Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

2024-03-14
A repülő osztály
Baghead - Holtakkal suttogó
Bernadette - A főnökasszony
Kálmán-nap
Most vagy soha!

2024-03-12
Küzdelem a végsőkig

2024-03-07
A három testőr: Milady
A róka
Bajos csajok
Előbb táncolj!
Képzeletbeli
Rigó, rigó, szederinda
Tűréshatár

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Vanília égbolt (Blu-ray)
Kapcsolat *Import-Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Sikoly 2. (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Boldog születésnapot!
- Magyar Mozi TV, 06:40
Jószomszédi iszony
- Film4, 06:40
A gyűrű átka
- AMC, 06:50
Császárok klubja
- Film Café, 06:55
Szerelem kiadó
- Izaura TV, 07:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bruce Willis (69)
Glenn Close (77)
Pindroch Csaba (52)
Jake Weber (60)
Rachel Blanchard (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Wonka - Vélemények
MI-5 - Az elit alakulat (sorozat) - Vélemények
A hercegnő és a sárkány - Vélemények
Godzilla (1998) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lisa Frankenstein aaaaa
Havana Rose Liu aaaaa

 

Mozibemutatók (2019. január 7. - 2019. január 14.)

Válaszd ki, melyik heti bemutatókra vagy kíváncsi!


Előző hét | Következő hét

2019. január 10.


A csempészA csempész (The Mule)
Earl Stone már 80 felett jár, és nyugdíjas éveiben nyomorognia kell. Nemcsak hogy pénze nincs, de az élete romokban, magányos és a kertész munkáját is el akarják venni. Kénytelen-kelletlen elfogadja azt a munkát, amelyről kezdetben még nem tudja, mi is valójában. A mexikói drogkartellnek kell kábítószert csempésznie.
Osztályzat: aaaaa

A 64-es betegnaplóA 64-es betegnapló (Journal 64)
Egy koppenhágai lakás egyik fala mögött három mumifikálódott holttestet találnak, egy étkező asztal körül ülnek, s csupán egy hely van az asztalnál szabadon. Carl Morck nyomozó és asszisztense, Assad megpróbálják kideríteni, hogy kik az elhunytak, illetve hogy kinek szánták a negyedik, szabadon maradt helyet. Nyomozásuk egy hírhedt női kórházba vezetnek, ahol az orvosi kísérletek mindennapos részét képezik az ott dolgozók munkakörének.
Osztályzat: aaaaa

Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2.Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2. (Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2)
A videojátékok bajkeverője, Ralph, és a szintén kívülálló Vanellope von Cukk kockázatos utazásra indulnak a világhálóra, hogy kerítsenek egy pótalkatrészt Vanellope játékához, a Sugar Rushhoz. Ez a hely azonban cseppet sem olyan lesz, mint amire számítanak.
Osztályzat: aaaaa

Madeline a mélybenMadeline a mélyben (Madeline's Madeline)
A New Jersey-i tinédzser, Madeline lelkes tagja egy jónevű, progresszív kísérleti színházi társulatnak. Édesanyja szemében Madeline egy védtelen, mentálisan sérült teremtmény, akinek állandó felügyeletre és kezelésre van szüksége, ezért aggódva figyeli, hogy lánya egyre fontosabb szerepet kap a csapat munkájában. Amikor a színházi társulat karizmatikus vezetője, Evangeline a lány tehetségétől megbűvölve arra ösztönzi Madeline-t, hogy szője bele problémás múltját és gazdag belső világát a kollektív alkotói folyamatba, a valóság és a performansz közti határvonal kezd elmosódni, meglepő é...
Osztályzat: aaaaa

Bolti tolvajokBolti tolvajok (Manbiki Kazoku)
Oszamu és a fia egy bolti lopás után összetalálkozik egy kislánnyal a dermesztő téli hidegben. Hazaviszik magukkal, és vacsorát adnak neki. Bár elsőre nem tűnik lelkesnek, egy idő után Oszamu felesége is beleegyezik abba, hogy befogadják a gyereket. A család pitiáner lopásokból próbál megélni, de így is a nyomor szélén tengődnek. Ennek ellenére boldognak tűnnek - mindaddig, míg egy váratlan esemény súlyos titkokat nem hoz a felszínre.
Osztályzat: aaaaa

TranzitTranzit (Transit)
A német csapatok már Párizs határában vannak. Georg megpróbál az utolsó pillanatban Marseille-be menekülni. Bőröndjében ott lapul egy Weidel nevű író élete munkája, aki hogy elkerülje a felelősségre vonást, öngyilkos lett. Öröksége egy kézirat, néhány levél és a mexikói követség vízumbiztosítéka. A kikötő városba viszont csak azokat engedik be, akik utazni készülnek, amit a célország által kiállított beutazási engedéllyel lehet igazolni. Georg, Weidelnek kiadva magát igyekszik feljutni egy hajóra, miközben összefut egy fiatal nővel, aki eltűnt férjét keresi: azt az embert, akinek ő épp ...
Osztályzat: aaaaa

Egy kutya hazatér (A Dog's Way Home)
Egy fiatal orvostanhallgató kutyája messzire sodródik gazdájától, viszont bármit megtenne, hogy hazajusson. Akár azt is, hogy megtegye a 400 mérföldes utat, keresztül az Amerikai Egyesült Államokon.
Osztályzat: aaaaa

Sellők és rinocéroszok
Egy ábrándozó, magányos kislány, Tilda története, aki naphosszat az ablakból figyeli az őt körülvevő világot. Szomszédai különös, groteszk szeretetéhségükben esendő figurák. Őket figyelve Tilda emlékeibe és a múltba menekül, amikor még boldog családban élt. A világhírű cirkuszi számban lépett fel gyönyörű anyukája, a Sellő és az Erőművész apuka. Ám a társulat bűvésze mindent tönkretett.
Osztályzat: aaaaa


További filmbemutatókat találsz itt:

Mozibemutatók
Mozibemutatók - amerikai mozik
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk