Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

2024-03-14
A repülő osztály
Baghead - Holtakkal suttogó
Bernadette - A főnökasszony
Kálmán-nap
Most vagy soha!

2024-03-12
Küzdelem a végsőkig

2024-03-07
A három testőr: Milady
A róka
Bajos csajok
Előbb táncolj!
Képzeletbeli
Rigó, rigó, szederinda
Tűréshatár

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Vanília égbolt (Blu-ray)
Kapcsolat *Import-Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Sikoly 2. (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Boldog születésnapot!
- Magyar Mozi TV, 06:40
Jószomszédi iszony
- Film4, 06:40
A gyűrű átka
- AMC, 06:50
Császárok klubja
- Film Café, 06:55
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bruce Willis (69)
Glenn Close (77)
Pindroch Csaba (52)
Jake Weber (60)
Rachel Blanchard (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Wonka - Vélemények
MI-5 - Az elit alakulat (sorozat) - Vélemények
A hercegnő és a sárkány - Vélemények
Godzilla (1998) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lisa Frankenstein aaaaa
Havana Rose Liu aaaaa

 

Mozibemutatók (2019. április 15. - 2019. április 22.)

Válaszd ki, melyik heti bemutatókra vagy kíváncsi!


Előző hét | Következő hét

2019. április 18.


CsodaparkCsodapark (Wonder Park)
June a képzeletével egy különleges vidámparkot hozott létre, amit áthat az igazi mágia. A lány azt nem veszi észre, hogy ez a hely nem csak az ő fejében létezik, hanem valóságban is. A felismerés hihetetlen kalandokat, illetve új barátokat jelent, illetve egy fontos küldetést, melynek kimenetelén nagyon sok múlhat.
Osztályzat: aaaaa

Interjú IstennelInterjú Istennel (An Interview with God)
Paul Asher egy feltörekvő újságíró, aki épp hazatér Afganisztából, ahol a háborúról tudósított, és életét darabokban találja. A házassága romokban, és egy személyes probléma is szorongatja, amit nem is nagyon ért. Mindennek tetejébe egy katona, akit Afganisztánban ismert meg, szintén gondokkal küzd a hazatérés után, és Paul elkeseredetten próbál neki segíteni. De aztán furcsa fordulat következik be az életében, egy interjú felkérést kap, amit lehetetlen visszautasítani... valakivel, aki azt állítja, ő Isten.
Osztályzat: aaaaa

Hotel MumbaiHotel Mumbai (Hotel Mumbai)
Tíz elszánt terrorista köt ki Mumbai partjainál egy motorcsónakkal. Céljuk több helyszínen merénylet elkövetése a hatalmas indiai metropoliszban, amelyekkel a lehető legtöbb áldozatot akarják szedni. Utolsó célpontjukként benyomulnak a világhírű Taj Hotel luxusszállodába. Amíg a kommandósok megérkeznek, a hotelben egy örökkévalóságnak tűnő macska-egér játszma kezdődik a fegyveresek, valamint az ártatlan turisták és alkalmazottak között. A hotel alkalmazottjai közül néhányan a menekülés helyett inkább a maradás mellett döntenek, s életük kockáztatásával igyekeznek védeni a turistákat.
Osztályzat: aaaaa

A gyászoló asszony átkaA gyászoló asszony átka (The Curse of La Llorona)
Egy szociális munkás és gyermekei egy ijesztő, természetfeletti világban találják magukat, amikor egy több évszázados átokkal kerülnek közelebbi kapcsolatba. Csak remélhetik, hogy túlélik a gyászoló asszony, Llorana halálos dühét, s ebben egyetlen segítségük egy kiábrándult pap lehet.
Osztályzat: aaaaa

Mia és a fehér oroszlánMia és a fehér oroszlán (Mia et le lion blanc)
A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, mikor a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és kalandokkal teli, különleges barátság veszi kezdetét.
Osztályzat: aaaaa

LátomásLátomás (Vision)
A francia írónő, Jeanne Japánba utazik, hogy felkutasson egy ritka, legendás gyógynövényt. Útja a gyönyörű narai erdőbe vezeti, amely az ország egyik legősibb, legsűrűbb rengetege. Itt ismeri meg Tomót, a különös, komor erdészt, aki hűséges kísérőjéül szegődik. A titokzatos tájakon Jeanne újra átéli első nagy szerelmének emlékeit.
Osztályzat: aaaaa

Ferenc pápa - Egy hiteles emberFerenc pápa - Egy hiteles ember (Pope Francis: A Man of His Word)
A filmben Ferenc pápa utazásaiba és vallással kapcsolatos nézeteibe nyerhetünk betekintést, miközben olyan általános témákkal kapcsolatban felmerülő kérdésekre ad őszinte és komoly, olykor pedig humorral fűszerezett válaszokat, mint a halál, társadalmi és gazdasági egyenlőtlenségek, bevándorlás, ökológia, valamint a család szerepe.
Osztályzat: aaaaa

Vízipók-csodapók - A film
Beköszönt a tavasz, a kishangyák egy kiflicsücsök morzsával szaladgálnak a füvön. Katica tanácsára a csigaház felé igyekeznek. Odabent nem csiga lakik, hanem a Vízipók, aki úszkálni akar a tóban a szabad ég alatt. Ekkor találkoznak Keresztespókkal, aki kifogásolja, hogy egy rendes pók az nem úszkálhat a vízben. Vízipók ezen kicsit mérgelődik, a kishangyák próbálják meggyőzni a Keresztespókot, hogy a Vízipók szerintük nagyon rendes póknak tűnik...
Osztályzat: aaaaa

Egy nő fogságban
Az 52 éves Maris 10 éve szolgál fizetés nélkül egy magyar családot. Szállásért és ételért cserébe napi 20 órát dolgozik: nappal ház körüli munkát végez, éjszakánként pedig egy gyárba küldik dolgozni, de az ott megkeresett pénzét az utolsó fillérig le kell adnia a családnak. Szabadságában korlátozzák, engedély nélkül nem hagyhatja el a házat. A méltóságától és jogaitól megfosztott nő évek óta maradékot eszik és egy kanapén alszik. Maris a fizikai és lelki elnyomás miatt félelemben tölti napjait, miközben arról álmodozik, hogy visszakapja korábbi életét.
Osztályzat: aaaaa


További filmbemutatókat találsz itt:

Mozibemutatók
Mozibemutatók - amerikai mozik
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk