Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Godsend - A Teremtés klinikája
- Film4, 00:15
Sin City - A bűn városa
- Viasat3, 00:25
Macskajaj
- TV2, 00:50
Parfüm: Egy gyilkos története
- Film Café, 01:15
Visszavágó
- Film+, 01:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A hülye - Vélemények
Egyedülálló nő megosztaná - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Álmaid hőse - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A merész aaaaa
Jeremy Sisto aaaaa

 

Fórum - A gyerekek jól vannak - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
61. KapiGabi (2015-08-24 09:14.16) aaaaa
Csípem ezt a filmet, Julianne Moore és Anette Benning meg amúgy is nagy kedvencem.
Hanem van egy jelenet...amin besírtam.
Julianne Moore a fiával pingpongozik...közben megy a duma...namost:
Julianne az ütőt jobb kézben fogja...
Julianne BALkezes!


60. Entersp (2014-04-05 10:56.57) aaaaa
A filmben lepedő feletti szexjelenetek találhatók! Végre.



59. Atr0303 (2013-07-02 13:49.02) aaaaa
Nekem enyhe csalódás volt a film, több vonalon is. Sokkal több volt benne, mint amennyit kihoztak. Pedig az alapötlet kiváló, a szereposztás remek, mindhárom színész (Moore, Benning és Ruffalo) járatosak a romantikus vígjátékokban, így a színészi játék is a helyén van. (Bár, szerintem ez nem vígjáték, esetleg melodráma.) Már a cím sem igazán klappol, hiszen a történetben alig esik szó a gyerekek érzelmeiről, a három felnőtt esetében sem lehet nagy érzelmi gubancokról beszélni, majdhogynem egy szimpla szerelmi háromszög bontakozik ki.
2010-ben nekem ez kevés...


58. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2013-06-30 12:47.43)  
A gyerekek, igen, de én nem. Amerikai vígjáték- egy ilyen komoly témáról. Nem tudom nálunk, hogy áll ez a leszbikus pár- spermadonor kérdés.Steiner Kristófot hallgatva nem olyan happy.


57. Törölt felhasználó (2013-06-17 03:16.09) aaaaa
Fura téma- fura címmel. Egy leszbikus párról, akik ugyanattól a spermadonortól szülnek gyereket, kb. 2 év különbséggel. Aztán ahogy az már lenni szokott a gyerekekben már csak felmerül, hogy hol az apjuk, hát nosza, egy telefon a spécibankba, onnan a donorapuhoz, aki jó fej, és igent mond a találkozásra. Innentől meg azért már szinte borítékolható a bonyodalom, mert valószínűleg nem lett volna belőle film, ha kb. egy félóra után a két nő szerető kötelékébe fogadja az apát és "trallala-hajjahé-hujjahó" édes hármasban gondoskodnak ezután a gyerekekről.

A történet magvát és velejét mégis a kapcsolati gubancok adják, de a végére persze sikerül kibogozni az összekuszálódott szálakat és csak azt furcsállottam, hogy szegény pasast minden zokszó nélkül hogy visszasüllyesztették valami "ismeretlen donor" feliratú fiókba, miután egy kicsit felkavarták az életét...(úgy megkérdeztem magamban: ennyi? Adj spermát, életet adsz - és ezzel vége? Na mindegy, az élet fura)

Meg még az is eszembe jutott, hogy biztos, hogy feltétlenül jó az, ha egy családban mindkét szülőt anyunak szólítják? Nem vagyok homofób, mielőtt egyesek még kitalálnák, csak éppen az egészséges családmodellhez - az én felfogásom szerint- két, ellentétes nemű embernek kéne tartoznia, mert bennem óhatatlanul felmerül a kérdés: biztos, hogy az ilyen kapcsolatokban a gyerekek jól vannak? (na nem mintha pl.egy alkesz pár esetében jobb helyzetben lennének...)

Maga a film viszont nem volt rossz, volt benne humor is, Julianne Moore imádnivaló volt, Anette Benning meg zseniális, de ezzel az erővel az összes szereplőt fel lehetne magasztalni, mert mindenki jót játszott.
Kellemes mozi, de nem gyilkolja ki a lelket az emberből.:)


56. Csernakakos (2012-07-23 19:47.17) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 55. hozzászólására)
Hát szégyellem is rendesen, hogy nem láttam még. Köszi a választ, amint alkalmam lesz, megnézem.


55. Az utolso szamuráj (2012-07-23 17:48.00) aaaaa
Kézfogás:Thelma és Luise


54. Csernakakos (2012-07-23 17:21.17) aaaaa - (válasz Az utolso szamuráj 53. hozzászólására)
Immmmmádom az ilyen kritikáidat! Köszi, hogy olvashattalak! Egy kérdés: melyik Scott filmről beszéltél, csak nekem nem esett le?
Nekem valamiért olyan érzésem volt a vége után, hogy idővel (bár sokkal) pozitív fordulatot vesz még a család és Ruffalo kapcsolata. Bizony jól elbánt vele Cholodenko, de ha neki így jó, egészségére. :)


53. Az utolso szamuráj (2012-07-23 17:14.17) aaaaa
A Gyerekek jól vannak egy ideális világban játszódik.
Azaz,sehol egy hang,sehol egy mozzanat,héééj!! 2 leszbi srácokat nevel amelyikből az egyik fiú:nem az a kimondott családmodell többeknél,még Amerikában sem.A film rendezője persze harcos leszbikus,ám Lisa Cholodenko munkája működik,igaz,picit...picit...hm,kiheréli a férfiakat,itt egy apát.
Csak mert megdugta az egyik nőt,de annak se luparát szorítottak a fejéhez,rácuppanjon a dárdára.
A film története első pillanatban egyszerű,ám közelebbről nézve a dolgot,nagyon nem:az ördög,mint annyiszor,az apróbb részletekben rejtőzik.A humora friss és olykor igen finom,amit pedig színészi szinten mutat,őszintén le a kalappal.
Szeretem Annette Benninget,ha alkalom nyílik rá,pokoli jó teljesítménnyel tud előrukkolni,itt tanítani lehetne azokat a pillanatokat,amikor rájön partnere árulására:a fájdalom,a csalódás és a későbbiekben igen,talán annak is megértése,miért történt mindez,persze ettől még számára akkor és ott nem volt könnyebb.Julianne Moore hírnevéhez méltóan tökéletes,ezt a nőt a közelébe nem engedném blockbustereknek,csak művész és indie filmeknek,azok állnak jól neki.Aki hatalmas meglepetés,többedszerre,Mark Ruffalo,valami eszméletlen erős a játéka,olykor sebezhető,olykor sármos és minden apró mozzanat,reagálás a helyén.A két fiatalt is csak dicsérni tudom,Mia nagyon jó Josh meg feledtette velem,hogy múltkor láttam The Rock-kal valami elképesztő gagyi látványfilmben...ez a srác olyan tehetséges kölyökszínészként kezdte,el ne vesszen a nagy pénzkeresésben.
A mozi legfőbb értéke pedig,hogy nincs igazán fekete vagy fehér,és nincsenek magasba szökő dallamok,a drámák kihangsúlyozására,az események csak úgy...megtörténnek.Mint az életben.
Mert,bár az alapötlet nem életszagú persze,de ahogy a dolgokat itt levezetik,az bizony erősen az.
Kapcsolatok,család,csalódások...még a buziknál is,éljünk most ezzel a szóval,kössenek belé,pedig nem sértőn használom.A film egésze azt sugallja,ők is emberek,ha kapcsolatban élnek,ugyanúgy éreznek,reagálnak és a gyerekeiket ugyanúgy szeretik:hát persze,miért ne?Csak a homofób idióták gondolják ezt másképp.
Jó kis film hát a Gyerekek jól vannak,a végére a szülők is jól lesznek-bár Scott filmjét azért kár volt lemásolni...-ám bennem mégis maradt egy tövis,nevezetesen a spermadonor miatt.
Aki szemmel láthatóan apa is lett,és mint kimondták,jól is állt neki.
Nos,a forgatókönyv vele elbánik,kicsit igazságtalanul:holott ő is érezhet a srácok iránt,elkezdett részt venni életükben,azok is megkedvelték őt,ő is gecije-jaj de kerülik ezt a szót itt:))-no mégegyszer,ő is gecije gyümölcseit,aztán mert lett egy különös szerelmi háromszög,gyorsan a partvonalra küldik egy piros lappal.
No,ez kicsit gonosz húzás volt,cseppet férfigyülölő.Tetszik,nem tetszik,a legtöbb félredugásnak oka van,és ő nem megerőszakolta a nőt,az magától lovagolta meg.Arról a fontos tényről már ne is beszéljünk, fontosak lettek neki a srácok.
De...de egy vérbeli leszbi úgy látszik,elbánhat szereplőjével,esetleg a néző meg tovább se gondolja,az a faszi hogy sérült vagy mit érez és kit érdekel ,ne gondolkodjunk s mindig fogadjuk el a látottakat:))

UI:Moore és a kertész párbeszédén besírtam,és az öregnek csendben egy legmellékibb mellékszereplő díját is megszavaztam magamban,persze kit érdekel,de megérdemelte volna.


52. Ettyke7 (2012-06-30 22:46.46) aaaaa
Nem mondanám vígjátéknak! Amúgy jól alakítottak a színészek, de a történet elég érdekes volt...


51. Csernakakos (2012-04-13 15:59.51) aaaaa - (válasz Sötétszív 49. hozzászólására)
Annette Bening? Zseniális, amit csinált. Félelmetes, ahogy az első közös ebédkor mosolya mögött minden pillanatban érződött az a megátalkodott megvetés és méregető ellenállás Ruffalo irányába. A hanghordozásra meg a mimikára is figyelni kéne olykor.


50. Csernakakos (2012-04-13 15:58.05) aaaaa
Nagyot néztem a minap, amikor másodszorra is meglestem ezt a remekbe szabott munkát. Másfél év távlatából azt hittem, sok minden kiesett, de épp ellenkezőleg: valahogy már akkor belém égtek az egyes jelenetek, párbeszédek, színek, hangulatok. Most csak elő kellett őket hívni, és ha akkor az egekbe magasztaltam, most nem tudom, milyen jelzőkkel állhatnék elő.
Ellenben megértettem, miért is vígjáték kategóriában indították annak idején. Ez a film nem a hahotázni vágyó közönségé, de másodszorra én magam is kifejezetten jól szórakoztam, gyakorlatilag végigmosolyogtam az egészet. A szellemes párbeszédek ütnek, a színészek pedig olyan munkát végeztek egytől egyig, hogy ihaj.
Nagyon jó a kisugárzása, tökletes arányban gondolkodtat és szórakoztat.
Százezer csillag nem elég.


49. Sötétszív (2011-10-24 14:56.15) aaaaa
Átlagos film, de nagyon, pedig a téma igazán érdekes lenne, de elvitték egy nagyon rossz irányba. S ez a rendező hibája. Egyébként Mark Ruffalo Oscar -díj jelölését még megértem, viszont Anette Beningét már nem. Elég ripacskodó alakítást nyújtott a filmben. Viszont, hogy Julianne Moore egy jelölést sem kapott az megbocsáthatatlan. Egy átlagos film, amely sokkal jobb is lehetett volna, de elszúrták!


48. Mozibuzi (2011-10-08 18:18.37) aaaaa
Golden globe díj vígjáték kategóriában. Ez elég fura, nekem inkább tűnt drámának. Igaz, kétszer is jót nevettem.
A sztori nem valami nagy szám, de a színészek kitesznek magukért, mindenki jól nyomja.


47. Hajrá KTE (2011-09-24 19:38.15) aaaaa
Nekem nagyon bejött,nem számítottam ennyire jóra,érdemes meglesni


46. Siddharta (2011-09-24 18:56.14) aaaaa
érdekes, jó alapötlet, ami úgy a feléig ki is tart, aztán sajnos rossz irányba megy el....érdekes ez a leszbosz pár előkerülő donor papa...ami jó is lehetett volna, csak a rendező, ahogy olvastam szintén leszbosz elvitte a dolgot a leszbikus álomcsalád éltetésében és a férfiak max donorszerepre kárhoztatásra, mert azt még nem oldották meg máshogy....itt jut eszembe a Védett férfiak című könyv....
hogy azt hirdeti két leszbi nő is élhet egy párként, mint egy normál házasságban az még rendben..de hogy ez két gyerekkel működhet normál családként, amibe nem hiányzik egy férfi, egy igazi apa, nem egy rövidhajú nadrágos leszbi az már szánalmas, hogy a gyerekeknek nem hiányzik egy apa, egy igazi apakép az is vicc, és hogy a filmben minden hím hülye, gázos mint a srác barátja és annak az apja....
egy normális befejezéssel, és a leszbosz éltetés kihúzásával tényleg jó vígjátékot lehetett volna kihozni belőle...
a sok díj jelölése érthetetlen...biztos a divatos irányvonala miatt volt...


45. Mr. Walter White (2011-09-17 23:50.12) aaaaa
Hát ezt a filmet nem felejtem el egy jó darabig, eszméletlen hogy milyen könnyeden meséli el ezt a családi drámát, néhol vicces pillanatokkal megspékelve. Nagyon tetszett, az összes karakterével együtt. Anette Bening hihetetlenül jó, köröket ver Julianne Moorera akit egyébként szintén kedvelek. Viszont Mark Ruffalo minden pillanata élményszámba megy, néha azt éreztem ellopja a mozit, amikor vásznon van. Az ő karaktere a kedvencem, nem akármilyen jellemfejlődést láthatunk tőle, ahogy a laza srácból valami mássá alakul, egy családra vágyó férfivé. Kicsit a végével nem vagyok kibékülve, lezárhatták volna az ő történetét is....
ettől függetlenül rég láttam ennyire jó családi drámát.


44. Randal (2011-09-12 19:51.12) aaaaa - (válasz XXX007 43. hozzászólására)
Szerintem... nem kifejezetten vígjáték :)


43. XXX007 (2011-09-10 20:18.37) aaaaa
Átlag 1 x nézhetős vígjáték .


42. Randal (2011-06-20 21:13.33) aaaaa
Ötletes és eredeti alapszituációt bemutató, izgalmas dráma, remekül megírt forgatókönyvvel, koncepcióba illő okos megoldásokkal és tényleg marha jó színészi alakításokkal. Kapunk egy átélhető törtnetet (szuper karakterek közvetítésben) amin még nevetni is lehet amellett, hogy magába szippant a drámaisága. Remek film szerintem, minden szinten jól működik.


41. Csernakakos (2011-05-10 12:03.17) aaaaa - (válasz Aniqo 39. hozzászólására)
SPOILER
Hmm. Tetszik az érved, de a valósághoz azért más is hozzátartozik. Kezdjük ott, hogy a spermadonornak felcsapást megelőlegezhette volna némi érettség és átgondolás, tévedek? Továbbá a házasságtöréshez is két ember kell, és a család romba dőlésében az apa is szerepet játszott (bár Julianne Moore karakterét több felelősség terheli e téren).
Maradjunk annyiban, hogy mindkét oldalról iszonyú felelőtlen lépések születtek, aminek a vége nyilvánvalóan nem lehetett egy harmonikus közidill.


40. Macsikám (2011-04-25 19:08.41) aaaaa
Tetszett a film. Kicsit más, mint vártam, mert inkább vígjátékra számítottam, holott nem az, bár nem is igazán dráma. Azért van benne humor is. A színészek maximálisan jók, talán elsősorban A. Bening - nagyon bírom. Mark Ruffalo is pozitív csalódás volt, még sosem láttam ilyen férfiasnak :-) és hát jól is játszik.
A történet, a színészek mind nagyon jók; egyedül a rendezésrt éreztem egy kicsit gyengének / kevéssé profinak.
A téma hozzám is közel áll, mert egy velem egyidős családtagomról most tudtuk meg, hogy meleg, így némileg - áttételesen - személyesen is érintett a film. Pont ezért akadtam ki, hogy a moziban éretlenül vihorásztak felnőtt emberek a leszbikus pár csókjánál (WTF?), előttem két tinipicsa fényképezett a mobiljával (magukat, nem a filmet!), a végén pedig a mellettem ülő két idős hölgy így szólt: - Hát, jó volt, de ha tudtam volna, hogy erről szól, nem nézem meg...
Az istenfáját, hát senki nem néz utána egy filmnek, mielőtt beül rá?? Csodálkoznak, hogy két nő csókolózik egy meleg házaspárról szóló filmen? Az Avatarnál meg biztos a n'avikon csodálkoztak.
Bocs, de az ilyeneken mindig felhúzom magam! :-(


39. Aniqo (2011-04-21 13:21.55) aaaaa - (válasz Csernakakos 37. hozzászólására)
Bocs, elpoenkodtam a valaszt, a lenyeg meg kimaradt. Ami a konnyedseget es eletvidamsagot illeti, ez csak a mama--mama-gyerekek szemszogebol igaz. Nem ilyen vidam a szerencsetlen pasas oldalarol, akinek alaposan feldultak az eletet, elhuztak az orra elott a mezes madzagot, bemutattak neki ket szeretni valo gyereket, majd fakepnel hagytak, de elotte meg jol elkuldtek a fenebe, a legjobb vedekezes a tamadas elve alapjan. A kis csalad rajott, hogy ok ugy egy kerek egesz, ahogy eddig voltak, boldogan folytatjak, ahol abbahagytak. Feldultak egy ember eletet, nagy dolog, ezen tenyleg kar nyuglodni meg dramazni. Hmmm....


38. Aniqo (2011-04-21 13:04.07) aaaaa - (válasz Csernakakos 37. hozzászólására)
Talan az volt a baj, hogy mar megint elfelejtettem bort vinni magammal. (Megvan az a rossz szokasom, hogy moziban nezem a filmeket.) Anelkul meg nehez elmerengeni a regi kozhelyeken. :-)


37. Csernakakos (2011-04-19 17:09.51) aaaaa - (válasz Aniqo 36. hozzászólására)
Még jó, hogy a hangsúly nem a bevett paneleken van, hanem a rendező elbeszélői stílusán, amilyen életvidámsággal és könnyedséggel dolgozza fel a sokszor súlyos témákat. A csomagolás teljesen új; elhagyja a nyűglődő drámaiságot, kifejezetten pozitív ráhangolódást hoz.
Nincs ám szükség állkoppantós csűrt-csavart sztorira, hogy egy pohár bor mellett fel-felnevetve, időnként akár elgondolkodva élvezzünk egy életerőtől kicsattanó filmet..


36. Aniqo (2011-04-19 13:17.04) aaaaa
Tulajdonképpen mindent elmondtak már előttem (főleg a 31., 32. hsz.). Kb. ugyanezeket a gondolatokat ébresztette bennem is a film, de nálam ez csak egy közepes minősítésre volt elég. Felvonultatja a házasságról ismert összes közhelyet (úgy látszik, tök mindegy, hogy a házastárs azonos vagy más nemű), és a kamaszok is pont ugyanúgy lázadoznak - "nem vagyok már gyerek!", mint a hagyományos családokban. Az egyetlen új ötlet az egyik leszbi mama más irányú próbálkozása, a többi szituáció csupa panel. A kis barátnő rámoccanása a csinos, fiatal apukára is visszaköszön más filmekből, időnként az ellenkezőjét (apuka rámoccanását a gyerek osztálytársára) is láthattuk. Maga a spermadonor papa felkutatása sem új ötlet, egy Whoopi Goldberg-filmben már rég lelőtték. Az egyetlen friss gondolat az egyik leszbi mama más irányú próbálkozása.
A film szerintem sincs befejezve, illetve ez a befejezés nem fair. A remek Annette Bening nagyjelenete fölösleges és igazságtalan. Nem a papa trappolt bele ugyanis e szép kis család életébe, hanem a gyerekek az övébe. Ezt már nem lehet meg nem történtté tenni, csak mert egyeseknek kellemetlen.


35. Like_linus (2011-04-15 15:51.32)  
nekem tetszett ez a film, pedig nagyon ritka, ha én egy ilyen könnyedebb hangvételű filmre azt mondom, hogy jó:)


34. Hochenz (2011-04-14 14:30.51)  
Én Tognazziék vígjátékát sem élveztem ebben az aktuálisan újszerü témában (Örült nök ketrece - 1978)

Néhány hónapja fenn van már a vinyómon ez a film, és már majdnem megnéztem Anett miatt, mert nagyon szeretem a filmjeit, végül mégsem, mert ilyen marhaságot én már nem fogadok be.
Asimov bemutatta, hogy gépnek is adhatnak emberi jogot, ha meghal. Ma nö is lehet férj. Király! Minek is a konveció? Szük társadalmi kereteink között fullasztó az élet. Legyünk buzik, mert ez a divat. Meg különben is, mindent ki kell próbálni egyszer, ugye? Érdekes, hogy senkiröl sem hallottam, aki a prefontális lobotómia átélését szorgalmazná...

Tom hanks Philadelphiája óta már útálom ezt a nehezen felülmúlhatóan álságos témát.

Nézzenek csak utána az emberek bátran egy szótárban, hogy a család szó mifelénk - és nem Havaii-n - mit jelent. Aztán emeledjenek felül azon a csúsztatáson, hogy gyermektelen heteró pár is használhat bérspermát, és stabilizálják csak bátran magukban azt a megítélést, hogy ök örülnének-e, ha valamelyik családtagjuk, mondjuk apjuk vagy anyjuk, holnap elválna, és aztán hozzámenne egy azonosnemühöz. Nem minden buzi jóképü és kedves ám. Köztük is megvan minden, ami a heteróknak kijutot, csak még abberráltabbak.
Ha ezt mindenki lazán lerendezte magában és az "Az a fontos, hogy mindenki boldog legyen" felkiáltással megette ezt az elképzelést, el kéne gondolkodnunk a következö lépésen. Ugyanis esetleg hallottam valakiröl, akinek megtetszett egy csinos csimpánz az állatkertben, ami jelbeszéddel több mint 400 szóban kommunikál és akkor már rá is áldását kéne kérni valamelyik eszement kormánynak vagy egyháznak. Nem? Különösen, mivel Bo derek már a nyolcvanas években közösülni látszott egy emberszabásuval.

Szóval ez kimarad. Bocsi Anett, helyette inkább újranézek valami régi filmedet. Elötted továbbra is emelem a vaskalapom.



33. Sapadtribizli (2011-02-11 23:21.14)   - (válasz Mekare 32. hozzászólására)
Jol beszelsz! En is pont igy erzek ezzel a filmmel kapcsolatban!:)


32. Mekare (2011-01-31 06:25.49) aaaaa
Hú azt hittem ide már írtam..nos nem most láttam már a filmet úgyhogy nem írok valami sokat. Bening és Moore mindig jó, a "kis" Josht meg jó látni, hogy lassan jó pasivá és remélem még jobb színészé érik. Jó film volt, de sajna nálam nem igazán ért el többet, nem hiszem, hogy valaha újranézném. A jelöléseket meg (kivéve AB és JM) nem igazán értem. Valahol az elején még jól szórakoztam,míg el nem érkeztünk a nagyobb bonyodalmakig, aztán is volt persze olyan jelenet, ami tetszett és vissza-vissza rángatott, de valahogy mégis elveszett nekem az egész. Puff csak úgy lerombolta a hangulatom, amit felépített.
Az viszont jó szerintem, hogy nem kaptunk az arcunkba valami kedves kis zenére összeboruló társaságot, olyan volt a befejezés, mint az egész film, egyszerű és valós. De egészében még is hiányzik nekem valami.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

VéleményekKapiGabi, 2015-08-24 09:1461 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk