Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
A szerelem hálójában
- RTL, 10:10
Fogtündér
- SuperTV2, 10:20
Kutyám, Skip
- Film+, 10:45
Ben-Hur
- Mozi+, 11:10
Igaz történet
- Viasat Film, 11:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Joanna Lumley (78)
John Woo (78)
Julie Benz (52)
Amira Casar (53)
James Badge Dale (46)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Havi 200 fix - Vélemények
2022-es választás
Danton (1982) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Havi 200 fix aaaaa
Omar Epps aaaaa

 

Fórum - Ahol a szivárvány véget ér - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

23. Tömö (2022-02-27 22:39.06) aaaaa
De, láttam a One day-t, és de, ez a film kb.halovány mása annak.
Amiben Anne Hattaway játszik uez a sztori,csak NEM happy a vége. De!ott legalább jól játszottak, egymáshoz is passzoltak, pörgött a film is.
Itt...? Pedig ezt is vagy 2x láttam már:D félszemmel...


22. Emmersson (2018-11-06 13:54.32) aaaaa - (válasz Aletta66 3. hozzászólására)
A kérdés ettől függetlenül fennáll! Miért lett ez a címe magyarul a könyvnek? Ugyanis az eredeti mű címe: Love, Rosie

[link]



21. Emmersson (2018-11-06 13:50.50) aaaaa
Hélóóó..itt senki nem látta Az ártatlanság korát?! Mindenkinek kimaradt az Egy nap című kiváló film???

Ugyanis az alap ötletet ezekből nyúlta pofátlanul az írónő. Hogy a fenti két mozi után miért érezte szükségét bárki is e silány koppintásnak a megfilmesítésének, az rejtély marad...

A film/könyv nem csupán az alap örletet nyúlta, de összelopkodták az egész sztori megvalósítását is!
Van ebben Mamma Mia, Boldogító talán, Bridget Jones naplója..és ki tudja még mely filmekből nyúltak még!
A színészi játék halovány, leginkább a mellékszereplők hozták a kötelezőt. Egy brit-német mozinál a német precizitás és az angol humor jó házasítás lenne, ám itt sajnos a német humortalanság párosult az angol merevséggel...
Kínosan rossz fimet kaptunk...


20. Rockercsaj2003 (2018-04-19 13:25.15) aaaaa
Nekem nagyon tetszett. A One day című film jutott eszembe róla. nagyon romantikus, helyenként sírós, de érdemes megnézni. Kicsit elröpít a szürke hétköznapokból.


19. Johnnybgd (2015-10-22 21:21.29) aaaaa
Ez a film a kedvenceim közé lépet...Lehet, hogy én nem értek hozzá, de nem értem, hogy miért mondják, hogy kiszámíthatók a történések ebben a filmben.Engem számtalan meglepetés ért közben, amire nem is gondoltam, hogy úgy fog történni... Igazi romantikus, érzelmes film. Mellesleg a zenék is baromi jók.


18. Sötétszív (2015-10-18 01:41.15) aaaaa
Érdekes egy film volt. A romantikus vígjáték, és a dráma keveréke egyben. Én nem szeretem az ilyen filmeket, de ez tetszett kivételesen. S az is jó volt benne, hogy nem volt csöpögős, inkább életszerűnek nevezném. Lily Collins, Sam Claflin és Tamsin Egerton remekül játszottak, de ez a többiekre is igaz. Christian Ditter remek filmet hozott össze. A regényt nem olvastam ugyan, de a film kellően szórakoztató lett. Megéri többször is megnézni.


17. Az utolso szamuráj (2015-08-15 17:25.29) aaaaa
Nem ismerem az irodalmi alapanyagot.
Csak erről a filmről tudok hát beszélni,amit itt láttam.
Mivel férfi vagyok,innentől cinikus vadbarom,a romantikus filmek 84 százalékát akkor tudnám élvezni,ha nemiszervet váltanék,ízlésemet rombolnám és néhány agysejtemet felajánlanám az arra rászorultaknak,hogy így visszasüllyedjek Einstein várlázítóan gyatra színvonalára-tényleg szerencse,hogy reálisan látom magam és nem kell átugranom sehová némi szerénységért:)))Viszont,van olyan romanticseszkoje darab,amit ...szeretek.Na.Izé.
Ez van.
Az Ahol a szivárvány véget ér ilyesmi volt:tetszett a történet,ahogy mindig elkerülték egymást,ahogy próbálkoztak az életbe boldognak lenni-mi is ezt csináljuk.Ahogy volt köztük parázs,érezhető volt a kémia,de egyszer ennek,egyszer meg a másiknak nem volt jó,lefeküdtek ,keféltek mással,átverték őket,gyerekek születtek,csalódtak...és még a pénz se boldogított,vagy egy hosszabb láb és annak a köze.
Hogy mi a szerelem,ma se merném definiálni,költők és drámaírók véreznek el rajta,hisz lehet,mindig más,de hiszek abban,két ember van,hogy valóban egymásnak van teremtve.Hogy a szexen túl más is összeköthet két személyt,barátság,nevetés,még több nevetés,annál is több nevetés,és hogy lélekben is kiegészítik egymást,az se gond,ha veszekszenek(Ugye,Bebi??)
Vagy....nemtooom.Talán nem is kell.Talán elég-bár szerintem nem:))-nevetve nézni,ahogy egy lány odabilicselt ágyrésszel futkározik a nagyvárosban ,és még néhány jobb poént.Hogy a sorsuk mennyi svédkanyart és mellékvágányt terelt eléjük,mert a múltban volt egy pillanat,ami elhozhatta volna azt,ami évtizedekkel később történt meg.Mert,talán meg volt írva.
Viszont ha akkor megtörtént volna,nem azok lennének,lehet,akik itt a végén még az ilyen idiótát is megajándékoznak egy remélt boldog véggel,mint én.És mit ad Isten,még jól is esett!


16. Filthy (2015-08-15 16:38.06)  
Régota olvasom az oldalt de még egyszer sem irtam véleményt,most sem fogom a szavaimat elherdálni:)Több ezer filmet láttam ezért merészelem,bátorkodom leirni hogy ez a film Kitünö,nincs gyenge pontja többszöri nézés utén sem.Ajánlom mindenkinek


15. Whyteangel (2015-07-05 18:26.47) aaaaa
Szombat estére egy romantikus vígjáték...jöhet! :)
Sajnos az utóbbi időben nem sok romantikus, és egyben vicces filmet láttam, amitől padlót fogtam volna, ezért mindig reménykedem, hogy kijön még valami "Szerelmünk lapjai"-hoz hasonló, amit szinte bármikor meg tudok nézni, és nem unom meg.
Ez sem volt sajnos eget rengető.
Kezdjük ott, hogy a vígjáték egy teljesen téves kategória ennek a filmnek az esetében, sokkal inkább romantikus dráma. Annak viszont átlagos.
A történet kiszámítható volt. Sok-sok évet igyekeztek körülölelni, és bár a kislány növekedését jól ütemezték, volt ahol egy kicsit megálltunk az időben. Csak itt sok-sok unalmas percet vesztegettünk, viszont érdemleges információt nem nagyon kaptunk. Bepillanthattunk Alex vívódásaiba, az útkeresésébe, és láthattuk, mennyire reméli, hogy egyszer boldog lesz.
Megismertük Rosie cseppet sem könnyű élethelyzetét, amiben egy kislányról kell gondoskodnia, és családot teremtenie.
Gyakran éreztem azt, hogy amikor a legdrámaibb pillanatokat láttam, elkezdtem unatkozni. Vontatott volt. Rosie sokáig ugyanúgy nézett ki, nem kezdték el öregíteni, így, miközben Katie már 12 éves volt, Rosie kinézett kb.20-nak.
A színészek között nem izzott a levegő, Alex rémesen gyenge, férfiatlan ember benyomását keltette, miközben dögös, de szélsőségesen megjelenített párokra lelt. A terhes nő visítozásaitól a falat tudtam volna kaparni, és nem hiszem el, hogy egy jelent erejéig sem tudták volna megmutatni, hogy valójában korábban normális volt. Bethany meg egy eszetlen fruska volt.
A kislány és a kisfiú szálát erőltetettnek éreztem, amolyan "nyomjuk le a néző torkán a mondanivalót" kategória.
Az egyetlen normális szereplő a gyógyszertáras csaj.
Egyszer meg lehet nézni, de úgy keltünk fel a film végén a párommal, hogy egyetértettünk: ez 3 csillag.


14. Rizskoktél (2015-06-29 13:49.41) aaaaa
Nyam-nyam, jó film.


13. Koki és koki (2015-03-12 14:49.29) aaaaa
hat nekem ez nem tetszett.pedig aranyos film meg minden,az eleje is erdekes volt,meg vegulis lekotott a film vegig,de nem tudom.eskuszom a csaj meg a voros haju csaj baratsaga sokkal szerethetobb volt,mint a film lenyege,a szerelmi szal.de abbol meg keves volt..ugyhogy nem tudom.meg amugy nem jatszottak tul jol a foszereplok,igy nekem nem jott at mennyire szeretik egymast,nem fogott meg ez az egesz.es nemcsak a szineszek miatt,hanem en azt hittem lesz a vegere valami..valami nem tudom mi:D valami extra,valami ami nem volt,sztem nekem pont az a valami hianyzott.lehet ezert nem tetszett,mert vartam azt a valamit..vagy mert hasonlitottak itt az egy naphoz,pedig sztem teljesen mas a ket film,az egy nap az jo volt,hiaba hogy annak lehuzosabb a hangulata,de az valahogy atjott.na mindegy egy nezest mondjuk megert


12. Lillamilla (2015-03-10 13:24.21) aaaaa
Nekem kicsit csalódás volt a film. Ha nem olvasom előtte a könyvet, akkor lehet jobban tetszett volna. Jó lett volna, ha kicsit jobban követik a könyvet, de ez már lehet, hogy csak az én hibám, hogy ragaszkodok a könyv hű filmekhez :D
Egyébként a színészeket nagyon szerettem benne, jó választás volt :)


11. Zizgo (2015-02-23 18:59.47)  
A könyv után felüdülés a film, mert a könyv által felölelt több évtized elég szomorúra, keserédesre sikeredett. Persze jó lett a vége, de azért nem az igazi. Szerencsére a mozi közönségét megkímélték, és kaptak egy sokkal kellemesebb happy end-et. Nem is lehetett volna filmbe ezt a sok részletet, sok-sok évtizedet átvinni. Nagyon tetszett!


10. BabiE (2015-02-22 22:21.19) aaaaa
Tegna néztem meg ezt a filmet. Nagyon tetszett, mert szeretem az ilyen filmeket, amikben a főszereplőknek nemcsak 1-2 napját, hetét ismerjük meg, hanem az életükből jó néhány évet.
SPOILER-es :
Bár nem hiszek benne, de filmen jó látni, hogy a sok év után észreveheti ez ember, hogy az aki a legjobb barátja, a szerelme is lehet. Tetszett, hogy a főhősök nem hagyják, hogy Rosie lánya is elkövesse ezt a hibát amit ők követtek el. Mert mire a történet idáig elér, már rájöttek, hogy csak egymás szerelmei lehetnek, senki másé. Persze addig még van 1-2 kisebb-nagyobb vargabetű az életükben, szomorúság és sok vidámság is. Én nagyon szurkoltam nekik, hogy végre észrevegyék egymást, bár tudtam, hogy csak ez lehet a vége. :)


9. Norbii92 (2015-02-21 14:26.10) aaaaa
Egyik haverom ajánlotta a filmet, - aki már látta és nagyon tetszett neki - mert tudta, hogy kedvelem a romantikus filmeket! És igaza volt, jó film lett Ahol a szivárvány ér, jól tettem, hogy megnéztem! Már csak azért is, mert egész jó kedvem kerekedett utána!
A történet amúgy nem hordoz magában sok újdonságot, s mint ilyen kiszámítható is. Ennek ellenére nekem mégis nagyon tetszett. Olykor valóban nagyon nehéz az élet és sokat kell szenvedni, viszont soha nem szabad feladni és mindig harcolni kell az álmainkért! Az az ember pedig, akit a sors nekünk szánt, végül úgyis a miénk lesz! Ez szép. De hogy igaz is lenne? Hiszek benne.
Amin még elgondolkodtam az az, hogy a szerelem valóban minden legyőzne? Távolságot, időt, gyereket, esküvőt? Azt azért már kétlem. De szeretnék benne hinni, hogy így van. Ugyanis a szerelem a legszebb, legerősebb és legcsodálatosabb dolog a világon! 5*


8. Cygnett86 (2015-02-19 09:10.37)  
Nemes egyszerűséggel: Egy nap, csak kicsit vidámabban, happy enddel. Miután vége lett, nem éreztem azt, hogy még egyszer meg kellene néznem, de egy-két jelenetet nagyon szépen megoldottak szerintem, és azok meg is maradtak bennem. Tetszett, ahogy átjöttek az érzelmek, a főszereplők közötti kémia, amely az elejétől fogva sejtette, hogy a kapcsolatuk sokkal mélyebb a barátságnál. Az is nagyon jó volt, hogy végig pörögtek az események, vagyis képletesen bemutatta az évek gyors múlását az elszalasztott lehetőségekkel és ki nem mondott szavakkal, ami nagyon életszerű...


7. Gabytza90 (2015-02-18 20:18.23) aaaaa
Előzetes alapján nagyon várós:D


6. Szebiati (2015-02-11 15:40.08)  
Kíváncsian várom a filmet.A könyvet olvastam az nagyon tetszett


5. Dossantos (2015-02-11 15:14.57)  
nekem nagy csalódás volt... múlt héten direkt elolvastam a könyvet (fordítva nem szeretem, mmint a film után elolvasni a könyvet, ami alapján készült) egy jó könyvből sikerült egy bugyuta filmet csinálni... lényegében semmi köze az eredeti történethez...


4. L.Petra (2015-02-11 10:23.36) aaaaa - (válasz Aletta66 3. hozzászólására)
Így már érthető. :) Köszi!


3. Aletta66 (2015-02-11 08:49.11)   - (válasz L.Petra 2. hozzászólására)
azért ezt a címet adták neki, mert a könyv , ami alapján készült a film, ezzel a címmel jelent meg (a könyv - Cecelia Ahern: Ahol a szivárvány véget ér)



2. L.Petra (2015-02-09 00:56.03) aaaaa
Ahol a szivárvány véget ér?? Ez miez? Ennek mi köze az eredeti címhez? :D


1. Teckgirl (2015-02-08 23:44.56) aaaaa
Áááá..nekem nagyon tetszett a film. Utóbbi évek egyik legjobb romantikus vígjátéka. :) Történetbelileg kicsit hasonlít a One Day-hez amúgy..csak ez sokkal vidámabb, szeleburdibb, aranyos kis film. Ajánlom mindenkinek aki szereti a romantikus vígjátékokat...az nem fog benne csalódni! :)Mindenesetre belopta magát a szívembe ez a film :) ♥



Kapcsolódó fórumok

VéleményekTömö, 2022-02-27 22:3923 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Ahol a szivárvány véget ér adatlap
Eredeti cím: Love, Rosie
Évszám: 2014
Rendezte: Christian Ditter
Szereplők: Lily Collins, Sam Claflin, Tamsin Egerton, Christian Cooke, Suki Waterhouse...

További információk

Szereplők fórumai
- Tamsin Egerton - Vélemények
- Lily Collins - Vélemények
- Jaime Winstone - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk