Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elfelejtett idő
- Filmbox Family, 19:00
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 19:10
Barbie - A film
- HBO2, 19:32
Johnny English újratöltve
- Direct One, 20:00
Ásó, kapa, géppisztoly
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Giancarlo Esposito (66)
Bálint András (81)
Channing Tatum (44)
Jet Li (61)
Nagy Zsolt (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
A pokol bajnoka - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Legenda aaaaa
Asli Sümen aaaaa

 

Fórum - Szívek szállodája (sorozat) - Hogy Kellett volna befejezni?

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
57. Erika 19 (2014-07-16 00:01.03) aaaaa
Szerintem Lorelai és Luke összeházasodhattak volna,hisz régóta húzták már és vártunk rá eleget :D Rory meg igent mond Logan-nek :)


56. Zsebeskriszti (2013-07-29 15:10.58)   - (válasz Morli Holect 45. hozzászólására)
XD ez nagyon jó...



55. Esza (2013-06-29 23:28.04) aaaaa
Jess és Rory helyessek voltak egyutt.
:)


54. Zsebeskriszti (2013-06-29 21:21.26)  
Szerintem úgy kellett volna hogy Luke és Lorelai összeházasodnak, miközben Rory még mindig utazik ezért mérges lessz. Később Lorelai-nak baja esik Luke felhívja Rory-t aki úgy dönt hogy hazasiet. Útközben a busz amivel elindult lerobban és stoppolás segítségével el tud indulni. De kiderülne hogy a sofőr nem más mint Jess és megint összejönnének. Rory hazaér és kibékülnek.


53. Spadri (2013-02-20 09:23.55) aaaaa
Mondjuk úgy, hogy Logan és Rory nem szakítanak, de nem is házasodnak, nem tudom, ezt miért kellett így elbaltázni.


52. Rikamika (2013-01-15 01:33.09) aaaaa
Még elviselt volna egy rövidebb évadot, ahogy először tervezték is de Lauren Graham nem egyezett bele, mert neki elég volt belőle, ami elég szomorú pont azért, mert ez nem volt befejezés. Luke és Lorelai páros újra összeboronálása igen jó ötlet volt, egyetértek Logan és Rory szétválasztásával is egy időre, mert ők igenis jó páros voltak. A szülők és az, hogy kinek milyen élet áll jól az édes mindegy mindent meglehet oldani. Végeredményben túl sok maradt az elvarratlan szál, hogy azt mondhassuk ez a 7. évad befejezése volt a történetnek.


51. -Aileen- (2012-04-29 23:38.59) aaaaa
Szerintem nem volt jó a befejezés. Annyi jó volt, hogy Rory és Logan nem házasodtak össze. Roryt tuti kikészítette volna Logan családja. Meg ő tényleg nem az a fajta lány... Ha hozzámegy Logenhez olyan élete lett volna mint Emilynek, Rory pedig újságíró akart lenni, világot látni, neki álmai voltak, és nem az, hogy a férje programjait szervezze, nem az, hogy minden nap, minden héten ugyanazt csinálja. Sokan írtátok, hogy össze kellet volna akkor jönnie legalább Jessel, ami szerintem megint nem lett volna olyan nagyon jó Rorynak. Jess csak úgy lelépett, se szó, se beszéd elment, még el sem köszönt Rorytól. Én bár bírtam Deant, ő inkább olyan ideális első barát, aki bármit megtett Roryért, de ő talán túl féltékeny volt mindig mindenkire, még akkor is, ha nem volt rá oka. Szóval nem tudom, hogy Rory szempontjából hogy kellett volna befejezni, de biztos nem úgy, hogy összeházasodik Logannel. Talán valami új barát, de azt ebbe a 1-2 részbe nem tudták volna belesűríteni, akkor már új évad kellett volna. Lorelai jól tette, hogy újra összejött Lukekal, ők összeillenek. Egyik sem akarja megváltoztatni a másikat, csak jobb belátásra bírni :) Meg ha haragban maradnak Lorelai valószínűleg éhen halt volna... XD


50. Cirmica (2012-04-25 18:31.08) aaaaa - (válasz Akatka 7. hozzászólására)
igazad van


49. Fran fine (2012-04-02 18:11.54)  
Luke el menne Lorelai utána megy és meg próbálják meg beszélni de Luke nem látna a féltékenységtől mert érzi hogy Lor még mindig érez valamit Krisz iránt! Mert nem add egy értelmű választ a kérdésére . Hogy mit jelent neki valójában és szakítanak ! Lor haza megy Emili és Ricsárd Krisz mellett állnak hogy hozzák rendbe a házasságukat mert a történtek ellenére ők össze tartoznak .


48. Fran fine (2012-03-26 21:45.00)   - (válasz Fran fine 47. hozzászólására)
3-éva vége felé Lor rá jönne hogy mind végig a szeme előtt volt a férfi a nagy ő és hogy többet érez Luke iránt mint barát és hogy szerelmes belé és meg próbál közelebb kerülni hozzá a mit Lukenak is tetszik közben a kis városban is zajlik az élet.Közben Lor és Luke egyre közelebb kerülnek egy más hoz a Rory nagyon örül neki mert nem látta még az anyát ilyen boldognak és örül Lukenak is .Jessről ki derül hogy nem járt iskolába helyette dolgozik .Lukenak nem tetszik és Rory is mellé áll a mi Jessnek nem tetszik és elmegy titokban . Rory össze törik de túl teszi magát és gőz erővel a tanulásra koncentrál . Emili azon töri a fejét hogyan hozza össze Lort és Kriszt péntek esti vacsorát rendez a hová meg hívja a lányát Rory-t de Lor azt mondja hogy hárman mennek Luke is velük megy amit se Krisz se Emili nem nézik jó szemel hogy Lor és Luke együtt vannak és meg kezdődik a csetepaté ! Krisz közli Lukeal hogy ők attól hogy közéjük állt ő még most is hozzá tartozik .


47. Fran fine (2012-03-26 20:50.22)  
2-évadban Krisztofernek el kellet volna jegyezni majd elutazott volna a családjával ! 3-évad elején vissza jöttek volna mint házasok . Közben Luke és Lor még mindig haragban lennének de Luket meg lepné hogy férjhez ment. A minek nem örülne és lelki furdalása lenne hogy úgy beszélt Loral mikor bocsánatot kért tőle és három hónapja ami ért úgy beszélt vele ! Emili örülne a frigynek de nem tart sokáig mert Sherry be állít nagy hasal és közli hogy Krisztofer képes volt el hagyni őt és a gyerekét és el venni egy másik nőt . Lor meg döbben és kiborul és el rohan . Krisztofer utána megy és a főtéren utol éri és meg akarja magyarázni és fel sem tűnik nekik hogy mindenki őket nézi Lor közli Kriszel hogy vége a házasságuknak . Ezzel véget érne a kapcsolatuk .Lor és Rory meg beszélik és annyiban maradnak hogy Rory továbbra is találkozik az apjával . Közben mindenki a róluk beszél Lor teljesen ki van borulva mert az anya is piszkálja a házassága miatt . Este eszébe jut Luke hogy nem beszélnek egy mással mióta bocsánatot kért tőle de ő hidegen kezelte őt és ott hagyta a kávézóban ! Fel keresi Luket és beszélgetek sör mellett és Lor többet ivott a kell eténénél és meg akarta csókolni Luket de nem használta ki a helyzetét és haza vitte Lort a hol már Rory várta . Más nap Lor másnaposan kelt fel és Rory el mondta hogy mi volt este és rá jött hogy Lukeal volt de nem emlékszik semmire de a lánya meg nyugtatta hogy úri emberkét viselkedett vele. Rory Deannel maradna 3-évd 10-részig majd rá jönne hogy már nem szereti őt és szakítanak és Rory és Jess el kezdenek randizni .


46. Hailie. (2011-08-08 18:22.04)  
uhristen Morli Holect xDD ezen nevettem.. :D


45. Morli Holect (2011-08-04 23:41.36)  
Lorelait irgalmatlanul megkeféli Luke és Rorynak születik egy kistestvére.
Roryn meg végigmegy az összes srác, így Loreleinak unokája születik, de nem lehet tudni, ki az apa.
A Gilmore Girlök ezután négyesben élnek tovább: Lorelei, a két lánya és a lányunokája.


44. Hailie. (2011-08-04 23:30.25)  
Régen,mikor vége lett,én csalódott voltam picit,mert nem úgy lett vége,ahogy szerintem jó lett volna :/ :) Mert Lorelai-t Luke-kal nagyon szerettem együtt,már elején azt arra vártam mikor jönnek össze és a végén éltek volna tovább,együtt,és Rory meg Logannal összeházasodott volna.És így mind a 4en boldogok.. :))) Nekem ez így nagyon bejött volna.


43. Csokinyuszi1022 (2011-05-28 15:29.04)  
Sziasztok. Én is nagyon örülnék, ha folytatnák a sorozatot. Most néztem meg mind a 7 évadot negyedjére:D és tudnám még nézni napokig...Nekem sem tetszett a befejezés. Keresgéltem angol nyelvű oldalakon és találtam egy honlapot ( [link] ), ahol szinte teljesen le vannak írva a folytatásos részek tartalmai. Lehet, h csak egy rajongó csinálta, még nem volt időm elolvasni, de nagyon jó lenne ha folytatnák.
Üdv.: Moncsi


42. Tavita (2011-05-11 22:49.37) aaaaa - (válasz Szöszii05 41. hozzászólására)
Egyébként felröppentek olyan hírek, hogy folytatják;nem hiába ilyen lett a vége...eredetileg úgy tudom, direkt hagyták így, mert láttak benne lehetőséget, hogy folytassák, de ennyi idő elteltével szerintem nem lesz belőle semmi.Pedig lenne belőle pénz...
"Puszi" :D:D


41. Szöszii05 (2011-05-11 21:13.22)  
helloka :)
Szerintem a befejezés nem volt valami jó megoldás. Az a véleményem hogy most már mindegyik színész idősebb, de akkor is be kellene fejezniük a filmet. Legalább így eltudnák pl tudatosan játszani azt is hogy 10 évvel később vagyunk. Az író egy kicsit elrontotta szerintem így a sorozatot,hogy Rory nem mond igent Logannak,hiszen erre várt mióta elkezdtek járni. És tudom bugyután hangzik , de ha folytatná az író sokkal jobb lenne, mert lenne befejezése, újra találkozhatnának, és összeházasodhatnának. Mikor néztem a filmet, áá mondom a vége tuti jó, és az utolsó 2 részt sose tudom végig nézni, mert nem akartam végig nézni a szenvedést, látni Logan arcát amikor elmegy és azt se szeretem végig nézni hogy Rory milyen boldogtalan...
de ammugy 100% hogy nem folytatják?? vagy nem lehet valahogy tenni érte hogy folytassák?:)
Puszi :)


40. Tavita (2011-03-24 19:22.08) aaaaa
Lehet, hogy "régi módi vagyok", vagy sablonos, de szerintem ha már befejezték :( akkor Rory-nak Logan-nal kellett volna maradnia és elfogadni azt az ajánlatot ;)


39. Gaby1129 (2010-12-14 22:12.16) aaaaa
Szerintem sehogy se kellett volna befejezni, én még olyan szívesen néztem volna tovább!! Én nagyon bírtam Luke-ot és Lorelai-t együtt, még annyira szívesen néztem volna az életüket együtt... Meg a Rory-Logan vonalat is elnéztem volna még egy ideig, bár őszintén szólva én nem igazán voltam oda Logan-ért.. Voltak jó pillanatai, de még úgy sem... De azért szépek voltak együtt... Szóval egyáltalán nem kellett volna még befejezni... Apropó, biztos nem folytatják még? :D


38. Filmees (2010-08-04 02:11.41)  
Van igazság abban, amit mondasz. De szerintem Logan annyira szerette Rory-t, hogy megoldotta volna.
Nem kellett volna bemutatniuk az egész hátralévő életüket a lányoknak, én nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy elég lett volna egy eljegyzés, hogy igent mond Logannek. Abból tudtuk volna, hogy együtt maradnak. Nekem az nem tetszett, hogy Rory a befejezéskor nem boldog. Hiszen hiányzik neki Logan. Szerintem Logan munkájával simán összeegyeztethetőek Rory utazási tervei.
Ők voltak a legjobb páros a sorozatban Lorelai és Luke mellett. Nem az a gyerekes szerelem volt, mint ami Jess-hez és Deanhez fűzte.
Szerintem együtt kellett volna maradniuk. Bár hozzáképzelhetek egy kibékülést a végére:D


37. Gigi0925 (2010-08-02 17:55.52) aaaaa
Szerintem nagyon jó volt így a befejezés ahogy volt. hiszen nem láttuk a lányok életét, nem láttuk h nőtt fel Rory és nem is tudjuk, h mi történt velük "életük hátralevő részében" ezeket az írók a fantáziánkra bízzák. mindenki úgy képzeli el ahogy akarja, h milyen lett az életük. Ettől lett valóságos hiszen a saját életünkben sem tudjuk mit hoz az élet így az övéiket sem tudjuk. Szerintem jó, h nem mondott igent Logannek persze szépek voltak együtt, de ha belegondol mindenki Rory tele van tervekkel amiket szeretet volna megvalósítani és nem háziasszony szerepet betölteni. Logan persze, h kész a házasságra kiélte magát teljes mértékben Rory meg klassz csaj csakhogy azzal nem számolt, h Rory világot szeretne látni, kariert akart. Persze ő is szeretne férjhez menni de nem rögtön diplomaosztó után amikor kezdődik az igazi élete. eddig csak a tanulással törődött nem igazán élvezte az életet és ha férjhez megy nem biztos, h meg tudta volna valósítani a terveit mivel sok elvárással kellett volna szembenéznie amiknek nem igazán szeretet volna elegett tenni.
Remélem mindenki érti, h hogy gondolom a dolgokat és talán még akad is aki egyet ért velem.


36. Filmees (2010-08-02 12:43.50)  
Én így a végén mindig elsírom magam. Ez így annyira rossz. Rory miért utasította el Logant?? Imádom őket együtt, ha nézem az utolsó évadot mindig kihagyom a 21-22. részt, annyira szomorú. Ők összetartoznak, szerintem mindenki őket szereti a legjobban a sorozatból. Nekem ez így agyonvágja az egészet:S


35. Reniii007 (2010-07-19 22:35.17)  
Hááát heee nem igy kellett volna vége lennie ... SEmmi értelme ... Rorynak hozzá kellett volna mennie Logenhez hisz szereti .. anyi ideig együtt voltak anyiszor veszekedtek még is kibékültek mert szeretik egymást ... és csak iy ennyi ... Igy vége .. szétválnak ? Ezz igy tök gázz ... Pedig olyan széép pááár ... :(( Kellen még egy utolso befejezö Évad ... :=(


34. Dév (2010-07-13 05:27.28) aaaaa
Sziasztok
Én nem voltam megelégedve a végével, főleg annak fényében, hogy tudták nem lesz folytatás, Rorynak és Logannek együtt kellett volna maradni, főleg, hogy a legjobb párost alakították számomra a sorozat alatt. Lorai és Luke újabb kapcsolata viszont pozitív dolog volt számomra. Remélem ha véletlenül készülne egy lezáró film, akkor abban Rory és Logan újra egymásra talál valamilyen formában.


33. Adri9727 (2010-07-03 15:50.15) aaaaa
Én azt olvastam, h azért nem lesz folytatása a sorozatnak, mert nem egyezett meg a pénzben Lauren és Alexis. És ha már úgy is tudták, h nem lesz köv. évad, sztem úgy kellett volna befejezni, h Logan és Rory összeházasodnak, akárcsak Lorelai és Luke. Sztem ez lett volna a normális. Nem lett neki igazi vége... kár! Ez a világ legjobb sorozatja. Nagyon tanulságos, és családias sorozat . Meg is van mind az összes évadja... :)


32. Dydus (2010-05-25 19:20.01) aaaaa
Nem, nem lesz! Olvastam egy interjút Laurennel és azt nyilatkozta hogy nem lesz folytatás!


31. Nikinez18 (2010-05-24 21:37.10) aaaaa
Biztos lesz folytatás...


30. Dydus (2010-05-24 00:57.21) aaaaa
Semmiképpen se igy!!



29. Morli Holect (2010-05-23 19:59.49)  
Atombomba hull a városra... :)


28. B.moncsi318 (2010-05-23 18:43.33) aaaaa
Rorynak igent kellett volna mondani Logennek , és Luke is megkérhette volna Lorelai kezét !!! :D


1 2

Kapcsolódó fórumok

Ki illik jobban Lorelaihoz, Max, Christopher, Jason vagy Luke?Janassey01, 2020-11-12 08:5434 hsz
Kedvenc idézetekPascalcica, 2020-07-11 11:09163 hsz
VéleményekTörölt felhasználó, 2019-09-29 11:31656 hsz
Dean, Jess vagy Logan? Ki a helyesebb?Yry_78, 2018-05-24 12:04342 hsz
KeresemSipicipi, 2017-01-19 09:4451 hsz
Legrosszabb jelenetKitti454, 2016-07-17 17:151 hsz
Hogy Kellett volna befejezni?Erika 19, 2014-07-16 00:0157 hsz
Szzerinted ki illett a legjobban Roryhoz? Dean, Jess vagy Logan?Erika 19, 2014-07-15 23:52179 hsz
Kit bírsz jobban? Roryt vagy Lorelait?Lyni, 2013-10-07 16:16119 hsz
mozifilm....Cirmica, 2012-05-13 21:215 hsz

Összes Szívek szállodája fórum (15 db)
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk