Tiszta méhpempő tudnivalók + rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A fantasztikus róka úr
- Film+, 10:25
RRRrrrr!!!
- Mozi+, 10:30
Shrek
- Moziverzum, 10:50
Fény az óceán felett
- Filmbox Premium, 11:15
Francia csók
- Cinemax, 11:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James LeGros (62)
Sally Hawkins (48)
Anna Chancellor (59)
Kevin McNally (68)
Arielle Dombasle (69)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Fogadóóra
- Filmes Sámánok Rendje -
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Mire gondolsz most?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Apám nevében aaaaa
Jennifer Carpenter aaaaa

 

Fórum - Az elveszett fiúk - A szomjúság - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

3. Jason13 (2014-03-09 18:09.19) aaaaa
Az elveszett fiúk második része meglehetősen gyengére sikeredett (és ezzel még vissza is fogtam magam), de a producerek nem bírtak a valagukon maradni és csak trilógiává bővítették a szériát. Viszont becsületükre váljék, hogy próbáltak egy, az első részre nem szégyent hozó mozit összerakni és végül is ez sikerült nekik. De azért nem kell rohanni beszerezni a Szomjúságot, mert ez mégiscsak egy direkt DVD-re gyártott B-kategóriás marhaság, de annak legalább megteszi.
Főszereplőnk Edgar Frog, aki San Cazador-ban tengeti mindennapjait (alkoholizál), amíg egy írónő fel nem keresi, hogy találja már meg az öcsikéjét, akit vámpírok tartanak fogva. Edgar barátunk így ismét akcióba lendül és néhány szerencsétlennel karöltve el is indul levadászni az éjszaka teremtményeit. De ez nem megy könnyen, hiszen hősünk már nem a régi és a helyzetet az is súlyosbítja, hogy nem egy egyszerű vérszopó brigádot kell elpusztítania, hanem egy világuralomra törő csürhét, akik nem adják könnyen magukat.
Mit ne mondjak, elég nagy marhaság a sztori, de legalább nem az első rész sótlan, töketlen verziója, mint például a második felvonás esetében. Plusz itt fellelhető az a humor is, ami jelen volt a klasszikus első részben, bár a poénok nem hozzák az ottani színvonalat, de azért akad köztük egy-két egész vállalható is. És aminek még ennél is jobban örültem, hogy itt már tényleg megkapjuk Corey Feldman-t főszereplőnek, nem úgy, mint az előző epizódban. Bár, nem egy óriási tehetség a csávó, de én csípem, főleg azért, mert remekül helytállt a tökös vámpírgyilkos karakterében, aki profinak néz ki, de aztán kiderül, mégsem annyira az.
És ha már a figurák, vannak dekoratív nénik is, néhány csöcs is akad, de mellékszerepben ott van egy izomagyú faszi, aki ilyen Bear Grylls hasonmás, rajta is lehet vigyorogni. Meg ugye itt vannak a nagy szemfoggal rendelkező rossz arcok, velük sincs sok gond, sőt, az előző részben szerencsétlenkedő fenevadakhoz képest igazi szörnyetegek.
De mint mondtam, ez akkor is csak egy B-film, ez pedig meg is látszik a látványon. Akciókból sajnos nincs sok, de ezek legalább jól el lettek helyezve a cselekményben, meg nem is néznek ki rosszul. Néha a CGI esetében lóg ki a lóláb, de ez annyira nem zavaró. Vér is folydogál és az éjszaka szülöttei is egész szép effektek keretein belül porladnak el, mikor karót döfnek át a szívükön.
Összességében tehát egyszer bőven fogyasztható marhaság ez, ahol a történet kissé defektes, de legalább a játékidő végig pörög, akadnak jó poénok és még a megvalósítás is bőven elfogadható. Az eredeti klasszikus szintjét nem éri el (ez alapból lehetetlen lenne), de legalább tiszteletben tartja azt és néhol még visszakacsintások is vannak rá, például megszólal a Cry Little Sister című dal egyik feldolgozása, ami egész jóra sikerült. Így hát elő lehet venni egy doboz sört, kibontani egy zacskó chipset és kezdődhet is az agyatlan szórakozás, de akik többre vágynak, máshol keresgéljenek. Azért a második részt még így is csuklóból sikerült lepipálni, ezért már jár a piros pont a készítőknek.


2. Beetlejuice (2011-09-16 11:37.41) aaaaa
Kritikán aluli. A már kult kategóriába sorolható kedvenc tini-vámípr filmemnek is megérkezett a 3. része....de minek? Már a 2. rész igen nagy buktája után el kellett volna ezt a dolgot felejteni. Én elhiszem, h Corey Haim előtt akartak egyet tisztelegni, de könyörgöm miért így? Buta, bugyuta, mesterkélt, unalmas, ostoba, tehetségtelen, 0 színészi képességeket felvonultató "színész" gárda nem hogy felhozta volna a régi emlékeket az 1987-es Lost Boysról, hanem egyenesen megcsúfolta. 3x bevillantották szinte ugyanazt a részletet Corey Haimról ezzel gondolván, h akik rajongói az első filmnek ezek alapján ennek is azok lesznek. Mekkora tévedés....ahogyan ez a film is. Nézhetetlen, értékelhetetlen kategória.


1. Sötétszív (2011-09-03 00:49.20) aaaaa
Vannak olyan filmek, amelyeket kár volt leforgatni. Ez is ezek közé tartozik. Az még hagyján, hogy nem volt félelmetes, de még izgalmas sem. Mind a színészi játék, mind a párbeszédek, mind az akciójelenetek, mind az effektek szörnyűek voltak. Nehogy megnézze bárki is. Ezt még az ellenségeimnek sem tudnám ajánlani. Kerülendő "film".



Kapcsolódó fórumok

KeresemPrince Andy, 2020-02-29 19:581 hsz
VéleményekJason13, 2014-03-09 18:093 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
Az elveszett fiúk - A szomjúság adatlap
Eredeti cím: Lost Boys: The Thirst
Évszám: 2010
Rendezte: Dario Piana
Szereplők: Corey Feldman, Casey B. Dolan, Tanit Phoenix, Jamison Newlander, Seb Castang...

További információk

Szereplők fórumai
- Corey Feldman - Vélemények
- Tanit Phoenix - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk