Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Zuhanás
- Filmbox Premium, 20:00
Nagy Sándor, a hódító
- Film Mánia, 20:00
Tűzfal
- Viasat3, 21:00
Maga a pokol
- AMC, 21:00
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Jay O. Sanders (71)
Lukas Haas (48)
Martin Lawrence (59)
Schell Judit (51)
Kai Wiesinger (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Vicces videók - linkgyűjtemény :-)
Brian élete - A legjobb jelenet
Mit hallgatsz most?
Hajts be, halj meg! - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Argylle: A szuperkém aaaaa
Rebecca Hall aaaaa

 

Krizo89 hozzászólásai

Ugrás Krizo89 adatlapjára


Hősök (sorozat) - (Hősök) szólánc

2019-11-18 23:49.05
Elle Bishop


Kingsman - A titkos szolgálat - Vélemények

2017-05-16 00:34.27
ÚR... ISTEN... EZ.. MILYEN.. BETEG... WAAA.....


Halálos iramban 8. - Vélemények

2017-04-19 23:21.44
Fanoknak
Nagyon nagy Fast rajongó vagyok, de féltem hogy ez a rész már akkor sem lesz Olyan, az előzetest látva is tartottam tőle, hogy ez már nem olyan lesz mint eddig, őszintén szólva azt gondoltam, hogy már csak egy egyszerű akciófilm lesz és slussz, sőt még talán túl is lesz konfliktálva, de nagyot csalódtam, pozitívan, visszaadta az FF feelinget abszolút, erre nem számítottam és nagyon jó érzés volt, ott van a film a szeren ahogy kell! Nem hagyja cserben a szériát, nagyon át jött! Charlize pedig ahogy mondták, a leggonoszabb a volt a történetekben, de mégis, az ember nem tudja levenni a szemét róla, elképesztő nő.
S bár úgy gondoltam Brian nélkül nem lehet folytatni, most már mégis várom, remélem lesz folytatás!

Nem egészen spoiler, úgyhogy lehet tovább olvasni, az egyik szíven ütős jelenet számomra az volt mikor kiindulnak az autókkal csatasorban. Na Akkor vágott szíven Legjobban, hogy Paul nincs ott, egyszerűen... Hát nem tudom, elképzelhetetlen, hogy nincs köztük, nem ül ő az egyik kocsiban.
Furcsa Brian nélkül a csapat, mégis amennyire lehetséges kompenzálni tudják ezt, mindenki adja a magáét, és úgy gondolom fanok megkapjuk amire vágytunk, és köszönjük hogy tovább vittétek srácok...!


Nem szívesen, de ezt még hozzáteszem, az ilyen "Hány bőrt húznak még le erről" című embereknek, csak annyit, hogy attól mert egy film sok részes, nem lesz unalmas vagy 'bőrhúzó', csak azoknak akik élvezik még többet ad, őszintén nem értem minek ez a sok hiszti ha nem érdekel ne nézd és ennyi, fogalmam sincs mire jó ez sok nyivákolás mint egy rakás hisztis kis hülyegyerek, példának az X-Menről is ugyanez megy, és nem értem miért. Akik nem erre fogékonyak, nem tartanak pisztolyt a fejükhöz, hogy ezzel kell foglalkozniuk. Nézzetek olyan filmeket amik tetszenek azt az időt hasznosítva amíg itt sírtok. Egy szó mint száz ezek a filmek azoknak készülnek akik szeretik a szériát és a rajongóknak, tehát van értelme, mert többünknek ezek sokat jelentenek, és élvezzük! Nektek pedig nem kötelező emiatt felhúznotok magatokat hülyeségeken.





Távkapcs (2006) - A legjobb jelenet [SPO!LERVESZÉLY!]

2017-03-16 02:07.57
A vicceseket nem is részletezem :D
A legütősebb amikor az édesapjàt utoljára látja. Aztán meg az esőben.


Távkapcs (2006) - Vélemények

2017-03-16 02:05.20
17 évesen láttam először ezt a filmet. Azon felül hogy mennyit lehet rajta nevetni (még most is ütnek a poénok, hiába ezerszer láttam már), a mondanivalója teljesen letaglóz. Így lassan 30 éves fejjel is mikor megkérdezik mi a kedvenc filmem, elsők között sorolom. Akárhányszor láttam, azok a jelenetek amik odavágnak a mai napig olyan erősen hatnak rám mint akkor, s még akkor is ha csak x hónap vagy hét telt el hogy újra megnéztem. Körülbelül 20-25x láttam (legalább, nem tudom megmondani) de egyszer sem bírom ki könnyek nélkül. (És nagy hahoták nélkül)
Az egyik legfontosabb mondanivalójú film amit valaha láttam. Nem is tudom hogy sírjak vagy nevessek.
1676868283373449 *


Szemfényvesztők 2. - Vélemények

2017-02-15 23:33.31
Nekünk NAGYON tetszett, talán még az elsőnél is jobban! A sokat dumáló csajtól az elején frászt kaptam :D azt hittem végig csak kereppelni fog, de szerencsére nem:) Szerintem eléggé fordulatos és izgalmas volt, azok között van amit még sokszor megnézünk! 5*


Brad Renfro - Vélemények

2017-02-11 04:00.34
Igen :(


Harry Potter és a bölcsek köve - Bakik, hibák a filmben

2017-02-11 03:55.14
Igaz, nem néztem ennek jól utána, elnézést kérek :)
És igaz nagyon, jók a filmek úgy-ahogy, de messze elmarad a könyvbeli hangulattól, és nem is lehet az alapján tisztán látni és érteni az egész történetet. A filmek jók arra hogy a képzeleteinket vizuális életre keltse, de kevés ahhoz hogy a történetet teljesen átéljük és megértsük. Rengeteg 'apró' részlet kimarad, ami viszont fontos az átéléshez, és a film sokszor csak átfut a lényeges részeken, de abból nem tud kerek képet adni. Természetes hogy nem tudnak mindent filmre vinni, de akit valóban érdekel ez a történet csak úgy élheti át ha el is olvassa.


Örömapa (1991) - Vélemények

2017-02-11 03:35.39
.... :)))))
Ennyi... (y)


Csaó, Lizzie! - Vélemények

2017-02-11 03:28.32
14 évesen a kedvencem volt, ezerszer láttam. Fogalmam sincs, most mit szólnék hozzá, valószínűleg nem fogna meg nagyon, de ez nem is egy felnőtteknek szóló film! Így 2x ennyi idősen már biztos nem nyűgözne le, de nem is azért készítették. A maga korosztályában nagyon szerethető és megfogó alkotás, ajánlani tudom csak! :) És nem tudom már ki írta, de nekem is nagyon tetszett Gordo mind külsőleg, belsőleg, ezerszer inkább mint Paolo! :)
Annak a korosztálynak a lelkivilágához nagyon találó történet, nagyon szerettem/szeretem, tuti film!


X-Men: Apokalipszis - Kedvenc jelenet

2017-02-11 03:00.13
Hát Silver jelenete, megunhatatlan:) De amúgy melyik nem? Imádtam az egészet. Lenyűgöző volt számomra, hiába volt pár baki, nagyon élvezhető, és izgalmas, bárcsak tovább tartott volna! Nagyon Remélem hogy lesz még, de "csak" a Loganről tudok még.


A légy (1986) - Vélemények

2017-02-11 02:49.40
Valamelyik hozzászólásnál olvastam, hogy az a film, amikor vége és csak bámulod tovább a tévét... Hát nálam abszolút ezt érte el, még 1-2 nappal később is amikor eszembe jutott megborzongtam. Megdöbbentő film. És valahogy azt is el tudom képzelni, amikor anyáink-apâink korában játszották a mozikban. Igazán ütős lehetett nekik, de még mindig az, hiába nem a modern technikával készült, sőt. Jeff-ről beszélnem sem kell, hát eszméletlen forma ahogy adja magát, megunhatatlan. Egyetlen dolgon lepődtem meg a hozzászólások kapcsán, hogy senki nem említette meg, milyen mély szeretet mutat be a film egyes jelenetekben.

SPOILER
Számomra az volt lenyűgöző, milyen mélyen és mindennek ellentmondva ragaszkodik és szereti az utolsó pillanatig, hogy bármi történik vele, és hiába egyre undorítóbb, és egyre jobban veszíti el önmagát, hisz benne és öleli, és szereti végtelenségig..
SPOILER OFF

Nagyon megérintett. Azon felül is hogy milyen megrázó végignézni egy ember ilyen vívódását és lenyűgöző az elméleti tudományos kísérletezés ilyen dolgokkal...
Undorító, érdekes, horrorisztikus és megérintő. Az egyik legfurcsább film amit valaha láttam. Mély nyomot hagy, az biztos!


Kubrick menet - Vélemények

2017-02-11 01:54.20
Hát te nem értetted ezt a filmet..


Brad Renfro - Vélemények

2010-10-21 14:41.38
10 éve imádom és tisztelem őt, folyamatosan gyűjtöttem be a filmjeit, nagyon mélyen érintett a halálhíre, és igazából még ennyi idő után is nehezen fogom fel, és újra s újra képes vagyok felsírni miatta.
Hihetetlen jó színész, a későbbi filmjeiben bebizonyította, amit az elsőben, "Az ügyfél"-ben "ígért", már akkor látszott, hogy nagy tehetség.
Sokszor gondolok arra, hogy szerintem a szerepei is eléggé betettek neki, nézzétek csak meg, szinte az összes filmje vmi pszihothriller, maffiaüldözős meg drogos. Az hogy folyton ilyen szerepekre kellett készülnie szerintem az sem tett jót az állapotának:S:(:(
Ettől függetlenül nagyon jól játszotta mindet... csak kár hogy ilyen áron:(


Jack, neked csak annyit, hogy megértem, amit gondolsz és igaz, de azért "gyásztopik"(nem az mert sokan dícsérik a munkáját), mert még mindig friss a dolog, és nehéz megemészteni. Ez olyan, mint pl. Elvis vagy Marilynről sem ilyeneket olvasol már, kell idő hogy fel tudjuk dolgozni.

Viszont, hogy Jacknek is legyen igaza, éltessük hát:), megosztom veletek, amit pár éve nyilatkozott:
"Az értékük miatt választottam filmszerepeket, nincs szükségem se palotára, se Jaguárra. Ha egyszer a túlvilágra költözöm, úgysem vihetem magammal a pénzem. Csak a művészetem marad utánam, semmi más."
Ezt a két mondatot mi is megfogadhatjuk, a saját életünkre "átszinkronizálva":)


Harry Potter és a bölcsek köve - Bakik, hibák a filmben

2009-09-03 11:56.51
Ez pedig egy Potter családfa!!
Voldemort és Harry szegről végről rokonok!!!!

[link]


2009-09-03 11:52.14
Voldemort neve franciáról fordítva azt jelenti: repülő halál.
Egyébként nincsenek elvarratlan szálak, Johanne-tól bármit kérdeznétek mindere tudna válaszolni, vagy elmagyarázni hogy mi miért, mert neki elémeletben az egész világ megvan, de nem írt le mindent a könyvben, például mindenkinek tudja külön külön részletesen hogy mi lesz a sorsa stb, van egy családfa is, ha valaki még nem látta itt megnézheti:
[link]
ez egyébként Johanne saját kézírása:)
Szóval Johanne tudja hogy mit mért csinált, csak meg kell kérdezni:):P
De sokat segít, ha elolvassátok:
Sean Smith: És megteremtette Harry Pottert
Johanne Rowling életrajza

ha elolvassátok szinte mindent világosabban fogtok látni:)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk