (válasz Kal-El2 215. hozzászólására)
A bevételröl nem látom,hogy döglödne a sorozat.Valamivel alá tudod ezt támasztani statisztikai szempontból?


219. Gábor19812 (2017-10-09 20:29.59) aaaaa - (válasz Cthulhu6 217. hozzászólására)
Rólad nem mondható el,hogy bármelyik hozzászólásodat is bírnám.


218. Gábor19812 (2017-10-09 20:29.19) aaaaa - (válasz Kal-El2 213. hozzászólására)
Bárcsak téged nem látnálak itt 2020-ig


217. Cthulhu6 (2017-10-08 13:40.10) aaaaa
Vin Diesel-t egyedül a Sötétség krónikájában bírom, de ott is kimondottan azért, mert akkora pofátlan ripacs, hogy azt már nem lehet nem élvezni... :D


216. Roy Munson (2017-10-08 12:59.50) aaaaa - (válasz Kal-El2 215. hozzászólására)
Én Vin Dieselt amúgy sem csípem. A filmjei túl egyformák és nem áll jól neki, vagyis unalmas a filmjei a játéka miatt. Az első részt többször is láttam, annak idején. A többit csak egyszer, véletlenül, de nem tudok felidézni szinte semmit a részekből, csak túlzott kamu dolgokat. Nincs semmilyen lelke a sorozatnak. Ezt a részt meg csak én is Statham stílusa és a sok állatság miatt tudom értékelni.


215. Kal-El2 (2017-10-08 12:42.07) aaaaa - (válasz Roy Munson 214. hozzászólására)
Nem értem a sirás tárgyát.Vin Dieselre már nem kiváncsiak,hogy mit drámázik a dagadt fejével.Ennek a résznek legnagyobb pozitivuma Rock és Statham jelenetei voltak.Érthető döntés volt,hogy öket tolják most.És az USA bevételek se igazolják,hogy 2 év múlva érdemes lenne megint egy új rész.Inkább várjanak egy kicsit,szusszanjanak még 1 évet,talán akkor nem döglödik be a sorozat


214. Roy Munson (2017-10-06 23:57.11) aaaaa - (válasz Kal-El2 213. hozzászólására)
Én is csak Statham miatt nézem meg. Ez az egész "család" lófasz egy baromság. Ebben a részben annyi állatság volt hogy nem is lehet komolyan venni a filmet. De jól lekötött Rock meg Statham:)


213. Kal-El2 (2017-10-05 13:09.48) aaaaa
2020-ig nem látjuk a tshaládot hálistennek...Zsírfejű Diesel bedurcizott Rockra és Stathamre.teljesen magáéva akarja tenni ezt a sorozatot.Azt hiszi ő a jani de már enélkül szar se kiváncsi már rá.

Rock,Statham,Cruise meg még mindig bevisznek bárkit a mozikba


212. Vmiso (2017-08-31 15:49.38)  
Szórakoztató baromság, ahogy az előző is.

Pörgős, zúzós, és kellően buta film ahhoz hogy ne kelljen komolyan venni.
A 7. rész is ilyen volt, de az valahogy nekem jobban bejött.
Mivel ez már a nyolcadik F&F film, tudjuk mire számíthatunk ettől a szériától, és azt itt hiány nélkül meg is kapjuk, laza kikapcsólódás.


211. Sithlowag (2017-08-29 10:46.38) aaaaa
Az egynél kellett volna abbahagyni ezt a száguldó CGI autók,jók a csajok,kemények a csávók-at.Néha felborul egy autó,vagy repül..Az autók viselkedése olyan mint egy arcade játékban..Időnként lőnek is benne a "színészek"..több szót nem érdemel..0/10


210. Az utolso szamuráj (2017-08-26 16:49.32) aaaaa
Én nagyon jól szórakoztam,miközben igazat adtam azoknak,akik szidják.
Mert,a Halálos Iramban 8 leginkább már népjelenség:ott az ötödik etap környékén fogták a fizikát ,meg a centrifugális erőt meg a gravitációt és úgy ahogy volt,kivágták az egészet jó messze a forgatókönyvírók ezer méteres közelségéből.Helyette behozták a Disney értékeket meg Coelho-t,Vin Diesel karaktere csakis a család fontosságáról tud papolni,de olyan szavakkal,hogy aki azt komolyan veszi,tényleg menjen a picsába: a többi részt meg kitöltötték egysorosokkal és nem kevés CGI támogatást kapó akcióval.Mivel tengeralattjáró még nem volt ebben a sorozatban,gyorsan beleraktak egyet a nagyobb,látványosabb reményében,és mivel Paul Walker szegény nincs már,The Rock és legújabb öribari,Jason Statham nagyobb szerepet kap.
Pedig...ez nem ennek indult,és a maguk alá pisilők azért jó ha ezzel is tisztában vannak,miközben odáig vannak a filmtől.
Az első rész ugyanis egy western volt:csak lovak helyett autókkal.Rob Cohen-éknek sikerült megcsípni valami pluszt,ami már rég ki van glancolva a sorozatból,és megnézve azt a darabot,tényleg érezni az idő elteltét-az akciófilmeken is,nem csak azon,Vin feje mekkorát duzzadt azóta.Ott azért életformáról,és az amerikaiak autóimádatáról is kapunk képet...ez meg néhol James Bond film,csak a hihetőség teljes hiányával.
Mivel már tényleg minden -sekélyes...-történetszálat ellőttek,marad az,hogy Dom legyen az új ellenfél,mint később kiderül a CSALÁD! fontosságától nem teljes távolságtartó okokból,aminek katalizátora egy valódi színésznő,aki Cypher-nek nevezi magát (beszédes név,hja!) és a műben az egy Helen Mirren-t meg talán néha Kurt Russell-t leszámítva mindenkit akármikor színészmesterkedésből könnyedén lealázó Charlize Theron játssza.Szegénynek kell is igyekezni,mert Diesel-lel közös jelenetekben egyszerűen nincs kémia:a felgyűrt akciósztár csak morcosan,dühösen néz,a "Steven Seagal akadémia rezzenéstelen arccal beszartam" díj várományosa meg is lett azonnal az idén,ellenfeleit keressük.Hogy teszem azt,Dwayne Johnson miért lesz nála mindig jobb????Nos,nem azért mert úgy néz ki,hogy Hulkot nyugalomra inteném mellette,hanem mert tud!!röhögni!!saját!!magán,és mikor a kislányokkal nyomja a harci táncot,nem lehet Hobbs-ot nem szeretni.
Igazából az ő és Jason Statham személye a garancia a szórakozásra:az egyik egy ütéssel 3 embert küld padlóra egy jelenetben,a másik a repülőgépes bunyójával az év egyik legjobban sikerült akcióját hozza visszatekintve Chow Yun Fat korai munkásságára-aki kitalálja,miről beszélek,jár neki egy összegyüjtött Kal-el onánia a Csodanő topicból.Ahogy a két kopasz szívatja egymást,jó rajtuk nevetni,és annyira kíváncsi lennék,mikor a gránitkeménységű dumákon elröhögték magukat,az nem-e véletlen volt,érezve,komolyan,mekkora szar már amiket a szánkba adtak!!??....csak jó érzékkel az alkotók benne hagyták,mint önirónia.Ami még igencsak tetszett,Eastwood -az ifjabb-figuráját sokszor a papa filmjeivel szivatták,a mozik világát jobban ismerők talán felfigyeltek erre is.
A Halálos Iramban 8 persze veszettül látványos:és dübörög,mint az állat.Kár hogy már nincs tétje,mert ezek az emberek régóta szuperhősök,és a Bosszúállókat lenyomnák,ha szembekerülnének egymással,így meg csak tényleg szórakozás,agyrágógumi.A rajongók persze azon se akadnak fent,a Shaw tesók hiába ölték meg az egyik családtagot,néhány vicc meg farokméregetés,és ott a helyük a családi piknikasztalnál,-nem mondhatni,következetes alkotásról beszélünk hát,de ezeket a rajongókat úgyis jobban érdekli a zúzda,100 autó összetörése,egy tengeralattjáró kipipálása és Statham rúgásai,mint a reális ...élet.Vagy mifene.Pont ezért van igaza mindkét tábornak:de néha tényleg jó hátradőlni,nézni,ahogy több tízmilliót eltapsolnak 27 másodperc alatt.meg hogy The Rock apám nagyobb,mint Arnold volt valaha:és azon is lehet mosolyogni,Kubában a gyorsulási versenyek mindennaposabbak egy hazai politikai botránynál,csak olyan seggű csajok vannak arrafelé,akiket azonnal análba tolnál a kocsi motorháztetőjén,az átlag meg a csúnya nőket megették a cápák....és a család valóban az,amit Disney Dom Coelho Diesel itt összedörmög,de tutira ám.


209. Gábor19812 (2017-08-17 18:11.33) aaaaa
Az elmúlt évek legjobb akció filmjei a halálos iramban sorpozat egyszerüen nincs olyan film ami felülmúlná.


208. Gábor19812 (2017-08-15 17:02.40) aaaaa
Szenzációs film.Csak így tovább :)



207. Dobsony (2017-08-15 14:12.09) aaaaa
Nem is tudtam, ez egy képregényfilm??
Hova sűllyesztették az amúgy sem egeket verő színvonalat.
Fantastic Seven - lehetne ilyen névvel futniuk, harcolhatnának a Marveles vagy DC-s hírók ellen. Ez már több mint sci-fi, ez már fantazy!
Charlize Theron mint főgonosz?
A látvány, a bunyók faszák, az egy-kétsoros akciófilmes dumák elmennek, The Rock és Statham dumái, egymás stufgolása, bunyói rendben és a végén a repülős-babás harc ötletes és bájos.
A többi egy oltári nagy marhaság, tele túlzásokkal, rendezői-forgatókönyvírói bravúrokkal. Végigszenvedtem.
A sorozat kiáltott egy hasonló karakterért mint Walker volt, megtalálták a hasonló arcberendezésű, hasonló testfelépítésű Eastwood fiú személyében. :)
Megy lefele a széria, a kövi részben már szerintem Lex Luthor le(x)sz a főellenség.
A James Bond filmekből is erősen merítettek.
Gyenge kettes!


206. Gábor19812 (2017-08-13 19:17.15) aaaaa
Nagyon jó ez a rész is a története is jó látványos és még vannak benne poénok is.Csak így tovább.


1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó fórumok

VéleményekEmpire, 2022-07-04 14:24235 hsz
Melyik az eddigi legjobb rész?Liverpoolfan19, 2021-04-15 16:0211 hsz
Mikor lesz kapható DVD-n?Macskusz2, 2017-07-19 18:101 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk