Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az öldöklés istene
- Filmbox Premium, 18:40
The Expendables 2. - A feláldozhatók 2.
- Mozi+, 19:00
A tűzben edzett férfi
- Moziverzum, 19:00
Halál a tengeren
- TV4, 19:05
Pénzeső
- HBO2, 19:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Pumukli (sorozat) - Vélemények
Az erdő kapitánya - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Baghead - Holtakkal suttogó aaaaa
Zomborácz Virág aaaaa

 

Fórum - Megtört város - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

24. Vmiso (2019-07-06 19:27.39)  
Nem olyan rossz ez.
Elég lassú, megfontolt film, akció szinte semmi.
Nem mondom hogy kihagyhatatlan, de egyszeri megnézésre mindenképp alkalmas thriller.


23. Városi vadász (2017-03-02 07:40.40) aaaaa
Annyira snassz, hogy még írni sem kell rólla.



22. Tt maca (2015-08-26 08:02.26)  
Sajnos kevés csatornán vetítik. A kisnyugdíjasoknak a minimum csatornájuk van, ebben -nekem- nincs Sup.TV II., se Film Plusz, se Film Café......stb.
Megnézném, talán jobb, mint amiket 3-4 db filmes csatornáimon láthatok ritkán (vagy hasonló filmek is jók lennének). Kedvenceimet minden filmben megnézem, még ha nem is olyan színvonalasak és ebben van pár.


21. Z79 (2015-03-15 12:14.21) aaaaa
Átlagos..ez esetben abszolút találó a 3 csillaghoz kapcsolód minősítés.A sztori a jó 20-25 évvel ezelőtti krimiket/thrillerekt idézi, akárcsak a karakterek.(szinte látom magam előtt, 90 körül Willis vagy Gibson mint exalkoholista exzsaru, Pacino esetleg Redford mint polgármester:)Pusztán a zenei világ és az operatőri munka -ez utóbbi is csak helyenként-sejteti hogy filmünk a 21.században forgott.lerágott csont az alapsztori,értem én, hogy minden politikus többé kevésbé sáros, de ha már ezt előrángatjuk, tegyük ütősen,ahogy Rusty is írta.Amúgy meg a "qrva" barátnő..valaki írta, hogy szinte feleselges szál. Szerintem..SPOILER..épp hogy a script kevés méltányolható huzásához tartozott, hogy végül az az ember aki miatt hősünk félretolta rendőri karrierjét,morálisan megkérdőjelezhető lépést tesz szépen szvrba hagyja..SPOILer vége..
Igazából megfelet volna egy színvonalas tv sorozat epizódnak, másfél órás filmként nagy sztárokkal azonban középszer..csak akarizmatikus főszereplők és a kevés felsorolt pozitívum menti valamennyire..


20. Kritikus (2014-01-23 21:08.12) aaaaa
Nagy nevek, híres régi arcok, de mégis semmi új. Még egyéni kiemelkedő játékról sem beszélek. Afféle sima hétköznap esti kis filmecske. Tök átlag történet, elvileg akció film, de különösebb izgalmas akció nélkül, csordogált szépen lassan néha kissé vontatott volt és néha összekeverték a szálakat ami inkább ártott mint izgalmassá tette volna. Végig lehet pörgetni, meg lehet nézni, nem arról van szó, hogy nézhetetlen, de ilyen színészeknél jóhogy jobbat vár az ember.


19. Az utolso szamuráj (2013-08-05 13:55.30) aaaaa
Film...de minek.
Igazából a Megtört város az a mozi,aminek az égadta világon nem volt miért elkészülnie,annyira átlagos,annyira semmilyen-és ebbe az is beletartozik persze,hogy nem is nézhetetlen.A történetet aki nem tudja előre 47 perccel mindig,az most állt át a kakaóról az alkoholmentes sörre,itt nincs meglepődés,itt nincs semmi...de az szó szerint,legfeljebb egy híres MILF,Wahlberg 198-szorra ugyanabban a skatulyában és a filmet a hátán cipelő Russel Crowe,aki korosztályának legjobbja.
Nagyjából miatta érdemes a Barátok közt helyet választani ezt a 100 percet,mert amúgy.....volt izgalmasabb Tavasz 17 pillanata is,pedig Stirlitz egy hugyozás előtt bámult 8 percig maga elé,majd jött egy narráció,most épp mire gondolt.
Én ennél a filmnél arra gondoltam,tényleg egy ilyen témát-ami mára lerágott csont-hogy tudtak így kiherélni??


18. Törölt felhasználó (2013-07-04 14:34.44) aaaaa
A film végén megint az jutott eszembe, hogy az Isten verje meg, miért nem képes már valaki egyszer végre egy igazán ütős, „odab@szunk a politikának és darabokra szedjük a szarháziakat” jellegű filmet megalkotni???? Alapjáraton egész jól elvoltam a filmmel, de miután "leülepedett", leginkább azt éreztem, hogy már megint átvertek és a régen várt csili-vili desszert helyett minőségen aluli, kővé dermedt tejbegrízt akarnak lenyomni a torkomon.
Miért? Több gondom is volt a sztorival. Először is: ha egy regnáló polgármester meg akar szabadulni a riválisától nem kezd ilyen hülye játékokba, hanem olyasmivel operál, ami garantálja az ellenlábasa bukását. (szeplőtelen politikus nincs, mindenkinek zörög legalább egy csontváza a szekrényében, ez tuti) Másodszor: ha asszonypajtás ennyire el akar válni, akkor ő bérel fel egy magánnyomozót és leplezi le a férjét (gondoljunk csak Russel Crowe kis titkárnőpopósimogató akciójára)Ha meg ez nem, akkor gondoskodik arról, hogy in flagranti érjék egy olyan pasassal, aki nem a férje (ahogy Crowe felvázolta: sok mindenki volt már polgármester New Yorkban, de egy felszarvazott puhapöcsű papucsnak nem sok esélye lenne...) Harmadszor: nehogy már ne lehessen lenyomozni azt, hogy egy cégnek kik a tulajdonosai???? (hogyne, persze, titkosítás, meg offshore, meg álcahadművelet, de azért mindig vannak ügyes, információkereskedelmet folytató emberek...)
Szóval egész egyszerűen nem értem, hogy miért kellett egy magánnyomozót belekeverni az ügybe, amikor egy oknyomozó újságíró is simán összepázlizhatta volna a darabokból a tényállást? Persze, persze, mindenki tudja, hogy a politika mocskos kis játék és csak halványan sejtegetjük, hogy mik is folyhatnak felsőbb szinteken, de azért egy szaftos, belebuktatós, orkánerejű botrányviharhoz ennél a kis fuvallatnál jóval több kellett volna...
A színészi játékkal nem volt semmi baj, bár tényleg Crowe volt a legjobb a filmben. (a többieknek nem nagyon kellett brillírozniuk, mert ennyi volt a forgatókönyvben)
Ha csak egy kicsit bátrabban nyúlnak a témához, ha egy kicsit bevállalósabbak a film készítői, garantált lehetett volna az "álló ováció" ,így viszont csak egy egyszernézős, átlagos darab lett belőle. Kár érte.


17. Sötétszív (2013-07-01 17:29.22) aaaaa
Allen Hughes filmje a politika világába enged bepillantást. Kár, hogy túl klisésen, és izgalommentesen teszi. Kár, pedig ebből az anyagból lehetett volna jobb filmet is csinálni, de nem sikerült. A színészek közül a legjobb alakítást Russel Crowe nevéhez köthető. Mark Whalberg halovány volt, akárcsak Jeffrey Wright, vagy Catherine Zeta-Jones. Egyszer nézhető, átlagos film.


16. Creeper (2013-06-26 19:04.53) aaaaa - (válasz Creeper 15. hozzászólására)
Bocsi, nem bírtam befejezni, véletlenül "leokéztam"! :D Szóval: De biztosan van olyan ember akinek tetszik. A színészi játékkal nem voltak hibák, egy kicsit a történetre még lehetett volna gyúrni. Jó szórakozást a filmhez! Sziasztok!
KÖVETKEZŐ VÉLEMÉNYEMET VÁRJÁTOK A LOPOTT SZAVAK FILMNÉL!


15. Creeper (2013-06-26 19:02.40) aaaaa
Elmegy. Nem mondom, hogy baromira jó, de elmegy. Russel Crowe nagyszerűen játszott, vele nem voltak gondok. Inkább egy kicsike a sztorival.
-----------FIGYELEM! A KÖVETKEZŐ RÉSZ SPOILER TARTALMÚ! JELÖLÖM HA VÉGE!---------------------
Szóval a sztori: Russel Crowe, a polgármester megbízza Mark Wahlberg-et (Billy-t), hogy derítse ki, kivel csalta meg a felesége. Aztán kiderül, hogy senkivel, hanem Russel Crowe a "hunyó". Ennyi a sztori összvissz.
-------SPOILER VÉGE!----------------
Nem az, hogy ne nézzétek meg, mert azért érdemes megnézni, csak nem lett egy nagy mű. D


14. Bean (2013-06-25 14:31.54) aaaaa
Legegyszerűbben azt lehet mondani a filmre, hogy tucat termék, de jó.Mark olyan amilyen sokat én tőle sosem várok és ennek ellenére elnézegetem a vásznon, a karaktere meg már teljesen ráégett a filmiparban, legtöbbször ezt a figurát játssza ezért szerintem ez neki már megy, mint az ágyba vizelés.
Viszont Russell szerepe nagyon tetszett, főleg tőle, szerettem nézni az ő jeleneteit, mert elhittem amit mond és egy ilyen kriminél ez azért elég fontos dolog.A történet már sokszor látott a rendezést sem mondanám átlagon felülinek.Rommá nem fogom nézni, de érdemes leülni elé ha van ideje az embernek.


13. Kittentyű (2013-06-20 01:38.45) aaaaa
A színészi játék szerintem kifogástalan, de a film lehetett volna picivel jobb is. Az az igazság, hogy láttam már jobb filmet is ebben a műfajban.


12. Balu1977 (2013-06-19 05:06.28) aaaaa
Szar film.


11. City225 (2013-06-16 16:41.06) aaaaa
Magában gyorsan lepörög, de ha utána elgondolkodva rájössz, ez a film üres, a sablonokon egyensúlyozva egy olyan világot tár fel, amit egy üldözési mániában szenvedő kormányellenes aktivista írt, aki valószínűleg még másnapos volt. Semmi egyedi, semmi merész... A színészek ugyan jók, de ez már csak egy olyan elismerés, amit az ember akkor mond, ha más nem jut eszébe...


10. Gend (2013-06-16 00:15.58) aaaaa
Röviden összefoglalva: a színészek jók, a sztori sem rossz bár semmi extra nincs benne, a cselekmény lassan bontakozik ki, nem mondanám, hogy untam, de lehetett volna fokozni.

Russell Crowe jól hozza az "öltönyös" karaktereket, de szerintem ő ennél sokkal tökösebb, jó lenne keményebb szerepekben is látni.


9. Magyargyerek7238 (2013-06-15 15:48.17) aaaaa
Egész jó volt. Mark Wahlberg hiteles volt. Sajnos a történet igazi, ilyen aljas dolgok történnek a világban, korrupt minden már. Usa-t azért becsülöm mert ott a legnagyobb bűn ha valaki adót csal. Nálunk meg épp az ellenkezője igaz.


8. Beszko (2013-06-12 11:54.13) aaaaa
Nem semmi film volt.Nagyon ütős a sztori és sok jó színész.Mindenkinek ajánlom.


7. RVIN73 (2013-05-29 08:37.21) aaaaa
Nem volt rossz!


6. -OJ- (2013-04-17 18:10.12) aaaaa
Gyenge és felejtős. A sztori ezer sebből vérzik és nagyjából az egyetlen kriminális dolog az egész filmben, de legalább a színészek mind tisztességes munkát végeztek.

Csak tudnám a büdös qva barátnő (mert lássuk be, Wahlberg karakterének mindenben igaza volt vele kapcsolatban) egyáltalán minek volt benne a filmben? Az önbíráskodás szál működött volna nélküle is.


5. Frenel (2013-03-21 16:10.19) aaaaa
nagyon gyengécske!


4. Eufrozina85 (2013-02-10 20:35.03) aaaaa
Oké film, összességében, Barry Pepper-nek nagyon örültem, na de semmi újat nem adott, amit ne láttunk volna már filmben korábban. Zeta-Jones mintha ott se lett volna, semmit nem tett hozzá a filmhez, Russel Crowe egész hiteles genyó volt, de maga a sztori és a karakterek unásig ismerősek. A zsarunak van egy elkent piszkos ügye, mikor beletenyerel még egy piszkos ügybe. Külön idegesítő, hogy kimaradhatott volna az egészből, csak azért lett csetepaté, mert viszketett a segge az "igazságért". Mert ő az erkölcs bajnoka, aki a 25ezer dolláros csekket is széttépi, mikor megtudja, hogy vér tapad hozzá.
Jajugyammá, közben meg egy önbíráskodó bűnös, alkoholproblémákkal. Maga a figura, a dilemmái, a magánélete - ez mind volt már.
Fura mód nekem a Machete jutott eszembe a filmről, és érdekes módon az IMDb-n is olvastam egy kommentet, valakinek szintén feltűnt az alapsztoriban a hasonlóság.
Talán ezért is vártam pörgősebb filmet, több akciót. Az egészben ha egyszer-kétszer lőnek, sokat mondok, ellenben oltári sokat pofáznak, és már a 30. percnél annyi nevet kell megjegyezni, hogy csak kapkodtam a fejem.
Mindez nem baj, csak sajnos nem erre vártam, sem a trailer, sem a tartalomismertetők nem ezt ígérték - agykikapcsolós zúzdát vártam, ez meg egy sokat dumálós politikai dráma, ami számomra egyenlő az unalommal. Semmi baj, lehet ebbe is eredeti sztorit, karaktert hozni, na ez itt nem sikerült.
Nekem nem érte meg a jegy árát, inkább ültem volna be még egyszer a Django-ra...


3. Okokopi (2013-02-05 03:50.10)  
Az előzetesből úgy tűnik , nem lesz rossz film.. Lehúzták az IMDB-n , de arra sem lehet mindig adni! Majd meglátjuk!



2. Harmony and Peace (2012-10-07 14:05.03)  
huuu nagyon jóó de nagyon sokára lesz még a mozikban....


1. Limpi Sisak (2012-10-04 21:23.24)  
Trailer a filmhez.

http://www.youtube.com/watch?v=wLZHLIk3YMI



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVmiso, 2019-07-06 19:2724 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk