Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Fater élve vagy halva
- SuperTV2, 15:40
Szeretném, ha szeretnél
- TV2, 15:45
Gumiláb
- Viasat3, 16:15
Emelt fővel - Visszavágó
- Viasat Film, 16:45
Állj, vagy lő a mamám!
- Prime, 16:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Fogadóóra
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
2022-es választás
A méhész (2024) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szarvasbébi aaaaa
Mauricio Ochmann aaaaa

 

Fórum - Váratlan szépség - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

25. Akirave (2019-04-27 21:35.04) aaaaa
A sok negatív vélemény ellenére nekem nagyon tetszett,nem egy könnyed alkotás,de gondolatébresztő és mondanivalója is van. Smith nagyszerűen alakította a megtört családapát,de a többi színésztársára sincs semmi panasz :) Nálam többször nézős.


24. Panni88 (2018-01-12 21:44.29) aaaaa
Nagyon messze van ez attól a Will Smith drámától, amit a Hét életben láthattunk..



23. Randal (2017-10-31 23:24.30) aaaaa
A zenével, színészi játékkal és jelenetrendezéssel profi módon hozzák a drámát, de ha kicsit mögénézünk... szerintem tartalomban nem. A mélynek ható gondolatok egyik fele tényleg működik, a másik fele viszont inkább közhelyes. Plusz, elmennek a film alapgondolatából származó potencia mellett. Nincs elég párbeszéd a fogalmakkal, nem ismerjük meg őket, és ami a legrosszabb, nem kapunk igazi gondolatot arra, hogy a szeretet, idő és halál hogyan tudnak segíteni egy tragédia feldolgozásában - Will Smith karaktere ezektől függetlenül jutott el valamiféle megnyugváshoz, de mind a konklúzió, mind az addig vezető út totálisan kifejtetlen maradt. Történtek a dolgok, történtek, aztán egyszer csak lelki béke.

SPOILER ON

Az a legkisebb dolog már csak, hogy a végső "nagy" fordulat narratológiailag sehogy sem áll össze.

SPOILER OFF

Összességében, nagy ígéretek, rengeteg lehetőség, és egy számomra semmitmondó film. Kár, pedig kíváncsian és gondolatokra nyitottan ültem neki megnézni.


22. KicsiRéka (2017-08-26 21:53.26)  
Ez film olyan, mint vászonra vittek volna egy pszichodráma gyógyító-játékot :)


21. Tomiboy* (2017-07-22 10:07.44) aaaaa
Azért nem kellene ennyire lehúzni, szép és megható film.


20. Az utolso szamuráj (2017-07-04 21:30.55) aaaaa
akkor most láttál elöszőr drámát egy tamponreklámon túl:))


19. Hungigi (2017-07-04 18:39.20) aaaaa
Csodálatos film!!!!
A férjem úgy fogalmazott,hogy dráma a köbön...
és igaza van...
A legjobb filmekre keresve találtam meg,nem olvastam igazán utána,azt gondoltam valami könnyű romantikus egyszernézős film,ilyen névvel...
Hát nem..
a közepén azt gondoltam,nekem miért kell ezt néznem?(pont van egy 5 éves fiam) Úgy gondolom,nem tudom megnézni mégegyszer,de a legjobb dráma amit eddíg láttam.Will Smith nagyon nagyot alakít benne,nem láttam még így semelyik filmjében nem alakított ekkorát.
A végén meg az a csavar,hát zseniális...
Mindenképpen érdemes megnézni!De ez nem az az érzelgős nyálas film,hanem nagyon megterhelő lelkileg.


18. Tomlion (2017-06-18 07:37.00)  
Még egy ennyire undorító, manipulatív filmet még életemben nem láttam!
A filmről készített bemutatómat ITT megnézhetitek!

[link]


17. Brundle (2017-06-10 15:19.48)   - (válasz Vanilla 9. hozzászólására)
Én is a közelmúltban néztem meg felirattal, sok más film mellett nem volt rossz valóban, persze egy két motívuma ismerős volt miután összeállt a kép mintha más filmekben láttam volna őket, de mindenképpen jó film volt nem éreztem unalmasnak vagy esetleg vontatottnak kicsit sem.


16. Bajkoviki (2017-06-08 23:13.05) aaaaa
felháborító mennyire erőltetett ez a film, a millió közhelyével együtt.


15. Rántott Birkaszósz (2017-06-01 13:18.04) aaaaa
3* akart lenni az a 4, de végül is jobb lenne nem is osztályozni egyáltalán.


14. Rántott Birkaszósz (2017-06-01 13:16.45) aaaaa
Tegnap néztem, de kellett egy nap átgondolnom ezt a filmet.
Maga a drámai vonulat, a sztori, a keret, a 3 páros + Smith/Naomie Harris nem lett volna rossz, de egyszerűen annyira hollywoodi ez a kivitelezés, hogy az már fájt. Túlzásokba esnek a nyilvános veszekedésekkel, a felvételekkel, azzal a rettentő színpadias lejátszással, hát a szekunder szégyen fogalma itt nyer értelmet az ember életében, még akkor is, ha csak egy filmről van szó. Egyszerűen kényelmetlenül éreztem magam szinte egész idő alatt.

A magánnyomozós öregasszonyt nem is tudom egyszerűen hova tenni, annyira kilógott az egész történetből. Főleg az időnél éreztem azt, hogy a párbeszédek rettentő gagyik. Nagyon okosnak akar látszani a film, de egyáltalán nem az, folyamatosan semmitmondó, üres baromságok hangzanak el okoskodó köntösbe bújtatva.
Elpufogtattak egy csomó nagyágyút erre a filmre, de végül nem lett belőle semmi extra. Egy teljesen átlagos, egyszer nézős film.


13. Az utolso szamuráj (2017-05-31 10:54.37) aaaaa
Hát ez pusztító volt.
Will Smith teker az éjszakába,mert képtelen valamit feldolgozni-egy gyerek halálát valóban az lehet,van egy barátom,akiknek a házassága azóta sem működik,és mint apa,bele se gondolok ilyesmibe,mert....mert nem.De ez a film a pusztító giccses baromság,ahol ilyen mondatokkal dobálóznak"Nem éreztem a szeretetet, szeretetté váltam"-mi van vazzeg??????-továbbá "Csak az halott, amit annak tartunk" ami újabb WTF ,ezt melyik,magát filóóózóóófusnak gondoló hülyegyerek találta ki??Vagy már szerencsesütik bölcseleteit is gond nélkül felhasználják??
És ezt még izé...bekajálják és bőgnek rajta??(Az igazság az,nem nagyon,bár az európai és világviszonylatban befizetett lóvé majdhogynem kihozta nullára a filmet,de ők még mindig leginkább Will Smith nevére mennek be,aki itt borzasztó volt.De még ez sem érdekes,miért lenne az,jó filmek is úgy eltűnnek a süllyesztőben,csak a magamfajták ismerik, mert nekik kell is-és a bevételi adatokat most hagyjuk meg a stúdióknak meg akik ezzel szeretnek érvelni,egy -egy munka ettől jó vagy sem)
A Váratlan szépség egy giccstenger,egy nyálas ,önmagát is felfaló hülyeséggel a végén,amit Dickens sztorijának vázára húztak amúgy rá-de ez se sokakat érdekel,mi több ugye,az meg ki.Adva Howard,akit először ragyogni látunk,aztán egy jól begyakorolt technikai fordulattal már megtörtnek,és dominókat építget hogy aztán művét lerombolja-vigyáztam kérem,szimbólum!Cseppet se erőltetett ugye...
Majd barátai és üzlettársai egy olyan tervet eszelnek ki,ami azért valahol kimondottan szemétség...(ez se gond,mert később lehet sírni ugye..),és jönnek jelenetről jelenetre a papírzsepi eladást megcélzó gondolatok,mondatok pláne meg helyzetek,és innentől ne merjük szidni a brazil szappanoperákat,mert még ők is finomabb dramaturgiával dolgoznak.Will Smith meg,akit én bírok amúgy nagyon is,meg kisírt szemmel nyom le 85 percet derekasan,búvalbaszottabb Áder Jánosnál ami azért már tényleg teljesítményként is felfogható és nagy fülei is könnyeznek,ha azt kérték instrukcióba.Időközben a jónevű színészcsapatról ,kik mellékszereplőfélék,is kiderül,ott se minden egyenes,naná hogy azért többé-kevésbé pozitívan jönnek ki a dologból.Közben Will még búsul,hogy aztán jöjjön a csavar,ami annyira bárdolatlanul szentimentális,és olyannyira erőszakosan szívfacsaró ,hogy a manipulatív szót újra kell definiálni,négyzetre emelve.
Nem nagyon láttam még Kate Winslet-et közepesen játszani,vagy Norton-t gyengének,csak összejött nekik:Helen Mirren persze innen is kiragyogott,de az a nő egy zseni,és még abból is filmet lehetne készíteni,ahogy fagylaltot vesz.Aki viszont maximálisan hozta amit elvártak tőle,az Theodore Shapiro,csodálatos a zenéje,újfent.Persze,ez lehet kritika is:mikor dallamai megcsendülnek,a néző tényleg többnek érzi az adott jelenet súlyát,és muzsikája elfeledteti,hogy istenem,a filmbéli karakterek beszélnek is...és milyen marhaságokat.
És,én kérek elnézést,de ehhez nem kell lelki érettség:))


12. Roberto (2017-05-06 03:36.02) aaaaa - (válasz Roberto 11. hozzászólására)
Ja és igen, ez lemaradt, tulajdonképpen, ha jóü mélyre ásunk: Edward Norton Szeretete indította el az egész filmet, mindent ami felépül köré ez az alap adja. Mindenütt jelen van innentől kezdve. (Amikor a castingról elkezdi követni Kneira Knightleyt a "színi gyakorlo pincébe")


11. Roberto (2017-05-06 03:31.52) aaaaa
Váratlanul ért meglepés ez a film. Tetszett, ahogy a megrendezett illúzióból végül ténylegesen valóság lett. Itt most a 3 "fogalmi entitásra" gondolok, akiket mindhárman szinte zseniálisan játszották el szerepkörüket. Legjobban Mirren és a Mr. Time alakítása tetszett, Kneira alakítása azért nem volt olyan kimagasló, de a többi két istenség eléggé ott voltak a szeren. na meg az is tetszett, ahogy és kiknek ki volt a valódi kirendeltségük. Pl a külön fizetésre gondolok, ott igen jól kirajzolódik, hogy éppen kinek MIRE van szüksége.
Egyébként néha kicsit túleröltetőnek éreztem a mondanivalóját, egy gynege ötöst azért megérdemel, egyébként először egy négyesre biggyesztettem, de végül megelőlegeztem az 5/5-öt. Szal remek kis film lett ez, Smith is nemhiába évtizedek óta kedvencem. :D


10. Miszter88 2 (2017-04-16 18:57.03) aaaaa
Zseniális film volt .
Ritkán fordul elő, de volt, hogy kijöttek a könnyeim ...


9. Vanilla (2017-04-16 16:27.44)  
Szuper a film! A zenéjét senki nem említette! Szerintem az is zseniális!


8. Lovera30 (2017-04-04 12:48.52)  
Nagyon szép film.Ahogy a három karakterhez ki van jelölve úgymond a mentor: Winslet:idő, Norton:Szeretet,a srác neve nem jut eszembe:halál az ugye nem véletlen.De nagyon jól el van találva.A film végén pedig tényleg ott a csattanó,de az kell oda. Szuper alkotás,csak ajánlani tudom.(Felnőtteknek)


7. Bertó!!! (2017-04-03 16:21.21)  
Nem sűrűn fordul elő,hogy az Imdb pontszámot keveslem az adott filmnél,de itt megesett,nemhogy 6.7-es pontszám,de még a 7,6 is reális lenne.
Tisztában vagyok vele,hogy nagyon hatásvadász a film,és,hogy a főszereplő szinte mellékkarakter csak könnyes szemmel képes nézni stb. de nekem ennek ellenére telitalálat lett.Edward Norton, Helen Mirren,Will Smith,Naomie Harris,Jacob Latimore,számomra mindannyian hitelesen alakítottak.Mag a sztori is érdekes,a film végi csattanó a rutinos nézők számára lehet,hogy nem lesz meglepetés,de ennek ellenére eléri a célját.


6. Rockercsaj2003 (2017-04-01 22:29.38) aaaaa
szenzációs, és egyben megható....


5. Bede István (2017-02-10 09:46.30)  
Qrva Jó Film! :)


4. Zotya810118 (2017-01-26 10:33.08) aaaaa - (válasz Bonny82 2. hozzászólására)
Teljesen egyet értek!A lelki érettség mellett nem árt ha az ember képes az agyát is használni az ilyen típusú filmeknél,ez nem mindenkinek megy.Véleményem szerint ezt a filmet vagy megérti valaki vagy nem,ez lehet kérdéses,az hogy jó e?az nem az teljesen egyértelmű!Ehhez kell a jó színészi munka,meg még annál valami sokkal több.Sajnálom azokat akik csak ennyit látnak ebben az alkotásban.


3. Vica226 (2017-01-25 18:05.29) aaaaa
Imádtam. Annyira jó volt,imádom az ilyen bonyolult filmeket, ahol figyelni, kell, hogy az apró részleteket össze tud rakni, és a végére összeálljon maga az élmény. A színészi játék nagyon jó volt, és a váratlan fordulat a végén is, engem nagyon meglepett!



2. Bonny82 (2017-01-01 17:00.59) aaaaa
Ez a film egy többszörösen összetett dráma, nem való mindenkinek. Ehhez lelki érettség kell. A színészi alakítás kitűnő. Valóban belső érzéseket, érzelmeket mozgató film, amely végül az újrakezdést az élethez való pozitív hozzáállást szorgalmazza, ezzel feloldva azt a feszültséget, ami a film nézése során áthatja a nézőt.


1. Pisti801227 (2016-11-18 22:28.33)  
Érdekesnek nem nevezném, sőt kissé hatásvadásznak tartom. De A színészek még nem nagyon nyőltak túl okszor mellé, ha más nem, a köztük lévő kémia hátha működtetni fogja a filmet.



Kapcsolódó fórumok

KérdésekBaryll, 2021-03-26 07:231 hsz
VéleményekAkirave, 2019-04-27 21:3525 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk